Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Filme
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
@coloniaUTA: abia astept...
Goal I si Goal II cele mai faine filme.

Pentru noi doar UTA conteaza !!!

ColoniaUTA

@redNeck -daca ai timp nu uita de -TRANSFORMERS !!
In USA face furori la incasarile saptaminale.
Si pentru amatorii de Robin Williams -Licenta de Casatorie.Un movie foarte comic a lui Robin :smile:
Have fun...manana este w.end !!
Azi noapte am vazut "Ghost Rider" super filmul
Ghost Rider penibil rau.
Transformers bestial.
Die Hard 4 merge.

Goal 1 si 2 penibile rau, fac de ras fotbalul.
Pentru cei care vor sa vada un film ce a constiuit o sursa de inspiratie pentru gruparile Ultra: "A Clockwork Orange", regia Stanley Kubrick. (1971)

Un SF legendar, regizat de acelasi Kubrick si realizat impreuna cu vestitul scriitor de SF, Arthur C. Clarke: "2001: A Space Odyssey". (1968)

Vazand aceste doua filme, pur si simplu te indragostesti de muzica simfonica, preferata de regizor ca soundtrack. In primul film ne delectam "la greu" cu Beethoven , pe cand in al doilea putem urmari , in opinia mea, una dintre cele mai memorabile scene din cinematografie: "cruising " prin spatiu pe "Dunarea albastra" de Johann Strauss fiul. (JR) 8)

In final, inca un SF de referinta: "Forbbiden Planet" (1956), in care il putem gasi pe Leslie Nielsen intr-un rol atipic pentru anii lui de batranete dar destul de tipic pentru prima parte a carierei lui cinematografice. In ciuda faptului ca este realizat in 1956, filmul este realizat in conditii grafice excelente.

Este foarte interesant ce viitor prescriu aceste filme science fiction, unele realizate chair acum 50 de ani. Va dezvalui doar un singur motiv, acela al computerului super-performant, care dintr-un instrument ajutator omului, se transforma in dusmanul lui cel mai feroce. (Odiseea spatiala). E clar ca acest motiv ( idee) poarta amprenta mijlocului secolului XX cand primele computere, de dimensiuni impresionante, erau folosite doar de catre Guvern cu scopuri mai mult sau mai putin militare, de aici rezultant frica oamenilor de aceste masinarii. Computerul personal este o inventie a anilor 80.

Unde am vazut eu aceste filme: A Clockwork Orange l-am gasit pe DC++, a fost si pe la TVR1 intr-o vineri seara, pe celelalte doua le puteti "prinde" la TCM. (de downloadat nu stiu daca exista):smile:

ColoniaUTA

Hai sa o mai dam pe filme pina incepe campionatul.In SUA s-au incheiat filmarile la RAMBO IV cu S Stallone.
......................................
Harry Potter and the Ordre of the Phoenix-- pe ecrane in USA
........................................................
Si comedia HAIRSPRAY cu John Travolta,Michelle Pfeiffer,Oueen Latifah --de asemenea pe ecrane.
The hills have eyes 2 un film interesant,actiune,horror,suspans.
Recomand si eu, la fel cu o facea Miki mai sus, filmul "The Queen", cu Helen Mirren, productie 2006. http://www.imdb.com/title/tt0436697/

Acest film este interesant pentru cei pasionati de monarhie in general, si de cea britanica in special. Este foarte atent facut, imaginile din viata reala se impletesc corect si logic cu cele filmate expres pentru film. Povestea este urmatoarea: filmul reda intamplarile si trairile avute de Regina in timpul mortii Printesei Diana, in anul 1997. Tot atunci , fostul premier britanic Tony Blair se afla in primele zile de mandat, filmul reliefand si relatia dintre Regina si Prim-Ministru in Anglia.

