Ar fi extraordinar ca la acest sfarsit de saptamana sa se clarifice in sens pozitiv totul.De 2-3 luni,intru pe sportarad de cate 5-6 ori pe zi,de pe orice sursa:calculator personal,laptop serviciu,telefon mobil.Doamne ajuta sa putem sarbatori in acest week-end!!!
Nu am nimic cu d-l Tiran si ma incanta interesul dumnealui pentru UTA insa nu pot sa il inteleg de ce este atat de secretos deoarece cred ca stie foarte bine si de interesul pentru UTA si a celor Tiraspol cat si fratilor Paunescu, ambele variante fiind foarte potente financiar, despre dumnealui nu stim nimic decat ca are afaceri imobiliare in SUA, afaceri care in momentul sunt in scadere rau, nu stiu pe ce se bazeaza dumnealui pentru ca numai si numai pe un management serios fara o infuzie serioasa de capital nu vom putea face noi performanta.
Sa asteptam totusi finalizarea discutiilor insa eu sper si imi doresc ca UTA sa fie preluata de catre oamenii de afaceri de la Tiraspol.
E bine ca avem de unde alege... :smile:
Daca tot ti-ai exprimat o preferinta am sa o fac si eu. Nu stiu daca scriu la topicul potrivit? Il mutati voi daca e cazul. Daca dorim ca UTA sa creasca sanatos si sa parcurga etape viitoare propunandu-si obiective realiste inclin spre varianta americana. Acest Virgil Tiran s-a comportat ca un investitor cu mentalitate normala pana acum prin tot ce a facut. Iar faptul ca firma lor are un profit anual de 15 mil (din cate am inteles din diverse surse) e deja de trei ori mai mare decat profitul lui Bara. Asa ca nu vad de ce aceasta temere.
Managementul de tip transnistrean nu-mi spune nimic oamenii de acolo reusesc intr-un mediu diferit de cel de aici si din Europa nu stiu daca aici va mai functiona acest tip de "management". Sigur se poate spune ca nici Becalli nu e departe de acest stil si are succes. Dar oare e un succes ce dureaza? Nu cred. Mda ar fi misto sa vina baietii de la Tiraspol ne-am putea umfla muschii mai linistiti in momente delicate... dar UTA are de castigat pe termen lung? Nu sunt convins. Poate mai degraba l-as prefera pe acest Paunescu pentru ca va fi legat de Arad si prin investitiile care speram ca le va face.
Si subiectiv vorbind americanul e aradean totusi :smile:....
Si inca ceva bara am senzatia ca ii prefera pe transnistreni ceea ce din start ma face sa ma indoiesc.... Bara a demonstrat nepricepere in destule lucruri si plus ne-a si jignit de cateva ori...
Cosmine, nu numai Bara ii prefera pe transnistreni, oamenii aia au totusi o experienta in fotbal pe cand acest domn Tiran mi se pare cam visator. Stiu ca SCU a intrat in contact direct cu el insa asta nu este un motiv sa alegem un om despre care nu stim nimic in dauna unor oameni care oricum au demonstrat ceva.
Stiu ca aveti o retinere cand auziti ce se vorbeste despre ei insa haideti sa fim seriosi, Abramovici a facut banii corect, Becali, Iancu si cati altii la toate nivelele?
Moldovenii investesc din placere deoarece vor sa faca performanta in fotbal, au bani garla, nu le trebuiesc lor terenuri in Arad sau mai stiu eu ce pentru ca nu cred ca au nevoie in schimb acest Tiran nu ne spune nimeni, nu stiu de unde atata secretomanie cand el trebuie sa demonstreze ca poate sustine clubul pentru ca sa fim seriosi autofinantarea dupa 3 ani (cam cat il tin pe el banii) sunt basme.
O fi el aradean insa eu m-am saturat de experimente la UTA, m-am saturat cat am patimit si am indurat, vreau si eu sa fim si noi mai linistiti, sa ne vedem sctrict de problemele fotbalistice cum fac cei de la CFR si in cativa ani sa progresam pas cu pas pana la marea performanta, asta vreau eu la UTA si sincer ma indoiesc ca d-l Tiran ne poate oferi asta cu tot respectul pentru el si pentru bunele sale intentii.
Despre Bobby Paunescu nu stiu nimic, mi se pare ca noi ne-am tot dus la el sa il invitam sa vina la UTA si el ne-a tot amanat, acum cand a vazut ca lucrurile sunt serioase brusc si-a schimbat si el optica.
In sfarsit, cum ai spus si tu, este bine ca avem de unde alege insa trebuie sa tinem cont ca o data alegem si trebuie sa alegem bine.
Stie cumva cineva rezultatul discutiilor de ieri dintre Bara si cei de la Tiraspol? Sau daca va mai fi vreo runda de discutii?
