spunea Redpunk_One aici ca bara sa oferit sa ii plateasca clauza de reziliere lui spiru,dupa discutiile de azi se pare ca spiru a acceptat sa i sa plateasca doar 15000 de euro din ce-i 36000 ,asa ca nu este o suma mare pe care bara ar trebui sa io plateasca deoarece el ia semnat clauza de reziliere
ce masa a facut Spiru asta ptr a castiga atatia bani de la UTA???????????????...ce a facut?????...un rahat...niste nesimtiti...altu' lucra pe branci ptr 2-300 euro pe luna iar umflatu asta sta cateva zile prin Arad si noi trebuie sa-i platim zeci de mii de euro????...ceva e foarte foarte putred aici...lasati-o naibii de treaba...ce bani le-as mai da eu lui Spiru,Cazan,Chirila etc...pai dupa ce au falimentat clubul asta nesatuii dreq mai vor si acuma bani???bancruta frauduloasa nu s-a inventat ptr ei???...cum naiba un manager mai poate avea pretentii dupa ce l-am dat gratis pe Hidisan,Simao,Roszel,Todea ,Buican,Balan,Ibeh etc...pe cand in vara luam milioane de euro pe toti acesti jucatori....cine raspunde ptr asta?????...eu propun mai bine sa sponsorizam un Comando ptr a ne ocupa de acesti indivizi nesimtiti...ptr asta ash da si eu bani dar ptr a le da bani la nesimtiti astia ...niciodata...
PS as vorbi prea porcos sa spun si ce gandesc despre oamenii astia...
"Aloo.. Napoleon?"
Scris de Manager sportarad.com
Wednesday, 25 February 2009
Image In aceste zile noua conducere a clubului UTA incearca sa rezolve, pe ultima suta de metri, situatia grea a echipei. Se fac eforturi pentru incropirea unui lot de jucatori, se incearca stingerea sau amanarea unor datorii, totul pentru ca UTA sa poata lua startul in Liga a II-a si in acest retur. Un lucru este cert insa in acest moment. Ionut Chirila a ramas in acte antrenorul "Batranei Doamne", in ciuda faptului ca a absentat la foarte multe sedinte de antrenament. Avand in vedere ca sambata va avea loc prima etapa a campionatului, chiar daca sunt sanse ca UTA sa nu fie la startul acesteia, l-am contactat pe "Napoleon". Doream sa stim cum a pregatit partida cu FCM Targu Mures, ce probleme de lot sunt, care va fi abordarea tactica a disputei. Ce a rezultat?
- Alo, buna ziua.
- Buna ziua.
- Domnule Chirila, de la Sportarad va deranjam. Aveti cateva minute la dispozitie?
- Da, sigur, spuneti.
- Doream sa stim ce parere aveti despre...
- Aloooooo! Alooooo! Iarasi telefonul asta, bagami-as ... in el. Aloooooo! Nu mai aud nimic, f***** telefonul m*****. Aloooo!
Moment in care conversatia a luat sfarsit. Am incercat imediat dupa aceea sa il recontactam pe domnul Chirila. Am sunat, dar nu ni s-a raspuns. Am incercat si de pe alt telefon, insa ne-am lovit de acelasi rezultat. Avand in vedere antecedentele sale, nu ne-ar fi foarte mare mirarea ca "Napoleon" sa fi incercat sa se eschiveze de eventuale raspunsuri, in momentul in care a auzit pentru ce il contactam. Am mai dorit sa incercam o varianta, sa sunam la clubul Dinamo pentru a c
UTA, în fibrilaţii
Gruparea arădeană e în fibrilaţii din cauza faptului că Steaua (238.000 euro) şi Marian Spiru (36.000 euro) nu acceptă noi amânări ale datoriilor. Nu se mai pune problema amânării partidei cu Tg. Mureş, ci doar reprogramarea ei.
Acest lucru devine posibil numai dacă se găsesc soluţii pentru problemele Steaua şi Spiru, celelalte (Otopeni, Mârne, Văsâie şi Chiţa) fiind rezolvabile, în sensul că sumele de bani în cazurile lor sunt relativ mici.
Conducerea UTA-ei are termen până vineri, în jurul orei 11, să rezolve cazurile Steaua şi Spiru, altfel va pierde cu 3-0, la masa verde, partida cu Tg. Mureş. „Lucrăm pe toate canalele. Ideea este să-l convingem pe Gigi Becali să ne acorde o amânare. Banii pe care-i avem nu erau în calculaţi pentru plata datoriei către Steaua, ci pentru rezolvarea litigiilor mai mici şi pentru completarea lotului. Cumva trebuie să rezolvăm problemele, dar există şi varianta să nu putem disputa meciul”, a declarat Nicu Chiş, preşedintele Comitetului Director. până acum au discutat numai cu Valeriu Argăseală.
