Am deschis acest thread pentru a afla si opiniile voastre cu parere la masurile concrete necesare pentru sensibilizarea Primarului, Consiliului local, Consiliului Judetean si a altor institutii locale. Daca nu vi se pare foarte greu va rog sa propuneti masuri pe care sa le si argumentati. Multumesc
Cred ca singura masura concreta e stampila pe biletul de vot de la urmatoarele alegeri, nu vad ce masuri ar putea sa ii sensibilizeze pe alesii nostri care dau dovada ca nu le pasa de UTA decat atunci cand e vorba de spritul de la cate un banchet, si nici atunci, in rest doar vorbe goale si promisiuni desarte plus implicare ce tinde catre 0...poate in preajma alegerilor sa se mai gandeasca la noi dar pana atunci probabil vom mai inghiti cateva galuste de-ale primarului asa cum numai el stie sa ni le serveasca...
Actiunea de lobby. O echipa de 2-3 membri SCU cer o audienta la primar, prefect, si le prezinta pozitia suporterilor UTA-ei vis-a-vis de problemele clubului si municipalitatii. Actiunea de lobby trebuie insa pregatita in detaliu.
Eventual o invitatie adresata primarului Falca, la o discutie informala la OLP, intr-o seara. Si aceasta chestie ar trebui pregatita in detaliu, pentru a nu-l descuraja pe primar sau a nu-i crea o atmosfera extrem de ostila. Eu cred ca "if he`s got balls" ar veni. Discutiile se pot repeta si cu alti oameni: Gavril Popescu, Tiberiu Dekany, etc
foarte simplu : o intalnire intre SCU si ''falcosu'' in care sa i se spuna ca UTA are multi fani,fotbalul si sportul aradean in general de care falca si-a batut joc are multi simpatizanti...iar acestia nu il vor uita niciodata,cu atat mai mult la alegerile din 2008 !!!
in afara de intalnirea cu autoritatile care este "inevitabila" :smile: mai asteptam si alte propuneri concrete
ar trebui ca SCU sa apara la emisiunea Microb unde sa se prezinte si de unde sa puna public niste intrebari conducatorilor din municipiul Arad (Primar, Consiliul Local si chiar celui Judetean) cerindu-le raspunsul tot public.
cum a spus si UlTrA , ar trebui sa se spuna totul pubilc in interviuri in ziare si la emisiuni la radio si Tv, sa se spuna de catre suporteri ca ne-am saturat de promisiuni , ca vrem sa vedem ca se face ceva, nu numai blabla, asta pot si eu sa fac, sa va zic ca in 2 ani o sa avem stadion , dar e ff important sa fie cat mai mediatizat totul , pentru ca forumul il citeste doar o mica parte dintre suporteri.
Trebuie vorbit cu falca prima oara frumos daca nu mere cu frumosul atunci protest!!!Promisiuni,promisiuni de astea ne-am saturat de cand ii falca primar numa promisiuni face ca o sa avem stadion nou ca stanga si dreapta si iaca imediat e 2008, campania electorala si iarasi promisiuni si bineinteles subiectul va fi STADION NOU pt UTA....trebuie facut ceva ca asa nu o sa avem stadion nici in 2012!
1. Stabilizarea infrastructurii SCUTA. Sediu plus orar de functionare
2. Demararea unui proiect intitulat "UTA - Dragostea mea! " care sa curpinda intalniri ale jucatorilor in scoli cu tinerii si alte mici proiecte de promovare in Arad si mai ales in judet a istoriei clubului.
3. Intalnire cu falca gheorghe unde sa solicitam:
- sa explice cum va sustine UTA si sportul in Arad in pasi concreti
- cand se va construi un nou stadion
Intalnirea trebuie sa se desfasoare in termeni civilizati dar sa solictam date si termene concrete.
Parerea mea....
lobby in romania, la falca. bine ma! falca o sa stea sa te intrebe: mie ce imi iasa din afacere. tre sa fie macar imagine, si nu pe banii lui.
surse de finantare am vazut ca nu stie sa atraga, decat sa ia credite. merci, asta stim cam toti. la sursele de finantare pe care le are renunta, pentru ca vinde in loc sa inchirieze sau sa concesioneze. aferim.
asa ca, ce vrei sa vb cu falca de fapt? sti tu un investitor caruia sa ii poti da ceva serviciu, si in schimbul lui sa faca un stadion? numai ca atunci o sa traga 7 piei de pe oras.
gandindu-ma ca problema nu e intre noi si primar ci intre acesta si conducatorii clubului poate ar fi interesant sa reusim sa-i punem fata in fata la o intalnire organizata de Suporter Club UTA. O discutie cu cartile pe fata si cel mai important purtata pe baza de argumente concrete.
Eu as vrea ca vad o emisiune la info tv in care sa fie moderatori din SCU iar de o parte conducatorii clubului UTA iar de cealalta reprezentantii primariei Falca , popescu,seculici...
