am urmarit azi emisiunea de pe tvr timisoara si bara sincer sa fiu parea foarte hotarat sa paraseasca UTA...spunea ca o decizie finala o va anunta public luni sau marti...de asemnea am citit si prin presa despre intentia dansului de a pleca...din cate am dedus din ce a spus in cadrul emisiunii se pare ca ceea ce il deranjeaza sunt anumite aspecte legate de proiectu UTA pe care bara intentioneaza/intentiona sa il realizeze la Arad...indirect consider ca se referea la lipsa de sprijin a autoritatilor locale
am facut acest thread(chiar daca era deja unul despre conducerea clubului si chiar daca va fi sters)pt a putea fi vizualizat de cat mai multi forumisti...consider ca suporterii ar trebui sa faca ceva,sa organizeze o inatalnire cu conducerea,sau o manifestatie prin care sa se arate sprijinul si dorinta ca bara sa ramana la Arad...sa il facem sa se razgandeasca si sa isi continue proiectul mai departe...mai ales ca acum s-a infiintat Suporter Club UTA cred ca membrii ar putea mai usosr sa ajunga la o intrevedere cu conducerea
UTA are nevoie de bara,de spijinul financiar al dansului...nu ne putem permite sa pierdem sponsorul principal al echipei...nu cred ca sandu ion are puterea sa tina UTA de unul singur mai mult de un an sau doi...nu cred asta pt ca nici nu vad un inlocuitor pt bara...stim bine cat dezinteres este in Arad fata de fotbal...stim bine unde eram anul trecut datorita dezinteresului !!! e limpede ca trebuie facut ceva !!!
Bara nu pleca ramai la UTA!!!
e nicolae si nu nicoale! :)
ieri zicea ca vai ce atmosfera si ca ii vine sa se imbratiseze cu toata lumea si azi lasa impresia ca pleaca? eu intreb pentru ca nu am vazut emisiunea.
noi, SCU putem incerca sa ne intalnim cu d-l bara. oricum aveam in plan aceasta intalnire dar nu cred ca o discutie cu suporterii ii vor schimba hotararea, oricare ar fi ea.
eu personal mi-as dori sa continue la Arad...insa pe langa sprijinul financiar trebuie sa impuna o structura organizatorica...capabila si un program cu o finalitate imediata si pentru viitor. ca sa stim si noi care ii sunt intentiile
da cip_leo...m-am uitat la emisiunea la care a fost invitat si mi-a parut ca e mai hotarat sa plece dacat sa ramana...cred ca cel mai mult e deranjat de problema noului stadion...eu zic insa ca daca falca se tine de promisiune si va finaliza constructia nocturnei si marirea capacitatii stadionului pana in primavar lui 2008 tot e ceva...mai ales ca la actualul stadion se mai pot face imbunatatiri astfel incat sa arate si mai bine decat acum !!! trebuie sa va intalniti cu el si sa il faceti sa se razgandeasca...si eu am fost uimit sa il vad ieri pe el si pe sandu ion pe gazon langa suporteri iar astazi sa ma lase sa inteleg ca ne va parasi la finalul sezonului !!!
1. schimba titlul!!!!!!!!!!!!! :x
2. noi nu putem sa-l facem sa se razgandeasca si nici nu vom incerca decat sa-i explicam cam cum sta treaba cu SCU si sa incercam sa vedem daca putem ajuta intr-un fel sau altul echipa si clubul, prin obiectivele noastre. daca pana acum nu ne-am inselat in privinta lui parand un om de cuvant si serios inseamna ca daca a luat o hotarare, ea este argumentata si definitiva. daca nu a luat hotararea inseamna ca va ramane :smile:
''Nicolae Bara nu ştie dacă va rămâne la UTA Arad
Finanţatorul Nicolae Bara a declarat, într-o emisiune la un post regional, că luni sau marţi va lua o decizie în privinţa rămânerii sale la gruparea UTA Arad.