A sosit Daniel Chiriţă
Lotul conturat miercuri după-amiază este provizoriu. Nu mai este sigură prezenţa lui Văsâie în lot, iar miercuri după-amiază a sosit Daniel Chiriţă. Este posibil să fie readuşi, de la Turda, Panaitescu şi Bilia. Şeful Centrului de Copii şi Juniori, Lucian Tetileanu va oficializa joi o serie de transferuri, însă lotul se va mai completa cu jucători liberi.
Bara a renunţat în scris la 400.000 de euro
Miercuri, fostul finanţator Nicolae Bara a expediat clubului UTA un document prin care renunţă la 400.000 de euro, bani pe care îi avea înregistraţi în club sub formă de creditare. După ce în vara anului trecut a renunţat, tot în scris, la 5.2 milioane euro, fostul finanţator şi-a încheiat complet conturile cu Bătrâna Doamnă.
Lotul provizoriu: Mârne, Leric, Bodea (portari); Pascariu, Bâcnean (ex-CFR Cluj), Olariu (Pâncota), Mutulescu (Chişinău) (fundaşi); Rada (CFR Timişoara), Anania (ex-Ceahlăul), Militaru (Pâncota), Drida, Georgiu (Pâncota), Răduţ (Ineu), R. Fritea (Spania), Nădăban (Turda), Budur (UTA juniori) (mijlocaşi); Solomon (Gloria Arad), Gafiţa (Ploieşti), Negru, Gavrilă şi Leucuţa (Iaşi) (atacanţi).
articol scris de Sebastian Şiclovan
Imi aduc aminte ca acum citeva saptamini, pe sportarad.com scria de niste nemti interesati de UTA!. Mare fissssss.
Acum, intreb si eu: vom invata limba rusa? Sau sunt tot niste zvonuri la fel de neadevarate?
Daca reusim sa incepem returul, sigur nu vom retrograda!
Si poate imi explica si mie cineva urmatorul lucru: cum reuseste ACU (sau alte echipe de B) sa aiba un buget de B iar la UTA sa nu fie nimeni interesat sa investeasca. Daca s-ar uni toti sponsorii din Arad, ar reusi sa sa faca un buget de A?
de unde ai scos-o asta cu limba rusa,spune pina la capat daca ai informatii
Acu are un sponsor agreat de autoritati (rectorul UVVG este chiar portocaliu convertit inainte de alegeri din fost ecologist/vadimist) pe cand UTA nu este agreata pe de-a intregul de falca si asta inseamna in ochii tuturor portocaliilor ca "trebuie sa moara ca la sefu nu'i place de ea"...de aici anti-lobbyul facut pe toate planurile vizibile si mai putin vizibile , indiferenta manifestata fata de greutatile unui simbol al orasului si actiunile intreprinse cu rea-vointa de catre aceeasi portocalii la ordinul "marelui guvid" pentru a-i satisface visele : o UTA batjocorita si parasita de toata lumea.....doar nemernicii aia de suporteri ii mai stau in cale "minerului nespalat de brad" si nu se lasa induplecati nicicum .
am luat-o putin razna , dar cine a urmarit ce se intampla la UTA de vreo 2 ani (cel putin!) incoace va reusi sa inteleaga cu cine are de a face UTA si cine este dusmanul numarul 1 .... din pacate !
eu unul nu cred ca nu avem in Arad oameni puternici care sa ne imprumute cu 200.000 de euro...hai sa fim seriosi...daca se va vrea se va juca cu Tg Mures...sunt convins de asta...si sunt convins ca-i si batem pe mureseni...cu Marne-Pascariu,Chirita,Vasaie,-Ghindaru,Nadaban,georgiu,Rada(mitu),Fritea-drida,gafita,..este o echipa intreaga care nu e tocmai rea..ptr seria asta,ptr supravietuire nu vom avea probleme...am fost la toate meciurile si am vazut care e nivelul ....submediocru...FORZA UTA!!!!
Nu ai mai, ce nu vrei sa crezi, ce tot refuzati atata realitatea de zici ca am fi batuti in cap? Nu intelegeti ca nu e dispus nimeni sa bage bani intr-un sac fara fund?
