@calincrt: Cand am fost mai drastici nu a fost bine, acum cand mai lasam cate un off-topic tot nu e bine...:lol:
Asteptarea asta intr-adevar ne streseaza pe toti si este normal sa reactionam diferit.
Calimente ala nu conteaza. :smile:
igas a dat de inteles ca merge pe mina lui tiran
Igas are motive bine intemeiate pentru a merge pe mana lui Tiran. Chiar daca Suporter Club UTA are tot dreptul sa-si aroge anumite merite in cazul in care vine Tiran, nu o va face pentru ca nu asta e scopul asociatiei. Daca urmariti putin stirile din presa veti vedea ca scu a stat deoparte, in timp ce domnul Igas a facut tot posibilul sa iasa in fata si, in cel mai fericit caz sa apara el ca mare salvator. Nu spun ca nu are si el meritele lui, dar ar trebui sa o lase mai moale cu lauda de sine ca...pute.
calincrt Wrote:Igas are motive bine intemeiate pentru a merge pe mana lui Tiran. Chiar daca Suporter Club UTA are tot dreptul sa-si aroge anumite merite in cazul in care vine Tiran, nu o va face pentru ca nu asta e scopul asociatiei. Daca urmariti putin stirile din presa veti vedea ca Suporter Club UTA a stat deoparte, in timp ce domnul Igas a facut tot posibilul sa iasa in fata si, in cel mai fericit caz sa apara el ca mare salvator. Nu spun ca nu are si el meritele lui, dar ar trebui sa o lase mai moale cu lauda de sine ca...pute.
Pai daca nu vrei sa iti/va arogi/arogati merite pentru o eventuala venire a lui Tiran de ce ai mai postat mesajul asta care mie mi se pare ca tocmai asta este, o arogare de merite? :smile:
calincrt Wrote:Chiar daca Suporter Club UTA are tot dreptul sa-si aroge anumite merite in cazul in care vine Tiran, nu o va face pentru ca nu asta e scopul asociatiei. .
:lol: Caline ... nici eu nu vreau sa ma laud ca mi-am luat casa ...
ps. intelegi ce vreau sa spun !?
Pentru ca s-au speculat anumite lucruri pe forum in ultima vreme. Sau poate o fi reclama mascata?
Daca citesti putin mai atent vei observa ca e o parere expusa in nume personal si nu in numele asociatiei, pe langa asta, neimplicarea mea in aceasta problema (mai exact neimplicarea mea din ultima perioada) imi da tot dreptul sa am o parere de outsider...
Daca citesti cateva postari mai sus vei bserva ca parerea mea nu coincide cu parerea asociatiei...
putina atentie ca ma acuzi pe nedrept...
heineken Wrote:calincrt Wrote:Chiar daca Suporter Club UTA are tot dreptul sa-si aroge anumite merite in cazul in care vine Tiran, nu o va face pentru ca nu asta e scopul asociatiei. .
:lol: Caline ... nici eu nu vreau sa ma laud ca mi-am luat casa ...
ps. intelegi ce vreau sa spun !?
Inteleg, doar ca tu ai uitat sa mentionezi ca e luata pe credit ipotecar...;)
Quote: Scris de calicrt
"1. Eu, Calin Cretu, in calitate de vicepresedinte al Suporter Club UTA, prefer varianta celor de la tiraspol! O prefer nu pentru ca e mai buna (la modul general) ci pentru ca se incadreaza mult mai bine in ceea ce se practica la noi in tara si anume ceea ce noi numim "fotbal". Americanul e mai destept, mai frumos, are un plan mult mai bun, dar, IL MANANCA VIERMII IN MIZERIA ASTA!!! Pe langa asta, cred ca debitul financiar cu care ar putea sustine UTA e mult mai mare, stilul e mult mai pragmatic si de asta avem noi nevoie acum. Americanul dupa 3 meciuri pierdute pe seama arbitrilor cedeaza psihic...
