Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Emisiune concurs pentru suporteri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Deci m-au sunat astia de la Prima TV, se pare ca aveau nr-ul meu de la Petre Botis, oricum nu mai conteaza asta.
Ideea este ca ei vor sa faca o emisiune de divertisment, emisiune in care sa prezinte povestea unor diferiti suporteri, pasiunea lor s.a.m.d
Am inteles ca ei vor fi sambata la Arad, vor putea sa si filmeze cateva materiale pentru emisiune.
In sfarsit, eu nu am nimic impotriva acestei emisiuni, dar pur si simplu asa cum i-am spus si la duduia aia la telefon nu ma intereseaza emisiunea lor deoarece am o oarecare retinere fata de tot ce inseamna presa sportiva in Romania.
I-am spus totusi ca voi incerca sa o ajut si eventual sa ii fac rost de niste contacte ale unor oameni in cazul in care acestia vor fi interesati, mai ales ca zic ei, vor sa arate partea buna a suporterilor, nu doar bataile si violenta din sport.
Daca vreunul din voi vrea sa participe, foarte bine, ideea este sa va puneti la curent cu istoria clubului pt a nu va face de ras, eventual daca mai aveti si alte propuneri ale unor oameni care credeti ca ar fi potriviti pentru aceasta emisiune, foarte bine, va rog sa le faceti.
In cazul in care nu am fost suficient de explicit, va mai poate ajuta si albrosu pentru ca si el a fost contactat inca de ieri.
Daca vreti sa participati sau aveti vreo propunere va rog sa o faceti pana maine, deoarece cei de la Prima ma vor suna maine sa le dau niste contacte in cazul in care exista.
Cred ca acum aveti ocazia sa iesiti si voi in fata, mai ales ca aceasta emisiune se adreseaza tuturor suporterilor, nu numai celor din peluza.
Cei ce doriti sa participati, veti fi ajutati in cazul in care doriti pentru a putea avea o prestatie cat mai buna.

Haide UTA !
Cred ca totusi ar trebui coordonata treaba asta si sa nu o lasam la voia intamplarii. Plus e un prilej bun sa ne spunem parerea despre ce se intampal cu presa sportiva in RO si in fotbal in general. Poate am putea folosii momentul sa transmitem un mesaj de normalitate.
:| pai ar trebui vb cu nenea ala batran :)) care a vazut fiecare meci al uta-ei...si nush ce o sa filmeze ei acuma....ca, campionatu ii terminat si nu o sa poata sa filmeze cum se comporta o galerie...si una alta....
oricum spor la emisiune...
eu zic ca la emisiunea cu duduia aceea de la prima ar trebui sa participe persoane ca westfan, cip_leo, albrosu, le rouge, chiar tu kidule ... oameni de nadejde, cu care nu ne facem de ras !!!!
dar totusi....cine prezinta emisiunea???
cat o sa fie de lunga???? juma de ceas????
detalii ??? :)) :P
O sa dau toate detaliile legate de emisiune in aceasta seara pe acest topic.
ideea este buna, mai ales daca sunt luate in seama adevaratele galerii(SUR, cei de la U Cluj, Petrolul, etc) nu doar cei din Bucuresti+timisoara.nu as vrea sa se ajunga la un fel de documentar cum a fost cel de pe TVR, care, dupa parerea mea, a fost penibil.
E un prilej foarte bun de a face imagine UTA-ei ! Trebuie sa profitam de orice ocazie de genul asta. Ideea principala ar trebui sa fie:
Pentru noi doar UTA conteaza ! Trebuie amintite performantele UTA-ei din campionat si Europa ! Poate ar trebui sa revizitam concursul ala care l-am avut noi aici pe forum "ce inseamna UTA pentru tine?" sau asa ceva. Au fost dezvaluiri emotionante acolo. In rest, sa speram ca iasa bine.
Kidule, aminteste si de "nebunii" de suporterii ai UTA-ei din strainatate, care urmaresc fiecare meci al echipei si intra aprope zilnic pe forum sa afle despre UTA !
haideti sa asteptam sa posteze alb rosu totul despre concurs,pt. ca acolo veti vedea ca nu poti vorbi chiar ceea ce vrei,sunt mai multe etape;oricum,ca sa va dau un mic bonus pt. asteptare,va spun doar ca primul nostru "duel" va fi cu Poli !!!!
Chiar e o idee foarte interesanta..asteptam detalile de la alb rosu8)
Prima TV realizeaza un gameshow care va fi difuzat in 8 duminici din perioada intercompetitionala. Emisiunile sunt inregistrate, au o durata de 88 de minute, se vor difuza in prime time si vor fi structurate astfel: 4 sferturi de finala, 2 semifinale, finala mica si finala mare. Echipele participante vor avea cate 25 de suporteri cu cate 2 capitani de echipe care vor fi alesi din randul unor v.i.p.-uri care simpatizeaza cu echipa respectiva. De asemenea, vor fi si invitati muzicali care vor reprezenta fiecare echipa. De vip-uri si invitatii muzicali se va ocupa televiziunea dar asteapta si sugestii din partea noastra.
Echipele sunt Petrolul Ploiesti, Universitatea Craiova,FC Arges, Dinamo, Steaua, Rapid, Poli Timisoara si UTA. Au fost alese, citez, 'cele mai iubite 8 echipe din tara'. ( dintre care 7 sunt si foste campioane ale tarii :smile: )

