Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Stiri despre UTA 2007-2011
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(16-03-2009 05:18 PM)edenbeast Wrote: [ -> ]Care noi? Utistii adevarati care au dovedit ca tin la aceasta echipa si ca ar putea face un sacrificiu au fost sambata la stadion. Cati am fost? 1500! Pana la cifra de 73.000 avansata de Crishu e o prapastie uriasa. Oameni buni mai deschideti ochii in lumea reala si concentrati-va energiile pe ceva util si nu pe utopii care nu ajuta cu nimic UTA!

bun...imi spui ceva util? Eu am fost la meci....poate au fost undeva la 2000 de oameni....ori 10 lei...nu mai fac calculele...e cat de o prima pentru un meci din deplasare...pt un meci important

eu stiu ca suna rudimentarea aceasta actiune, dar pe langa mers la meci/ sustinut echipa si sa adunam si noi ce putem eu nu vad cum putem ajuta.

gandeste-te si la impactul mass media...suporterii care aduna banii pentru echipa favorita...hmmm...e si asta ceva...suna bine

categoric nu se strange o avere...dar e o parte prin care aratam ca ne pasa

bafta
O actiune frumoasa e si Summit-ul.. haideti 2 000 de persoane si strangem o suna importanta care e destinata centrului de juniori si copii.. SUMA CARE VA FI DONATA !! Nu credeti ca o sa aiba impact si asta?
Hai sa nu ne mai invartim atata in jurul cozii. Vrei sa dai 10 lei la UTA??? Cumpara 2 bilete in plus si ai rezolvat problema. La acest meci si nu numai, unii suporteri au cumparat bilet(e) desi poseda abonament. Vrei sa dai mai mult? Cumpara 10, 20, 50 de bilete. Sa speram ca in viitorul apropiat se vor pune bazele unui SA, atunci fiecare poate sa cumpere actiuni la UTA si eliminam lazurenismele astea.
Pai actiunea asta o faci odata si strangi 10.000 de euro, adica 1% din cat are nevoie echipa pentru retur. Daca tu crezi ca procentul asta are utilitate sau impact mediatic, asta e, parerea ta.
Vrei ceva constructiv? La fiecare meci du pe cineva cu tine, cineva care nu a fost la meciuri, care pana acum nu a fost interesat de UTA. Sunt 17 meciuri acasa/campionat. Din 17 oameni daca macar 5 prind microbul e excelent. Inmulteste cu 100-200 de oameni care am fi dispusi sa facem acest lucru si iti rezulta un numar de cel putin 500 de suporteri noi/sezon. O actiune utila si de bun simt zic eu. Si mi-a venit in minte acuma si intentionez ca de la urmatorul meci pe teren propriu eu personal sa incerc sa o pun in practica. Daca am face-o cat mai multi cred ca am reusi ceva important pentru UTA pe termen lung chiar daca asta nu ne va duce pe prima pagina a ziarelor.
Poate ca am reactionat cam dur. Sunt suporteri care ar vrea sa contribuie si cu bani dar nu stiu cum. Asta s-ar putea realiza daca forma de organizare a clubului ar fi aceea a unui S.A. si s-ar face subscriptie publica. Intrebarea e daca cei care finanteaza si conduc clubul UTA in prezent isi doresc sa faca acest lucru.
SA-ul e foarte bun...sa vedem cand va fi.

Legat de bilet...nu suna rau, dar asta implica doar cei care merg la meci. In plus pentru banii proveniti din bilete se plateste TVA...in fine, nu vreau sa fiu insistent, era o idee

PS: unde este Summit-ul?

