In acest moment la B1 tv este Mitran si vorbeste despre UTA. titul emisiunii e "UTA in pragul desfiintarii!!!!!
Pacat ca am deschis prea tarziu televizorul dar acum s-a terminat...
oai...nu stiam, apropo, la aradon si in adevarul chiar se conspira impotriva utei?
Stire de ultima ora:
In urma sedintei din aceasta dimineata s-a hotarat urmatoarele:
-Sandu Ion se retrage de la UTA fara nicio pretentie transformandu-si banii investiti in contract publicitar catre FCM UTA iar locul sau in comitetul director il cedeaza catre asociatia SCU.
-Bara ramane deocamdata ca o solutie de criza pana in 10 dec. 2008, perioada in care va plati salariile jucatorilor fara sa plateasca transferurile catre alte cluburi, acestea vor fi re-esalonate.
-CLM se implica pe langa invetitiile de la stadion ca si finantator la FCM UTA, urmand sa plateasca 10% din bugetul clubului in fiecare sezon.
Neoficial am inteles ca se lucreaza la cooptarea altor finantatori pentru perioada de dupa 10 dec. iar vis-a-vis de ceea ce s-a discutat in sedinta se lucreaza chiar in aceste momente la semnarea actelor.
Este o platforma de supravietuire temporara.
Trebuie lucrat la programul de iarna cu directii clare de viitor.Cooptarea noilor investitori sa fie o prioritate la UTA .
Decizia CLM s-ar putea amana
Scris de Dark
Monday, 19 November 2007
Sedinta Extraordinara a CLM Arad a inceput la ora 14,15. Consilierul Ioan Dolha a prezentat proiectul de ajutorare al clubului FCM UTA, insa acesta a fost atacat de unii consilieri, ca nefiind legal. Fostul primar Dorel Popa si viceprimarul Levente Bognar, considera dosarul ca incomplet si pana cand vor fi gasite parghiile legale pentru a fi pus in practica nu poate trece de votul consilierilor. Discutiile continua, insa se pare ca astazi nu se va lua nici o decizie in privinta alocarii de sume de la bugetul local destinate clubului UTA.
sportarad
hop s-o gasit pocaitul de Popa sa comenteze.
Am impresia ca astia de la CLM se vor trage pe cur.
Legal Popa are dreptate.dar fiind o situatie de urgenta CLM-ul ar trebui sa aibe pirghii de vot si decizie.
....................................
Acum si Bara ar putea spune ca a fost pasat de CLM ....
Finantatorul clubului UTA Arad, Nicolae Bara, nu poate sta departe de gruparea la care a investit bani de-a lungul a doua sezoane si la care, de altfel, a pus mult suflet. In aceasta saptamana patronul formatiei aradene a anuntat ca va renunta definitiv la UTA si va lasa clubul in mainile asociatului sau, Sandu Ion. Cu toate acestea, dupa o discutie avuta cu autoritatile locale din Arad, dar si cu reprezentanti ai gruparii, Nicolae Bara a fost convins sa ramana la club si sa investeasca pana la finalul anului 2007. Mai mult, acesta va ramane si singurul actionar, Sandu Ion renuntand la partea sa de actiuni. Astfel, apele se linistesc la formatia aradeana, dar doar pana la pauza competitionala din iarna. "Am ajuns la un acord cu autoritatile locale si cu sefii de galerie ai echipei sa mai investesc macar pana in iarna. Nu puteam lasa acest club la care tin foarte mult sa fie distrus.
Voi mai finanta gruparea pana la finalul anului 2007 si atunci ma voi gandi care va fi urmatorul pas. Pana atunci va fi liniste la echipa si ne vom concentra la partidele pe care le mai avem de disputat in acest tur de campionat", a afirmat Nicolae Bara pentru Sport Total FM.