Daca citesti cateva postari mai sus vei bserva ca parerea mea nu coincide cu parerea asociatiei..."
O "parere a asociatiei" sau a oricarei identitati asociative exista atunci cand aceasta a emis un comunicat oficial privind o anumita problema. SCU nu a emis nici un astfel de act in care sa spuna ca il prefera pe X sau Y, in consecinta orice parere a fiecarui membru trebuie luata in primul rand in nume personal.
Faptul ca exista opinii opuse in cadrul asociatiei este bine, chair daca acest fapt tradeaza o oarecare lipsa de omogenitate sau de solidaritate a membrilor.
Actiunile SCU sunt urmarea unui proces de vot in cadrul forurilor abilitate, conform regulamentelor interne. In momentul in care un membru nu este de-acord cu o anumita decizie luata in mod democratic are mai multe posibilitati printre care: sa accepte decizia ca atare si sa isi continue activitatea in mod corespunzator, sa ramana in asociatie dar cu implicare mai scazuta sau sa iasa din asociatie. In cazul doi, cel putin, eu cred ca mai are inca o datorie morala, aceea de a nu incerca sa isi impuna propria viziune intr-un mod incorect fata de ceilalti membri.
Din pacate, mai avem mult de invatat(noi romanii) privind activitatea in astfel de asociatii, precum si in ceea ce priveste cultura dezbaterii.
In alta ordine de idei, nu suna odata cei de la Tiraspol?:(
Varianta Tiraspol nu prea mai e valabila...
probabil nu le-a placut faptul ca nu pot intra cu tancul pe teren la prezentarea lotului :lol: era o gluma,sa vina daca vor,dar sa vina odata sa nu ramanem cu ochii in soare ca atunci e de plans la greu,trece si ceasul al-13-lea ,vorba lui Bara, si UTA e deja tinuta in viata artificial; nu ma mai intereseaza cine vine, dar sa dea toti raspunsul acela odata, sa stim de ce ne pregatim: de castigarea campionatului de anul viitor,de inceperea unui program serios de organizare a clubului,de....nu stiu ce ar vrea Paunescu,sau de neprogramare in campionat si zile negre pt. noi, dar asteptarea asta este deja insuportabila.
Nu au fost interesati niciodata la modul serios. Cred ca atunci cand incepi discutiile cu "vorbim despre preluarea clubului cand achitati banii pe Hutan" spune multe despre interesul lor actual. S-ar putea sa doreasca de la vara dar acum e exclus. Informatie direct de la sursa. Important e sa nu disperam, mai raman 2 variante in picioare. Fiti linistiti, va fi bine ! Inca 2 zile de rabdare.
O doamne, nu astfel de stiri asteptam pe sfarsit de saptamana, dar oricum macar e bine ca stim adevarul in ceea ce-i priveste pe cei de la Tiraspol; sa vedem ce va urma in continuare tensiunea este maxima, dar chiar si asa e important sa nu disperam; multumim albrosu pentru informatie.
"Serifii" dau inapoi
Asteptand un raspuns pozitiv din partea celor de la Sheriff Tiraspol, Nicolae Bara s-a ales cu un telefon in care i s-a comunicat un lucru la care se astepta mai putin. "Moldovenii mi-au comunicat ca doresc banii pe Hutan. E putin ciudat avand in vedere ca cei de la Tiraspol ar trebui sa vina cu bani la club, nu sa ia. Sau, poate, doresc sa testeze seriozitatea noastra, chiar daca cel care a facut transferul lui Hutan la UTA, respectiv domnul Sandu Ion, nu mai este la club. Nu stiu ce sa cred, mai multe comentarii nu doresc sa fac pana nu primim un raspuns concret dinspre Tiraspol vis-a-vis de preluarea clubului. Refuz sa cred ca studierea tuturor actelor de la club a fost facuta numai de forma." - ne-a declarat fostul presedinte al "Batranei Doamne". Va reamintim ca Hutan a fost achizitionat de la Sheriff Tiraspol acum un an contra sumei de 150.000 de euro, bani care - insa - nu au ajuns pana in ziua de astazi in contul gruparii lui Victor Gusan.
