Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Nicolae Bara
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Sa bage 5 milioane de euro la UTA si s-a scos.:icon_cheesygrin:
O discutie transanta cu fostul conducator al clubului…
Nicolae Bara: „Primarul m-a mintit, de aceea ma retrag de la UTA!"

Rep.: D-le Bara, ati predat clubul viitorilor investitori?

N.B.: Nu am ce sa predau. Rolul meu a fost pur decorativ. Eu m-am retras fara nicio pretentie. D-l Badea, reprezentantul italienilor, a dorit ca eu sa explic situatia clubului. Cine depune o cerere Comitetului Director, are bani si vrea sa preia UTA, este liber sa o faca.

Rep.: Si se va intampla acest lucru in aceste zile?

N.B.: Eu nu cred pana cand nu se vor semna actele.

Rep.: Totusi, cine da ora exacta, acum, la UTA?

N.B.: D-l Pistru. El va forma un nou Comitet Director.

Rep.: Din care veti face parte?

N.B.: Nu! Eu negociez un singur lucru: sa fiu lasat pe dinafara. Mi-a ajuns, m-am saturat de fotbal.

Rep.: Sunteti optimist sau sceptic privind preluarea clubului?

N.B.: Nu am cum sa fiu optimist, tinand cont prin ce am trecut de cand am preluat UTA.

Rep.: Ne-ati promis ca va veni un moment cand veti spune lucrurilor pe nume. Asadar…

N.B.: Am fost mintit de oficialitatile orasului. Primarul Falca mi-a promis ca va gasi o solutie pentru a se plati datoria de 500.000 de euro cu care eu am preluat clubul, cand am vrut sa il dau in judecata pe Dekany, fostul conducator. Dupa trei luni, se facea ca nu mai stie despre ce e vorba. Nu ma asteptam sa fiu mintit chiar de primar. In aceste conditii, am hotarat sa ma retrag de la UTA, ca nu sunt fraierul nimanui, nici al lui Falca, nici al Aradului.

Rep.: Sa nu confundam primarul cu orasul…

N.B.: Hai, dom'ne, ca nu sunt prost. Pai nu oamenii din Arad l-au votat? De ce la Timisoara, CL si CJ sunt alaturi de echipa? Cu fapte si bani, nu cu vorbe. As vrea sa se intample asta si la Arad. De la judet s-a vorbit sa se dea la UTA in jur de 150.000 de euro in acest an. Vreau sa vad, in aceasta criza economica, daca se vor gasi bani publici pentru fotbal.

Rep.: Va pare rau ca ati fost adus la UTA?

N.B.: Eu am venit de buna voie, sa fie clar. Ca am discutat pe la Parlament cu Igas (n.r., senator si presedinte de onoare al clubului) nu implica vreo amestecare cu politicul. Eu am venit cu inima deschisa si am fost pacalit, de Falca, Sandu Ion, chiar si de Igas. Nu am avut informatii corecte despre ce se intampla la Arad. Bunaoara, am aflat ca SA-ul de la echipa, din 2002, are datorii de 75 de miliarde de lei vechi. Atunci ma mira faptul ca Sandu Ion, cel care a condus atunci, m-a lasat un an sa investesc de unul singur? Nu ma mai mira nimic.

Rep.: Suporter Club UTA este membru in Comitetul Director. De ce SCU nu a fost invitata la discutiile din capitala?

N.B.: Pentru ca investitorii de la Roma au cerut ca membrii SCU sa nu fie prezenti. Eu am discutat cu acesti baieti si am inteles ca vor sa se retraga din club. Este bine ca au sigla si culorile, ca acestea nu pot fi instrainate.

Rep.: Va reprosati ca ati lasat clubul pe mana lui Chirila?

N.B.: Nu eu l-am adus la Arad. A fost impus de viitorii investitori, de la acea vreme, din luna mai.

