Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Nicolae Bara
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
0neLoveUTA Wrote:
Philips SV Wrote:
ady_tuning Wrote:Multi il respecta pe falca ca a facut drumuri,canalizari si mai stiu eu ce!Cred ca i-ar fii foarte greu domnului Bara sa iasa primar!Utistii 100% l`ar vota toti,dar restul aradenilor??
Nu fi sigur , daca ar candida ar demonstra ca a venit la UTA cu acest interes....

poate candideaza si din interes pentru uta ... stii si tu doar ce fel de discutii sunt intre el si primar .. certuri , promisiuni si una alta.
cu el primar am avea sprijin in totalitate de la primarie pentru club :)
plus ca, prin absurd, daca ajunge sa fie primar , doar nu o sa se schimbe si o sa devina precum "ghitza" indiferent fata de uta ,presupun ca are si el o constiinta.

insa eu sunt de parere ca pentru Bara , candidatura la primarie este printre ultimele lui ganduri
Eu nu aleg primarul in functie de ce face pentru UTA , ci in functie de ce face pentru Oras, de UTA trebuie sa se ocupe Investitorii
Investitorii trebuie ajutati de primar macar cu terenul pe care sa se contruiasca stadionul!Pe falca se vede clar ca nu-l intereseaza sportul deloc!Imi pare rau ca gandesti asa:nu votezi un primar in functie de ce face pentru UTA!Ti-ar conveni prin atitudinea lui sa alunge investitorii in loc sa`i atraga??Cum face de altfel jitza falca....Pentru ca sa fie liniste la o echipa si sa mearga bine,cred ca trebuie si ajutorul primarie!
ady_tuning Wrote:Investitorii trebuie ajutati de primar macar cu terenul pe care sa se contruiasca stadionul!Pe falca se vede clar ca nu-l intereseaza sportul deloc!Imi pare rau ca gandesti asa:nu votezi un primar in functie de ce face pentru UTA!Ti-ar conveni prin atitudinea lui sa alunge investitorii in loc sa`i atraga??Cum face de altfel jitza falca....Pentru ca sa fie liniste la o echipa si sa mearga bine,cred ca trebuie si ajutorul primarie!

cam la asta vroiam si eu sa ma refer

normal asa e , nu alegi primarul in functie de ce face pt uta , desi pe mine personal .. si in momentu de fata, cam asta conteaza cel mai mult , dar macar sa`i lase pe investitori sa investeasca in echipa si in club ... in cazul nostru sa rezolve terenul pt noul stadion pt care oricum primaria nu da nici un ban, ci doar investitorii :) dar daca nici atit nu e in stare sa faca ... e clar nu`i pasa nici sub unghie de echipa
Philips SV Wrote:Eu nu aleg primarul in functie de ce face pentru UTA , ci in functie de ce face pentru Oras, de UTA trebuie sa se ocupe Investitorii

Philips, si de unde sti dinainte ce o sa faca un candidat sau altul pentru Oras??? Nu cumva votezi in functie de alte criterii? Eu constat doar ca practic toti primarii Aradului au fost reprezentantii partidelor la putere. Asta nu reprezinta nici pe departe un criteriu relativ la "ce o sa faca pentru oras".
Revenind la Bara, eu nu cred ca o sa candideze la Primarie. Dar daca o face, e evident ca un Bara poate sa faca mult mai multe pentru Arad decat un Falca. De ce? Pentru ca Bara are ceva realizari cu care se poate lauda, pe cand Falca n-a facut nimic toata viata lui. Si asta e o diferenta ENORMA.

A! Si mai ceva: un anume primar (Ciuhandu) al unui anume oras (Timisoara) mi-a atras atentia cand a candidat prima data pentru ca facuse o gramada de cursuri de administratie locala (in strainatate). Era primul candidat de care am auzit sa se pregateasca inainte de a candida. Curios sau nu, e printre (foarte) putinii primari care au ramas in functie si dupa ce partidul lor n-a mai ramas la putere.
Nu stiu daca o persoana poate candida ca primar intr-un oras , daca nu are buletin "de acel oras" ...
red_uber_alles nu toti primarii de la Arad au fost reprezentantii puterii.Un exemplu ar fii Dorel Popa care a candidat independent si abia dupa aceea a trecut la PSD.
reactia lui Nicolae Bara in asa zisul "scandal" pe care gsp-ul a incercat sa-l provoace imi comfirma inca odata ca avem un presedinte de bun simt si cu capul pe umeri. din punctul asta de vedere suntem chiar o pasare rara in liga lui mitica si ma simt chiar mandru.
parerea mea este ca Bara nu da dovada prin comportamentul ce-l are , in general, e departe de a fi mitic;
poate si de aceea multi aradeni il simpatizeaza. sincer, daca el va pleca, nu stiu daca la UTA o sa mai vina un om ca el!
Forza UTA ! ! !
ady_tuning Wrote:Multi il respecta pe falca ca a facut drumuri,canalizari si mai stiu eu ce!Cred ca i-ar fii foarte greu domnului Bara sa iasa primar!Utistii 100% l`ar vota toti,dar restul aradenilor??

