Cam asa trebuie analizata treaba cum a spus si Kidu. Nu uitati ca ni se va cere si noua parerea asadar ar fi cazul sa va inscrieti in SCUTA cei care nu sunteti inscrisi ca sa avem o acoperire cat mai democratica a opiniilor.
PS
Sigur ca si eu vreau sa vina careva o data sa preia echipa dar daca avem de ales de ce sa nu incercam o analiza cat mai la rece. In definitiv e vorba de viitorul UTA-ei si asta e cel mai important lucru.
Se pare ca oricum nu mai avem ce analiza. Din declaratia de mai sus a lui Bara reiese ca a ramas in picioare doar varianta Tiraspol (Paunestii o consider in continuare rezerva). Pana la urma, pare-se ca fostul(?) finantator a jucat totul pe o carte. Sa speram ca a fost aia castigatoare.
pai se pare ca si dupa planurile lui Tiran nu puteam vorbi de fostul investitor (51% Tiran si 49% Bara nu suna poate prea atractiv pt Bara care a dat de mai multe ori semnale ca nu ar mai dori sa investeasca sume mari la UTA, la o adica omul si-a recunoscut poate in ceasul al 12-lea limitele) si acest lucru poate nu prea i-a convenit la Bara. Cred ca aici a stat "secretul" acestor negocieri, si anume suma pe care o doreau Tiran sau Paunescu(existau semnale ca nici acesta nu vroia sa vina singur) sa fie investita si de catre Bara in continuare. Despre "potenta financiara" a tiraspolienilor s-a tot discutat si se pare ca aici suma pe care o va investi Bara va fii mai mult simbolica fata de sumele pe care (sa fim sinceri deocamdata doar speram) le vor investi moldovenii pentru a ne duce acolo sus unde UTA nu a mai fost de mult.
eu tot nu ma pot abtine, suntem atat de aproape sa fim fericiti incat cred ca am uitat sa ne bucuram(sau poate suntem bantuiti de gandurile atator sezoane ratate incat ne este frica sa ne gandim la dimensiunile unei astfel de reusite)!!!!!!!!!!!!
si ca sa inchei in nota in care am inceput ziua si sper sa o incep si maine dimineata:
A-RA-DU IA CAM-PIO-NA-TU
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
optimismul tau desi pare exagerat e cel mai potrivit remediu in aceste zile.
hai sa speram ca "A-RA-DU IA CAM-PIO-NA-TU" si sa ne intalnim mai veseli, mai linistiti si mai senini la fiecare meci de acum inainte pana ni se implineste visul....:smile:
That's what i'm talking about!!!!!!!!!!!
p.s. Replica de mai sus nu constituie o aluzie!!!
A-RA-DU IA CAM-PIO-NA-TU !!!
Luati de notati ca sa-mi aduceti aminte de ce am spus acum, treaz si lucid fiind: in ziua cand UTA ia campionatul ma tund! Cei care ma cunosc stiu ce inseamna asta :lol:
si eu nu ma mai tund si nu ma barbieresc 10 ani consecutivi. dar stai linistit...
Daca ia UTA campionatu, as vrea sa-l vad pe cipri cu paru lu edenbeast si pe edenbeast cu barba lui cipri si chel :smile:. A, si sa nu uit, edenbeast de la meciul cu ceahlaul tot da o bere, nu prea o avut motiv :smile:
Jocuri pentru Bobby Paunescu?
Scris de Manager sportarad.ro
Thursday, 17 January 2008
De obicei, cand doi se bat al treilea castiga. Din informatiile pe care le detinem, dintre Virgil Tiran si moldovenii de la Sheriff Tiraspol, cei care s-au interesat concret de preluarea "Batranei Doamna" pana in acest moment, invingator va iesi...Bobby Paunescu (foto). Preferat al primarului Gheorghe Falca (care ar fi pus o noua vorba buna in aceste zile), omul de afaceri bucurestean care va construi un ansamblu de 4000 de apartamente moderne are cele mai mari sanse sa devina noul finantator al "alb-rosiilor". De fapt, Nicolae Bara a recunoscut astazi ca duminica va avea o intalnire si cu Paunescu, cand s-ar putea bate palma.
In ceea ce-i priveste pe moldovenii de la Sheriff Tiraspol, acestia ar trebui sa actioneze foarte repede, dar o decizie ca aceasta trebuie serios cantarita, mai ales dupa cele constatate in actele clubului in privinta datoriilor. In fine, Virgil Tiran a plecat in aceasta seara spre Statele Unite ale Amercii si a lasat se inteleaga ca ar dori sa preia UTA daca echipa aradeana nu isi va gasi stapan. Omul de afaceri din Chicago a promis ca va da un raspuns final marti, data pana la care "Batrana Doamna" ar trebui sa stie daca merge brat la brat cu "serifii" de peste Prut sau mai degraba cu Bobby Paunescu.