Domnul meu...1% ...10.000E...hmmm...adica echipa are nevoie 1 mil E...si Sandu nu mai da nimic...mai gandeste-te putin
Promit ca peste 2 saptamani vin cu sotia si fratele...dar cat se injura pe stadion...:)imi da in cap sotia tot meci...dar promit ca merg...
Stai linistit ca problema Sandu Ion nu e atat de nasoala cum pare, sunt si eu de parerea lui PSV
Super ideea cu sotia si fratele; sunt zone din stadion mai "cuminti" din punct de vedere al limbajului, peluza cu tabela ar fi una dintre ele. Chiar i-am recomandat zona respectiva unui prieten care a venit cu copiii. Daca ne-ar ajuta si clubul sa faca demersurile necesare pentru a juca in nocturna ar fi foarte bine pentru ca atmosfera ar fi mai atragatoare pentru cineva care vine prima data la stadion. Ideea era nu sa strangem neaparat bani direct ci sa castigam suporteri pentru UTA, suporteri care binenteles ca indirect, prin bilet, abonamente si materiale promotionale vor contribui la ridicarea nivelului financiar al clubului.
un prim pas ar fi un management competent si competitiv, crearea unui departament de marketing si nu in ultimul rand respect fata de cei care vin la meci!
la peluza cu tabela se injura la greu mai nou ,edenbeast ....asa ca vezi ce ii recomanzi prietenului tau , ca va ramane cu o impresie gresita daca ii spui ca acea zona este "cea mai linistita de pe stadion" :)))))
(16-03-2009 08:51 PM)tottyovi Wrote: [ -> ]Promit ca peste 2 saptamani vin cu sotia si fratele...dar cat se injura pe stadion...:)imi da in cap sotia tot meci...dar promit ca merg...

Vino in peluza ca acolo nu se injura. :tongue::biggrin:
Aratăţi-vă dragostea pentru UTA http://www.aradon.ro
Arad - Echipa fanion a Aradului nu-şi găseşte liniştea. „Hienele” pândesc la fiecare pas, gata să „muşte” din beregata „Doamnei”. O adunătură de neisprăviţi, depravaţi şi mercenari îşi cer astăzi drepturile. Drept răsplată a faptului că au dus UTA în liga secundă.
Aratăţi-vă dragostea pentru UTA

Cu fiecare ceas, numărul somaţiilor de plată creşte, de parcă-n curtea clubului s-ar fi răsturnat un camion cu bani. Culmea impertinenţei, până şi celebrul vânzător de papuci şi iluzii, Ionuţ Chirilă, stă „la cotitură”, aşteptând să guste din „coliva” UTA-ei.

Rol nedorit
În vremuri de recesiune economică, când banul trebuie drămuit cu maximă responsabilitate şi nimeni nu a dorit să-şi asume rolul de salvator, tot hulitul Sandu Ion a sărit cu banii. Şi nu puţini. În câteva zile, „gaura neagră” numită UTA a „păpat” din conturile omului de afaceri arădean peste jumătate de milion Euro. Consecinţa: situaţia s-a agravat, în loc să se descongestioneze.

„Nu accept să fiu luat drept „vacă de muls”. Am dat şi voi mai da, fără a-i mai cere vreodată înapoi, foarte mulţi bani la UTA. Nu îmi asum însă rolul de finanţator” - ne-a declarat ieri, în exclusivitate, Sandu Ion.

Pentru Arad
Pe lângă sutele de mii de Euro investite în UTA,Sandu Ion este dispus să ofere, cu titlul de sponsorizare, autocarul de cinci stele, iar toţi jucătorii aduşi de el vor semna contracte pe cinci ani, eventualul profit dintr-o vânzare intrând exclusiv în conturile clubului. „Nu am venit la UTA să câştig bani. O fac pentru Arad, pentru un primar, GheorgheFalcă, înjurat pe nedrept, care chiar vrea să salveze Campioana Provinciei. Mi-a dat Dumnezeu destul şi vreau să ofer un strop de fericire arădenilor iubitori de fotbal” - spune Sandu Ion.

Soluţie de criză
„A venit timpul să aflăm cine a iubit UTA, doar din interes. Lansez un apel către toţi cei care afirmă că au de recuperat bani, să renunţe la ei. Să ia exemplul meu şi al lui Nicolae Bara. Să-i transforme, eventual, în acţiuni, cu posibilitatea de a-i recupera peste câţiva ani, când societatea va fi pe profit. Este unica soluţie, în aceste vremuri de criză” - ne-a declarat Sandu Ion.

