si varianta simpla, Bara-Paunescu, ne asigura indeplinirea obiectivului principal pentru care ne-am luptat si rugat atita, UTA sa NU moara.
Bara si Paunescu fac echipa la UTA PDF Imprimare E-mail sportarad
Scris de Dark
Monday, 21 January 2008
ImageNicolae Bara si-a tinut promisiunea fata de jucatorii echipei UTA si la sfarsitul partidei amicale, castigate de "Batrana Doamna" in compania Politehnicii Iasi cu scorul de 3-1, le-a transmis decizia care s-a luat in privinta viitorului conducerii clubului aradean.
Contactat telefonic, Nicolae Bara ne-a declarat: "Le-am transmis jucatorilor si antrenorilor ca raman la echipa . Mi se va alatura domnul Bobby Paunescu, dar si alti oameni de afaceri bine intentionati au usa deschisa la UTA. Bineinteles ca ne-ar bucura un raspuns pozitiv si din parte domnului Tiran, insa ceea ce e acum important este ca echipa sa isi gaseasca linistea si sa recuperam timpul pierdut. Nu le-am dat jucatorilor un termen pana cand isi vor primi restantele financiare dar sper ca acest lucru sa se intample cat mai repede".
De asemenea, Nicolae Bara a specificat ca nu se pune problema schimbarii antrenorului, Marin Barbu avnd credit in continuare in pregatirea echipei.
da.e confirmata din 3 surse[/align]
vai ce grele au fost cele 2-3 luni,sper ca bara a invatat din greseli si mi-e imposibil sa cred ca va mai gresi inca odata
Bara is back !
Bine ca avem un finish.... si liniste din acest punct de vedere.
Sunt bucuros ca s-a terminat in sfarsit telenovela care m-a tinut cu nervii in pioneze atata timp. Si, in primul rand, sunt bucuros ca UTA are asigurata continuitatea cel putin pentru perioada urmatoare. Recunosc, imi lipseste entuziasmul pentru ca inca nu stiu de ce fel de management vom avea parte in contiunuare. Sper ca Bobby sa aibe intr-adevar planuri concrete, serioase si profesioniste cu aceasta echipa, sper ca Bara sa fi invatat din greselile trecutului.
Frati utisti, dorinta noastra s-a implinit, scopul nostru a fost atins: nu am lasat UTA sa moara! Sa ne bucuram in seara asta iar de maine sa ne apucam de treaba noastra de suporteri, sa fim langa echipa, cat mai multi, cat mai implicati si cat mai uniti! Forza UTA!!!
Deci insfarsit s-a terminat chiar la asa ceva nu cred ca ne asteptam nici unul dar este foarte buna si varianta aceasta si mai ales daca se va hotara si domnul Tiran sa vina.
Acuma putem spune ca :
UTA IA CAMPIONATU
Cu cei de la Tiraspol stateai si tremurai,pana cand......E mai buna varianta actuala,mai ales daca vine siTiran!!!!
Ce v-am spus eu ca Bara nu pleaca.... Acum a devenit salvatorul tuturor
ideea e ca s-a confirmat ce-a ce credeam de mult,adica faptul ca bara nu a vrut sa plece de la UTA niciodata,doar ca nu putea sa sustina singur echipa.Acum sper ca alaturi de un partener sa recunoastem mult mai credibil decit sandu ion,si cel mai important si cu mult mai multi bani,poate sa duca la bun sfirsit proiectul pe care il avea cu UTA.
poate sa ne de-a cineva mai multe detali despre proiectele pe termen scurt pe care doresc sa le intreprinda ce-i doi?
In sfarsit s-a deblocat serverul si putem sa ne bucuram si noi in cercul nostru. Bine ca ca totul e OK dar asteptam detalii si pareri ale celor apropiati despre planurile concrete ale celor doi.
PSV Wrote:ideea e ca s-a confirmat ce-a ce credeam de mult,adica faptul ca bara nu a vrut sa plece de la UTA niciodata,doar ca nu putea sa sustina singur echipa.Acum sper ca alaturi de un partener sa recunoastem mult mai credibil decit sandu ion,si cel mai important si cu mult mai multi bani,poate sa duca la bun sfirsit proiectul pe care il avea cu UTA.
poate sa ne de-a cineva mai multe detali despre proiectele pe termen scurt pe care doresc sa le intreprinda ce-i doi?
Asa e ai dreptate, dar daca zice cinstit de la bun inceput ca isi cauta partener, nu mai aveam degringolada asta la echipa si starea asta de nervi in jurul nostru. Toata lumea era putin mai calma si se stia ce se asteapta.
De asta eu sunt un pic suparat, dar sper sa remediem greseala asta copilareasca si sa ramanem in Liga I acolo unde ne este locul
Bara a fost suparat pt ca a fost inselat de SI la care s-a adaugat faptul ca nu putea tine singur echipa. Adevarul ca Bara e schimbator dar tine mult la UTA plu sca nu vrea sa piarda toti banii investiti. Acum conteaza sa avem un management bun si restul problemelor se rezolva. Pe Coras l-as da primul afara dar lista e deschisa.
nu stiu cum vi se pare...nu sunt pro Bara, mai ales cum tot ma tinut cu inima tresarita, pt ca vine, nu mai vine, iara vine, iara nu mai vine...dar sincer sunt fericit ca in sfarsit UTA are iara un stapan (stapani), cineva care sa redea liniste la club ( aici ma refer la starea financiara) si sper sa nu mai trecem prin ce am trecut, ca nu mi-a placut deloc...oricum Bara a facut ceva pt UTA si bun, de ce sa nu recunosc!
nu pot sa spun, decat mult noroc pt Bara si Paunescu, daca mai vin altii cu ei, e mai bine, primaria sa faca ce a spus...UTA sa fie iara UTA, sa batem pe poli tm si sa ocupam la sf de sezon cel putin locul 14, iara noi...acum tot asa alaturi de aceasta echipa frumoasa!
