Salutari Aradule de la Sepcile rosii clujene! Si va multumim pentru primirea de care-am avut parte cand am jucat la Arad, sunteti adevarati in adevaratul sens al cuvantului, mai rar un grad asa ridicat de civilizatie, mai rar atatia oameni pe stadion in divizia B, mai rar asa terasa ca cea vis-a-vis de stadion, he he.
In orice caz, "U" si UTA se aseamana din multe puncte de vedere, poate de aceea ne intelegem si asa bine noi, suporterii celor doua echipe. Macar o sa fiti in C cu fruntea sus, cu blazonul curat, cu caracterul nesifonat, asta-i cel mai important! Vorba unui banner de-al vostru de la meciul cu noi, decat murdari in A sau B, mai bine curati in C!
Respecte Batrana Doamna de la Cluj, de la "U" Cluj!
Hello Sheriff!
Multumim pt cuvinte. Noi traim drama retrogradarii voi o traiti pe cea a ramanerii in B. Sunteti cu 2 clase peste Oradea, Liberty si Gaz Metan, ati dovedit-o in meciurile directe dar din pacate cand altii practica blaturile in masa e greu sa promovezi. Pacat pt egalul cu Corvinul....Ati fi prins cel putin barajul.
Succes in ultima etapa !
Multumim pentru salutari. :D
Sincer, imi pare rau ca "U" nu va promova... Am vazut cea mai buna echipa din seria a IIIa. Din pacate, UTA va juca la anul in C, si nu vom mai avea placerea sa ne intalnim cu voi... Asta e...
Multumim sheriff pentru urari si la anu cand vom promova din C sa nu va mai gasim in serie B!A-ti demonstrat ca aveti cea mai buna trupa din serie si in ultima etapa daca ii spulberati si pe dihoreni jos palaria.
UTA & U 4ever !
Este imensa durerea ca nu am promovat, iar pentru voi, ca mergeti in C, dupa cele 6 campionate si sfertul de UEFA, este sfasietor.
Insa noi va ramanem alaturi si avem un loc in suflet pentru UTA, o echipa de traditie, care aduce onoare Banatului.
Ramanem cu voi, iar daca sezonul viitor promovam, fiti siguri ca nu vom uita de voi.
''U'' si U.T.A.
la voi macar vine MTV cu premiile muzicale...la noi nici atat !!! Multam oricum
:smt041 :smt041
no' bine c-o vinit MTV la Cluj
Felicitari clujenilor ca le-ati dat-o la dihoreni.
A-ti demonstrat ca sunteti cei mai tari din serie dar htia altora a facut sa nu fiti in A.
Va multumim pentru urari. Asa este, am invins salonta cu 4-0, am invins la medias cu 4-0 si in ultima etapa pe fc dihor cu 3-2 dupa ce am condus cu 3-0 si am ratat o multime de ocazii la 3-0 si la 3-1, apoi golul de 3-2 a lor a venit in minutul 90. Pacat ca nu i-am zdrobit mai rau. Ideea e ca dupa meci au fost incidente, un renault clio de oradea a simulat ca loveste pe cativa de-ai nostri si in cateva secunde au navalit astia pe masina si au "avariat-o serios" - vorba celor de la gazeta sporturilor, hehe, apoi dihorenii au fost bombardati si doua autocare au ramas fara vreo 4-5 geamuri fiecare si toate aceste incidente au venit pe fondul faptului ca in tur la oradea, precum si acum doi ani la oradea si acum trei ani, ei de fiecare data strigau "cfr cfr" sa ne provoace. Eu doar asa-mi explic violentele, ei au fost in 10 autocare cam 500 de oameni si Sepcile rosii prezente acolo la scandal maxim 200 si tot le-am dat pe p****
Oricum, nu ar trebui sa ne mandrim cu astfel de lucruri caci pana la urma ele nu ne fac cinste, insa chiar am simtit si cred cu tarie ca dihorenii au primit ce-au meritat...
Sa speram ca sezonul viitor va fi unul cu totul si cu totul altfel.
