putem sa comparam pe Malcolm Glazer care are 77 de ani si o dat pe man U 1.5 MILIARDE cu Tiran sau Paunescu......ce sa mai zic...?
la o avere de cateva miliarde de dolari cred si eu ca s-au descurcat! apropo suporterii celor doua echipa au protestat vehement impotriva americanilor, suporterii lui MU si-au facut echipa separata in liga a 4-a parca in semn e protest. bineinteles ca s-au gasit alti "consumatori de spectacol" in locul suporterilor vechi. inca un apropo (ca sa zic asa) o duc bine amandoua cluburile insa cred totusi ca BANII au marele merit aici si nu nationalitatea investitorilor.......parerea mea!!!
edenbeast Wrote:Manchester United si Liverpool sunt doua cluburi conduse de "nepriceputi" americani (cei ai lui Manchester habar n-aveau de regulile jocului cand i-au preluat). Ti se pare ca le merge rau?
Acum edenbeast chiar ai facut o comparatie....Nu stiu de ce am impresia, si nu numai eu, ca SCU il sustine neconditionat pe Tiran. Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu am absolut nimic de obiectat impotriva lui...Nu inseamna ca daca cei din SCU l-au contactat si convins sa vina la negocieri, automat el este salvatorul.
Oricum am intoarce-o, noi suporterii nu putem influenta cu nimic decizia care se va lua...tot ce putem spera este ca va fi una favorabila pt. viitorul nostru.
Daca tot ne dam cu parerea, omul si-a spus o opinie(vasilica), nu cred ca e cazul sa intram in polemici de felul asta.
Repet, toata stima pt. Tiran si SCU dar....parerea mea e ca nu depinde de noi.
ps. Si eu cred ca solutia Tiraspol este cea mai buna...
Raportat la ce inseamna fotbalul englez, la traditia lui si la multe alte elemente normal ca au protestat, nu la asta ma refeream, nu le faceam un elogiu. Vroiam doar sa demontez prejudecata ca daca sunt americani automat nu se pricep la fotbal si clubul e condamnat la faliment. Intr-adevar poate nu e cel mai bun exemplu si sper ca n-am fost inteles gresit: nu faceam o pledoarie pentru varianta Tiran ci doar vroiam sa spun ca ar fi normal ca dincolo de preferintele personale pe care toti le avem sa aratam aceeasi consideratie acestor oameni care deocamdata nu ne-au facut nici un deserviciu iar supravietuirea noastra depinde de unul dintre ei (bine, acuma sa nu se inteleaga ca trebuie sa le cantam osanale cum s-a procedat cu Bara dar o linie de mijloc trebuie sa existe intre aceste tendinte)
@lucid: da poate ca m-am ambalat si uite ca m-am facut gresit inteles. deci:
1. Nu vorbesc in numele Suporter Club UTA ci in al meu si nu sustin neconditionat pe nimeni
2. Nu m-a deranjat opinia ci tonul. Aici imi cer scuze pentru ca si raspunsul meu a fost cam la fel. Intre utisti ar trebui sa existe mai multa intelegere, de respectul meu fata de toti cei de pe forum sa nu se indoiasca nimeni
Redpunk_One Wrote:la o avere de cateva miliarde de dolari cred si eu ca s-au descurcat! apropo suporterii celor doua echipa au protestat vehement impotriva americanilor, suporterii lui MU si-au facut echipa separata in liga a 4-a parca in semn e protest. bineinteles ca s-au gasit alti "consumatori de spectacol" in locul suporterilor vechi. inca un apropo (ca sa zic asa) o duc bine amandoua cluburile insa cred totusi ca BANII au marele merit aici si nu nationalitatea investitorilor.......parerea mea!!!
Suporterii dizidenti si-au facut echipa "United of Manchester" care a intrat in ultima liga neprofesionista (cam liga 8-a), reusind in 3 ani 2 promovari. Evolueaza in echipament de tip vechi, fara sponsori pe tricou.
Cat despre a 2-a parte ce am ingrosat-o, o declaratie a lui sir Alex Ferguson suna cam asa "De multe ori pe stadion ma mir ca ma aud numai eu"... cred ca spune multe despre atmosfera care o fac "noii suporteri"...
Sa dea Dumnezeu sa nu ajungem niciodata in situatia asta! Mai bine saraci si in ultima liga, decat sclavii banilor!
IMPOTRIVA FOTBALULUI MODERN !!!!
TOTI ....vrem binele echipei... toti visam sa mai jucam in liga campionilor insa trebuie sa scapam in primul rand de retrogradare si sa alegem solutia cea mai buna pentru un viitor mai bun....faptul ca sunt 2-3 variante e bine....mai grav ar fi daca am fi la mana lui falca.......
lucid Wrote:Acum edenbeast chiar ai facut o comparatie....Nu stiu de ce am impresia, si nu numai eu, ca Suporter Club UTA il sustine neconditionat pe Tiran. Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu am absolut nimic de obiectat impotriva lui...Nu inseamna ca daca cei din Suporter Club UTA l-au contactat si convins sa vina la negocieri, automat el este salvatorul.
Oricum am intoarce-o, noi suporterii nu putem influenta cu nimic decizia care se va lua...tot ce putem spera este ca va fi una favorabila pt. viitorul nostru.
Daca tot ne dam cu parerea, omul si-a spus o opinie(vasilica), nu cred ca e cazul sa intram in polemici de felul asta.
Repet, toata stima pt. Tiran si Suporter Club UTA dar....parerea mea e ca nu depinde de noi.
ps. Si eu cred ca solutia Tiraspol este cea mai buna...
