Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Stiri despre UTA 2007-2011
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Mai usurel cu "babele senile"... Crezi ca daca iti mai exprimi uneori dezamagirea, inseamna ca trebuie sa si renunti?
nu cred ca e momentul acum pentru reprosuri si "orgolii ranite" intre noi. trebuie sa lucram IMPREUNA pentru UTA !
tocmai de aia ziceam si eu...
Chirilă vinde tot!
După Melinte, alţi patru jucători tineri de la UTA au fost direcţionaţi de Ionuţ Chirilă spre Dinamo. Este vorba de Norbert Polgar (mijlocaş, 19 ani), Dan Puie (mijlocaş, 17 ani), Teodor Turcuş (fundaş, 22 de ani) şi Andrei Gornic (mijlocaş, 19 ani). Deşi a părăsit Aradul, Chirilă a lăsat la club doar contractul de antrenor, iar cel de manager, care-i permite să tranzacţioneze jucători şi să încaseze 20 la sută din orice transfer îl are buzunar! (Radu Romanescu - Arad) gsp.ro
parca nu mai avea drept de semnatura... atunci in ce calitate poate el sa faca asa ceva... ?
asa orice jegos poate sa 'directioneze' pe oricine de oriunde...
Din moment ce jucatorii devin liberi de contracte, nu mai e nevoie de niciun drept de semnatura. Infectul ii f... la cap sa semneze cu Dinamo.
UTA este echipa nimanui,daca am ajuns ca gunoiu acele de Chirila in orice statura s-ar afla el la club(el nu ma avand nimic cu uta, teoretic ca practic vedem cu toii ce face) face ce vrea ce ar mai fii de spus?....UTA a devenit achipa nimanui.Este o realitate subra!
a devenit??? pai daca imi amintesc bine, cam de acu un an jumate ...nu lasa UTA sa moara!... iti spune ceva?
18 Noiembrie 2007 a fost NU LASA UTA SA MOARA!
se mai gasesc unii si acum in februarie 2009 sa spuna ca suporterii au tacut si nu au facut nimic pentru UTA.
incepand cu episodul "NU lasa UTA sa moara" de acum 1 an si 4 luni de fiecare data suporterii au fost singurii care au tot tras semnale de alarma in privinta situatiei UTA. suporterii au fost cei care au cautat investitori, suporterii au fost cei care au interpelat oficialitatile locale, suporterii au initiat proiecte de hotarari pentru consiliul local si cel judetean, suporterii au fost singurii care l-au confruntat pe chirila, suporterii au fost singurii care i-au admonestat pe jucatori, antrenori sau finantatori . doar suporterii, si nu ma refer numai la SCU ci si la ceilalti suporteri, la acei suporteri care au realizat de mult ca situatia e dramatica.
sigur , inca mai sunt imbecili care mai cred in falca, bara sau chirila. idioti pe care ii vom gasi oricand , oriunde, peste tot si in orice situatie, idioti care nu reactioneaza nici daca li s-ar fura mancarea din farfurie si care ar multumi Creatorului, primarului sau unuia care-i minte frumos pe la TV pentru orice , de la o marire de salar sau pensie pana la un gol marcat din ofsaid de echipa favorita.
am ajuns in momentul in care idiotii incep sa-si dea cu parerea despre UTA si despre suporterii ei ridicandu-si nasul din curul lui falca, a lui bara sau a lui chirila - ca sa dau doar 3 exemple- incep sa arunce cu invective si cu reprosuri adresate, cui? normal , suporterilor.
unitatea celor ce inca mai cred in UTA e singura "baza" de la care putem pleca. drumul va fi greu si daca nu realizam acest fapt riscand sa ne imprastiem asa cum au fost imprastiati jucatorii UTA-ei.
unii ma vor acuza de scenarita si de sindromul conspiratiei dar lucrurile sunt evidente. dovezile se vad de catre cei care au curajul sa le vada.
semnalele de "avarie" au fost trase de mult, de catre noi.
ce urmeaza? vom vedea. lupta continua si toti "dusmanii" UTA-ei vor avea de suferit acum, la anul , peste 3 ani sau peste 20.
eu, nu iert pe nimeni si nimic. toate la timpul lor
atat. corect. DA' PANA CAND........ F.UTA-VA D-ZO !!!
Inca patru utisti, in „plasa” lui Chirila

