va fi bine!mult mai bine o sa vedeti!
dar totul se va face treptat!
FORZZZA UTA!!!
Maine Bara va face un anunt pe care multi dintre voi cred ca il anticipati deja, va fi bine si sunt 100% ca nu vom mai ramane ai nimanui, mai multe maine cand Bara va si organiza o conferinta de presa cu niste concluzii.
Parerea mea e ca de anticipat s-ar putea anticipa o eventuala ramanere a lui Bara in club. A investit niste bani si nu cred ca renunta chiar asa usor la ei. In plus, ramanand in club, la vara ar putea negocia de pe picior mare cedarea clubului catre posibilii investitori interesati. Si s-a dovedit acum ca sunt destui interesati. Cred ca ar avea si o satisfactie personala pt ca Sandu a iesit definitiv din club fara posibilitatea de a recupera nici un leu din ce a investit. :smile:
Totusi cred ca nu e nimic sigur, orice e posibil in aceste 2 zile. Bara a mai spus multe de-a lungul timpului si s-au adeverit putine. Pana la urma, e important ca UTA sa aiba un stapan dar, personal, prefer orice alta varianta care ori nu il include pe Bara, ori il ia in calcul doar ca actionar minoritar. Omul e prea instabil, nu are abilitati manageriale in acest domeniu, e prea influentat de jucatori si in plus nu am chef sa tremur pt fiecare rezultat al Stelei de frica sa nu trezim din nou cu Marius.
ai dreptate Seba!oricum,sunt tare curios ce-o zice maine Bara!
Oricum ar fi Bara, omul este sufletist si se vede ca pune suflet la UTA iar daca stam sa gandim la rece, un S.A. cu Bara, Tiran, Paunescu si Primaria Arad ar arata foarte bine si cred ca ar fi o chestie stabila.
Daca din vara vor veni si serifii, cu atat mai bine, important este ca s-a trecut peste acest blocaj, ca se face S.A.-ul, mai trebuie doar sa ne salvam de la retrogradare si sa se astearna linistea la club.
Ai dreptate Clau, nu suntem in masura sa emitem prea multe pretentii in acest moment, important e ca dupa luni de chin, se intrevede un viitor mai luminos. Si cred ca un mare merit il au toti suporterii care au fost alaturi de club in toata aceasta perioada: spectatorii de la meciurile de acasa, suporterii care au facut mii de km si in majoritatea cazurilor s-au intors dezamagiti si nu in ultimul rand miile de aradeni prezenti la mitingul din noiembrie. Toti cei amintiti mai sus merita mult mai mult decat o salvare de la retrogradare.
Bara: "Si Bobby vrea sa ajute"
Scris de Manager
Sunday, 20 January 2008
In fine, Nicolae Bara a discutat concret despre preluarea UTA-ei si cu Bobby Paunescu, omul de afaceri bucurestean care va investi masiv in construirea unui cartier de apartamente pe terenul unde a functionat IMAR-ul. Intalnirea a avut loc in aceasta dupa-amiaza la Bucuresti, fostul presedinte al "Batranei Doamne" neavand prea multe de comentat. "Din punctul meu de vedere, a fost o discutie constructiva, ramane de vazut cum se va concretiza. La fel ca domnul Tiran, domnul Paunescu, mai bine spus IMAR-ul doreste sa intre intr-un parteneriat, intr-o viitoare Societate pe Actiuni. Nu am discutat nici cu dansul procente, ci mi-a precizat ca ar fi multumit daca ar participa cat mai multe firme cu potenta financiara la acest parteneriat." - a precizat fostul presedinte al "alb-rosiilor".
Chiar daca nu are un raspuns concret din partea lui Tiran (care-si va anunta pozitia oficiala cel mai repede marti seara), moldovenilor de la Sheriff Tiraspol (chiar daca varianta nu mai pare a fi de actualitate) si chiar din directia lui Bobby Paunescu, Nicolae Bara va face maine un anunt important. "Le-am promis fotbalistilor ca pe data de 21 le voi comunica ceva, le voi da un semnal. Sper sa le dau o veste buna, dar asta veti afla doar dupa meciul amical cu Poli Iasi." - a adaugat Nicolae Bara.