nu stiu de l-ar respecta pe falca,doarece sa faci drumuri sau canalizari sunt pe fisa postului a unui primar,deci nu e iesit nimic din comun.Sa i-a credit si sa platim o gramada de ani ,poate sa faca aproape oricine,sa cheltui bani pe studii de fezabilitate ,pe patinoare sau semaforizari(in subcetate langa patinoar)semafoare care nu ajuta pe nimeni ,e la indemana oricui.
Sper ca daca Dv,nu va obositi sa cititi parerile suporterilor,sa desemnati pe cineva care "sa vada ce vreau aia"Dv va ghidati dupa criterii exclusiv personale. Va telefoneaza Lacatus si va spune: "la 100 Km. ploua,deci nu ne mai deplasam". Azi ,la aceiasi ora Dinamo-Eintracht se joaca "pe apa",dar asta nu conteaza,pentru Dv. nu conteaza Coras,sau Cazan,conteaza DOAR Lacatus. Ce vrea el e lege. "Nu vrem sa jucam,dau un telefon la PATRON,si se rezolva". Asa nu e fotbal,asta nu ebine ca se intimpla la UTA,Dv si Lacatus sinteti trecatori,UTA ramane;eclar cum e cu subordonarea la echipa.Dati-mi motiv,sa fiu nebun,sa merg sa vad UTA-Steaua Rosie,daca nu o sa vrea Lacatus,daca se schimba locul disputarii ?. De azi Dle Bara sint mult mai retinut,in a da o parere in relatia Dv cu Primaria . La UTA e slugareala,relatii de tip ......,conduce Bara si Lacatus,rezultatele au iesit,intimplator bine anul trecut,dar anul asta ? Sper ca cineva din anturajul Dv. sa citeasca,sa aiba curajul sa va spuna parereamea,dar nu cred.Si totusi,eu sint un nimeni,care de vreo 20 de ani isi plateste un loc la tribuna. Conteaza ? Prea putin pt Dv.
nu pentru ca as fi neaparat de acord cu acest tip de management, aceasta fiind alta discutie, strategia prin care la club un antrenor "taie si spanzura" si dicteaza tot ce misca e departe de a fi slugarnicie. ea se practica la foarte multe cluburi, in special in Anglia, incepand cu Chelsea, Manchester sau Arsenal. probabil ca Nicolae Bara il vede pe Lacatus ca un manager general, chiar daca nu e specificat clar prin titulatura functiei (aceasta ambiguitate cred ca nu e ok dar ma rog). trebuie sa fim realisti si sa intelegem ca oricat de mari ar fi meritele noastre ca suporteri (ale unora ca mine mai putin, ale altora cu vechi state de servici mai mult) noi nu putem dicta strategia de conducere a clubului. nu se intampla asa niciunde in lume si e logic atata timp cat in caz de esec nu noi raspundem. cat despre indeplinirea obiectivului de anul trecut nu cred ca e rodul intamplarii. unele rezultate da, pot fi rodul unuei conjuncturi norocoase dar atat.
nu comentez relatiile din cadrul clubului. in acest moment relatia "speciala" Bara - Lacatus e cunoscuta tuturor sau, poate ,mai exista persoane care nu cunosc cine in cine are incredere in club.
sigur ca nimanui nu-i pica bine ca nu s-a jucat amicalul cu zaglebie dar din cate inteleg eu din presa se pare ca amanarea pana joi a meciului a fost solicitata de polonezi asa ca "iritarea" fata de lacatus e nejustificata, de data asta
cip_leo Wrote:sigur ca nimanui nu-i pica bine ca nu s-a jucat amicalul cu zaglebie dar din cate inteleg eu din presa se pare ca amanarea pana joi a meciului a fost solicitata de polonezi asa ca "iritarea" fata de lacatus e nejustificata, de data asta
Eu mi-am spus o parere,nici n-as vrea s-o impartaseasca prea multi,n-am nici un interes,decat ca sint un suporter-cu defectele,lui acceptate.Nu sint "iritat"fata de Lacatus,nici fata de Dl Bara. Dar reamintesc .Si Gadolfi a pompat,si el, bani,tot "dezinteresat",la un moment dat a zis PA,si ne-a lasat. O va face si Dl Bara odata si odata.Lacatus e un slujbas,ce castiga ,bine de tot,de pe urma emblemei UTA si a simpatiei Dlui Bara.Cit despre parerea mea despre el,ca e un antrenor tip Sdrobis,(desi a fost mare jucator-chit ca a rupt picioare,fara regrete), e o parere personala,chiar nici nu vreau sa o impartaseasca suporterii,ca ei iubesc sincer culorile astea. Eu doar am niste ani in plus (din pacate),am vazut UTA campioana,am vazut vremuri de neuitat,as vrea sa revina,si am proasta parere personala ca pricep un pic fenomenul asta (nici nu ma supar,daca altii cred ca sint pe dinafara).Asa ca nimeni nu o sa ma convinga ca Lacatus la UTA este "omul potrivit la locul potrivit". Atat as vrea,sa se stie ca sint si unii,care il contesta,si care cred ca,cu un antrenor "de meserie" eram altceva.In rest cit pot umbla,si pot cumpara un abonament la UTA,voi fi tot acolo,pacat ca internetul asta a inventat o posibilitate sa nu fim toti de acord.
Nu are nimeni senzatia ca Nicolae Bara e cam "papagal"?
Vortex Wrote:Nu are nimeni senzatia ca Nicolae Bara e cam "papagal"?