Rep.: Dinamovistii…

N.B.: Iar ei nu au mai venit. Cert este ca, din managementul lui Chirila, s-a ales praful. Se risipeste un lot de peste douazeci de jucatori, lasat de mine. In mai 2008, cand am plecat, UTA nu avea datorii la stat. Au fost cateva restante la unii jucatori, pe care eu le-am achitat. Apoi s-au luat vreo 500.000 de euro pe Hora si Danalache, bani care au intrat in club, nu in buzunarul lui Bara. Acum sunt datorii, la stat si la jucatori, de peste un milion de euro. Pacat…

http://www.fotbalvest.ro
"Din punctul meu de vedere? Atenţie la ce vă spun! Dacă vine Sandu Ion şi recunoaşte public că a greşit şi dacă vrea să se implice în continuare, revin şi eu şi salvăm ce e de salvat. Altfel, de ce să trăim în minciună în continuare? Dacă Sandu Ion ar avea această putere, de a-şi recunoaşte greşelile, am putea, din punctul meu de vedere, să ne aşezăm la aceeaşi masă şi să dăm din nou drumul la treabă". prin ceea ce a spus bara in interviul din observator ,eu zic ca a trimis un semnal spre oficialitatile locale.eu personal nu cred ca o revenire a lui depinde neeaparat de sandu ion ,ci mai degraba de dorinta oficialitatilor locale de a se implica alaturi de el,de data asta CONCRET si nu doar prin simple vorbe.acest om a investit bani multi in UTA,ce-i mai multi dintre ei prost e adevarat dar eu cred ca a invatat din greseli ,iar de data asta cred ca va reusi ,dar repet de data asta oficialitatile trebuie sa fie alaturi de el.datoriile sunt de vreo 2 milioane,cam atit erau si in iarna,asa incit pentru bara nu e o situatie noua,SCU cred ca ar putea intermedia o intilnire intre oficialitati si bara cu cartile pe fata,trebuie sa se treaca peste orgolii,UTA TREBUIE SALVATA!
Si eu sunt de aceeasi parere dar cred ca e cam tarziu.:(
Eu am incredere ca Bara va veni langa echipa si va invata din greselile facute anterior si va face echipa cu autoritatile locale!!!
dar pt asta e nevoie de transparenta si cooperare intre cele 2 parti , exact ce a lipsit in prima perioada in care Bara a investit la UTA!
Cu Bara impreuna cu autoritatile locale , cu un lot tanar (cu 3 - 4 jucatori experimentati )cu un nou antrenor sunt sigur ca viitorul va arata bine pt UTA!!!
Sa recapitulam:
in toamna anului 2007 lasa clubul balta,invocand motive numai de el intelese;ca autoritatile locale asa ca sandu ion asa,ca aia asa ca aia nu e bine.......
-in acelasi timp nu ezita sa iasa des in presa,reusind in MARE MASURA sa-si umileasca fosti colaboratori si sa-si atraga suporterii de partea lui PRINTR-O asa zisa revenire si pozand in mare salvator al UTA-ei,dealtfel o manevra de suprafata.
-mai sta cat sta,in acest timp roteste prin club o serie de marionete (antrenori jucatori presedinti de club)cumparati pe bani buni si platiti regeste ,dupa care foarte simplu se ia si pleaca,nu inainte de a iesi in presa din nou cu acuzatii tot la cei enumerati mai sus,si cel mai grav(VOIT)ARUNCA CLUBUL DINAMOVISTILOR CARE SA IL TRANSFORME IN ECHIPA SATELIT!!!
-d-le bara ati afirmat ca in cazul in care sandu ion paraseste clubul veti ramane!MINCIUNI.
-sa pus problema sa ramana sandu ion si sa plecati d-voastra.de ce nu ati plecat atunci?
simplu din orgoliu ca sa umiliti si a va posta intr-o lumina favorabila

