Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Nicolae Bara
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
@PSV: nu stiu nimic in plus fata de ce stiti si voi dar e cat se poate de logic ca din moment ce avem un nou antrenor care vorbeste de "cei care vor investi din vara la aceasta echipa" si vine cu planuri de reconstructie problema finantarii clubului pe viitor nu e una care sa ne dea frisoane. In conditiile astea normal ca pot privi cu detasare si cu un oarecum amuzament jocul copilaresc al lui Bara.
Am citit postarile voastre, presa, vad reactii si declaratii si imi vine in minte o intrebare la care as vrea un raspuns:

-Oare, Bara, asa inimos cum e el si iubitor de traditie, UTA, fotbal...nu cumva a fost sau este marioneta altuia? A unuia care din umbra vrea sa spele ceva bani, cumva si pozitia in care se afla nu ii da voie?

Nu stiu ce sa mai cred, pana si antrenorul "adus" de Bara vorbeste de viitor mai bine ca insusi Bara.

Dracu stie cum, sau numai la noi in Romania lucrurile sunt mai mereu, gri, negre, intunecate, neclare? Or fi ele albe vreodata?
Cand a venit Bara la UTA eu am auzit ca a Dragomir in spate dar acum cand am retrogradat.....nu cred nici atat. Ma dispera suspansul asat tinut de Bara.Sa plece odata si sa ne lase cu ale noastre.
Eu cred ca oricum va veni cineva din anturajul lui Dinamo. Sper ca sa totusi sa isi faca loc si Vizer sau un alt finantator care sa nu fie "angajat" la Dinamo. Cred chestia asta pentru ca Ionut Chirila este un antrenor din anturajul dinamovist-acum vreo 3 etape l-au aratat la tv in loja dinamovista.

Referitor la Vizer, este curios de ce nu l-a lasat pe Selymes sa vina, daca tot ar intentiona sa preia UTA. Sincer as vedea cu ochi foarte buni un tandem Chirila (dir. tehnic)- Selymes (antrenor). Chirila ar aduce talentul de selectie al jucatorilor si de organizare a clubului, iar Selymes ar aduce un antrenorat peste posibilitatile lui Chirila.

In rest, astept "cu ochii lipiti de ecran", sfarsitul "telenovelei". Sau "sezonului".
Hm, daca in birouri e telenovela, atunci impresia mea e ca pe banca tehnica a fost comedie neagra iar pe teren horror.
bara a dat-o in bara rau de tot...pe mine nu ma mai incalzeste cu nimic declaratiile lui,ok a avut si unele contributii(minore)dar oare cate au fost bine intentionate?
ne-a exasperat cu secretomaniile lui ,cum adica isi rezerva dreptul sa ne anunte cand vrea ce v-a face pe viitor la UTA ,da ce ii clubul lui taicas-o (scuze de limbaj)pentru cei care se sacrifica si sufera sincer ptr UTA trebuia sa dea tot pe fata,asta-i santaj sentimental ce face el si cate inneptii a mai debitat...
Oameni buni sa tineti minte ca daca nu era Bara noi puteam sa ne desfintam!!
Nici mie nu imi plac deloc iesirile aste al lui,joaca de-a plecatu,de-a renitu" si tot asa!!
Eu unul cred ca a gresit si el in acest campionat,dar tot asa cred ca el impreuna cu Vizer ar fi cei mai potriviti oameni sa preia clubul din vara!!!
Bara,vete a tomar por culo,adica,in traducere libera ¨Bara, iti multumim din inima ca existi,iti multumim din inima patron iubit...:)
da ma disperati deja cu placa asta:"daca nu era x sau y UTA se desfiinta"...cineva tot astepta la cotitura si...
daca antrenorul a semnat un contract pe 2 ani si jumatate si vorbeste despre viitor, cred ca e clar ce a fi la vara ori va ramanae Bara (ceea ce nu prea cred) ori va veni un investitor (sau investitori).
Conteaaza foarte mult si cine preia clubul!!!
De asta ziceam ca cel mai potrivit ar fi Bara,dar tot timpul parerea mea este atacata!!
Asta este nu trebuie sa fie de acord indianredskin cu mine!!
@Red_Alin