Vocea suporterilor
Sandu Ion aşteaptă din partea Suporter Club UTA aceeaşi atitudine bătăioasă, incisivă, pentru a pune presiune pe cei care, fără scupule, încearcă să destabilizeze „Bătrâna Doamnă”. „Vocea lor trebuie să se audă ferm şi răspicat” - mai crede omul de afaceri arădean.

D.S. adica daniel scridon ca sa se inteleaga.
acu, poate imi explica si mie unul care pricepe ceva din articolul asta de pupincurist ordinar ce se asteapta de la suporteri. ca io unu nu pricep.
sa scandam sandu sandu sandu sau falca pentru noi este berlusconi doi?
cand au de gand sa termine circul asta ieftin?

ColoniaUTA

(16-03-2009 10:08 PM)Xtreme Wrote: [ -> ]un prim pas ar fi un management competent si competitiv, crearea unui departament de marketing si nu in ultimul rand respect fata de cei care vin la meci!
.....................................................................
Right !! Asa ceva nu a mai avut UTA de la ultima promovare in A.!!
Bara a fost repetent la capitolul asta,si UTA sufera dincauza asta.
De aceia stau toti la pinda cum bine zicea Cip......
referior la articolul de mai sus, nu cred ca Sandu se referea la suporterul care vine la stadion, ci la organizatia Suporter Club UTA, dar care oricum nu stiu cat e de in masura sa se ia de viatza cuiva... :) si sa-l traga de urechi parinteste determinandu-l sa renunte la banii e care ii are de luat de la UTA.
cat despre falca... penibil, no commnet!
In momentul asta la UTA e o caterinca ordinara, in loc de seriozitate avem un misto general si deciziile se iau in functie de cum adie vantul si cum se scoala organul cuiva. Mie imi e sila, m-am saturat, am obosit si in afara de mersul strict al echipei nu mai vreau sa stiu nimic.
Da macar sa existe acest mers strict.
Romania – Andorra, pentru UTA
Scris de Manager SportArad.com
Tuesday, 17 March 2009

Federatia Romana de Fotbal dat „unda verde” Primariei orasului Arad si clubului UTA pentru organizarea meciului dintre nationalele de tineret ale Romaniei si Andorrei, contand pentru preliminariile Campionatului European. Stadionul „Francisc Neuman” ii va gazdui pe „tricolorii mici” sambata, 28 martie, de la ora 18, in incercarea de a-si adjudeca punctele cu formatia micutului stat vest-european. Un fapt demn de apreciat este ca FRF a dat mana llibera clubului UTA sa puna in vanzare 5000 de bilete, sa le stabileasca pretul, iar incasarile vor intra in vistieria gruparii aradene. Copiii pana la 14 ani vor avea intrare libera.

Delegatia „tricolora” se va aduna duminica, 22 martie, la Mogosoaia, unde va ramane pana la mijlocul saptamanii. Elevii lui Emil Sandoi vor ajunge la Arad joi, la orele amiezii, se va caza la Hotelul „Central”, iar joi si vineri, de la ora 17, va efectua ultimele antrenamente inaintea jocului de sambata seara. Delegatia Andorrei si cea a „oficialilor” UEFA vor sosi in orasul nostru tot joi si vor trage la Hotelul „Continental”, respectiv Coandi. „Probabil, joi sau vineri se va organiza si o conferinta de presa, la care va participa antrenorul Sandoi si doi-trei jucatori”, ne-a declarat Lucian Tetileanu, seful Centrului de Copii si Juniori al UTA-ei, responsabil din partea FRF cu organizarea confruntarii.

