Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Stiri despre UTA 2007-2011
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Bara se miră de ce Tiraspolul insistă ca, înainte de o eventuală asociere, UTA să-şi plătească datoria faţă de Sheriff. Nu înţeleg de ce se miră, pentru că aşa ar fi normal. Până una-alta, Bara este datornicul lui Guşan, nu invers. Iar faptul că Bara se spală pe mâini ca Pillat din Pont, zicând că aducerea lui Huţan la UTA de acum un an cade exclusiv în sarcina fostului său partener, Sandu Ion, este o nouă mostră de ,,ruşinică''. Păi, cum, Huţan a fost adus cu sila, împotriva dorinţei febleţei numită Lăcătuş, adică a ,,personalităţii'' care aviza orice transfer? Mira-m-aş...
Altfel, era chiar hilar ca Bara să se transforme dintr-un datornic fără credibilitate în asociatul de nădejde al transnistrenilor. Chiar hilar...
@edenbest, ai dreptate, asa gandesc si eu mai putin ultima fraza cu falca, nu il subestimati !
e drac belit ghita asta pe sandu ion tot ghita i la servit lui bara; oricum asa e, toti ne dorim binele clubului si performanta!
edenbeast citeste te rog mai sus si vezi "explozia" de postari(ca sa nu zic de bucurie) imediat cum s-a "zvonit" ceva de rau de varianta Tiraspol si cine a facut-o!!!

sunt tot mai dezamagit de atitudinea ta seba si "echidistanta" ta, iar faptul ca esti presedinte al SCU pare sa nu mai conteze si faptul ca atitudinea ta da gresit impresia celor care citesc forumul ca este impartasita de toti membrii SCU! Ai facut din implicarea SCU in intalnirile cu Tiran un titlu de glorie "fals mascat" de un aparent aer aristocratic-dezinteresat ca mai apoi sa ATACI orice user de pe acest forum(indiferent de aparteneta lor de peluza sau nu) care a indraznit sa ia in consideratie varianta Tiraspol, EVIDENT mai buna din nenumarate motive , sau care au avut curajul sa plaseze oferta acestora peste cea propusa de Tiran(inversunarea cu care sustii "the american way" ne duce cu gandul la o intrebare: putem vorbi in continuare de oferta lui Tiran sau este a SCU?)!!!

NU MAI CONTEAZA UTA SI BUNASTAREA EI???
Dani, crede-ma pe cuvant, ca, prima mea senzatie la aflarea vestii a fost de ingrijorare.
trebuie sa repet ca eu personal nu am avut resentimente fata de niciunul dintre posibilii investitori. la fel, Asociatia nu a incercat sau incearca sa impuna in vreun fel sau altul vreo varianta. Desi exista semnale clare ca vestea e reala eu inca mai sper ca se pot schimba lucrurile si ca va exista in continuare posibilitatea de a alege dintre mai multi investitori.
despre opinia ta despre Seba nu pot eu sa raspund in locul lui, inaintea lui, insa va rog, din suflet, ca dialogul sa se poarte civilizat si fara resentimente.
Multumesc.
Deja schimburile astea de replici nu mai au nici o legatura cu problemele UTA-ei ci cu orgoliile si resentimentele dintre anumiti oameni de pe acest forum. Binenteles ca o sa ma contraziceti dar parerea mea ramane aceeasi. Imi pare rau ca se inatampla asa, subscriu indemnului lui cip_leo, ar fi bine sa va rezolvati odata aceste probleme in cel mai bun mod in care considerati. Eu, cel putin, pana cand lucrurile nu se vor schimba n-o sa ma mai implic in discutiile astea pentru ca n-am chef sa ma trezesc in mijlocul unei "lupte" in care miza e alta decat dezbaterea de idei. Si pentru ca presimt ca aceste "dialoguri" pe forum vor lua si forme mai "aprinse" renunt la calitatea de moderator pentru ca m-as simti penibil sa fiu nevoit sa intervin intr-un astfel de dialog intre oameni cu o activitate mult mai veche aici si cu merite mult mai mari ca suporteri ai UTA-ei.
Si inca ceva: astazi la Tileag (sau cum naiba i-o fi zicand comunei aleia) m-am convins (desi nu era nevoie) ca nu exista nici un fel de tensiune intre UTISTII din Suporter Club UTA si UTISTII din SUR. Faptul ca "tensiunea" asta o regasesc doar in postarile de pe forum ma face sa cred ca e de natura artificiala.
Dezbaterile si orgoliile astea aprinse nu-si au nici un rost. Mai mult ar trebui sa ramanem ingrijorati pentru ca s-ar putea din atatea variate sa nu ramana in picioare nicu una. Tiran a asteptat raspunsul celor de la Sheriff semn ca doreste sa preia UTA doar sa o salveze. Varianta Bara+Tiran ne va aduce in aceeasi situatie ca acum un an si vom ramane in mediocritate pentru mult timp. Iar variata Paunescu e in stadiun incipient si va lungi agonia pt cel putin inca o saptamana.
eu nu cred ca sunt tensiuni, sunt pareri diferite, toti vrem binele echipei, dar fiecare privim dintr-un unghi diferit problema si credem ca noi avem dreptate. Nu sunt in Suporter Club Uta, dar ii felicit public pentru ce fac si pentru ce vor mai face dupa ce se vor linisti lucrurile, la nivelul conducerii clubului. HAI UTA !
Haideti ca poate e doar vreo manevra de-a lui Bara,urmareste ceva,l-a mai lovit pe Sandu odata si pana la urma azi ,maine sau luni ,sa anunte serifii ca preiau echipa; nu cred eu ca daca vrei sa vii sa preiei o echipa si sa investesti milioane de euro in ea,mai stai sa te uiti la 150 000 sau cati naiba ar trebui sa le dam noi,suna cam aiurea.
Falca: "Bara sa nu-si mai povesteasca drama"
Scris de Manager
Saturday, 19 January 2008