Ai mare dreptate. Conteaza foarte mult cine preia clubul. Evitarea retrogradarrii cu mari emotii in primul sezon, retrogradarea in cel de-al doilea sunt ,,rezultate'' care ar trebui sa-l determine pe acest individ sa arunce prosopul. Sa lase pe altii mai capabili ca el si sa nu puna piedici la negocierea privind cedarea clubului.
Indiferent de ce se va intampla sa dea Dumnezeu ca UTA sa revina cat mai repede in prima liga si sa ajunga acolo unde ii este locul!!!
Finanţatorul Nicolae Bara a declarat că va anunţa doar după Sărbători dacă rămîne sau nu la UTA. “Am luat hotărîrea să aştept să treacă Sărbătorile. Abia după aceea va afla toată lumea poziţia mea”, a spus Bara. La Arad se vehiculează că Bara intenţionează să mai atragă investitori la club.

gsp.ro
La finalul partidei finţatorul arădenilor, Nicolae Bara a declarat că şi-ar fi dorit ca echipa sa să joace toate meciurile doar cu Rapid şi Mioveni, pentru a se salva de la retrogradare.

„ Dacă jucam numai cu Rapid şi Mioveni am fi avut şanse să ne salvăm de la retrogradare pentru că le-am luat şase puncte în acest campionat. Singura motivare a jucătorilor mei a fost valoarea individuală şi determinarea. E păcat că o să retrogradăm pentru că voiam să câştig şi eu ceva după cât am investit în acest campionat. Şi în tur Rapidul a comis aceeaşi greşeală, noi veneam după o săptămână de grevă şi probabil lipsa de concentrare a Rapidului şi-a spus cuvântul şi atunci şi acum” a încheiat destul de trist Nicolae Bara (http://www.prosport.ro)

P.S : Ce credeti va mai ramane Bara la UTA ? Eu cred ca nu va ramane dupa cele spuse mai inainte.
Mda, mult iubitul nostru conducator pune victoria noastra pe seama relaxarii rapidistilor, fara sa vada diferenta dintre victoria din toamna si cea de acum. Cat despre antrenor, nu cumva sa zica ceva ca ii cadea coroana, bine ca il lauda pe la-ca-tus si la infrangeri. Trebuia sa imi strice asta seara iarasi...
edenbeast Wrote:Mda, mult iubitul nostru conducator pune victoria noastra pe seama relaxarii rapidistilor, fara sa vada diferenta dintre victoria din toamna si cea de acum. Cat despre antrenor, nu cumva sa zica ceva ca ii cadea coroana, bine ca il lauda pe la-ca-tus si la infrangeri. Trebuia sa imi strice asta seara iarasi...
Eu ti-am stricat-o ca am pus aceasta stire stupida.Scuze :|.
eu cred ca bara va continua dar nu ca principal investitor,alti vor fii numarul unu,cit despre bara aveti dreptate,eu cred ca e prea mindru sa recunoasca ca lacatus si batut joc de bani luni,dar ce sa-i faci daca omul continua sa mearga pe aratura ,atunci sa-l lasam sa mearga pe acolo
Sicane

UTA e inca in stand-by in privinta situatiei de la nivelul actionariatului. Pana la aflarea unei pozitii oficiale, s-a consumat un nou episod in relatia dintre Nicolae Bara si Sandu Ion, conducerea clubului facand urmatoarele precizari, prin intermediul comunicatului de mai jos:

“In ultimele zile, in viata clubului UTA Arad s-au petrecut mai multe lucruri, momentul retrogradarii echipei in Liga a II-a fiind totodata si unul al inceperii procesului de reconstructie a unei echipe capabile sa poata reveni in sezonul viitor pe prima scena a fotbalului romanesc. Din pacate, clubul este in aceste zile asaltat de cererile bizare ale fostului finantator, dl. Sandu Ion, care prin firma sa, SC “PAB Romania” SRL solicita diferite sume de bani, in caz contrar anuntand o iminenta dare in judecata a clubului in vederea recuperarii acestor sume, desi FCM UTA nu a refuzat niciodata sa presteze servicii de publicitate respectivei firme.

De asemenea, o alta notificare din partea aceleiasi firme cere clubului UTA Arad sa gaseasca un alt garant pentru imprumutul contractat de la BRD-GSG Arad, imprumut care a fost facut la initiativa d-lui Sandu Ion, care la acea data nu a putut sa plateasca suma de 200.000 euro, cu care se angajase sa contribuie la bugetul clubului. Considerand ca actele vorbesc de la sine, lasam opinia publica sa judece singura cine face tot posibilul ca UTA sa mearga mai departe in obiectivul pe care si l-a propus si cine pune bete in roate acestui club".
Sursa: http://www.sportarad.com
cred ca pe langa reconstructia echipei cei care vor investi la UTA trebuie sa indeparteze acesti asa zisi oameni de bine din Arad care nu prea poti sa-i numesti oameni cred ca termenul de capuse ii reprezinta cel mai bine!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Reference URL's