1. e doar o impresie
2. suporterii pot influenta alegerea
3. multumesc . cu precizarea ca nu vrem sa fim "identificati" cu Tiran de parca ar fi si el membru in asociatie (desi nu ne-ar strica un astfel de membru :smile: )
Miki, chestia asta cu fotbalul modern e relativa. Si mie imi place sa spun asta dar daca stau sa ma gandesc mai bine ma gasesc vinovat de nitica ipocrizie. De exemplu fotbalul modern este cel care te aduce in situatia ca echipa ta sa fie preluata de niste oameni care la un moment dat au fost de cealalta parte a baricadei la propriu, cu arma in mana (bine, ca parerile mele fata de situatia din Rep Moldova e mai putin patimasa e alta poveste dar orisicat). Ai o problema cu asta? Eu recunosc ca nu! Sa vina sherifii, sa luam campionatul, sa ne duca in Europa si mi se cam rupe de ce-au facut ei in razboiul respectiv. Sa nu crezi ca acei suporteri ai lui Manchester ar fi primit cu flori niste investitori argentinieni de exemplu (avand in vedere razboiul Malvinelor dintre cele doua tari in anii 80). Asa ca noi deocamdata sper sa fim undeva intre cele doua variante, adica nici sa ne vindem sufletul diavolului mercantil dar nici sa ajungem in "raiul" ligii a tspea.
edenbeast: eu ma refeream la americani si la manchester united ! cu sheriff nu sta treaba la fel, stii pozitia mea (adica pe cine vreau). Sunt eu in potriva moldovenilor, dar aia sunt transnistrieni (sau rusi) :lol::lol:.
eu doar i-am explicat lui Redmanele_One cum sta treaba cu MU... 8)
eu cred ca avem nevoie de un investitor care in primul rand sa ne salveze de la retrogradare si sa ne redea speranta... ...sper din toata inima sa apara si sa reuseasca.....succes
mikki(maus) mi se pare mie sau "te dai la urs fara bata" ???
:lol::lol::lol:
beton!
sa nu ma banati, please!
se pare ca unii o iau razna de la stres........
in fine sa revenim la lucruri serioase:
A-RA-DU IA CAM-PIO-NA-TU
Redpunk_One Wrote:mikki(maus)mi se pare mie sau "te dai la urs fara bata" ???
doamne fereste Reddance_One, niciodata !!! asa cum spuneai, hai sa revenim la lucruri serioase:
A-RA-DU IA CAM-PIO-NA-TU
RA-DU MARGINEAN ...DACA ..ramane la CLUJ....
Am si eu ceva de mentionat:
1. Eu, Calin Cretu, in calitate de vicepresedinte al Suporter Club UTA, prefer varianta celor de la tiraspol! O prefer nu pentru ca e mai buna (la modul general) ci pentru ca se incadreaza mult mai bine in ceea ce se practica la noi in tara si anume ceea ce noi numim "fotbal". Americanul e mai destept, mai frumos, are un plan mult mai bun, dar, IL MANANCA VIERMII IN MIZERIA ASTA!!! Pe langa asta, cred ca debitul financiar cu care ar putea sustine UTA e mult mai mare, stilul e mult mai pragmatic si de asta avem noi nevoie acum. Americanul dupa 3 meciuri pierdute pe seama arbitrilor cedeaza psihic...
2. Stiu, e grea asteptarea, e si mai grea daca nu ai alta ocupatie in momentele astea, dar hai sa nu ne dam in cap din cauza asta. Dati si voi un gugal, sarci: "antistres" si poate gasiti ceva acolo.
3. Chiar avem dezlegare la off-uri pe forum? Daca e asa am si eu cateva pregatite pentru voi.
4. Admini, moderatori! ori incepeti sa dati cate un delete pe forumul asta si niste avertismente, ori daca nu atunci incercati cu "ctrl+alt+del"...
P.S. Punctul 4 a fost o gluma ( sau nu?)
AMERICANI...chinezi ...japonezi ...vietnamezi ...nu ar conta dar sa aiba experienta bani relatii baza sportiva impresari si sa ne salveze de la retrogradare......restul sunt detalii...
In urma cu cateva minute am avut inspiratia sa urmaresc o emisiune pe teme politice pe Info Tv....Invitati Igas si Mihaita Calimente....acesta din urma a inceput un adevarat razboi impotriva venirii celor de la Tiraspol la UTA( ca sunt mafioti, ca ne trezim cu interpolu' etc)
Daca imi amintesc bine tot el propunea in urma cu 4-5 ani mutarea pietei Fortuna in locul stadionului UTA...."domnule" Calimente nu vreti sa ne lasati?
ps.Igas a dat de inteles ca lucrurile sunt aranjate, lipsind doar semnaturile...
se pare ca sunt interese care pe noi ne depasesc...a se vedea iubirea dintre falca si bobby....pozitia lui Calimente fata de Gusan...prostii fratilor...atat falca cat si Calimente si altii isi urmaresc propriile interese nicidecum cele ale UTEI...SA VINA GUSAN SA LE DAM M--E la TOTI MITICII ..asta imi doresc ..pe unu care sa moara cu ei de gat...mi scarba de restul...HAI GUSANE SI PUSCA-I PE TOTI ca deja is cativa prin Arad recomandati de noi suporterii..Hai si fa baze sportive ca alde Falca si Calimente le darama si mai au tupeul sa si comenteze...Ciocu'mic Calimente...du-te la pensie si lasa-ne...
Din fericire pentru noi impresiile, bagarile in seama si interesele lui Falca sau Calimente conteaza prea putin. Falca a pierdut ocazia sa se implice direct la UTA, e depasit de moment asa ca poate el sa prefere jdemii de Paunesti ca nu el hotaraste. Cat despre Calimente, dati-mi voie sa rad... cine-l baga in seama pe mascariciul ala?!