Inca nu se stie rezultatul, se va mai discuta si astazi, cert este ca d-l Bara azi dimineata era foarte vesel si optimist si ne asigura sa stam linistiti deoarece suntem pe cai mari.
cu cat incercati sa linistiti lucrurile mai mult, cu atat pe mine ma agitati si mai tare... mi-am pierdut rabdarea, inima imi bate mai tare ca deobicei... cat mai stam in tensiune si stres ??
doamne dai sa se inteleaga cu moldovenii de la tiraspol! am foarte mare incredere ca daca se va realiza intelegerea va fi bine... pana atunci, am mai imbatranit putin...
Dupa parerea mea, cred ca cu moldovenii ar fi cea mai buna solutie, cred ca am putea sa ne luptam de la anul cu granzii si movii fara nici o retinere. Dar totusi sa asteptam verdictul. Rabdare si tutun.
Ce ati zice totusi daca toate trei variantele ar fi impreuna pentru preluarea clubului?
Miki Wrote:cu cat incercati sa linistiti lucrurile mai mult, cu atat pe mine ma agitati si mai tare... mi-am pierdut rabdarea, inima imi bate mai tare ca deobicei... cat mai stam in tensiune si stres ??
Ia un distonocalm, face bine.
Cosmine, uita-te la ei pe site sa vezi ce baza au. Asta spune multe.
Sersil Wrote:Ce ati zice totusi daca toate trei variantele ar fi impreuna pentru preluarea clubului?
nu cred ca ar fi bine... paunescu are interese, americanul nu e sincer. nu cred ca s-ar intelege intre ei... vezi cazul bara-sandu.
din 5 in 5 minute tot intru pe sportarad, doar doar... nimic :(
Inca putina rabdare, pana cel tarziu maine dimineata vom afla cine va conduce UTA: rusii sau americanii.
p.s. Dupa Pucioasa de aseara, cred si eu ca era foarte vesel Dl Bara. :smile:
Cred ca azi tensiunea a atins punctul maxim...
Oooooooooooooooooooooooo........:smile::smile::smile:
Desi am aceleasi retineri ca si Westfan privind moldovenii, cred ca daca ar veni ei am putea face din nou performanta. :smile: Insa cu un management bun, cu inteligenta ,cu daruire, se poate face orice , conform "visului american".:smile:
Nu se mai poate e prea multa tensiune..........Rusii-americanii-moldovenii-bucurestenii!!!!!Cine ?
Fratii nostrii din T R A N S N I S T R I A !!! >:D<:dontknow:
cei de la cfr cluj au inceput din divizia C cu investitii minime si au crescut treptat...
daca e sa punem in balanta variantele fiecare are avantaje si dezavantaje.
tiraspolenii
Avantaje
- experienta in fotbalul estic (inclusiv in "partea neagra " a fotbalului)
- capitalul financiar alb si negru
- dorinta de a se "integra" in ue sau de a-si "integra" capitalul in UE
- realizarile infrastructurale de la Tiraspol
Dezavantaje
- imaginea proasta
- management pregatit pentru trasnistria
- necunoasterea in mod real a unui concept serios de marketing
- lipsa de transparenta in actiunile grupului de firme
americanul
Avantaje
- un plan bine structurat de management si marketing prin implicarea unor parteneri americani si ulterior romani
- viziune occidentala asupra unei afaceri prin organizare eficienta a clubului din toate punctele de vedere ( prima echipa, copii si juniori, marketing, activati adiacente)
- experienta in managementul unui club profesionist dar totusi dintr-o alta lume fotbalistica
- origini aradene si implicare efectiva in activitatea clubului
Dezavantaje
- lipsa totala de cunostinte in domeniul fotbalului romanesc
- lipsa unui capital financiar puternic care sa substituie eventualele derapaje cauzate de greseli de management
- o viziune pur manageriala asupra fotbalului care in conditiile "sacalilor" si "hienelor" romanesti pare utopica
paunestii
Avantaje
- capital financiar
-afaceri extrem de importante in Arad
- experienta (dpmdv negativa) in fotbalul romanesc
- influente si cunostinte in lumea fotbalului si politicului
Dezavantaje
- lipsa de interes serios in fotbal
- lipsa unui plan serios de management si marketing ( vezi ilie dumitrescu)
- punerea pe prim plan a solutiilor indirecte de salvare si ridicare a UTA-ei fata de organizarea eficienta a clubului
- monica barladeanu :P
Ar mai fi varianta Passini si a patronului de la MOL, care din start cad datorita in primul rand modului cum au ajuns in "ecuatia" preluarii.
