22-05-2007, 12:18 AM
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
22-05-2007, 05:06 AM
intrebare ..
jucatori a lui cine is? a lui uta sau bara..daca sunt a lui uta bara are ramane fara cel putin 3 milionane
daca erau a lui bara nu cred ca facea declaratia asta pt ca acum o sa le scada cota daca el se retrage....
sper sa fie un bluff totusi dar vedeti ca a lasat si spt-ul cu ochi in soare deci este un prededent
jucatori a lui cine is? a lui uta sau bara..daca sunt a lui uta bara are ramane fara cel putin 3 milionane
daca erau a lui bara nu cred ca facea declaratia asta pt ca acum o sa le scada cota daca el se retrage....
sper sa fie un bluff totusi dar vedeti ca a lasat si spt-ul cu ochi in soare deci este un prededent
22-05-2007, 08:40 AM
eu propun sa nu mai discutam despre posibila plecare a lui Bara... facem fel si fel de scenarii, si niciodata nu vom ajunge la un numitor! va fi decizia dansului pe care noi trebuie sa o respectam, oricare ar fi ea !
22-05-2007, 09:23 AM
stiti care e problema? daca pleaca bara, sandu ion a anuntat ca vrea sa plece si el si se va intoarce clubul de unde a plecat. adica in curtea primariei. pentru ca oficial inca este FCM, adica fotbal club municipal. primaria insa nu are de gand sa tina UTA in viata. si sa ne fereasca domnul de ce va urma. vindem locul ceahlaului sau mai stiu eu ce alta tampenie. suntem penibili, oricum.
bara vrea sa plece pentru ca si el si sandu ion sperau ca pot face afacer...(a se citi spalari de bani si altele) cu uta. insa primaria i-a tot trimis garda financiara pe cap si toti banii trebuiesc declarati (lucru normal de altfel la un club de liga 1). pana si primele de la meciul cu poli, de 2000 de euro. e trist. pe mine unul nu ma intereseaza daca declara banii sau de unde ii are atata timp cat echipa merge bine. dar ma rog, pararerea mea nu conteaza. si nici a noastra a tuturor. daca vrea sa plece, sa plece. noi nu putem face nimic.
lui sandu ion i s-a promis ca i se da liber lui si firmei pab sa construiasca un nou stadion impreuna cu o firma din Bari (italia). acum primaria s-a razgandit. si vrea sa renoveze iar stadionul vechi. dar cu alta firma.
s-a promis din partea primariei de asemenea la inceputul sezonului, chiar tin minte ca a aparut asta si in presa, ca vine cel putin inca un investitor cu bani alaturi de cei doi. si asta a fost tzeapa. dekany, igas si falca au gasit doi fraieri si acum s-au spalat pe maini.
bara vrea sa plece pentru ca si el si sandu ion sperau ca pot face afacer...(a se citi spalari de bani si altele) cu uta. insa primaria i-a tot trimis garda financiara pe cap si toti banii trebuiesc declarati (lucru normal de altfel la un club de liga 1). pana si primele de la meciul cu poli, de 2000 de euro. e trist. pe mine unul nu ma intereseaza daca declara banii sau de unde ii are atata timp cat echipa merge bine. dar ma rog, pararerea mea nu conteaza. si nici a noastra a tuturor. daca vrea sa plece, sa plece. noi nu putem face nimic.
lui sandu ion i s-a promis ca i se da liber lui si firmei pab sa construiasca un nou stadion impreuna cu o firma din Bari (italia). acum primaria s-a razgandit. si vrea sa renoveze iar stadionul vechi. dar cu alta firma.
s-a promis din partea primariei de asemenea la inceputul sezonului, chiar tin minte ca a aparut asta si in presa, ca vine cel putin inca un investitor cu bani alaturi de cei doi. si asta a fost tzeapa. dekany, igas si falca au gasit doi fraieri si acum s-au spalat pe maini.
22-05-2007, 09:42 AM
dizzyboy Wrote:. vindem locul ceahlaului sau mai stiu eu ce alta tampenie. suntem penibili, oricum.
Aici ai fost tu putin penibil.sau poate doar mi se pare.Ai facut un scenariu de ceva film cu mafioti care sunt deconspirati de marele nostru erou falca...cu stadionul ai dreptate cred.
22-05-2007, 10:50 AM
dizzyboy, e penibil sa faci afirmatii despre cineva ca spera sa spele bani si te rog sa te abtii de la a emite judecati despre ce crede sau spera o persoana pe care nici n-o cunosti.
Mai ales ca e vorba de o persoana care deocamdata a facut pentru UTA (implicit si pentru mine!) mult mai mult decat ai facut tu.