"Luni sau marţi voi lua o decizie vizavi de rămânerea mea ca investitor la UTA. Nu vreau să dau procente referitor la rămânerea sau plecarea mea de la Arad, dar e o decizie personală, pe care doresc să o pot lua în linişte şi pentru asta am cerut un răgaz în care să mă gândesc bine. Chiar dacă mi-am atins obiectivul de rămânere în Liga I, sunt în cumpănă în ceea ce priveşte proiectul pentru care am venit la Arad", a spus Bara.''
una din declaratiile pe care le-a facut bara la emisiunea respectiva
prosport.ro
o intalnire cu dl. bara este o idee buna.dar, la intalnire ar trebui sa fie prezent si falca. s-ar putea afla unele aspecte si probleme care nu "transpira" catre presa. toata afacerea UTA e pe linie politica, cred eu. infrastructura e o problema majora, dar nu cred ca dl. bara a venit la Arad numai ca sa pozeze in salvatorul UTEI si sa isi faca imagine. afacerile sunt afaceri...
daca pleaca dl. bara si ramanem cu dl. sandu ion...ce sa zic...prima "descalecare" a lui la UTA mi-a lasat un gust amar...
Sa plece daca asta isi doreste si sa lase aerele astea de mimoza ofilita.
Nicolae Bara a precizat că îşi doreşte sincer ca Poli Timişoara să câştige Cupa României. "Nu sunt doar vorbe-n vânt. Nu am trăit aici studenţia şi puteţi să-l întrebaţi pe domnul Serafim care era atunci şeful galeriei timişorene, poate-şi aminteşte de unul Bara, care mergea la mai toate meciurile Politehnicii", a adăugat Bara.
Finanţatorul clubului UTA a făcut referire şi la unul din bannerele afişate, vineri, la Arad, de fanii timişoreni: "Cu o cheie de 19 vă demontăm stadionul". "Aşa e, e o realitate şi numai un nebun se poate supăra pe asta. Dacă voi rămâne, în câteva luni nu va mai fi suficientă o cheie de 19, ci un vagon. În fotbalul românesc cred că nu este răbdare suficientă. Uitaţi, la UTA am plecat de la zero, am luat 30 de băieţi prieteni cu fotbaliştii şi am construit o echipă. Este nevoie de o perioadă de acomodare", a menţionat Bara.
ce declaratiile lu peste sunt astea....:eek::smt091
ghiciti ce ar putea spune ultimul emoticon?...
Ieri m-am simtit fantastic la meci.S-a apropiat de acel UTA -Gaz Metan Medias 1-0 din 2001 cand a dat gol Ianu si am promovat matematic.Atunci imi aduc aminte ca era o bucurie imensa ,multa luma a intrat pe gazon,ce mai a fost ceva de vis.In meciul de ieri,dupa ce Hora a marcat primul gol a iesit soarele prima data in acea zi.A fost un semn de sus.PE teren statea linistit si admira tribunele un porumbel.Dupa de Edson a dat al doilea gol,Soarele a iesit din nou.E CLAR! A fost un semn ca nu trebuie sa cedam ,ci trebuie sa continuam LEGENDA acestei echipe odata atat de mult iubite in toata tara!UTA nu va sta niciodata intr-un finantator,ci in publicul si iubitorii sai! IL felicit si ii multumesc Domnului Bara pentru munca si banii pe care i-a consumat la UTA! Mi-as dori din tot sufletul sa ramana! Noi susporterii ne-am demonstrat pentru a n-a oara ieri valoarea si IUBIREA fata de UTA! Nimic altceva nu conteaza in afara acestui lucru! Daca Domnul Bara se hotaraste sa plece,treaba lui,decizia sa, eu ii urez multa sanatate si fericire!
Insa noi ,suporterii , avem datoria SACRA de a continua sa iubim si sa ne luptam pentru echipa noastra de suflet! UTA , NU TE VOM ABANDONA NICIODATA! PANA LA MOARTE , CU UTA PANA LA MOARTE!
M-am gandit putin si am ajuns la concluzia ca totusi argumentul stadionului este unul slab. Ce sa mai zica cei de la CFR Cluj atunci, in conditiile in care sunt echipa a2a a unui oras, si nu vor beneficia de noul stadion ce se va construi in Cluj-Napoca.
Acum ca a castigat si Basescu...nu stiu ce motive ar avea Bara sa plece!