Din cele 3 variante trebuie sa fie aleasa una cu riscurile de rigoare. Nu ne mai putem permite sa dam cu piciorul unor astfel de sanse si nu ne mai putem permite sa ramanem la mana lui Bara. Bara, care de altfel desi proclama in toate momentele ca nu mai are nici un interes sau legatura cu UTA, totusi negociaza predarea clubului. Parerea mea despre acest fapt nu o voi face publica.
..negocierea...Altii poate nu au "anvergura" necesara sa o faca, sigur ca nu au capitalul financiar sa o faca dar cu certitudine au devotamentul si bunul simt sa o faca dezinteresati...
Sa speram ca de maine vom putea sarbatorii intrarea UTA-ei intr-o noua perioada, mai buna!
DE ULTIMA ORA!!!!!!
Moldovenii au inceput sa "sape" la UTA
Reprezentantul lui Victor Gusan, magnatul din Republica Moldova si patron la Sheriff Tiraspol, se afla de la ora 10 in compania lui Nicolae Bara, fostul finantator al "Batranei Doamne", impreuna cu care trece in revista cele intamplate la UTA in ultimul an si jumatate. "Cerem acte de la Arad prin fax, date concrete, discutam cu cartile pe fata. Am facut o pauza de masa, dar vom relua imediat discutiile." - ne-a declarat de cateva minute Bara, care l-a primit pe oaspetele de peste Prut la sediul firmei sale, Frigotehnica SA, tocmai in ideea de a avea la dispozitie un fax pentru primirea actelor de la Arad.
@cip_leo
Io zic sa nu mai vina niciunul ca toti au dezavantaje. Pai de astia nu ne trebuie.
Un lucru sa ne fie clar : pentru performanta iti trebuie bani, si inca multi.
The_Kid Wrote:..........
O fi el aradean insa eu m-am saturat de experimente la UTA, m-am saturat cat am patimit si am indurat, vreau si eu sa fim si noi mai linistiti, sa ne vedem sctrict de problemele fotbalistice cum fac cei de la CFR si in cativa ani sa progresam pas cu pas pana la marea performanta, asta vreau eu la UTA si sincer ma indoiesc ca d-l Tiran ne poate oferi asta cu tot respectul pentru el si pentru bunele sale intentii.
Despre Bobby Paunescu nu stiu nimic, mi se pare ca noi ne-am tot dus la el sa il invitam sa vina la UTA si el ne-a tot amanat, acum cand a vazut ca lucrurile sunt serioase brusc si-a schimbat si el optica.
In sfarsit, cum ai spus si tu, este bine ca avem de unde alege insa trebuie sa tinem cont ca o data alegem si trebuie sa alegem bine.
Pai tocmai din aceste motive Clau, care le-am boldat, va avea succes cine are un plan managerial. Deocamdata s-a comportat in consecinta doar Tiran, nu-l cunosc stiu prea putine despre el dar il judec din cum s-a comportat pana acum si ce imi spun oameni care l-au intalnit. Si a facut pasii corect. Sa-i vedem si pe cei din transnistria... ce pasi fac si sa-i judecam dupa aceea.
Bine ca avem de unde alege si in defintiv va fi o alegere la care si noi suporterii vom avea un cuvant de spus prin reprezentantul SCUTA. Deci e bine ca avem aceste discutii acum.
micutu Wrote:Miki Wrote:cu cat incercati sa linistiti lucrurile mai mult, cu atat pe mine ma agitati si mai tare... mi-am pierdut rabdarea, inima imi bate mai tare ca deobicei... cat mai stam in tensiune si stres ??
Ia un distonocalm, face bine.
Cosmine, uita-te la ei pe site sa vezi ce baza au. Asta spune multe.
Am fost in Transnistria o data si am vazut. Si vreau sa-ti spun ca si cei de la Chisinau au baze beton. Si in Tiraspol mai e si o biserica cat un stadion.... dar astea nu provin dintr-un management corporatist si sanatos :smile: daca intelegi ce vreau sa spun.
si ce va alege reprezentantul SCU ? nu isi va atrage el oprobiul intregii suflari UTA-iste prin respingerea sansei de a avea dupa atatia ani performante sportive si stabilitate financiara??? eu zic ca situatia este foarte fericita (aceea de a avea de unde alege acum) insa in acelasi timp foarte sensibila (functie de cine va fii preferat este de asteptat o reactie negativa cel putin declarativ a celor doua parti perzante si a adeptilor lor) !!!
Parerea mea este ca intre cele 3 tabere nu exista termen de comparatie vis-a-vis de puterea financiara (alba,neagra,gri sau rosie,etc) si experienta in fotbalul practicat in aceasta parte a lumii!!!!
astea fiind zise DOAMNE AJUTA si FORZA UTA!!!
De oprobriu nu ducem lipsa nici in prezent. :smile: