subscriu la ce zicea The_Kid .... e treaba lui ce face. cum a venit el, se vor gasi si altii care sa vina! UTA nu sta in Bara sau in Sandu Ion (lamuriti-ma si pe mine care e numele si care e prenumele :lol: )
danuu , voi l-ati ales pe ghita falca... crezi ca era mai bun pocaitu ala dinainte ? facand abstractie de fotbal, eu vad un progres al ORASULUI Arad! bine, ca s-a imbogatit de pe urma asta, e alta problema... in fine, in caz ca dl Bara pleaca: Multumim, si drum bun!
eu il percep pe dl. Bara, ca un om cu bun simt, imi e scarba de mititelu, becali, mm, borcea, iancu;
oricum UTA e UTA, orice s-ar intampla, dar e pacat ca acum la sfarsit cand incepe echipa sa arate ceva, ar trebui stabilitate la echipa, eu nu mai vreau aventurieri la Arad, indiferent cum se numesc ei; trebuia sa ne lase in pace atunci, oricum respect pentru dl Bara, sunt suparat... si am luat-o razna...
andi88 Wrote:subscriu la ce zicea The_Kid .... e treaba lui ce face. cum a venit el, se vor gasi si altii care sa vina! UTA nu sta in Bara sau in Sandu Ion (lamuriti-ma si pe mine care e numele si care e prenumele :lol: )
danuu , voi l-ati ales pe ghita falca... crezi ca era mai bun pocaitu ala dinainte ? facand abstractie de fotbal, eu vad un progres al ORASULUI Arad! bine, ca s-a imbogatit de pe urma asta, e alta problema... in fine, in caz ca dl Bara pleaca: Multumim, si drum bun!
si cam cati s-au gasit in ultimii ani sa vina sa sustina echipa ? nici macar in B cand nu era nevoie de un efort financiar asa mare :( mi-e mi-ar parea rau sa plece Bara , mi-a placut ca e un om cu bun-simt , si a facut ceva, mi-e frica ca daca pleca ne intoarcem inapoi 1 an de zile...
Bai dar nu va mai lamentati atat, eu raman la parerea ca este doar un bluf, o cacealma, insa si daca se adevereste aceasta stire ca pleaca, atunci pot sa afirm cu mana pe inima ca este un om slab, un om care nu a inteles nimic si ca oricum mai devreme sau mai tarziu s-ar fi retras si ne-ar fi lasat cu c#r#' in sula cand ne-ar fi fost lumea mai draga.
Pe de alta parte si gunoiul ala de Falca o sa se convinga la alegeri ce inseamna sa iti bati joc de un intreg oras, ce inseamna sa sfidezi si sa tratezi cu aroganta pe toata lumea.
The_Kid Wrote:oricum mai devreme sau mai tarziu s-ar fi retras si ne-ar fi lasat cu c#r#' in sula cand ne-ar fi fost lumea mai draga
pai ipotetica situatie in care se retrage acum, se incadreaza in decorul descris de tine mai sus. tocmai acum, cand trebuie sa te concentrezi pe sezonul urmator, vine o bomba de acest gen...
totusi banuiesc ca bara blufeaza si pune presiune pe edilii locali... nu poate fi atat de naiv sa se retraga acum... daca intr-adevar e un om de afaceri capabil, nu se va retrage acum.
- Luati si dumneavoastra in calcul o despartire de UTA in cazul plecarii domnului Bara?
- E posibil orice. Chiar sa plec si eu. Oricum, aceasta echipa ar trebui sa mearga mai departe cu sau fara Bara si Sandu.
imi vine sa mor cand aud declaratii de genu ca UTA trebuie sa mearga mai departe cu si fara x sau y...asa e ...merge mai departe...dar in loc sa crstem vom merge in jos,vom da inapoi...vom ajunge iar in C...in momentul de fata am ajuns sa ii urasc pe bara si sandu...de ce dracu au mai venit la UTA daca aveau de gand sa plece dupa un an?publicitate?consacrare?imagine?mai bine ne lasa akolo si macar nu ne mai aprindeau sperantele de renastere a UTA-ei ca akuma sa isi bate efectiv joc de noi si sa zica ca ei pleca si ca UTA va supravietui si fara ei...daca vor face asta sunt niste nesimtiti !!!
aici tot inteviul cu sandu ion :
http://www.sportarad.com/sportarad/conte...w/8891/27/
macar le-am mai tras-o odata la pooli :D in rest viitorul se arata mic si negru :(
decizia finala nu se anunta mai repede de vineri....
Daca pleaca investitorii de la UTA , atunci e clar.Trebuie sa facem o actiune de protest!!! Un miting, o petitie ceva!!! Nu se poate asa ceva. Astia isi bat joc de noi si de UTA.
Sergiu_Bond Wrote:Daca pleaca investitorii de la UTA , atunci e clar.Trebuie sa facem o actiune de protest!!! Un miting, o petitie ceva!!! Nu se poate asa ceva. Astia isi bat joc de noi si de UTA.