V-a fii mare pacat daca pleaca Bara,nu stiu pe unde o sa ne mai adunam la anu.Falca are cea mai mare vina,deoarece a promis prea multe si nu prea a facut nimic.
asa e...sper sa il influenteze pozitiv si sandu ion
sa speram ca d-nul Bara nu va pleca,deoarece ar fi pacat sa nu se continue ceea ce s-a inceput,iar din punctul meu de vedere,daca tot a hotarat contrar dorintei majoritatii suporterilor sa joace acum in liga 1,acum are OBLIGATIA MORALA de a continua si nicidecum sa arunce din nou echipa in bratele haosului si al incertitudinilor;altfel,mai bine ne lasa in liga 3,sa urmam pasii firesti de reconstructie.
cristi b Wrote:sa speram ca d-nul Bara nu va pleca,deoarece ar fi pacat sa nu se continue ceea ce s-a inceput,iar din punctul meu de vedere,daca tot a hotarat contrar dorintei majoritatii suporterilor sa joace acum in liga 1,acum are OBLIGATIA MORALA de a continua si nicidecum sa arunce din nou echipa in bratele haosului si al incertitudinilor;altfel,mai bine ne lasa in liga 3,sa urmam pasii firesti de reconstructie.
CORECT! Foarte buna observatia cu datoria morala!
ar trebui ca aceste mesaje sa ajunga la dl. bara...
mai Bara, nu fi penal si abandona o corabie ce tocmai ai adus-o la linia de plutire. stim ca problema e magaru asta de falca, dar nu mi se pare o chestie de onoare sa iti iei jucariile si sa pleci. continua ce ai inceput la UTA, mai ales ca acum ai tot publicul si toti fanii alaturi plus o echipa intr-o oarecare masura formata cu tot cu staff tehnic. daca ti-a placut atmosfera de la meciul cu poli, atunci nu arunca totul la gunoi acum. nu sta UTA in Bara, nici Bara in UTA, dar impreuna pot iesi lucruri frumoase.
UTA va redeveni probabil victima sigura daca echipa revine pe mana primariei... ar fi pacat. cel mai dureros e sa tai sperantele oamenilor, dupa ce le-ai reaprins. si eu sunt de parerea ca... in atare conditii, mai bine ramaneam in C...
Domnul Bara cred ca nu va plecat deoarece ar frange sperantele atator mii de suporteri ai Batranei Doamne .
daca pleaca bara suntem ca si retrogradati....nimic nu mai are rost...vor veni iara Dekany si Boruga si ne vor baga direct in liga a 4-a ...vai vai
Nu pleaca BARA, face astfel de declaratii pentru a fi auzit de cine trebuie. Avand in vedere ca e om de afaceri doar nu credeti ca dupa ce a bagat atatia bani (si Sandu Ion), isi lasa investitia de izbeliste fara sa scoata un profit! Nici un om de afaceri nu vrea sa iasa in gaura, iar in momentul de fata nu stiu cum isi poate scoate cheltuiala (cica vre0 6 milioane de coco), indiferent pe cine sau cati din jucatori ar vinde. Daca totusi ne lasa II MULTUMESC PENTRU TOT CE A FACUT PENTRU UTA, IMPLICIT PENTRU NOI! (merita tot respectul indiferent de alegerea care doreste sa o faca!)
Asa ca DOMNULE BARA: RESPECT!
Oricum ce e trist e ca jigneste suporterii UTA-ei cu declaratiile pe care le face, (om de afaceri, om de afaceri) dar ce treaba e asta, se mandreste ca a fost in galerie la ciumetii aia de ce nu vine la toate meciurile UTA-ei in primul rand ca a fost la putine meciuri, ce treaba are el sa mearga pe stadion la meciurile timisorenilor (ca a declarat ca nu a fost de mult si ar vrea sa mearga) sa vina daca vrea sa stea la noi in galerie sau oriunde sa stea impreuna cu suporterii in tribuna, daca vrea sa fie apreciat si care e problema ca stadionul nostru e vechi ( trebuia neaparat sa le dea apa la moara la ignorantii aia) dar este incarcat de istorie, toti am fost de acord ca avem nevoie de un stadion nou dar eu nu accept sa-si bata nimeni joc de stadionul pe care s-a scris istoria UTA-ei si unde la 10 ani am vazut primul meci de fotbal.