Suporterii vor participa la o serie de probe in care isi vor pune la bataie cunostintele, atasamentul,originalitatea pentru a aduce echipei lor cat mai multe voturi din partea telespectatorilor. Fiecare echipa isi va desemna cate 2 reprezentanti care alaturi de capitanii de echipa vor raspunde alternativ la intrebari legate de istoria propriului club. Se pot folosi si exemplificari video pentru aceste materiale. Vor exista si 3 intrebari legate de istoria echipei adverse.

Fiecare echipa isi va pregati un material video care va reflecta atasamentul unuia dintre suporteri fata de club. Acest material va fi filmat sambata (poimaine) la stadion si e nevoie de cativa suporteri reprezentativi. Noi ne-am gandit la Luci (suporterul cu handicap din Oradea care de-a lungul timpului a facut mari sacrificii pt a fi alaturi de UTA ) si la unul din cei 2 suporteri de la tribuna 1 care au vazut toate meciurile UTA-ei ( de la Arad ) de la infiintare pana in prezent. Luci si-a dat acceptul iar azi vom discuta si cu unul din cei 2 domni. Asteptam sugestiile voastre pentru inca  2 suporteri reprezentativi alesi din categoriile de varsta 18-30 de ani si 30-40 de ani. Asteptam de asemenea sugestiile voastre in orice priveste aceasta emisiune.

Fiecare echipa va pregati un material video cu momentele de aur ale echipei, cele mai frumoase goluri din trecut sau din campionatul abia incheiat.
O alta proba va prezenta testimoniale ale unor VIP despre care aflam ca tin cu unul din cele 2 cluburi care se intrec. Vor povesti aspecte legate de statutul lor de suporteri, lucruri inedite care li s-au intamplat pe stadioane, etc. Dintre VIP care simpatizeaza sau tin cu UTA, ne-am gandit la Radu Cosasu, Ioan T. Morar, chiar si Catalin Tolontan. Asteptam sugestii si aici...
Decizia finala ii va apartine publicului telespectator care va avea posibilitatea sa voteze prin sms inca de la inceputul emisiunii. La finalul probelor, in functie de aceste voturi, una dintre echipe va fi declarata invingatoare si se va califica mai departe. In sferturi, UTA va intalni Poli Timisoara.

Suna interesant, sa speram ca realizatorii vor fi competenti si nu vom asista la faze de prost gust sau la balacareala tipic damboviteana. Emisiunea va avea si o latura de divertisment ( prezentare de moda de 5 min si ceva interviuri cu 2-3 neveste ale fotbalistilor) dar din spusele lor, nu se va insista pe aceasta latura. De altfel, i-am avertizat ca nu va participa nimeni din Arad daca nu garanteaza o emisiune serioasa si in acest sens au facut chiar si o promisiune. Ramane de vazut daca o vor respecta, altfel vom avea inca o data dovada ca nu prea exista seriozitate in mass-media din Romania, in special in cea sportiva.

Forza UTA ! :smile:

p.s. Orice sugestie, contacte, propuneri de nume, numere telefoane sunt binevenite si va rog sa le postati la acest topic. Multumesc.
eu pe langa Tolontan si Cosasu l-as propune si pe Mircea M Ionescu... care simte si el ceva pt UTA !!!
Un VIP care tine , si e alaturi de UTA e MARCEL PAVEL
frumoasaaaaaaaaa meaaaaaaaaaa lasa-neeeeeeee, lasa-neeeeeeeeeeeee!!!!!!!
sergiuarad Wrote:Un VIP care tine , si e alaturi de UTA e MARCEL PAVEL

Ei na, ce sa iti spun ce mare utist este si Pavel. Normal ca dupa ce a incasat o caruta de bani sa declare orice pentru a ii face pe plac lui Sandu Ion.
Sa nu exageram.Pentru bani ar fi compus si 50 Cent imnul si ar fi venit sa cante la banchet.
Ca sa revin la subiect trebuie sa aveti grija la selectie sa nu trimiteti fel si fel de analfabeti care nu sunt capabili sa lege 2 cuvinte.ori persoane slabe cu firea pentru ca probabil moderatorii le vor pune fel si fel de intrebari,unele probabil vor fi capcana in care daca nu raspund corect si logic risca sa o comita si pot pune UTA intr-o lumina proasta.
uta - poli in sferturi...era si normal....eu zic sa icnercati sa nu faceti ravagii :)
oricum batem ca astia de la poli nu au istoric...
stiti cumva si cand ar fi programate aceste emisiuni?
E vorba de 8 duminici, deci in lunile iunie si iulie. UTA-Poli va fi in 17 sau 24 iunie.
Bonus pentru cei (multi) interesati: unul dintre prezentatori este binecunoscuta:unibrow: Ginaaaa..... Pistol!:smt116:bootyshake::booty:
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Reference URL's