ImageInvitat in studioul TVR Timisoara la emisiunea "In prelungiri", Gheorghe Falca a vorbit despre posibilii investitori ai "Batranei Doamne", mentionand ca Virgil Tiran, clubul Sheriff Tiraspol si Bobby Paunescu sunt cele trei "piste" care trebuie luate in calcul in acest moment. Pe de alta parte, primarul Aradului a facut o remarca interesanta, sfatuindu-l pe Nicolae Bara sa apere doar interesele clubului UTA. "Ar fi bine ca domnul Bara sa nu-si mai povesteasca drama. E regretabil ca dansul s-a certat cu Sandu Ion si a pierdut niste bani, dar in acest moment ar trebui sa vada doar interesele clubului. Si pentru mine este clar, doar dansul poate sa negocieze cu viitorii investitori, fiindca el reprezinta actionaratul in acest moment." - au cuvintele lui Falca.

Se stie ca relatiile dintre Nicolae Bara si primarul Aradului s-au deteriorat mult in ultimul timp, fostul presedinte acuzandu-l pe Falca ca i l-a prezentat pe Sandu Ion drept un partener serios. In aceeasi emisiune televizata, primarul a recunoscut ca i-a asociat pe cei doi: "Ne-am inteles la Budapesta", dar in acelasi timp a mai marturisit ca a discutat de mai multe ori Bobby Paunescu despre UTA. "Bobby a fost la Arad, i-am demonstrat ce face Primaria pentru club, dar am mai abordat subiectul si cu ocazia unui week-end petrecut impreuna. Acum, mingea este in terenul domnului Bara, el este in masura sa negocieze pentru UTA." - a mai declarat Falca. Intalnirea dintre Bobby Paunescu si Nicolae Bara este programata maine, la ora 17, la Bucuresti.
http://www.sportarad.com
D-lor luati o pauza si nu va mai taxati atata orice fleac ca niste babe din alea plictisite de viata :).
Referitor la varianta Tiraspol inca nu se stie nimic oficial, oricum Bara se intalneste maine si cu Paunescu si eu sunt ferm convins ca intr-un fel sau altul lucrurile vor rezolva, putin optimism ce naiba :).