http://www.sptfm.ro/Fotbal-intern/Liga-I/713.html
Se pare ca in urma mitingului de sambata ne-am castigat putina liniste pana la incheierea sezonului de toamna. Dupa aceasta insa ma tem ca vom intra iar in vechea incertitudine. Ca de obicei Bara e contradictoriu, intr-o parte spune ca sigur nu va mai investi din iarna pentru ca in alta parte delara ca se mai gandeste. In afara de asta, in actualul CLM nu am incredere ca vrea si poate sa sustina echipa singur pe mai departe (si nici nu cred ca e de dorit asa ceva) si de asemenea nimic nu ma face sa cred ca sunt capabili sa gaseasca alti investitori seriosi pentru a prelua UTA. Suntem in continuare intr-o situatie de provizorat la mana unui om si a unui consiliu de la care astept de acum incolo fapte pentru a putea sa am incredere in ei
Asa e, edenbeast, ai dreptate, dar, spre deosebire de saptamina trecuta, cind eram in virful plopului, acum parca am mai coborit un etaj.
Domnilor, sa fim seriosi....nu stiu cati dintre voi se asteptau ca astazi sa se rezolve ceva...Eu sincer nu mai cred nimic, totul e aiurea...daca am ajuns sa asteptam salvarea de la Falca si acolitii lui eu zic ca ....mai avem de asteptat...
Nu vedeti ca suntem dusi cu presul, se incearca amanarea luarii unei decizii favorabila echipei noastre de suflet....se tergiverseaza totul pana se mai linistesc apele cu suporterii, ( asta spera ei) apoi o sa vina cu tot felul de argumente bizare....ca nu se poate, ca nu e legal...etc
Sa dea Domnul sa ma insel eu...
Pt. noi doar UTA conteaza...
eu ramin la parerea ca si aceasta decizie de provizorat de azi a lui bara e aur la starea in care sintem,mai departe sa ne ajute dumnezeu
Pe sportarad scrie ca SI renunta definitiv la UTA dar inca nu a semnat actul care sa dovedesca asta. Oare chiar scapam de el???
Bara a trecut prin vestiare asa ca pana in retur ar trebui sa fim linistiti doar puncte sa scoatem , sa joace baietii. Doamne ajuta!!
Pe aradon scrie ca juristul firmei PAB a semnat actele imputernicit fiind de Sand Ion, dar salariile nu intra in conturi decat maine...
Astăzi, primul edil al Aradului nu a dorit să comenteze prea mult situaţia, dar ne-a dat de înţeles că mare lucru nu s-ar putea întâmpla.
„Nu este momentul să discutăm de UTA acum”, a spus Gheorghe Falcă.
Primarul ne-a mai spus să nu luăm exemple pe Nechita, de la Iaşi şi Ştefan, de la Piatra Neamţ, căci primăriile de acolo nu contribuie cu mare lucru la cluburi. Noi i-am zice altceva domnului primar: cei doi despre care am vorbit au găsit pârghii pentru ca echipele din acele oraşe să o ducă bine.
Sursa ARADON
Dar foarte multa lume nu mai este receptiva la mesajele venite dinspre clasa politica, motivele sunt binecunoscute...asa ca da-mi voie sa am unele indoieli in privinta asta.
Sa dea Dumnezeu sa fie bine, sa iasa odata soarele si pe strada noastra....sa vedem luminita aceea....
Nu ma bazez pe clasa politica in care nu am nici un fel de incredere. Oricum, tot ce realizeaza clasa politica in acest moment, fie ca vorbim de CLM sau de primar, e realizat din cauza marelui morcov pe care l-am asezat noi in curul lor in urma mitingului de sambata.
Altele sunt datele pe care ma bazez:
- Sandu va semna in seara aceasta contractul de publicitate
- Bara va mai investi 400.000 in aceasta luna, ceea ce nu e putin
- UTA are un lot foarte mare de jucatori ( chiar daca multi de valoare indoielnica ) si e atractiva pt orice investitor incepand cu luna decembrie
- asa ca acest club va trai in continuare indiferent de formula de conducere ( solo Bara, Bara + altcineva sau fara Bara si cu alti investitori )
- CLM isi va continua investitiile la stadion ( nocturna, acces, tabela, peluze ) ceea ce e atractiv pt viitorii investitori.
Important e ca suporterii sa fie uniti si sa vina in numar cat mai mare la stadion duminica pentru a incuraja UTA.