RED Ultra vest, nu se prea poate, ca moderatorii ar trebui sa fie impartiali, ceea ce in conditiile pe care le-ai zis tu, ar fi imposibil :P
falca ar trebui sa isi dea seama ca e o prioritate a orasului. iar orasul nu inseamna cladiri, ci oameni.
ceea ce am putea face noi suna cam asa (legea nr. 215/2001):
CAP. 6^1
Iniţiativa cetăţenească
ART. 120^1
(1) Cetăţenii pot propune consiliilor locale şi consiliilor judeţene pe a căror rază domiciliază, spre dezbatere şi adoptare, proiecte de hotărâri.
(2) Promovarea unui proiect de hotărâre poate fi iniţiată de unul sau de mai mulţi cetăţeni cu drept de vot, dacă acesta este susţinut prin semnături de cel puţin 5% din populaţia cu drept de vot a unităţii administrativ-teritoriale respective.
ART. 120^2
(1) Iniţiatorii depun la secretarul unităţii administrativ-teritoriale forma propusă pentru proiectul de hotărâre. Proiectul va fi afişat spre informare publică prin grija secretarului unităţii administrativ-teritoriale.
(2) Iniţiatorii asigură întocmirea listelor de susţinători pe formulare puse la dispoziţie de secretarul unităţii administrativ-teritoriale.
(3) Listele de susţinători vor cuprinde numele, prenumele şi domiciliul, seria şi numărul actului de identitate şi semnăturile susţinătorilor.
(4) Listele de susţinători pot fi semnate numai de cetăţenii cu drept de vot care au domiciliul pe raza unităţii administrativ-teritoriale respective, al cărei consiliu local sau judeţean urmează să dezbată proiectul de hotărâre în cauză.
ART. 120^3
După depunerea documentaţiei şi verificarea acesteia de către secretarul unităţii administrativ-teritoriale, proiectul de hotărâre va urma procedurile regulamentare de lucru ale consiliului local sau judeţean, după caz.
desi, chiar si asa nimeni nu garanteaza ca va trece in CLM. dar presiunea ar fi cat se poate de clara.
cati cetateni cu drept de vot avem in Arad?
pentru inceput cred ca ar trebui sensibilizata massmedia....alfel nu ...multe proteste s-au incheiat doar cu pierdere de vreme deoarece pe Falca se pare nu-l sensibilizeaza nimeni asta e....sunt deschis la orice propunere....jos falca HAI UTA
Strangerea de semnaturi e un proces indelungat. Acest argument trebuie adus adica petitia sau documentul e bine sa fie insotit de cat mai multe semnaturi dar calea cea mai usoara e sa gasim un consilier local dispus sa sustina un proiect. Ceea ce nu e greu. Importanta e campania publica care o desfasuram in sustinerea unei idei.
bineinteles ca ai dreptate, westfan :). asa cum am si discutat, varianta unor hotarari inaintate consiliului local si judetean, ramane valabila in forma enuntata de tine, prin consilieri.
nu ne ramane decat sa strangem randurile si sa actionam in consecinta.
Eu zic sa ii multumiti cu varf si indesat lui Falca pentru ca multi datorita lui sunteti acum pe forum.In B sau in C atmosfera era aerisita si multi dintre voi nu erati dispusi sa il luam pe Dekany la maciuci.Ala a lasat o gaura care DNA-ul ar trebui sa se sesizeze ca erau bani publici in joc.
Acum banii ilustrilor investitori sa vedem de unde vin la UTA ?
Din buzunarele lui Sandu si Bara ?
Nu dragilor.
Ia stoarceti-va creierasul si intrebati-va de ce Selgros, Carrefour ,Metro, Practker, Kaufland, si alte marketuri care se afla in derulare in Arad au fost ridicate de Sandu si racite de Bara?
Vedeti?De acolo vine banul! Deci fara Falca ei nu ar exista, ca nu is fraieri sa isi dea banul lor!
Unde e societatea aia de actiuni ?De ce nu intrebati de ea?De 1 an ziceau ca o fac!
Dureaza 1 saptamanea sa o faci in regim de urgenta.
Poate CJA sau Primaria vor putea sa aduca ceva actionari nu "donatori" pentru societati non profit.
Falca este singurul dintre primarii care au facut ceva concret pentru UTA fara a avea vreo afectiune pentru acest club!
asta e o declaratie de dragoste fata de falca. strig si eu din inima: falca te iubim, ca ca tine nu gasim!!!!
oricum sandu ridica aproape toate supermarketurile enuntate de tine. oricum bara "raceste' aproape toate marketurile enuntate de tine asa ca....ei ar exista fara probleme fara falca. invers e mai greu..mai ales ca vin alegerile si alegerile costa bani.
iar referitor la faza cu multumirile adresate lui falca pentru ca " suntem acum pe forum" ar fi cazul sa te exprimi cat mai clar. ai o oarecare dreptate dar sunt importante nuantele in cazul de fata.
sper sa fi si tu dintre cei cateva sute care ne adunam la meciurile din B sau cei cateza zeci care ne deplasam uneori cu echipa pe la cfr tim sau sannicolau sau mai stiu eu pe unde.
pentru a ajunge sa-i multumesc lui falca sau dekany sau altui politician local va mai trece multa apa pe Mures.