Asadar, meciul dintre Romania si Andorra de la Arad va incepe la ora 18 si va fi transmis in direct pe TVR 2. Din orasul nostru, „tricolorii mici” vor cobari in Sebia pentru un meci amical cu reprezentativa similara a tarii vecine.
Nu stiu cat au fost vorbele lui Sandu si cat a inventat Scridon. Probabil, ar trebui sa incepem sa mergem la sala, sa luam naposim, sa ne punem lant la gat, una bucata bata de baseball, obligatoriu un bemveu negru cu geamuri fumurii si mergem peste creditori sa-i obligam sa renunte la pretentiile financiare. Ferm si raspicat! Cred ca s-ar rezolva mai multe daca ar trimite Sandu niste baieti din astia gata formati, ca sa nu mai irosim vremea, la urmatoarea sedinta de Consiliu Local si rapid se voteaza un proiect pentru UTA. :biggrin: Pe bune, articolul ala e o gluma de la declaratii pana la cel care l-a scris.
Ar trebui ca UTA sa joaca in cuplaj cu nationala. Adica de la 16 UTA cu Targoviste si apoi nationala. Dar o sa reziste terenul?
(17-03-2009 05:34 PM)albrosu Wrote: [ -> ]Nu stiu cat au fost vorbele lui Sandu si cat a inventat Scridon. Probabil, ar trebui sa incepem sa mergem la sala, sa luam naposim, sa ne punem lant la gat, una bucata bata de baseball, obligatoriu un bemveu negru cu geamuri fumurii si mergem peste creditori sa-i obligam sa renunte la pretentiile financiare. Ferm si raspicat! Cred ca s-ar rezolva mai multe daca ar trimite Sandu niste baieti din astia gata formati, ca sa nu mai irosim vremea, la urmatoarea sedinta de Consiliu Local si rapid se voteaza un proiect pentru UTA. :biggrin: Pe bune, articolul ala e o gluma de la declaratii pana la cel care l-a scris.

Da' ce ai cu bemveu? :biggrin:
Revenind la subiect, daca Sandu Ion are nevoie de ajutorul SCU, stie ce sa faca. De altfel, eu sunt sigur ca Sandu Ion are nevoie de ajutorul SCU, dar cred ca inca nu-si da seama in ce masura.

Altfel, UTA are acum o conducere, este aiurea sa se puna cineva sa faca o cheta pentru club. Summit-ul e o declaratie de dragoste pentru culorile alb-rosii si un mesaj ca aradenii sunt interesati de viitorul UTA-ei (de aceea banii se strang pentru centrul de copii si juniori). Cumpararea de bilete in plus sau ducerea de prieteni la meci sunt, de asemenea, declaratii de dragoste fata de UTA, dar, de data aceasta individuale.

Iar cine are "ganduri serioase", adica doreste sa faca ceva pe termen lung pentru UTA, sa se inscrie intr-una din organizatiile de suporteri (SCU sau gruparile de peluza). Daca nu se simte reprezentat de niciuna din ele, poate sa continue individual (nimeni nu e impiedicat sa caute un multimilionar si sa-l indrume spre club). Dar oameni buni, va rog sa va obisnuiti cu ideea ca sa ajuti nu inseamna sa dai altora ideile tale sa le execute! Tu ramanind "pe margine"...
Din informatii primite de la suporteri informati,dar si de la altii implicati direct, se pare ca o mare parte a jucatorilor plecati (si aici ma refer la Marne,Hutan,Todea etc. ),si-au marit pretentiile acceptate initial de a primi parti din sumele datorate,amenintind cu o iminenta cerere de neprogramare,prin solicitarile lor la FRF.Cum bani cash e greu de facut si repede si multi ,problema asta ar putea fi ca "o piatra legata de gat" pentru club,ar putea readuce in discutie intrarea in faliment.Acum cind optimismul reaparuse,din nou greselile trecutului ne trag inapoi. Sper ca se vor mai gasi persoane care sa sara in ajutor (nu doar I.Sandu si inca unul),altfel nu va fi bine. Stirea pare alarmista,dar e reala,se bazeaza pe lucruri adevarate.Traiesc cu speranta ca vom mai trece si acest hop,fie prin negocieri (poate, chiar facute de echipa ce a negociat initial apoi a plecat , sau de cei de acum),fie prin "artificii" facute pe termen limitat ,altminteri bani de dat rapid greu vor fi de gasit. Asa ca pina la meciul cu International apele sint iarasi tulburi.
cei care au acceptat compromisurile recente si-au legat singur piatra de gat. Sa le fie de bine!
Ce tot dramatizam atata? cea mai buna solutie ar fi fost o reconstructie de la ZERO! Asa iara dregem busuiocul si ne vaitam ca babele. Ba avem ba nu avem, intr-un final tot suporterii vor fi de vina!!! :)
Reference URL's