Fostul finantator principal a reamintit ca ceea ce face el in aceste zile nu se cheama negocieri cu diversi oameni de afaceri interesati de o investitie la UTA, asa cum primarul Gheorghe Falca a spus ieri, in emisiunea televizata "In prelungiri". "Eu nu am calitatea sa negociez nimic la UTA. Reamintesc ca mi-am dat demisia din toate functiile si calitatile ce le aveam de la club si nu mai e problema mea daca acestea s-au inregistrat legal sau nu. Nu am nicio vina ca sunt solicitat pentru a da amanunte, date despre echipa si ar fi ilogic sa nu accept aceste intalniri din moment ce-mi doresc binele acestui club. Nu sunt nici Dracu, nici Dumnezeu, ambele titulaturi sunt la fel de periculose, fiindca nu sunt reale. Sunt doar o persoana care a pus in primul rand suflet la UTA si-si doreste sa scoata cumva clubul din aceasta criza." - au fost cuvintele lui Nicolae Bara, suparat pe faptul ca este perceput ca un negociator pentru "Batrana Doamna". Fostul presedinte a mai spus ca daca va fi solicitat se va intalni si cu Roberto Pasini, desi italianul nu este in postura de a pune in acest moment o conditie ca aceea ca datoriile sa dispara peste noapte de la UTA.
http://www.sportarad.com
Bara: „Vesti bune, pozitive”
Fostul presedinte s-a întâlnit aseară cu Bobby Păunescu, dar n-a dezvăluit continutul discutiei. A spus doar că omul de afaceri este foarte interesat de UTA si că este dispus să se asocieze cu americanul Tiran.
Sebastian Siclovan
Dacă nu apar alte surprize (posibile de altfel), astăzi, în jurul orei 16, Nicolae Bara va aduce linistea în tabăra Bătrânei Doamne. „Primii care vor afla despre ce se întâmplă cu clubul vor fi jucătorii si antrenorii, pentru că asa este normal. Nu pot să sun acum nimic concret, deoarece îmi mai lipsesc niste date. În mod normal, vestile sunt bune, pozitive. Practic, ce vor arădenii să afle? Că situatia financiară s-a reglementat si că nu mai sunt probleme. Sper ca până luni după-amiază să am si datele care îmi lipsesc si să pot calma spiritele. Nu am inventat acest termen, dacă până atunci nu pot să vorbesc, e clar că îmi lipseste ceva”, a declarat aseară Nicolae Bara.
Fostul presedinte al UTA-ei a avut aseară o întrevedere cu omul de afaceri Bobby Păunescu, discutiile învârtindu-se firesc în jurul preluării clubului arădean. „Sper ca totul să fie în regulă în scurt timp. Bobby Păunescu m-a căutat, am discutat, iar aseară ne-am întâlnit. Este nu interesat, ci foarte interesat de preluarea clubului, este la curent cu toate problemele, nici nu este speriat de datoriile UTA-ei si stie ce are de făcut. Mai pot să spun că ar fi de acord si cu o asociere cu Virgil Tiran, dar mă opresc aici cu informatiile”, a completat Nicolae Bara. El a exclus, cel putin pe moment, ceea ce înseamnă returul de campionat, o implicare a celor de la Sheriff la UTA, precizând că moldovenii au cerut timp. „Nu as mai conta pe moldoveni acum, nu au făcut nici o ofertă, au cerut timp, au spus că trebuie să analizeze. Poate se realizează ceva, dar sigur nu acum”, a spus Nicolae Bara. Pe de altă parte, fostul presedinte nu exclude nici acum o asociere cu Bobby Păunescu, Virgil Tiran sau chiar cu amândoi pentru a forma o societate comercială pe actiuni care să administreze FCM UTA.