Ieri spuneam ca exista sanse de 0,01 % sanse sa jucam meciul cu Tg Mures, azi parca sunt mai optimist. Nu-mi fac iluzii, dar poate totusi se misca ceva pana la urma. Sa vedem ce semnale primim de la sedinta CLM.
Raspunsul CLM sa vina (din nou) prea tarziu?
http://www.sportarad.com
Gigi Becali are la mana cea mai titrata echipa din Provincie. Daca patronul Stelei nu ii va pasui pe aradeni de cei 238.000 de euro pana la vara, conducerea din Calea Aurel Vlaicu ar putea anunta retragerea echipei din campionat inainte de neprogramarea meciului cu Universitatea Cluj. „Desi ne-am inteles cu restul jucatorilor care au depus memorii, dar si cu domnul Spiru, nu vom face nicio plata pana nu avem siguranta deblocarii situatiei cu Steaua. Este clar ca nu avem cei peste 200.000 de euro acum si nu are rost sa pierdem si alti bani daca domnul Becali nu accept amanarea. Aceeasi discutie este valabila si pentru jucatorii pe care trebuie sa-i legitimam, aventura lor la UTA depinde de domnul Becali, altfel vom renunta la toti si la planul nostru”, ne-a declarat presedintele Nicolae Chis.
In nefericitul caz in care Gigi Becali ramane ferm pe pozitii, „Batrana Doamna” ar putea lua o pauza pana in vara. In cele trei luni pana la pauza competitionala, se pot identifica resursele financiare necesare, astfel incat echipa fanion a Aradului sa plece la drum in Liga a 3-a.
Cei din grupul Dlui Chis ar fi trebuit sa se bazeze pe ceva,nu doar pe rugaminti de amanari de plati.Daca i-ar fi dat lui Becali un sfert din bani cred ca accepta o noua amanare,dar asa pe promisiuni nu face nimeni acte de donatie. Cum se pare ca nu au in spate decit o dorinta nebazata pe ceva bani,probabil pina la urma ramane sa ne ducem soarta prin D. Toata tevatura a fost pina la urma o miscare menita sa puna o conducere,care sa excluda suporterii.Eu unul nu mai am sperante,ca una e sa vrei si alta sa ai cu ce si cu cine (ma refer la "spate").Probabil multe se vor destrama,e posibil ca Dl Falca are in maneca ceva ascuns ,sa-si faca iar popularitate,pe seama echipei UTA.Eu nu pot intelege de ce la Arad sint unii care se cred mai destepti,in raport cu legea decat altii din Timisoara,Cluj,Piatra N, Iasi etc. unde e legal sa ajuti un club.Dar ma gandesc ca toate au o plata,la randul lor. Pacat.
Becali nu a dat unda verde pentru...legitimari
In cele din urma, clubul UTA nu a dorit sa se hazardeze si sa-si legitimeze jucatorii pentru retur, pana ce nu vor obtine amanarea platii pentru transferul lui Zaharia. „Asteptam hartiile de la Becali, nu am legitimat niciun jucator. Avem sperante ca domnul Becali ne va intelege si vom putea un lot pentru retur”, ne-a declarat de cateva minute Dorel Cura, membru in noua structura de conducere a „Batranei Doamne”. Exact ca in cazul amanarii meciului cu FCM Targu Mures, Federatia i-a refuzat pe „alb-rosii” pentru simplul motiv ca mai intai trebuie rezolvate litigiile cu jucatorii Marne, Vasaie, Steaua, Otopeni si Spiru. In aceste conditii, lucrurile se complica din nou, UTA avand sanse din ce in ce mai mici sa continue in campionat.
SportArad.com
De nu suna pupin-curistul de duckdam (mare UTIST) mai asteptati vuturi de la noi si tu si falcosul fie-va ''de cap''
Ultimele stiri
http://www.observator.info
ACTUALIZARE 9 (14:26): Din nou probleme pentru UTA. Se pare că oficialii clubului arădean nu pot înregistra la FRF contractele noilor jucători până nu rezolvă deblocarea echipei. Specialiştii FRF studiază acum mai multe posibilităţi în acest sens, dar, aproape sigur, este nevoie ca, mai întâi, UTA să-şi rezolve litigiile cu Steaua, Otopeni, Spiru, Mârne, Văsâie şi Chiţa, înainte de-a putea să-şi legitimeze jucătorii. În aceste condiţii, apare din nou stresul... Gigi Becali.
