Cred ca ar fii bine sa consolidam topicul cu filmuletele de pe youtube aici... rasvan psv si altii au pus pe youtube diferite filme si ar fii util sa gasim toate linkurile intrun singur loc
bai, dar puneti si ceva despre UTA ... ca numai m..e poli, m..e timisoara... si ai mai bagat bonusul acela cu incompetenta aia de la andrei gheorghe... hai ba, ce dracu... e de-a dreptul penibil!
in loc sa postezi niste linkuri despre UTA, cum ar fi slideurile acelea superbe sau ceva cantece, scandari...
Din cate stiu linkuri cu UTA sunt puse si pe alte topicuri, inainte de a-i veni cuiva ideea de a incepe "UTA pe youtube". Astea sunt filmulete strict de la meciul UTA-Poli. Daca ai tu unele mai bune/frumoase, te rog sa le postezi:)
P.S.: nu stiu cat de competenta e tipa, dar a fost geniala cu replica aia, merita retinuta :))
Poate sa imi spuna cineva cum se salveaza pe comp filmuletele de pe youtube.Mersi
FORZA UTA
Mersi mult,si acum sa inceapa descarcarea, tot ce inseamna UTA:lol:
intotdeauna, UTA - poli tm a fost un spectacol; atat in teren, dar mai ales in tribuna!
sper ca la anul sa fie cat mai multe meciuri cu astfel de atmosfera!
da, da, da...asta e o idee extraordinara...pentru mine asta e singurul mod sa vad UTA si galeria din timpul meciului, de dinainte si de dupa...ar fi excellent daca ati posta aici linkurile dupa fiecare meci
eu de obicei caut vreo sapt dupa fiecare meci pe youtube.com pt filmulete, si m-am abonat la cativa useri care am vazut ca filmeaza la meciuri, asa ca pe aceasta cale, mersi mersi mersi FF F F F F F MULT!!!!
am o mare rugaminte...si va rog frumos daca se poate sa imi lauti in considerare aceasta...pozele maio vechi din acest cilp...puteti sa le puneti va rog din suflet pe forum...daca se paote..va multumesc
super fain montajul. mi s-a facut pielea de gaina cand am vazut in pozele vechi cat de ticsit era stadionul, cum se calcau oamenii la propriu in picioare pentru a vedea UTA. de multe ori regret "moda" scaunelor pentru ca fotbalul de azi a intrat in sub deviza "mult confort, putin suport". noroc ca exista si exceptii precum cel care a realizat acest filmulet.
Foarte frumos filmuletul!!!
Vad ca incet incet se misca tot mai bine cei de la Suporter Club Uta
Felicitari celor ce au avut ideea,si s-au implicat un realizarea filmuletului E ceva care va ramane.Poate clubul,Primaria.Prefectura ar avea alta potenta in a recupera trecutul:filme(de la Sahia,Tv,foste adversare) poze,ziare,cupe,tricouri. Un muzeu la stadion ar arata anvergura,aura trecutului,traditia si marea iubire ce au inconjurat-o pe UTA,de-a lungul anilor.Ar fi o onoare a Aradului si8 a fotbalului ramanesc.La Arad s-a nascut o mare traditie inca inainte de UTA.
foaret fain; FELICITARI ! ! !
lereter Wrote:Felicitari celor ce au avut ideea,si s-au implicat un realizarea filmuletului E ceva care va ramane.Poate clubul,Primaria.Prefectura ar avea alta potenta in a recupera trecutul:filme(de la Sahia,Tv,foste adversare) poze,ziare,cupe,tricouri. Un muzeu la stadion ar arata anvergura,aura trecutului,traditia si marea iubire ce au inconjurat-o pe UTA,de-a lungul anilor.Ar fi o onoare a Aradului si8 a fotbalului ramanesc.La Arad s-a nascut o mare traditie inca inainte de UTA.
eu am o mare dilema:mai exista cupele castigate sau alte trofee in visteria clubului.demult imi doresc sa se faca o intalnire intre suporteri si legendele UTA in care sa se depene amintiri si sa vedem si noi trofeele-daca mai exista
superb , cel mai reusit , astept si eu pozele din filmulet