Mai ales ca e vorba de o persoana care deocamdata a facut pentru UTA (implicit si pentru mine!) mult mai mult decat ai facut tu.
22-05-2007, 01:47 PM
Tot mai mult sunt convins ca Bara nu are argumente forte pentru a pleca de la UTA. Ne-am indeplinit oarecum obiectivul pentru acest sezon, cativa jucatori au crescut ca valoare si pret, aradenii se intorc catre echipa...
Doar problema bazei sportive ramane. Dar, cum am zis mai sus, aceasta nu constituie un impediment pentru realizarea de performante. Credeti ca la Uziceni se va putea juca in Cupa UEFA, cu toate astea Unirea avand un buget de 12 milioane dolari? Daca intr-adevar Bara si Sandu Ion au crezut ca prin venirea lor la UTA vor castiga "n" contracte pentru firmele lor intr-un oras in deplina dezvoltare, atunci inseamna ca nu au venit "cu inima deschisa" dupa cum au declarat, si prin aceasta demonstratie de seriozitate ne-au dezamagit crunt.
Astept declaratia de vineri...
Doar problema bazei sportive ramane. Dar, cum am zis mai sus, aceasta nu constituie un impediment pentru realizarea de performante. Credeti ca la Uziceni se va putea juca in Cupa UEFA, cu toate astea Unirea avand un buget de 12 milioane dolari? Daca intr-adevar Bara si Sandu Ion au crezut ca prin venirea lor la UTA vor castiga "n" contracte pentru firmele lor intr-un oras in deplina dezvoltare, atunci inseamna ca nu au venit "cu inima deschisa" dupa cum au declarat, si prin aceasta demonstratie de seriozitate ne-au dezamagit crunt.
22-05-2007, 03:22 PM
I 929 Wrote:Tot mai mult sunt convins ca Bara nu are argumente forte pentru a pleca de la UTA. Ne-am indeplinit oarecum obiectivul pentru acest sezon, cativa jucatori au crescut ca valoare si pret, aradenii se intorc catre echipa...
Si eu is foarte curios ce v-a declara vineri,si multi altii cred ca sunt la fel.Tot ne amana cu retragerea,ba ca luni,ba ca miercuri,acuma o zis ca vineri...
22-05-2007, 07:16 PM
Scriam zilele trecute ca Dl. Bara e un om greu de manevrat.Oricum pentru ce a facut la UTA merita felicitari. Partea neagra ,din scenariu e ca daca pleaca,se aude ca deja sint pregatiti pentru vanzare si cei mai buni jucatori-asta probabil,pentru a se recupera banii-Orice ar face,Dl Bara are datoria de a fi clar. A lasa banuieli cu promisiuni neonorate de Dl. Falca,lucruri subterane etc,etc, ,a aplica dictonul"Dupa mine Potopul",i-ar scadea toate faptele bune facute si l-ar arata doar ca un "profitor politic". Cred ,pana la urma ca va ramane,dar cred ca va solicita "intariri","angajamente ferme". Sau poate e adevarat,ca in spatele lui sint altii (Vizer ?),sau alte aranjamente ?
22-05-2007, 07:50 PM
IPOTEZA 1
Daca pleaca Bara = la anul picam = Falca, distrugatorul de visuri = Jos PD = Infangere la alegerile 2008.
CONCLUZIE
Bara certat cu PD (Falca) din cauze economice...
IPOTEZA 2
Bara forteaza mana CLM-ului, deoarece Falca nu mai are majoritate din cauza referendumului si nimeni nu s-ar aventura sa nu voteze proiectul despre renovarea stadionului, acela fiind calaul UTA-ei.
CONCLUZIE
Bara e mana-n mana cu Falca si duc CLM-ul in directia dorita de ei.
DEMONSTRATIE
Nu stiu de nicio cearta intre Falca si Bara, nu stiu de nicio piedica economica in calea lui Bara, deci plauzibila mi se pare ipoteza 2.
Nu va fi fie frica, CLM-ul pica...
Daca pleaca Bara = la anul picam = Falca, distrugatorul de visuri = Jos PD = Infangere la alegerile 2008.
CONCLUZIE
Bara certat cu PD (Falca) din cauze economice...
IPOTEZA 2
Bara forteaza mana CLM-ului, deoarece Falca nu mai are majoritate din cauza referendumului si nimeni nu s-ar aventura sa nu voteze proiectul despre renovarea stadionului, acela fiind calaul UTA-ei.
CONCLUZIE
Bara e mana-n mana cu Falca si duc CLM-ul in directia dorita de ei.