ACTUALIZARE 10 (16:38): După o zi extrem de agitată şi tensionată, lucrurile stau în felul următor: partea sportivă (legitimări) nu reprezintă o problemă mare. În schimb, clubul Steaua n-a acceptat să ofere o nouă amânare fără garanţie bancară, pe care UTA trebuie să o dea până în cursul zilei de luni. Altfel, trupa arădeană nu va avea posibilitatea să susţină nici meciul cu U. Cluj şi apoi va fi retrogradată în Liga III.
Garantie bancara pentru 30 mai altfel totul s-a terminat!
Deplasati la terenul Steaua II, unde patronul „ros-albastrilor” urmarea intalnirea dintre echipa secunda din Ghencea si ACS Sageata Stejarul, Dorel Cura si Lucian Tetileanu au reusit sa obtina clementa lui Becali printr-un bilet la ordine, ce trebuia acoperit in maximum trei luni de zile. Acesta urma sa fie semnat de Dorin Stana, cel care inca detine drept de semnatura la UTA, dar situatia s-a schimbat inca odata. Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, i-a anuntat pe utisti ca singura forma prin care litigiul se stinge pentru moment este garantia bancara, iar aceasta trebuie oferita pana luni. Adica, clubul UTA, sau o alta societate comerciala sau persoana fizica trebuie sa „gireze” cu 238.000 de euro, situatie in care lucrurile se complica din nou foarte mult. Cum Nicolae Bara, care ar detine aceasta suma, a refuzat deja, cerand la randul sau garantii scrise ca-si va recupera banii, conducatorii din Calea Aurel Vlaicu trebuie sa gaseasca in doua zile pe cineva dispus sa „riste” aceasta suma pana cel tarziu pe 30 mai 2009. Altfel, UTA nu va fi programata nici la partida cu Universitatea Cluj si va fi retrogradata automat in esalonul trei.
-fain si bara asta,sincer nu ma asteptam,pina la urma cine la adus pe zaharia ,...s-au poate la adus mama lui rahan
"Sacrificii, dar nu puscarie!"
"Batrana Doamna" este din nou blocata, iar de data aceasta timpul este un inamic nemilos. Clubul Steaua nu a acceptat sa-si retraga memoriul de la Federatie numai daca aradenii emit o garantie bancara, respectiv o fila CEC, care sa aiba scandenta pana pe 30 mai. Practic, UTA are la dispozitie doua trei zile in care sa gaseasca o societate comerciala sau o persoana fizica dispusa sa "gireze" cu suma de 238.000 de euro, iar presedintele Nicolae Chis inca isi pastreaza speranta. Șeful "alb-rosiilor" a poposit la Brasov si asteapta un semnal de la Arad, pentru a reveni in Capitala si a inchide negocierile cu Steaua. "Nu avem voie sa incetam sa speram. Deocamdata, nu am gasit pe nimeni dispus sa ne ajute, dar situatia se poate schimba de la o ora la alta. Echipa pe care am format-o de o saptamana incoace lucreaza non-stop pentru a gasi solutia salvatoare, intr-adevar acum la club sunt oameni ce sunt dispusi sa faca orice sacrificii pentru UTA", a spus Chis.
Legat de spiritul de sacrificiu, presedintele "textilistilor" a recunoscut ca, ieri, s-au gasit persoane care ar fi semnat un bilet la ordin si apoi chiar si o fila CEC, dar: "Nu am putut sa permit asa ceva. Exista riscul ca respectivul care semna garantia sa fi facut apoi puscarie si nu doresc asa ceva. Nu e corect ca cineva dintre noi care suntem acum la club sa plateasca pentru greselile facute in trecut. De fapt, noi calcam acum pe un teren minat de altii. Daca nu s-ar fi facut atatea promisiuni neonorate inaintea noastra, eu spun ca am fi jucat pe teren meciul cu Targu Muresul si am fi jucat fara probleme returul. Și, sunt sigur, ca echipa ce o avem acum la dispozitie ar fi reusit sa ne mentina in Liga a 2-a", a adaugat Nicolae Chis. Acesta este constient ca ziua de luni poate fi ultima in care sperantele raman aprinse, dar Aradul trebuie sa ia, la urma urmei, in considerare si varianta reconstructiei din Divizia D. "Noi incercam, facem eforturi supraomenesti sa salvam clubul, dar timpul este dusmanul nostru numarul unu. Daca, totusi, vom esua, trebuie sa ne organizam foarte bine, sa ne apropiem oficialitatile locale si impreuna cu alti oameni de afaceri si cei care iubesc aceasta echipa sa renastem demn si sanatos din fotbalul judetean", a concluzionat Chis.