Speram sa nu fuzioneze salonta cu voi si UTA sa ramana aceeasi Batrana Doamna respectata pretutindeni pentru istoria si pentru trecutul ei impecabil. Daca doriti sa va abonati gratuit la Cronica bestiala de la Cluj, trimite-ti un email la cronica.bestiala@clujnapoca.ro caci in fiecare saptamana apare in mailul abonatilor cate o noua Cronica bestiala.
Haide "U" si respecte UTA!
de ce sa nu te lauzi cu asa ceva? :boxing: :boxing: stim si noi cat is de tarani oradenii si multi altii ca ei care tio dau la m..e tot meciu si la sfarsit fug de tine..sau mai vin la tine acasa cu fularele echipelor rivale...
:boxing: :boxing: :boxing:
:lol: :lol:
Ma bucur ca-i vad si pe cei de la "U" aici. O alta echipa de traditie care inca nu se afla acolo unde ar trebuie sa fie in "A".
Succes la anul, va asteptam in "A".
Sheriff Wrote:Salutari Aradule de la Sepcile rosii clujene! Si va multumim pentru primirea de care-am avut parte cand am jucat la Arad, sunteti adevarati in adevaratul sens al cuvantului, mai rar un grad asa ridicat de civilizatie, mai rar atatia oameni pe stadion in divizia B, mai rar asa terasa ca cea vis-a-vis de stadion, he he.
In orice caz, "U" si UTA se aseamana din multe puncte de vedere, poate de aceea ne intelegem si asa bine noi, suporterii celor doua echipe. Macar o sa fiti in C cu fruntea sus, cu blazonul curat, cu caracterul nesifonat, asta-i cel mai important! Vorba unui banner de-al vostru de la meciul cu noi, decat murdari in A sau B, mai bine curati in C!
Respecte Batrana Doamna de la Cluj, de la "U" Cluj!
daka ar fii dupa noi cam in C am fii, dar muistu de primar tre sa isi faca damblaua!
Stima de la aradeni
DU-TE CFR,
INAPOI
IN B
SI DIN B
IN C
DU-te CFR!!
FELICITARI PENTRU LOCUL OBTINUT BAIETI
Cand ai deschis subiectul eram curati, acum insa ne-am manjit si am ajuns in A.
Daca erati pe primul loc nici noi nu mai cumparam locul de la salontani.
Ne cerem scuze ca am ajuns aici dar nu a fost vointa noastra.
Vom fi alaturi de voi si va asteptam sa intrati cinstit in A .
Luptati sa ramaneti cu blazonul curat. UTA nu este o echipa care sa faca asa manevre jegoase. Mi-ar fi parut bine cu UTA in A insa nu in felul asta. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar eu zic fara rautate mai bine in divizia C pentru ca ar fi o rusine imensa acea fuziune, sa se scrie in paginile istoriei fotbalului "UTA (cu tot cu cele 6 trofee de A, 2 cupe si sfertul de UEFA) s-a unit cu libertyy salonta" ptiu, Doamne fereste. Aparati-va onoarea, noi si voi trebuie sa ramanem cu blazonul curat!
Oricum nu cred ca veti merge la meciuri s sustineti ''liberty UTA''
Sa ramanem cu onoarea si dragostea - suntem onorati sa ne infratim cu voi - "U" si UTA!
Sefului galeriei de la "U" Cluj i-a fost interzis accesul pe stadioane si sali de sport pe o perioada de 6 luni pentru acte de huliganism. Sursa gsp.ro
Care au fost acele acte de huliganism?
Il sustinem !
Jandarmi borati!
la Arad a intrat cu cutitul pe stadion si in sala de sport a batut jucatorii de la atlasib sibiu!dar un lucru e sigur CEA MAI PROASTA MESERIE ESTE LA JANDARMERIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!te salut erji
si ce`o vrut sa faca cu cutitu ala la noi pe stadion? o fi fost lung drumu si si`a adus un cutit sa`si unga o paine cu pateu...asa e cu smecherii astia de la oras.
nu stiu ce o cautat cu cutzitul pe stadion........dar nah ii mai nebun de felul lui :D