Desi spuneau ca asteapta concluzia intalnirii dintre Mircea Petescu si oficialitatile locale, sperand ca se rezolve problemele la UTA, Norbert Polgar (foto) si Andrei Gornic au raspuns „convocarii” lui Ionut Chirila. Interesant este ca cei doi i-au mai luat cu ei si pe Darius Draia (fundas central, 18 ani) si Alin Trif (mijlocas stinga, 21 de ani). „La fel ca si Puie, despre care nu mai stiu nimic de doua saptamani, nici Draia si Trif nu mi-au spus ca pleaca undeva. Nu mai am cuvinte, ce se intampla la UTA e de domeniul fantasticului, iar vinovati sunt cei care au condus acest club”, ne-a declarat Leontin Pinta, antrenorul celor doi tineri utisti. Probabil, aradenii vor fi testati de Cornel Talnar, la Dinamo II, insa nu este exclus ca Ionut Chirila sa-i redirectioneze pe cei patru fotbalisti la alte grupari din esaloane inferioare din zona Capitalei. Gornic si Polgar au obtinut hartii din partea clubului, conform carora se pot pregati cu alte formatii, in timp ce Draia si Trif sunt neplatiti si ei de cinci luni si pot deveni oricand liberi de contract.

Dintre seniorii care au obtinut permisul sa se pregateasca cu alte grupari, doar Pascariu si Negru mai sunt la Arad. Teodor Turcus a plecat in Germania, pentru a sustine probe de joc la o formatie de liga a 4-a. In fine, antrenorul Leo Pinta a mai sesizat disparitia a trei juniori: portarul Pal si jucatorii de camp Petrila si Voian. „Sunt absenti nemotivati de aproape o saptamana”, a precizat Pinta.
http://www.sportarad.com/index.php?optio...&Itemid=86

:diabloanifire:
Ar trebui ca un commando sa plece la Bucuresti si sa rezolve problema Chirila odata pentru totdeauna. Vorbesc foarte serios!
eu ma ofer voluntar :D
pentru prabusirea asta si lipsa de solutii intreg Aradul este vinovat .....chirila....bara...lacatus...falca..si.... altii....sunt doar niste actori lipsiti de talent ai unei piese de prost gust cu un final anticipat.....
le doresc "numai bine" lui chirila,badea si bara.imi pun cenusa in cap si imi pare rau ca am avut incredere in acest nicolae bara,a demonstrat ca nu e cu nimic mai bun decit chirila,sandu ion ,falca...sper sa nu mai calce in veci in Arad si sper sa nu mai aud in viata mea cuvantul UTA din gura sa,nu merita sa pronunte acest nume.UTA la scos din anonimat si el ce face ,calca in picioare cel mai de pret simbol al aradului,de la alti ma asteptam dar de dumneavostra nu.
sa fie Petescu salvatorul UTA ei ??? sau o noua deceptie in drumul spre haos ????
hai sa fim seriosi. petescu....samsar de doi lei
petescu are ceva relatii si o fost implicat in unele chestii cu frf....http://www.ziua.net/display.php?data=1999-10-20&id=32976.....asa ca ar putea influenta si atrage sa nu zic pacali olandezi care sa puna mana pe echipa care a eliminat feyenoord insa timpul este scurt si olandezii au si ei problemele lor dar si fraierii lor...
Petescu i-o pus pe butuci pe Olimpia Satu Mare. Singurul lui interes e sa vada daca ne mai poate fraieri si el de vreo 2-3 juniori. Dar-ar zeii sa ma insel dar nu cred.
Reference URL's