Deja ma seaca , acuma ii Bobby????
Numa sa nu ramanem cu Verbita....
adymax Wrote:Jocuri pentru Bobby Paunescu?
Scris de Manager sportarad.ro
Thursday, 17 January 2008
De obicei, cand doi se bat al treilea castiga. Din informatiile pe care le detinem, dintre Virgil Tiran si moldovenii de la Sheriff Tiraspol, cei care s-au interesat concret de preluarea "Batranei Doamna" pana in acest moment, invingator va iesi...Bobby Paunescu (foto). Preferat al primarului Gheorghe Falca (care ar fi pus o noua vorba buna in aceste zile), omul de afaceri bucurestean care va construi un ansamblu de 4000 de apartamente moderne are cele mai mari sanse sa devina noul finantator al "alb-rosiilor". De fapt, Nicolae Bara a recunoscut astazi ca duminica va avea o intalnire si cu Paunescu, cand s-ar putea bate palma.
In ceea ce-i priveste pe moldovenii de la Sheriff Tiraspol, acestia ar trebui sa actioneze foarte repede, dar o decizie ca aceasta trebuie serios cantarita, mai ales dupa cele constatate in actele clubului in privinta datoriilor. In fine, Virgil Tiran a plecat in aceasta seara spre Statele Unite ale Amercii si a lasat se inteleaga ca ar dori sa preia UTA daca echipa aradeana nu isi va gasi stapan. Omul de afaceri din Chicago a promis ca va da un raspuns final marti, data pana la care "Batrana Doamna" ar trebui sa stie daca merge brat la brat cu "serifii" de peste Prut sau mai degraba cu Bobby Paunescu.
Oare de ce presimteam ca Paunescu va fi noul investitor? Sau mai exact ca e "agreat" de falca??
Banii nu are miros, nici macar spaga nu pute!
Multe s-au scris multe s-au spus in ultimele 2 zile asa ca imi dau si io cu parerea.Chiar daca ai un managment stralucit fara o sustinere financiara aproape maxima(comparativ cu restul investitiilor din liga) nu poti sa faci mari performante, dar in acelasi timp nici o investitie masiva fara un managment cel putin decent nu-ti garanteaza succesul.Conteaza sa stii cat,unde,cand si cui sa dai banii aia altfel, vorba lu cineva care a postat mai devreme bagi o gramada de bani si te trezesti ca nu apar performante.Utopic vorbind ar fi ceva extraordinar daca am beneficia de banii "transnistrenilor" cu managmentul"americanului".Dar sa nu uitam ca domeniul fotbalului are alte legi ca si celelalte domenii si in special "liga lui mitica".Dar daca e sa inclin spre o parte as inclina cu doar un pic spre partea transnistrenilor ca vorba aia :am bani am mama si tata.
M-am saturat si eu de atatea amanari. Am un sentiment ciudat, o imbinare de optimism gen "A-RA-DUL IA CAM-PIO-NA-TUL" cu amintirea ultimelor luni de instabilitate, iluzii, deziluzii, sperante desarte,etc...
Sincer sper ca Tiran sa nu se fi enervat prea tare pe noi (UTA, Bara, Igas, Falca, SCU, Arad,etc) astfel incat sa nu poata fi luat in calcul macar ca o varianta de rezerva sigura 95%...(deci nu chiar de tot sigura, dar macar reconfortant de sigura).
In seriozitatea lui Bobby nu cred nici eu. Plus de asta, am inteles ca duminica ar trebui sa vorbeasca cu el. Daca maine aflam raspunsul moldovenilor, ce rost mai au discutiile cu Bobby? Nu stiu cum negociaza Bara, nu stiu ce obiective clare urmareste, asadar nisipurile sunt in continuare miscatoare.
Sper ca intr-adevar situatia sa fie asa cum a prezentat-o The_Kid. :smile:
Noapte buna si somn linistit!:smile:
Stati linistiti ca sunt niste speculatii nefondate si niste interpretari aiurea, nu am nimic cu sportaradul insa in momentul de fata nu e bine sa te joci cu bine si nici indicat sa te joci cu nervii oamenilor.
Cum am spus, asteptam raspunsul celor de la Tiraspol, iar intre timp d-l Bara a discutat cu d-l Tiran si a ramas ca vor discuta pe sfarsitul saptamanii dupa ce avem raspunsul celor de la Tiraspol si in functie de ce vor decide acestia vor sti si cei doi cei au de facut.