DEMONSTRATIE
Nu stiu de nicio cearta intre Falca si Bara, nu stiu de nicio piedica economica in calea lui Bara, deci plauzibila mi se pare ipoteza 2.
Nu va fi fie frica, CLM-ul pica...
22-05-2007, 11:03 PM
Nici eu nu cred in cearta dintre 2 PD-isti.Bara a si zis ca nu neaparat Falca este de vina, ci aceia care au condus clubul inainte(Dekany)...Pei chestia asta o stia si in iunie anul trecut...
Oricum, ar putea veni foarte usor alti investitori acum, la un club cu 0 datorii vechi si cu toate contractele platite la zi. (fara datorii curente).
Oricum, ar putea veni foarte usor alti investitori acum, la un club cu 0 datorii vechi si cu toate contractele platite la zi. (fara datorii curente).
22-05-2007, 11:06 PM
I 929 Wrote:Nici eu nu cred in cearta dintre 2 PD-isti.Bara a si zis ca nu neaparat Falca este de vina, ci aceia care au condus clubul inainte(Dekany)...Pei chestia asta o stia si in iunie anul trecut...
Probabil ca Dekany are vina cea mai mare,si in cazul Hora a fost nesimtit rau,dar si falca ar trebui sa sprijine mai mult conducerea clubului,mult mai mult as spune eu!
22-05-2007, 11:16 PM
haideti sa asteptam intalnirea Suporter Club UTA -Nicolae Bara si apoi vom afla mai multe.
22-05-2007, 11:20 PM
s-au facut greseli mari si de actuala conducere mai ales prin increderea acordata unor persoane care salasluiau pe aici :smile: pe la club si prin institutiile locale. era suficient un telefon, doua si puteau avea o imagine mult mai clara a realitatii din club.
simt eu ca nu va fi rau la UTA....
simt eu ca nu va fi rau la UTA....
22-05-2007, 11:51 PM
Ati urmarit emisiunea de azi a lui Ivanovici? Se vorbea de 1 milion de Euro, lipsa,pe care sa-i achite dl. Bara si Dl. Sandu. Daca e adevarat eu cred ca au dreptate. Dl Falca a facut promisiuni "intre 4 ochi",pe care nu le onoreaza,nu poate fara sprijin politic direct. Deci,la UTA sint probleme de culise, iar investitorii "bat obrazul'. Lucrurile sint tulburi,si din plecarea lui Bara si Sandu pierde UTA,pierd suporterii,pierd aradenii. Bara si Sandu au pus bani cu buna credinta. Au creditat UTA in Div.A,au adus 25-30 de jucatori,si-au indeplinit promisiunea,mentinerea,fara emotii,in prima Divizie . Acum e rindul POLITICULUI. Indiferent de partid trebuie sa arate ca IUBESC ARADUL, e o sarcina grea,dar daca se tergiverseaza,lucrurile vor capata o turnura grava. Deci la actiune domnilor,fara culoare politica. IN SLUJBA ARADULUI. Acum,caci daca e prea tarziu veti fi rasi TOTI. Interesul local trebuie sa primeze,cred ca am fost clar.
red11
23-05-2007, 12:00 AM
cristi b Wrote:haideti sa asteptam intalnirea Suporter Club UTA -Nicolae Bara si apoi vom afla mai multe.
cand va avea loc aceasta intalnire?
...parerea mea este ca ar trebui sa aibe loc cat mai urgent!
ar trebui sa aflam si noi ,suporterii ,adevaratul motiv al presupusului "divort" UTA-Bara(daca va binevoii sa ni-l spuna), nu de alta dar aud atatea zvonuri despre acest subiect incat nu mai stiu ce sa cred.:?
23-05-2007, 12:01 AM
Falca prin magariile astea si-a cam pierdut scaunul de primar. Oricum repet, eu nu cred ca Bara va pleca.
23-05-2007, 12:03 AM
Kidu sa-ti dea Dumnezeu gura de aur.
Evident
23-05-2007, 12:03 AM
The_Kid Wrote:Falca prin magariile astea si-a cam pierdut scaunul de primar. Oricum repet, eu nu cred ca Bara va pleca.
Da de cand depinde scaunul lui Falca de UTA? Sincer cred ca Falca, daca a pierdut, a pierdut prin realizarile ne mai vazute (si auzite) de cand este primar!:smile:
23-05-2007, 12:14 AM
Sa speram ca nu v-a pleca Bara.Falca a cam pierdut sprijinul tuturor suporterilor utisti,este un magar in materie de sport,restu prin oras a mai facut cate ceva...dar in sport nimic.