ColoniaUTA

Aveti rabdare.UTA este un NUME in sport si .....bussines !
Sa ne avem ca fratii suporteri. !!
Au mutat si italienii lui Pasini
Scris de Manager
Saturday, 19 January 2008

ImageCativa oameni de afaceri italieni s-au interesat si ei de preluarea UTA-ei prin intermediul lui Roberto Pasini, fost presedinte al "Batranei Doamne" la mijlocul anilor 90. Peninsularul s-a intalnit in aceasta dupa-amiaza cu Traian Constantin Igas (foto) la biroul parlamentar al acestuia din urma si a promis ca va da la randul sau un raspuns saptamana viitoare. "Aproximativ o ora i-am prezentat si domnului Pasini ce se intampla la UTA in momentul de fata, fara a intra in prea multe detalii. Dansul a avut cateva intrebari, eu am raspuns, urmeaza sa primim un raspuns final din partea italienilor pe miercuri-joi." - ne-a declarat presedintele de onoare al "alb-rosiilor", care si-a dat seama ca Roberto Pasini nu poate decide de unul singur, ci asteapta ok-ul din partea celor pe care-i reprezinta. Asadar, s-a mai adaugat o varianta pe lista celor care doresc sa preia echipa fanion a Aradului, chiar daca aceasta din urma pare cel mai putin credibila.
http://www.sportarad.com
Igas ori e naiv ori ne ia pe noi de fraieri. Cum naiba sa primeasca un raspuns final de la italieni cand el insusi recunoaste ca le-a prezentat situatia fara a intra prea mult in detalii. Doamne ce usor se joaca politicienii nostri cu sperantele oamenilor :(
Falca ar trebui sa isi tina gura pentru ca deocamdata nu a facut nimic pentru UTA !!!!!!!
Falca sa vina sa discute despre ce a facut el pentru UTA cand o sa fie gata stadionul si cand o sa stearga din instorie retrogradarea in divizia C, adica niciodata... Igas asta e un mare mancator de rahat, un cautator de imagine, cam ceea ce cauta toti politicenii din ziua de azi... Cine dracu mai e si Igas asta ? Cine o mai auzit de el, "celebru" dupa "promovarea" UTA-ei, nu suport oamenii care isi fac reclama pe spatele cuiva sau pe banii cuiva. Am inceput si eu sa ma apropii de "zona rosie" a rabdarii, astept de 2 luni(la fel ca voi) sa se rezolve problema si tot cu buza umflata suntem deocamdata. Cat sa mai asteptam ? Am ajuns sa ne certam aiurea pe forum intre noi datorita situatiei in care se afla echipa noastra iar "cei de sus" vad ca nu prea se agita foarte tare in solutionarea problemei. Sincer m-am saturat de toata joaca asta de-a investitoru, m-am saturat de Bara asta in care nu poti avea incredere, m-am saturat de politicienii astia care vor numai imagine pe spatele UTA-ei (falca, igas)...
Redpunk_One Wrote:edenbeast citeste te rog mai sus si vezi "explozia" de postari(ca sa nu zic de bucurie) imediat cum s-a "zvonit" ceva de rau de varianta Tiraspol si cine a facut-o!!!

sunt tot mai dezamagit de atitudinea ta seba si "echidistanta" ta, iar faptul ca esti presedinte al Suporter Club UTA pare sa nu mai conteze si faptul ca atitudinea ta da gresit impresia celor care citesc forumul ca este impartasita de toti membrii Suporter Club UTA! Ai facut din implicarea Suporter Club UTA in intalnirile cu Tiran un titlu de glorie "fals mascat" de un aparent aer aristocratic-dezinteresat ca mai apoi sa ATACI orice user de pe acest forum(indiferent de aparteneta lor de peluza sau nu) care a indraznit sa ia in consideratie varianta Tiraspol, EVIDENT mai buna din nenumarate motive , sau care au avut curajul sa plaseze oferta acestora peste cea propusa de Tiran(inversunarea cu care sustii "the american way" ne duce cu gandul la o intrebare: putem vorbi in continuare de oferta lui Tiran sau este a Suporter Club UTA?)!!!

NU MAI CONTEAZA UTA SI BUNASTAREA EI???

Relax my friend! Ca de aceeasi parte a baricadei suntem toti pana la urma. Eu nu am de gand sa mai intru in polemici, chiar ma amuza usor inversunarea ta.:smile: N-am atacat pe nimeni, chiar te rog sa copiezi aici randurile in care as fi facut asa ceva sau randurile in care l-am ridicat in slavi pe Tiran. De fapt, nu prea imi sta in caracter sa aduc elogii cuiva, nici macar unui sef sau potential sef al UTA-ei. De asemenea, nu ma consider vinovat daca Mitran & Victor ti-au prezentat lucrurile putin diferit fata de cum sunt ele in realitate.