Bara a lasat de inteles ca in acest moment crede in intentiile bune ale lui Virgil Tiran si ca asteapta un semn don partea "americanului". "Domnul Tiran a promis ca ne suna in aceste zile sa ne comunice exact punctul sau de vedere. Mi s-a parut un om cat se poate de serios, dar discutiile noastre nu s-au concretizat, totul a ramas la stadiul de intentie." - a punctat fostul finantator, care, in varianta in care "americanul" din Chicago va investi la UTA ar ramane si el ca partener al acestuia in club. Totodata, Nicolae Bara a reamintit si faptul ca maine se va intalni si cu Bobby Paunescu, asa ca si importantul om de afaceri bucurestean ar trebui luat in calcul pentru preluarea echipei fanion a Aradului.
http://www.sportarad.com
Nu e nici un fel de problema am scapat de moldovenii astia "nasoli" cu care am fi riscat sa investeasca banii din placere si o sa ne alungem cu un fel de "american dream". Apropo americanul stie ca paritatea euro/dolar e aproape 1.50?
Sper sa gresesc dar tu insinuezi ca cei care au sustinut varianta Tiran si-au dorit sa cada varianta Tiraspol. Lucrurile nu stau nici pe departe asa insa fiecare dreptul sa creada ce vrea. Sa lansezi insa speculatia asta pe forum nu e deloc corect. Mai mult sau mai putini toti suntem necajiti ca moldovenii pana la urma nu s-au dovedit a fi o varianta viabila insa aceasta suparare n-ar trebui sa ne aduca in situatia sa cautam tapi ispasitori intre noi. Stiu ca e greu in stresul asta, nu mai devreme de ieri am luat-o si eu un pic razna, dar putin mai multa responsabilitate in afirmatii nu strica.
edenbeast Wrote:Sper sa gresesc dar tu insinuezi ca cei care au sustinut varianta Tiran si-au dorit sa cada varianta Tiraspol. Lucrurile nu stau nici pe departe asa insa fiecare dreptul sa creada ce vrea. Sa lansezi insa speculatia asta pe forum nu e deloc corect. Mai mult sau mai putini toti suntem necajiti ca moldovenii pana la urma nu s-au dovedit a fi o varianta viabila insa aceasta suparare n-ar trebui sa ne aduca in situatia sa cautam tapi ispasitori intre noi. Stiu ca e greu in stresul asta, nu mai devreme de ieri am luat-o si eu un pic razna, dar putin mai multa responsabilitate in afirmatii nu strica.
Pai prima data uita-te la ce posteaza alte persoane de cateva zile incoace, ce au scris la semnatura...nu am facut decat sa ma comport si eu in aceeasi nota. Ca sa revenim nu stiu de ce am impresia ca toate drumurile duc la Paunescu si ca tot ce am vazut in ultimele zile a fost un fel de teatru ieftin.
Din punctul meu de vedere totul a fost, este si va ramane o enigma. Poate totusi se va gasii cineva cu curaj.....mare curaj. Sa auzim de bine.
In postarile din ultimele zile au fost puse in evidenta aspecte pozitive si negative ale ambelor variante. Si Tiran a fost de multe ori ironizat insa nu cred ca cei care si i-au dorit mai mult pe cei de la Tiraspol or sa-l conteste daca el va fi cel care a preluat clubul si iti garantez ca la fel ar fi stat lucrurile si invers. Dincolo de orgolii n-am nici o indoiala ca toti vrem binele acestei echipe si rezolvarea acestei situatii. Legat de Paunescu, sper sa ramana doar o varianta de rezerva dar daca pana la urma asta va fi singura solutie, asta e... Parerea mea, care poate fi gresita, e ca se exagereaza importanta eventualelor jocuri de culise ale lui Falca legat de Paunescu. Ghita chiar n-are nici o putere reala de a hotari cine intra in club.