VORTEX... tu esti jandarmu' ala ???
poate nu sunt in asentimentul (asa se spune/scrie?) multora, dar pe mine "papagalul" asta de care vorbesti tu (vortex) m-a facut de multe ori sa fiu mandru ca sunt ardean !
Asa ca ,vortex, ar trebui sa o lasi mai moale cu apelativele astea !

ps. Bara nu-i Dumnezeu ... dar daca n-ar fi el ...

ColoniaUTA

Common guys !!Bara nu este -papagal!!Noi sintem cam nemultumiti de campania de tranferuri (pe bune) plus ca amicalele cad una dupa alta.
Ar putea avea o consecinta dezastruoasa pentru ca echipa nu are meciuri in picioare si nu se cunosc unul cu altul.A trecut vremea cind UTA avea un lot de 15 jucatori care se aveau ca fratii!!Dar faceau performanta la nivel inalt.oricum Bara a pus banul sau si sint sigur ca vrea si el performanta.Dar fiind boss-ul are si el "pasaricile " lui.Are bani ,este ardelean ,este mindru de el si poate este un JiJi in miniatura.!!Tot ce putem face este ..rabdare si ..duhan ...Cohiba !!
sa speram ca se vor rejuca asa cum spune coras pe sportarad...e grav daca la vom pierde pe astea 2...citesc presa si vad ca fiecare achipa de la noi joaca amicala la 2-3 zile.
La un moment dat Bara trebuie sa puna piciorul in prag.
Suntem in faza de pregatire tactica si o frecam intre noi. P.l.m., nu se poate sa nu fie cineva responsabil pentru treaba asta. Nu vreau sa aud chestii de genul "ploua afara, nu e nimeni de vina".
Avem o conducere clara, cu oameni pe toate posturile dar la realizari organizatorice dam chifla dupa chifla.
Zau asa, nu se mai poate, ce se intampla incepe sa dea o imagine extrem de neserioasa clubului. Si e vorba de UTA!
Bara asta este tot mai dificil pe zi ce trece, vine si ameninta ca va muta UTA in alt oras pentru ca are el o problema cu Falca.
Pai cine se crede el, vreun fel de Mesia sa poata sa vina si sa isi bata joc de noi toti, ce are el impresia ca UTA este jucaria lui in disputa lui Falca?
Chiar nu ma mai sensibilizeaza cu nimic acest conflict pentru ca sunt convins ca si gunoiul ala de primar zice el ceva, un sambure de adevar tot exista sau cel putin eu unul nu mai cred ca lucrurile sunt chiar asa cum le spune Bara, cel putin in problema stadionului pot sa spun ca nu au nimic concret doar bat din gura sa faca cat mai multe valuri.
Imi placea si il apreciam pe Bara cand nu se implica in toate rahaturile din presa, insa acum incepe sa imi fie sila de astfel de conflicte gratuite, chiar nu realizeaza ca face rau clubului ?
Pe de alta parte si gunoiul ala de Falca are impresia ca daca stadionul a fost cedat municipalitatii de catre urmasii baronului, el isi poate permite sa faca pe nebunul si sa sicaneze clubul dupa bunul lui plac, ei bine NU POATE, stadionul a fost construit pentru UTA si asa va ramane indiferent de cine se va perinda pe la primarie.
De acord cu tine Kidule, in totalitate, am senzatia ca ambele tabere o cam apuca pe miriste.
Reference URL's