SportARAD.com
Culmea tupeului: Ionuţ Chirilă a notificat UTA! Îşi vrea ultimele două salarii şi anunţă că-şi reziliază contractul în schimbul a 150.000 de euro
http://www.observator.info/sport-2/culme...00-de-euro
Clubul UTA a primit, prin fax, o notificare din partea lui Ionuţ Chirilă, prin care acesta informa gruparea arădeană că-i datorează două salarii. De asemenea, în acelaşi document, Chirilă a anunţat că este de acord să-şi rezilieze contractul cu UTA în schimbul sumei de 150.000 de euro, care este de altfel prinsă în angajamentul său cu gruparea arădeană, într-o clauză.
Despre faptul că absentează de 30 de zile de la antrenamentele echipei, Chirilă nu pomeneşte nimic.
Revenind la lucruri serioase, să spunem că se lucrează şi acum la deblocarea situaţiei clubului. Pe parcursul zilei au existat mai multe întâlniri şi discuţii ale oficialilor clubului UTA cu diverse persoane care ar putea întinde o mână de ajutor grupării. Evident, în acest moment se pune problema găsirii unor persoane fizice sau juridice care împrumute UTA cu circa 300.000 de euro, pentru a-şi plăti datoriile care îi blochează activitatea. Deocamdată nu s-a ajuns la vreun rezultat, dar există şanse ca situaţia să se rezolve.
S-a găsit un girant pentru UTA, dar totul se decide luni:icon_cheesygrin:
Sebastian Şiclovan , 01 martie 2009 15:57
UTA a trăit pe muchie de cuţit în ultima săptămână, dar ziua de luni se anunţă extrem de tensionată pentru Bătrâna Doamnă, care practic va afla dacă va avea şansa să lupte pentru evitarea retrogradării sau va ajunge direct în Liga III.
Practic, dacă oficialii clubului arădean reuşesc să obţină un împrumut, prin care să scoată UTA din litigiile financiare în care se află, totul va fi în regulă. Sunt şanse, din informaţiile pe care le deţinem, dar şi în baza declaraţiilor oficialilor, ca luni dimineaţă să se obţină o garanţie legată de datoria către Steaua, precum şi câteva zeci de mii de euro, bani necesari pentru litigiile mai mici, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla, motiv pentru care emoţiile sunt uriaşe.
După o zi de vineri groaznică, de-a lungul căreia Gigi Becali nu a dorit să amâne datoria în valoare de 238.000 de euro fără o garanţie bancară, oficialii utişti, sprijiniţi de autorităţile locale, au intrat în alertă. Şi prin intermediul lui Gheorghe Falcă, edil care a reapărut în ecuaţia UTA într-un moment critic, după o perioadă în care s-a mulţumit cu calitatea de spectator nepăsător, oficialii utişti au trecut prin câteva discuţii şi întâlniri, scopul fiind ori de-a obţine circa 300.000 de euro, ori de-a face rost de celebra deja garanţie bancară. Se pare că s-a găsit o persoană care să garanteze în numele UTA-ei pentru datoria către Steaua, care va trebui plătită până în data de 30 mai. Nu se cunoaşte identitatea ei, dar acum contează mai puţin cine e dispus să rişte 250.000 de euro pentru Bătrâna Doamnă. Important e să o facă. "Sunt şanse mari să rezolvăm litigiul cu Steaua, dar şi pe celelalte care ne blochează. A apărut cineva dispus să ne ajute, să ne ofere un împrumut. Luni dimineaţă se vor clarifica lucrurile, pentru că mai există o condiţie, pentru înlăturarea căreia se lucrează intens. Trebuie să recunosc că ne-au ajutat autorităţile", a declarat Nicu Chiş, preşedintele Comitetului Director al FCM UTA.
Amical Ineu - UTA, luni de la ora 16
Luni, de la ora 16, stadionul "Central" din Ineu va găzdui un prim meci amical pe care noua echipă a UTA-ei îl va susţine la nici o săptămână după ce-a fost pusă la punct. Utiştii vor întâlni formaţia antrenată de Adi Abrudean, CS Ineu, care a stat în prima rundă a returului din Liga III. Sâmbătă, sub comanda antrenorilor Gabor Biro, Dan Stupar şi Mihai Petcuţ, UTA a efectuat un antrenament, iar duminică a avut liber. Programul se va relua azi.