.........................................................
La cine lasa investitiile din iarna???Ce vor face cu jucatorii care au contract cu ei ??
Sint multe semne de intrebare.
Un lucru bun este faptul ca au marit prima de 30000 cu inca 15000.!
Daca plecau de ce ar fi facut-o.
Posibil sa fie un bluff cum zice Kidu .
coloniauta Wrote:Sergiu_Bond Wrote:Daca pleaca investitorii de la UTA , atunci e clar.Trebuie sa facem o actiune de protest!!! Un miting, o petitie ceva!!! Nu se poate asa ceva. Astia isi bat joc de noi si de UTA.
.........................................................
La cine lasa investitiile din iarna???Ce vor face cu jucatorii care au contract cu ei ??
Sint multe semne de intrebare.
Un lucru bun este faptul ca au marit prima de 30000 cu inca 15000.!
Daca plecau de ce ar fi facut-o.
Posibil sa fie un bluff cum zice Kidu .
Si daca nu e bluff? Daca chiar e reala plecarea?? Crezi ca e usor sa gasesti alt investitor asa cum sunt Bara si Sandu Ion??
Sper sa nu plece.
Chiar daca a avut cateva declarati de cacao, Bara a fost unul din cei mai demni de respect conducatori din fotbalul romanesc. Daca nu cel mai meserias. L-ati fi preferat pe Becali? Sau Iancu? Sau Copos? Sau Padureanu?
De aceea am postat o propunere la topicul de ASC UTA. Bara merita multumiri pentru ce a facut pentru UTA. Daca pleaca, la revedere si succes in viitor. Dar eu sunt bucuros ca el a venit aici si nu un Iacov&co.
Nu am de la nimeni pretentia sa bage bani in UTA si in plus sa se lase fraierit de alde Falca. Deci nici de la Bara.
Iar daca Bara pleaca eu zic ca suporterii au dreptul sa stie EXACT DIN CE MOTIVE pleaca.
[
Iar daca Bara pleaca eu zic ca suporterii au dreptul sa stie EXACT DIN CE MOTIVE pleaca.
[/quote]
...................................
Corect !!
Interesant este ca investori cauta echipe si cluburi serioase ca sa investeasca banii lor.Oricum Liga I a devenit foarte fertila si aduce profituri substantiale.Ultima parte a returului UTA-ei a facut sa creasca valoarea unor jucatori si asta nu cred ca il lasa rece pe Bara si Sandu .
Ce putem face este sa asteptam.
Un rezultat bun la Craiova cred ca ar cintari in favoarea ramineri la UTA !!
vineri seara dupa banchetul de sfarsit se va lua decizia...oare pana atunci nu se poate realiza o intalnire cu bara?in care sa ni se explice concret de ce vrea sa plece si sa incercam sa il convingem sa ramana...oricum si jucatorii vor incerca sa il faca sa se razgandeasca,cred eu
ar trebui sa facem un protest in fata primariei ca autoritatile sa se sesizeze sa faca ceva in privinta cererilor domnului Bara.
ar trebui sa.l dea jos si p falca ca p base, poate alt primar s.ar implica mai mult si asa ar ramane bara la uta.
Daca tot il laudam ca e serios,calculat si cu bun simt nici eu nu vad de ce ar pleca.Parca era vorba despre o strategie pe trei ani si nu a trecut decat un an,an in care Bara a investit destui bani(tot respectul pt asta)bani pe care momentan nu vad de unde ar putea sa si-i recupereze,or nu da Bara impresia ca ar fi asa de necalificat in afaceri.Ca ar putea fi ajutat mai mult din partea autoritatilor locale da e adevarat dar cred ca totusi nu si-a pus prea mari sperante in ajutorul asta pt ca nu o sa primeasca cat a crezut el.Pe de alta parte nu inteleg nici treaba cu gramada de dusmani care si i-a facut de cand e la UTA.Cine ar putea fi dusmanii astia?e asa greu sa ne spuna ?Si mai cred ca inainte sa tot zica de autoritatile locale ar trebui sa vedem niste imbunatatiri la nivel administrativ in cadrul clubului,sa vedem ca se schimba in bine unele lucruri acolo,dar din pacate cel putin eu nu vad nimic concret acolo si s-au facut destule greseli de managment,de organizare de strategie ,de imagine.Si nu in ultimul rand ar fi o greseala morala fata de noi sa plece dupa ce am inceput iar sa speram si chiar daca treaba mai scartie pe ici pe colo suntem totusi pe drumul cel bun
Subscriu la postarea lui tene 10!
Bara a fost cel mai reusit transfer al sezonului 2006-2007.Daca pleaca el,poate pleaca si Sandu si ramanem fara jucatori ca nu mai are cine investi si fara bani nu sta nimeni aici la noi!