e un comment la stirea cu Sherifii care se retrag....
vreun idiot...:x:x
I 929 Wrote:@PSV: Nu e nicio problema pentru ca ai postat aceasta informatie, de ce sa nu te credem ca a aparut in ziar?:smile: Nu da nimeni cu niciun par pe-aici.:smile:
Interesant, pe siteul http://www.prosport.ro nu apare nimic. Din cate stiu, corespondentul prosport in Arad este Sebastian Siclovan, deci informatia ar fi trebuit deja probabil confirmata si din alte surse. :smile: Daca tot a batut palma cu evreul, de ce se amana anuntul public?:smile:
pentru ca nu a aparut in ziar, a fost un comentariul al unui user anonim...
nu este o informatie publicata de un ziarist,este un post atasat la articolul seriffi s-au retras din prosport,acum nu stiu cit e de credibil ,dar tipul dadea destule informati in post,de aceea m-am gindit sa spun de el si pe forumul nostru,altfel nu prea m-as fi obosit
In cazul asta, stimate PSV, ai cam imbulinat-o.:lol:
Serios vorbind acum, va rog fiti mai atenti la sursele de informatie pe care le citati, pentru ca am avut parte de destule "certitudini" in ultima vreme, nu?
imi cer scuze fata de colegi forumisti dar repet mi s-a parut o informatie interesanta
PSV acel user a mai postat la articolele despre UTA informatii de astea.Este doar un timisorean retard !
Leviev asta intradevar are legatura cu Arad-ul, daca nu ma insel, detine Africa Israel Investments care va construi un mall in Arad, dar nici vorba de vre-un cartier intre Arad si Sagu sau de vre-o implicare la UTA.
Pasini: "Proiect pe 5 ani la UTA"
Dupa Virgil Tiran si reprezentantii celor de la Sheriff, ieri, a fost randul italienilor sa discute la mod concret despre preluarea "Batranei Doamne". Roberto Pasini (foto), fost presedinte al UTA-ei, a fost mandatat de catre doi oameni de afaceri din Italia pentru a veni la Arad si a vedea exact cum sta situatia.
Acesta s-a intalnit cu Traian Constantin Igas si urmeaza ca in zilele urmatoare sa aibe o discutie si cu Nicolae Bara. "Am revenit la Arad fiindca iubesc acest oras si am foarte multi prieteni aici. Am auzit despre probleme financiare prin care trece UTA si nu puteam sa stau deoparte. Am discutat cu doi oameni de afaceri din Italia, le-am explicat ce inseamna UTA, iar acestia au devenit foarte interesati de club. Astfel, am venit aici pentru a vedea exact cum stau lucurile si cum putem sa ne implicam", ne-a declarat Roberto Pasini. Acesta a expus si planurile italienilor in legatura cu UTA: "Ne-am dori sa facem aici un centru juvenil foarte puternic pentru a ne asigura viitorul. Nu se mai poate continua asa, cu jucatori cumparati din alte parti si adusi aici la Arad pe salarii imense. E nevoie de un proiect concret, altfel nu exista linistea necesara pentru a putea gestiona un club de statura UTA-ei."
Italianul a detaliat si cum a decurs intalnirea cu Traian Igas: "Dansul ne-a spus care sunt solutiile prin care noi putem prelua clubul, eu i-am spus care sunt intentiile noastre. I-am explicat, insa, in mod clar, ca in cazul in care vom prelua UTA, o vom face noi singuri. Fara nicio alta implicare din partea nimanui, noi vom veni cu oamenii nostri, cu proiectul si ideile noastre. Acest proiect se intinde pe perioada a cinci ani si are ca scop final intarirea echipei la toate nivelurile. Vrem sa facem un centru de copii foarte puternic, fiindca acesta va fi baza." Pasini a invocat insa si singura problema care ar putea aparea la discutiile pe care le va avea cu Nicolae Bara: "Noi vrem sa preluam clubul fara datorii. De fapt, salariile restante ale jucatorilor vrem sa le dam fiindca este dreptul lor. Datoriile celelalte sa fie platite de catre cine le-a facut. Asta vreau sa discut cu domnul Bara la modul cel mai serios."