Utiştii au fost sâmbătă la stadion
Sâmbătă, în jurul orei 11, în faţa stadionului UTA s-au adunat circa 80 de suporteri. A fost un moment sentimental, o dovadă a ataşamentului faţă de culori, deoarece se ştia că meciul cu Târgu Mureş a fost anulat din cauza litigiilor financiare. La faţa locului au apărut poliţişti, jandarmi şi trupe speciale, moment în care grupul s-a mutat în stadion, pentru a nu provoca autorităţilor ocazia unor intervenţii în forţă. S-a discutat doar, iar la intervenţia oficialilor utişti, jandarmii au fost scoşi în afara stadionului, mai ales că prezenţa lor acolo a fost inutilă.
Chirilă e amuzant, vrea peste 150.000 de euro
Ionuţ Chirilă a anunţat UTA, în scris, că angajamentul său a devenit nul, ca urmare a faptului că nu i s-au achitat două salarii. El solicită plata acestora, precum şi suma de 150.000 de euro, care reprezintă clauza de reziliere a contractului. Despre faptul că de-o lună lipseşte nemotivat de la locul de muncă, Chirilă n-a pomenit nimic, dar a avut grijă să sublinieze că neplata salariilor i-au provocat grave prejudicii morale şi materiale. Trecând peste grotescul situaţiei, Chirilă ar trebui plătit cu o singură condiţie: să vină la Arad, singur, după bani.
Lotul UTA-ei
UTA şi-a completat lotul la sfârşitul săptămânii. Astfel, dacă oficialii clubului vor reuşi luni să deblocheze situaţia, tehnicienii îi vor avea la dispoziţie pentru meciul cu U. Cluj pe: Mârne, Bordea, Leric, Bodea (junior) (portari); Olariu, Mutulescu, Tau (junior), Pascariu, Draia (junior), Bâcnean, Văsaie (fundaşi); Nădăban, D. Mitu, Anania, Rada (junior), Drida, Boldor (junior), Militaru, Georgiu, Răduţ, R. Fritea, Budur (junior) (mijlocaşi); Solomon, V. Ghindaru, Goldiş (junior), Leucuţa, Negru, Gavrilă (atacanţi). De asemenea, dacă situaţia se rezolvă, şi Daniel Chiriţă va face parte din lot.
p.s.cine masa e "salvatorul" si ce conditia masi mai trebuie sa i se indeplineasca?
S-a rezolvat, sefi noi la UTA!
"Batrana Doamna" isi va continua parcursul in liga secunda. Totul s-a rezolvat aseara tarziu, in sensul ca a aparut o persoana care va gira cu suma de 238.000 la Steaua pentru Zaharia, dar va acoperi si alte cheltuieli necesare pentru ca UTA sa poata disputa partida de la Cluj. In acest moment, identitatea investitorului aradean are mai putina importanta, desi ea este lesne de ghicit, important este ca echipa cu cele mai multe titluri de campioana din Romania se mentine in Liga a 2-a.
La nivelul conducerii clubului au intervenit, de asemenea, schimbari, in sensul ca au fost numiti oameni de incredere a celui care a pompat banii necesari salvarii. In Comitetul Director al clubului se regasec de acum trei persoane: Giovanni Catanzariti, noul presedinte, avocatul Adrian Zahoi si Dan Cancel, fostul comisar sef al Garzii Financiare Arad. Marin Lupas, Gheorghe Vaczi, Ciprian Jurma (reprezentand Suporter Club UTA) si Nicolae Chis si-au inaintat demisiile din Comitetul Director, ultimul avand intentia sa plece cu totul din structura gruparii aradene. Toate aceste mutari s-au certificat la capatul sedintei Adunarii Generale a clubului din aceasta dimineata. "Sunt extrem de fericit ca s-au gasit solutiile prin care UTA sa continue in Liga a 2-a, pastrandu-si in acelasi timp identitatea, adica palmares si culori", a spus Marin Lupas, fostul presedinte al "Batranei Doamne" care in ultimele zile a pus serios umarul la salvarea echipei fanion a Aradului.
De asemenea, neoficial se vorbeste deja de venirea lui Ionut Popa pe banca UTA-ei inca din acest punct al sezonului. In acest sens, se cauta o forma de a fi anulata acea clauza prin care valorosul tehnician nu are dreptul sa mai antreneze in fotbalul romanesc in acest sezon.
sursa:
http://www.sportarad.ro
si totusi cine a dat banii?