Cred ca vehementa ta era mai potrivita in perioada in care trioul Bara-Mitran-Lacatus si-au aratat "competenta" si au adus UTA in situatia in care este. Probabil nu am mai fi fost luati de fraieri...Personal, nu as vrea ca Bara sa mai puna piciorul in acest club, desi am senzatia ca ia in calcul foarte serios varianta unei asocieri. De fapt e singura forma prin care isi mai poata recupera investitia facuta la UTA. In cazul unei asocieri, ar anula acel contract de publicitate si automat creditarea de 3.500.000 EURO s-ar transforma in actiuni in viitorul SA. Ori asa ceva ar fi benefic pe termen scurt pentru ca UTA ar avea de platit doar TVA-ul aferent facturii catre PAB, in schimb pe termen lung ar atarna ca o piatra de moara de gatul UTA-ei si al unui eventual partener.

Nu Suporter Club UTA e vinovata pt ca a cazut varianta Tiraspol, motivele pot fi cu totul si cu totul altele:
- lipsa unui interes real de a prelua UTA in plin campionat
- renumele prost de care au parte cei de acolo a putut cauza o posibila interventie a unor cercuri inalte din sfera politica; in plus nu e chiar asa de usor sa speli milioane intr-o tara din U.E.
- nu e exclus ca insusi Bara sa nu fi agreat aceasta varianta pentru ca nu era luat si el in calcul

Poate nu vom sti niciodata dar conteaza prea putin. Acum e important sa fructificam una din variantele REALE si SERIOASE. Varianta "Pasini" nu e de luat in seama, Virgil Tiran ia o decizie in cel mult 3 zile, azi Bara discuta cu Bobby Paunescu. Paunescu nu prea a dat importanta UTA-ei, pare ca mai mult a fost impins de Falca de la spate. Ramane de vazut.

Suporter Club UTA are un vot in asociatia FCM UTA dar indiferent de preferintele noastre, nu ne putem permite sa refuzam un investitor. Chiar i-am comunicat in aceste zile d-lui Bara ca primul investitor care doreste sa preia cu adevarat echipa, are parte de girul nostru. Indiferent daca era Tiraspol, Tiran sau Bobby. Restul sunt speculatii si vorbe pe la colturi.

S-au spus unele vorbe grele in aceste momente de tensiune dar cred ca vom trece peste ele in cateva zile. Suntem prea putini cei care am fost mereu alaturi de acest club greu incercat pentru a fi divizati. Nu suntem identici, avem adesea idei diferite dar important e ca pasiunea pe care o avem pt UTA ne uneste. Suporteri, fani, ultrasi, cred ca pentru toti: DOAR UTA CONTEAZA !
Din pacate continui sa plutesti in "aburii roz cu iz de mucegai" al unei false superioritati si faptul ca in continuare iti dai cu presupusul despre cum eu am fost "fraierit" de Mitran&Victor sau de cum nu am protestat la adresa lui Bara-Mitran-Lacatus cand stii prea bine care a fost de fiecare data pozitia noastra fata de ceea ce se intampla la club si de faptul ca neavand toate informatiile la momentul respectiv, despre situatia dintre cei doi Sandu-Bara, nu am dorit sa sustinem o varianta sau alta pentru a nu gresi !!!

Da , intr-adevar mi-am dorit varianta tiraspol pentru a avea stabilitate financiara pe termen lung precum si pretentii la performante de demult netraite aici la Arad, iar faptul ca acestia se pare ca nu pot face o astfel de preluare de ieri pe azi( si nici nu isi doreau o astfel de situatie) ma intristeaza stiind faptul ca celelalte variante sunt Bara (care ne-a demonstrat "stabilitatea" programului si "performantele" aduse de acesta) Tiran (un americano-aradean care isi doreste investirea a maxim1-1,5 mil/an , care din pacate manat de intentii oneste probabil nu intelege pe de-a intregul functionarea unui club din Romania de liga I , cu toate explicatiile venite din "foarte multe parti", si care si-ar dori o asociere cu acelasi Bara pentru a beneficia de "experienta" pe care o are acesta in liga I,etc) si Paunescu( un "playboy" preocupat mai mult de soarta carierei de actrita hollywoodiana a sotiei decat de afacerile familiei si care ,impins si de la spate de falca si de faptul ca urmeaza sa investeasca in Arad, nu facut nici un demers pana acum pentru a se interesa de soarta echipei si de ce inseamna UTA la momentul actual, lucru care spune multe despre "intentiile serioase" pe care le are vis-a-vis de acest club)!!!
Avand informatiile astea , la fel ca si oricare dintre voi si nu indus in eroare de "vorbe dulci" pe care tu crezi ca mi le-a suflat la ureche cineva anume, am crezut si cred in continuare ca singura solutie cu adevarat buna pentru UTA era cea a moldovenilor. Se pare ca posibilitatea unei proceduri anevoioase si faptul ca la UTA situatia este de asa natura incat nu mai sufera nici o amanare Bara a iesit in intampinarea unui raspuns oficial a moldovenilor(care inca nu a sosit nici telefonic si nicidecum in scris) pentru a da de inteles celorlalte doua parti ramase in afara de el ca UTA este in continuare in "piata"!
Raman in continuare scarbit si cu un gust amar in ceea ce te priveste si am sa incerc sa urmez sfatul tau si sa ma relaxez de acum cand va veni vorba despre tine si PARERILE TALE. Atentie la VOT , numaratoarea inversa a inceput!!!