Am auzit cum ca rolul Reginei ar fi fost creat special pentru Helen Mirren, care dealtfel a si castigat  Oscarul pentru cea mai buna prestatie in rol prinicpal feminin pentru acest rol. Principala critica pe care o pot aduce acestui film este o oarecare lipsa de consistenta pentru un film ce se doreste a fi biografic. Este de fapt vorba de intentie, ce anume au dorit scenaristii si regizorii sa arate:comportamentul Reginei in preajma mortii Printesei Diana, sau felul de a fi a Reginei, traditia monarhala britanica si felul cum se raporteaza ea la modernitate prin exemplul foarte relevant al momentului 1997.

red11

Hai sa recomand si eu ceva filme:smile:...incep cu The Others pe care l-am revazut aseara , un thriller interesant ca idee in ceea ce priveste 'haunted house films'
Duminica, 29 Iul, ora 23:00 ~NATIONAL TV~

Ultra (ULTRA')
drama, sport CNA 15
Cu: Claudio Amendola, Ricky Memphis, Gianmarco Tognazzi
Regia: Ricky Tognazzi

La cateva zile dupa ce iese din inchisoare, Principe este gata sa-si asume din nou rolul de conducator in grupul sau de prieteni, fani infocati ai echipei AS Roma, impreuna cu care va pleca la meci pentru a-si sustine echipa favorita. Insa acest drum il va face sa-si dea seama ca Red, cel mai bun prieten al sau l-a inlocuit si in grupul de prieteni si are o relatie si c prietena lui…
multumim de recomandari.speram sa fie OK

ColoniaUTA

redNeck Wrote:@coloniaUTA: abia astept...
.............................................
Ce ai asteptat a aparut la mozi..
   Bourne Ultimatum a iesit vineri seara si in 2 zile a facut  $70 milioane . Matt Dammon este the best again.Cine are sansa sa il vada ..!!Rush Hour 3 urmeaza ...!J.Chan si Chris Tucker !!!!!
coloniauta Wrote:Hai sa o mai dam pe filme pina incepe campionatul.In SUA s-au incheiat filmarile la RAMBO IV cu S Stallone.

don't $#&@ me!!! la 60 de ani are de gand sa salveze iar lumea? :lol: oh man.. ii rau tipu'..

a vazut careva Southland Tales?

ColoniaUTA

@WChild --why not ???:eek:
coloniauta Wrote:@WChild --why not ???:eek:

c'mon dude.. e deja depasit tipu.. o sa ajunga ca buffalo bill..
ma gandeam ca or sa dea niste viteza la film cand o sa faca montaju sau au folosit dublura la filmari.. sau cine stie, o sa fie "rambo antrenor" ca in rocky :lol: ...oricum, is curios sa vad cum o fi filmu
Eu cred ca mai poate face filme reusite S.Stalone si la varsta pe care o are!Este un actor foarte bun,profesionist care in toate filmele sale a reusit cu brio!Abia astept sa vad Rambo IV!
coloniauta Wrote:
redNeck Wrote:@coloniaUTA: abia astept...
.............................................
Ce ai asteptat a aparut la mozi..
   Bourne Ultimatum a iesit vineri seara si in 2 zile a facut  $70 milioane . Matt Dammon este the best again.Cine are sansa sa il vada ..!!Rush Hour 3 urmeaza ...!J.Chan si Chris Tucker !!!!!

A fost bun...in genul primelor 2 "Bourne". Ca fapt divers...ai vazut masina Dacia in film ? In dotarea politiei din Tangier, Morocco...:lol:

ColoniaUTA

:smile:Sorry dar io nu vazut Dacia !Poate a fost un Renault!!!
In 10 August iese pe poneva Rush Hour 3
Va aparea AMERICAN GANGSTER cu Denzel Washington si Russel Crowe.About black ameican Mafia !!
Gadjo dylo - un film cu si despre rromi - un film dragut inspirat din realitate, multe faze amuzante...un film reusit

Trenul vietii (train de vie) - o tragicomedie foarte reusita. Custurita, Goran Bregovic...cu asta am spus totul

Orient expres - pe cat de antipatic imi este sergiu nicolaescu, pe atat de mult mi-a placut filmul. Finalul lasa loc de multe interpretari, daca nu va prindeti puteti sa ma intrebati ca am citit si cartea ("printul").

Don juan de marco - pentru romantici incurabili, un film care te poate face sa crezi ca e mai sanatos sa fi nebun si sa traiesti in lumea ta

The last Castle - puscarie, puscariasi (toti fosti militari), actiune, ambitii...mult popcorn ca te tine foarte incordat

Atat deocamdata
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Reference URL's