Inca o data d-l Tiran s-a dovedit foarte intelegator si realist vis-a-vis de situatia de la UTA.
......ceva cu falca si bobi paunescu e la mijloc, doar zicea dl.bara zilele trecute ceva de genul " intrebati-l pe dl. falca de bobi paunescu ca ei vorbesc mai des la telefon....'' cum se vor ridica n apartamente in Arad, cum ghita e un bun combinator..... tot saptamana trecuta a aparut in fanatik paunescu preia UTA.......
"sunt pure speculatii ale mele" dar asta mi-a trecut prin cap acum.
Primarul are tot interesul ca Paunescu sa preia UTA, e singura varianta in care "pica" ceva si pentru el. Doar ca e cam legat la maini in momentul de fata. Sa nu uitam totusi care e sursa zvonului. :smile:
Greu... greu.... greu...merg treburile, probabil ca in momentul si in faza asta a negocierilor este un lucru normal, dar pentru noi suporterii dupa o perioada lunga de agonie este insuportabil; iar noi chiar daca nu suntem in situatia de a face mofturi legate de cel ce va veni investitor ( daca stau bine sa ma gandesc pare chiar absurd ) trebuie sa recunosc ca nu-mi place ideea cu Bobi Paunescu patron la UTA, sper ca stirile de maine sa anunte ca investitor la UTA "Seriful"!
Nu cred ca se va anunta maine, s-ar putea sa asteptam pana marti. In alta ordine de idei, Virgil Tiran nu depinde de participarea lui Bara la SA si a luat in calcul asocierea cu parteneri di SUA. Tiraspol se intereseaza si ei la modul cel mai serios, au cerut informatii pana la cele mai mici detalii, inclusiv despre grupele de juniori. Cred ca dintre aceste doua variante se va alege pana la urma.
De pe observator.info
Ruşii sau americanii?
UTA îşi va afla în week-end noul stăpân, dar indiferent de deznodământ, revenirea lui Bara pare iminentă într-o nouă asociere
Suspansul se prelungeşte la UTA cu cel puţin 48 de ore. Aseară, reprezentantul Clubului Sheriff Tiraspol a expediat la Tiraspol toată documentaţia amănunţită (contracte, datorii, situaţii de lot, jucători, antrenori, cheltuieli efectuate în perioada iunie 2006 – ianuarie 2008, venituri, costuri, formă de organizare club, statut etc) pe care a solicitat-o arădenilor, iar un răspuns final vizavi de preluarea clubului este aşteptat în următoarele două, maxim trei zile. „Am început, miercuri seara, discuţiile cu omul trimis de la Tiraspol şi le-am încheiat joi seara. A venit cu lecţiile învăţate, omul ştia foarte bine ce înseamnă un club de fotbal, a pus întrebări clare şi la obiect, a intrat în amănunte, dovedind că ştie ce vrea. Eu i-am stat la dispoziţie, i-am răspuns la întrebări, Cazan şi Coraş i-au expediat de la Arad toate actele solicitate. El şi-a informat patronii, care vor decide. Mi s-a spus că îşi vor comunica punctul de vedere în zilele care urmează, posibil vineri, chiar sâmbătă, dar există o problemă. Sheriff Tiraspol participă la cupa CSI, o competiţie-târg de jucători şi întreg patronatul este acolo, motiv pentru care ar putea să apară întârzieri. Ştiu şi ei foarte bine că orice zi în plus poate fi fatală şi că s-ar putea trezi cu mortul în casă dacă decid să preia UTA prea târziu”, a declarat Nicolae Bara. Fostul preşedinte ar fi trebuit să-i ofere un răspuns lui Virgil Tiran în cursul serii de ieri, dar a ajuns la un nou acord cu omul de afaceri american pentru seara zilei de sâmbătă. Bara şi Tiran au discutat marţi pe marginea unei asocieri la UTA. „Am convenit cu Tiran să ne auzim sâmbătă. Există mai multe variante cu dumnealui, una să ne asociem noi, iar alta să preia UTA alături de partenerii săi din SUA. Ştie de asemenea că pentru club mai există şi varianta Tiraspol şi din acest motiv a acceptat să mai aştepte”, a declarat Nicolae Bara. De asemenea, şi în cazul Tiraspol există variante: „S-a pus în calcul ca Sheriff să fie unic asociat, dar şi o posibilitate cu mine ca partener. Atât americanul, cât şi moldovenii m-au solicitat”, a completat Nicolae Bara.
(S.Ş.)
17 Jan 2008