Gian Pio del Monaco, omul care a facut legaturile intre Pasini si Igas, ne-a spus ca si aceasta problema s-ar putea rezolva: "Dansii doresc sa achite si acele restante insa nu in orice conditii. De aceea este foarte important ca Roberto Pasini si Nicolae Bara sa aibe o discutie intre patru ochi in care sa se clarifice toate problemele. Daca discutia celor doi va avea un rezultat pozitiv, italienii vor prelua echipa". Roberto Pasini a spus in incheiere ca dansul si partenerii sai de afaceri doresc sa vina la Arad doar pentru fotbal si pentru a investi in acest sport, fara a avea intentii politice.
Din informatiile noastre, in aceasta seara urmeaza sa aibe o discutie telefonica intre investitorul italian si Nicolae Bara, in care cei doi vor stabili data in care se vor intalni la Bucuresti pentru a discuta despre UTA.
sportarad.com
Mai oameni buni, nu mai aplecati urechea la tot felul de nebuni....arunca unul o vrabie si 50 se chinuie sa o prinda...sa fim seriosi...
Nu am aplecat urechea.Doar am postat linkul in caz ca vrea sa citeasca cineva ! Vechiul nostru prieten lereter e convins ca asta e asul din maneca lui Bara :lol::lol:
Asa oricine poate prelua UTA fara datorii, vinzi ce e mai bun, aduci juniori din care iar mai vinzi ceva si in final pleci spunand ca nu te-au ajutat autoritatile
NU, multumim !
bine mei, numa manageri inteligenti in zona... vai vai
Mai lasati-ma cu Pasini asta, vorba unui prieten, asta e un amarat de functionar care s-a bazat tot timpul pe banii altora, a auzit si el ca este agitatie la Arad, a venit a tras niste articole prin ziare, a dat o m#ie la Astoria si se intoarce in Italia de unde nici dracul nu mai aude de el.
El ar vrea probabil sa ia jucatori ieftini din Romania pe bani de nimic si sa ii duca in Italia, nu vrea performanta si nu cred ca este interesat la modul serios pentru ca nu are potenta necesara pentru asa ceva mai ales ca in ultima vreme lucrurile au evoluat si in Romania si nu mai este chiar asa o joaca de copii pe bani de nimic.
Una peste alta interes exista din partea investitorilor, nici vorba sa cada si varianta Tiraspol, vedem la sfarsit cu cine ramanem.
Stie cineva ceva despre intalnirea dintre Bara si Bobby? S-a intamplat ceva ?
Xtreme Wrote:RedAndWhite Wrote::lol: ce "proiect" are Pasini ?!
Asa oricine poate prelua UTA fara datorii, vinzi ce e mai bun, aduci juniori din care iar mai vinzi ceva si in final pleci spunand ca nu te-au ajutat autoritatile
NU, multumim !
bine mei, numa manageri inteligenti in zona... vai vai
@Xtreme,are perfecta dreptate RedAndWhite !!! Si Kidu la fel !
rabdare....cred ca va fi bine incepand de poimaine ...
important e ca exista interes in jurul echipei noastre,este imposibil ca una din variante sa nu se concretizeze,oricum mai rau ca acum nu are cum sa fie,ce-a mai realista varinta mi se pare tiran-bara,de-si sincer as prefera,gusan-bara,este foarte important ca bara sa ramina la UTA,astfel incit uta va scapa de 600000 de mii de euro reprezentind TVA-ul la contractul de publicitate,bani investiti de el vor fi transformati in actiuni
poti sa fii mai explicit cip leo ,macar ne-ai putea spune despre cine e vorba,din cite imi dau seama deti ceva informatii de ultima ora!
mai putin pana maine dupa-masa, hai cel tarziu marti dimineata!
am spus cred deoarece marti e un termen limita pana la care , din cate am inteles eu, trebuie sa se anunte solutia de finantare a UTA-ei. si ce mai stiu este ca solutia exista in mod real.
care e solutia, nu stiu!