Nu am dat niciodata ultimatumuri pe care mai apoi sa fiu nevoit sa le incalc , asa cum procedeaza unii, insa este ultimul meu post in aceasta discutie!
Fie ca viitorul apropiat sa ne aduca o solutie pentru iesirea din aceasta criza pe care o traverseaza clubul iar timpul ne va lamuri in privinta intentiilor tuturor partilor implicate in aceasta situatie!

FORZA UTA!!!
Igas, optimist in privinta lui Tiran
Scris de Manager
Sunday, 20 January 2008
Avand in vedere ca moldovenii de la Sheriff Tiraspol bat in retragere, dorind mai degraba sa ia bani de la UTA (cei 150.000 din transferul lui Hutan) decat sa aduca, singura varianta plauzibila de asigurare a finantarii clubului si pe mai departe este asocierea dintre Nicolae Bara si Virgil Tiran, omul de afaceri aradean stabilit de 15 ani in Chicago. Intalnirea de astazi, dintre Bara si Bobby Paunescu, ar putea schimba datele problemei, dar pana atunci, "americanul" poate fi considerat persoana cea mai credibila cand vine vorba de salvarea clubului.

Traian Constantin Igas, presedintele de onoare al UTA-ei, a recunoscut ca a vorbit chiar aseara la telefon cu omul de afaceri de peste Ocean, care i-a confirmat faptul ca pana marti sau miercuri va da un raspuns, dupa toate probabilitatile pozitiv. "Domnul Tiran a trebuit sa plece pana la Los Angeles, pentru o intalnire a patronilor echipelor din Liga in care evolueaza si Chicago Storm. Din cate am inteles, vor fi mai multe dezbateri, in care se va supune la vot si trecerea la un campionat cu mai multe formatii. El va fi ocupat 2-3 zile cu aceasta Adunare Generala, dar cel tarziu miercuri ne va da un raspuns. Nu vreau sa anticipez nimic, dar, din cate am reusit sa-l cunosc pe domnul Tiran in zilele in care a fost in Romania, eu sunt foarte optimist." - ne-a declarat Igas.

http://www.sportarad.com/index.php?optio...&Itemid=86
in prosport a aparut un post ca lev leviev este noul patron al UTA-ei.el este un miliardar israelian stabilit in Anglia,care se ocupa cu afaceri imobiliare,si ar urma sa construiasca un ansamblu rezidential de vile intre aradu nou si sagu ,apropo conform FORBES, leviev se afla pe locul 268 in lume in topul celor mai bogati oameni ai planetei,se mai spune ca el ar fii batut palma aseara cu Bara.-nu stiu daca este vreun simbure de adevar in toata treaba asta,oricum sper sa nu dati cu paru in mine,eu doar am transpus pe forumul nostru aceasta informatie,oricum ar fi frumos ca dupa Neumann,sa vina al doilea evreu care sa faca istorie la UTA
@PSV: Nu e nicio problema pentru ca ai postat aceasta informatie, de ce sa nu te credem ca a aparut in ziar?:smile: Nu da nimeni cu niciun par pe-aici.:smile:

Interesant, pe siteul http://www.prosport.ro nu apare nimic. Din cate stiu, corespondentul prosport in Arad este Sebastian Siclovan, deci informatia ar fi trebuit deja probabil confirmata si din alte surse. :smile: Daca tot a batut palma cu evreul, de ce se amana anuntul public?:smile:
Reference URL's