http://www.observator.info
UTA în fibrilatie: Sheriff iese din combinatie, rămâne Tiran si reapare Păunescu
Sebastian Siclovan
Varianta ca societatea Sheriff, în fapt un concern extrem de activ si de puternic în Republica Moldova, să preia Clubul UTA nu mai este de actualitate, lucru confirmat de altfel si de Nicolae Bara. De altfel, posibilitatea ca moldovenii să preia UTA este aproape nulă. Nicolae Bara a subliniat că procedeul prin care Sheriff ar urma să ajungă să investească în UTA e de lungă durată, iar Bătrâna Doamnă nu are deloc timp de pierdut. Oricum, pentru că nu detine un punct oficial de vedere al celor de la Sheriff, Nicolae Bara, care a discutat cu reprezentantul moldovenilor, a solicitat o pozitie în scris. Având în vedere că toate drumurile mergeau spre Tiraspol, tinând cont mai ales de puterea financiară a celor de la Sheriff, utistii au redeschis la modul serios usile celorlalti investitori care si-au manifestat interesul fată de club - americanul Virgil Tiran si omul de afaceri Bobby Păunescu.
Virgil Tiran este de două zile în Statele Unite, după ce de luni până joi, săptămâna trecută, a întors UTA pe toate fetele. El si-a manifestat deschis optiunea de-a investi în clubul arădean, a subliniat singur că nu poate concura cu Sheriff ori cu familia Păunescu, dar nu a dezarmat, precizând că asteaptă. S-au reluat oricum contactele cu el si chiar si i s-a solicitat o ofertă scrisă. „Sincer, la modul serios, nu există niciun fel de ofertă pentru UTA. Cred că orice conducător sau om de afaceri are nevoie de un act, de-o scrisoare de intentie, de o strategie si un plan. Domnul Tiran mi s-a părut serios si hotărât, rămâne de văzut ce va urma, am înteles că va expedia o ofertă scrisă”, a spus Nicolae Bara. Discutiile dintre fostul presedinte si omul de afaceri american au luat în calcul atât o asociere (Tiran-Bara), cât si o preluare a clubului de către Tiran, ajutat de asociatii săi din SUA.
http://www.observator.info
[attachment=477]Calm ficiori !!UTA este OK ,zarurile au fost aruncate ,se lucreaza la detalii
Ce-i cu linistea asta, sau o fii dinaintea furtunii. Toti sunteti la Salonta?
Cand va anunta Bara ce se intampla cu UTA??
Am inteles ca dupa meci, meciul s-a terminat asteptam vesti.
Doamne Ajuta!!
:icon_eek:
am primit niste informatii. cica la UTA vor asigura finantarea Bara si Paunescu cu posibilitatea ca alaturi de ei sa vina si Tiran si altii. sunt un pic confuz. astept sa se confirme....
Merci Cip, vesti pozitive.
Asteptam detalii.
Bine ca suspansul si incertitudinea aproape s-a terminat.
cel mai tare ar fi un SA cu Bara, Tiran, Paunescu, hai ca doi sunt deja si ar fi perfect sa vina si al treilea si la urma Consiliul Municipal, ar fi ca la carte.
E bine ca ramane Bara caci se anuleaza TVA-ul pe suma sponsorizata daca trasforma suma in actiuni in viitorul SA. Ce ma igrijoreaza este ca Bara nu se pricepe la fotbal si fara un manager bun la club nu o sa facem mare branza.
Eu zic ca daca il lasa pe Magiun sa isi faca treaba si ii cumpara jucatorii care si doreste,sunt sanse.
daca nu se face ordine si se organizeaza la modul cel mai serios clubul poti sa-l aduci si pe ronaldinho...
Deocamdata vorbim pe informatii neoficiale. Trebuie sa recunosc ca o varianta doar cu Bobby si Bara ar fi un pic mai putin decat speram in ultimele saptamani. Insa asa cum spuneam si cu alta ocazie nu suntem in situatia in care avem dreptul sa facem mofturi. Mai ales ca nu am auzit intentiile lui Paunescu, nu stim ce proiect are. Sa asteptam ceva oficial, o conferinta de presa, o declaratie a celor doi.
Recunosc, m-as bucura ca langa cei doi sa vina si Tiran insa e clar ca de ales a fost ales un singur proiect de organizare si tare imi e teama ca americanul sa nu fi pierdut trenul. Oricum, am mai spus-o, daca e sa fie un actionariat multiplu, e de dorit ca unul din actionari sa detina peste 50%.
Situatia e confuza, sper sa avem vesti mai concrete cat mai curand pentru a ne putea bucura cu adevarat.
informatia e de la sursa.....oficiala
sursa ca sursa, da informatia cum e?