P.S. propun admistratorlor acestui forum inchiderea acestui topic.
Exagerezi si denaturezi. La Bara se poate vorbi de indiferenta, prostie, incompetenta, iresponsabilitate dar nu de rea vointa. La Bara i s-o rupt in vara cine lua clubul, l-a dat primilor veniti numai ca sa se scape. Apoi, promisiunile neonorate ale lui falca sunt o realitate. Faptul ca Sandu Ion a bagat bani mai mult din gura e iar o realitate. Sa nu uitam ca Bara l-a lasat pe S.I. sa conduca singur iar urmarile au fost instalarea lui Magiun si jucatori neplatiti vreo doua luni de zile. Urmarea a fost mitingul si revenirea lui Bara revenire pe care acesta a conditionat-o de sprijinul autoritatilor locale. Si oricum era vorba de o revenire pana in iarna doar pentru iesirea din impas. Cum si-au onorat autoritatile promisiunea stim cu totii: sprijin "moral" si scaterea din palarie a fantomei Paunescu. Chiar si asa Bara a ramas singur pana in vara cand stim ce s-a intamplat.
Departe de mine a-i lua apararea lui Bara. A condus UTA (vorba vine a condus) in cea mai neagra si mai rusinoasa perioada a istoriei ei, a oferit o lectie despre cel mai dezastruos management posibil, a fost un om care a dat impresia ca de multe ori nu intelege, si nu il intereseaza sa inteleaga ce se intampla cu echipa asta, capricios, nehotarat dar nu cred ca a vrut cu buna stiinta sa ingroape UTA. Cum nu vreau sa ii absolv de vina pe groparii din curtea noastra, cum ar fi Sandu Ion si mai ales falca!
Ideea e simpla.
El a fost mintit de catre primar cand a venit la Arad.
Ca a greit cand si-a luat langa el toti incompetentii(Lacatus,Mitran sau mai stiu eu cine)asta e alta discutia,dar nu se poate spune ca Bara a venit cu gand rau la Arad asa cum a facut-o gunoiul ala de Chirila
100% corect, Edenbeast. Omul asta a bagat totusi niste bani, 5-6 milioane, cati or fi fost. Mai erau cumva si alti oameni de afaceri interesati (aradeni sau nu)? Nu-mi amintesc. Ce nu inteleg eu este cum poti sa-ti bati singur joc de banii tai. ESTE adevarat faptul ca s-a bazat pe promisiunile autoritatilor locale. E de condamnat pt asta? Poate ca da, poate ca nu. Vazandu-i ce fac pana si acum, in al 12 lea ceas, mai degraba ei sunt de condamnat decat Bara.
edenbeast Wrote:Exagerezi si denaturezi. La Bara se poate vorbi de indiferenta, prostie, incompetenta, iresponsabilitate dar nu de rea vointa. La Bara i s-o rupt in vara cine lua clubul, l-a dat primilor veniti numai ca sa se scape. Apoi, promisiunile neonorate ale lui falca sunt o realitate. Faptul ca Sandu Ion a bagat bani mai mult din gura e iar o realitate. Sa nu uitam ca Bara l-a lasat pe S.I. sa conduca singur iar urmarile au fost instalarea lui Magiun si jucatori neplatiti vreo doua luni de zile. Urmarea a fost mitingul si revenirea lui Bara revenire pe care acesta a conditionat-o de sprijinul autoritatilor locale. Si oricum era vorba de o revenire pana in iarna doar pentru iesirea din impas. Cum si-au onorat autoritatile promisiunea stim cu totii: sprijin "moral" si scaterea din palarie a fantomei Paunescu. Chiar si asa Bara a ramas singur pana in vara cand stim ce s-a intamplat.
Departe de mine a-i lua apararea lui Bara. A condus UTA (vorba vine a condus) in cea mai neagra si mai rusinoasa perioada a istoriei ei, a oferit o lectie despre cel mai dezastruos management posibil, a fost un om care a dat impresia ca de multe ori nu intelege, si nu il intereseaza sa inteleaga ce se intampla cu echipa asta, capricios, nehotarat dar nu cred ca a vrut cu buna stiinta sa ingroape UTA. Cum nu vreau sa ii absolv de vina pe groparii din curtea noastra, cum ar fi Sandu Ion si mai ales falca!
cred ca acest thread ar trebui inchis,din pacate acest om a vrut multe dar a reusit putine,...pacat
Ai dreptate, Bara a fost pentru UTA si inger si demon, prea multe nu ar mai fi de spus.

TOPIC INCHIS!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Reference URL's