Doamne ajuta, bine ca s-a terminat calvarul asta sunt bucuros (dar parca abia mai am putere sa ma bucur) si poate sunt putin suparat (daca pot sa mai spun asa ceva in momentele astea) si pe Bara pentru tensiunea ce s-a acumulat in ultimele luni si care ne-a dus efectiv la exasperare, oricum totul e bine cand se termina cu bine; banuiesc ca pe asta se baza domnul Danciar in afirmatiile pe care le-a facut cu ceva timp in urma pe "topicul sau".
S-ar putea ca Bara sa fii inscenat posibila plecare si tot circula sta pentru a atrage parteneri la UTA. Sa nu uitam ca echipa si-a urmat programul ca si cum s-ar fii stiut ce va urma.
Barbu despre...
Scris de Manager
Monday, 21 January 2008
Amicalul cu Poli Iasi
"Eu am fost multumit si in prima repriza cu FC Bihor. Acum nu pot decat sa fiu satisfacut de rezultat si joc. Ma bucur ca echipa incepe sa joace asa cum ne dorim cu totii. Putem spune ca am jucat si la rezultat, dar cred ca daca ar fi evoluat si copiii, diferenta ar fi devenit prea mare in favoarea Iasiului, totusi o echipa de Liga 1. Dar, va avea si tineretul ocazia sa evolueze in urmatoarele doua meciuri, cu echipe de Liga a 3-a. Acum, sper ca problemele noastre sa fie rezolvate si sa ne gandim doar la pregatire."
Intariri
"Mai avem nevoie de doi fundasi centrali si doi mijlocasi centrali. Doi i-am identificat, pe Botis si Marginean. Sunt aradeni, baieti de caracter si doresc sa joace si ei pentru UTA. Pe ceilalti inca ii mai cautam."
Tinerii din lot
"Din ce am vazut in meciul cu Bihorul, e greu ca unul dintre ei sa joace titulari la o echipa de Divizia A. Dar, incetul cu incetul, cu mai multa munca, cu mai multa atentie pentru ei, doi dintre ei ar putea sa faca pasul cel mare."
Urmatoarele teste
"Vom mai avea doua partide de pregatire in cantonament, cu Beius si Felix, in care vom alinia doua garnituri cat de cat echilibrate. Pentru noi acesta, cu Iasiul, a fost testul important, unde ne-am verificat potentialul fizic in acest moment, dar si stiinta jocului."
Portughezi
"Daca Edson a incercat sa joace, Simao a avut si momente mai slabe. Dar, usor, usor, isi vor intra si ei in ritm, fiindca returul e greu si nimeni nu sta dupa noi."
Bumbac
"Are un fizic frumos, un fizic de fundas, e o solutie. A facut un meci bun si cu Bihorul si astazi cu Iasiul, are o sansa. Depinde de el cat este de serios si cat vrea sa munceasca. Trenul nu sta prea mult in gara pentru nimeni."
Hidisan
"Ma bucur ca poate sa dea un randament bun si pe partea dreapta si in centru. Campionatul e lung si nu se stie unde vom avea nevoie de el."
Pascovici si Varga
"Cosmin e in Belgia la tratament. Eu zic ca daca se va reface si el vom avea o parte stanga puternica cu el si Vasiljevic. Acolo suntem acoperiti. Se pune problema unei incizii la Pascovici, care necesita cateva saptamani de rapaus. Cu Varga vorbesc zilnic, se recupereaza la Arad, dar poate va veni sa intre in spiritul echipei vreo doua zile la Baile Felix."
http://www.sportarad.com
...ca sa mai destind atmosfera pot spune ca UTA a castigat inca de pe acuma Divizia Sexy cu asa o patroana....Monica Dean(asa o stie lumea in SUA)...viitoare Paunescu...eu unul sper sa vina si Tiran din America iar alaturi de Primarie si Suporteri sa facem o echipa BETON....ce locul 14?ca doar n-or fi Urzicenii sau Vasluiu mai buni ca noi...ha ha ha PS din pacate ne mai trebuie inca cativa jucatori(cam 8-9)..nu de alta dar nu mai a chef sa a enervez iar cu pseudoatacantul Mircea Ilie ...vreau atacanti adevarati...si un stoper pe masura...aaa, si un conducator de joc....deja am pretentii...FORZA UTA!!!!
Nicolae Bara, finantatorul echipei UTA, se afla in discutii avansate cu Florin Halagian (foto), in vederea cooptarii acestuia in staff-ul tehnic al echipei aradene. Marin Barbu este si va ramane antrenorul principal al "Batranei Doamne".
Aducerea "Armeanului" in staff-ul tehnic al formatiei de pe Mures ar fi o lovitura, deoarece, de mai bine de trei ani, autorul sintagmei "Focul la ei!" este angajat al Federatiei Romane de Fotbal, nemaiantrenand nicio formatie. Obiectivul lui Florin Halagian la UTA ar fi salvarea de la retrogradare.
UTA ocupa, in acest moment, locul 15 in clasamentul Ligii I, cu 18 puncte acumulate in 19 partide.
http://www.sptfm.ro/Fotbal-intern/Liga-I/2500.html
Nu stiu ce sa zic de Halagian...e un antrenor dur, poate exact ce avem noi nevoie.
off: ce frumos e cand curg stirile (vestile bune) despre UTA.
nu mai e azi emisiunea despre UTA pe INFO TV???stie careva???