Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Nicolae Bara
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Da, Nicolae Bara a spus ca i-a asigurat pe jucatori ca vor avea unde sa se intoarca in ianuarie, ca pana pe 20 decembrie (!!!) se va intampla ceva pentru ca exista in mom acesta interes pt ca lucrurile sa mearga bine la club. A dat oarecum asigurari, a spus ca nu poate spune acum exact ce se va intampla...
Bine ar fi ca unii sa nu se mai intoarca!
Din cate am inteles, Bara cam da semne de revenire. Sper sa fie asa, pentru ca avem nevoie de un om cu bani..
AVEM IN PRIMUL RAND DE UN OM CU MANA DE FIER CARE SA NE SCAPE DE chirita , mircea ilie , si de toti mercenarii care fac numai figuratie pe teren si stau cu gandul numai la carduri!va rog frumos d-le bara daca aveti de gand sa ramaneti la UTA ,SCAPATI-NE DE INDOLENTII ASTIA!!!!
FORZZZZA UTA!!!!
mana de fier? cine?
deocamdata nu are nimeni curaj sa-i spuna lui coras ca, contractul i-a expirat...:smile:
suntem la nivel de divizia D! ba pardon, acolo se mai gasesc maini de fier sau macar bastoane de fier...

ColoniaUTA

Capul sus baieti !!Mai rau sa nu fie !!
sper ca macar in pauza asta competitionala d-le bara(daca ramaneti la club)sa-i dati un sut in fund(nu aveti cum sa ratati)lu coras si cativa jucatori si sa incepeti o constructie sanatoasa la UTA!
daca plecati sper sa faca cel ce va veni lucru asta pt ca e esential in revenirea UTEI!!!!
FORZZZZA UTA!!!
Dupa ce am avzut aseara la TVR Timisoara, cred ca Bara nu-i in stare sa aplice un sut in fund nimanui. A continuat, cel putin la nivel declarativ, sa-i tina in brate pe jucatori desi e evident ca in randul echipei e o stare de indisciplina de netolerat.
cui sa le dea bara un sut in fund? celor ce tot el i-a adus la acest club?
nu cred in revenirea lui bara, ne-a prostit de prea multe ori, vreau fapte nu vorbe sau speculatii!
oricum asa nu se mai poate continua !in pauza asta competitionala este necesara o curatenie generala la UTA!asta bineinteles daca se vrea salvarea echipe si punerea ei pe un drum sanatos!
asteptam si speram ca asa va fi!
FORZZZA UTA!!!
Sambata seara, la emisiunea de pe trv2 la care a fost prezent, bara m-a scarbit (inca o data). Ce a gasit el de cuviinta sa spuna despre meciul cu vaslui: ca barbu ar fi gresit, nu i-au iesit cele 2 schimbari, ca a recunoscut si el, asta e, se mai intampla, .... .:smt078. El nu poate da vina pe jucatori, unii atata pot, nu ca n-ar pune suflet blabla....Toate astea, dupa ce in aproape 2 ani de zile!!!, dupa fiecare esec, rromul n-avea vreo vina, doar jucatorii erau singurii vinovati. Amintiti-va, cate semnale de alarma am tras noi si cei din presa. De fiecare data cand numele lui lacatus era asociat cu infrangerea, venea tata bara si il scotea si vorbea de relatii de joc, laca a format o echipa din nimic!?!, jucatorii trebuie sa inteleaga....Sa nu mai vorbesc ca situatia in vestiar esra demult pierduta de rrom.
Se trezeste el acum, in situatia de fata, sa atace pe cine??? pe barbu, pe antrenor!!!!!! si sa le ia apararea jucatorilor. Ca sa nu mai vorbesc de lamentarile cu chiru-n sus, chiru-n jos, cachiru nu merita nu stiu ce, ca si eu am fost inlaturat de UNII (el doar cu UNII, ALTII, AIA....aste-a argumentele lui, atata poate).
Du-te tata si nu te mai intoarce! Sa fii sanatos si vezi poate cumperi ceva in divizia b la anu ca copilu nu mai are ce antrena in curand..
Dupa ce de atatea ori ne-a facut pe noi, aradenii, "cu ou si cu otet"...

"Desi, oficial, si-a retras sprijinul de la UTA, Nicolae Bara a ramas in inima si mintea aradenilor.

Printr-un sms sau un apel telefonic, fostul presedinte al "Batranei Doamne" a primit urari de Craciun din partea unor persoane la care se astepta mai putin. "Trebuie sa recunosc ca am fost impresionat de cate ganduri bune din partea aradenilor sau cei care au sau avut legatura cu UTA am primit zilele acestea. Oameni pe care nu i-am bagat atat de mult in seama cat am fost la Arad, dar asta si poate din lipsa de timp, s-au gandit la mine si la ce am facut eu bine pentru UTA." - ne-a marturisit Bara, care a pomenit numele fostilor presedinti ai "alb-rosiilor", Florian Lazureanu si Marin Lupas sau fostul coleg din Comitetul Director, Teodor Lupsa.

"Bineinteles, m-au mai urat si aproape toti jucatorii care au terminat anul la UTA, dar si cei plecati de ceva vreme de la Arad ca Apostu sau Danalache. Si pe aceasta cale, doresc sa le multumesc tuturor, dar in acelasi timp sa urez si tuturor aradenilor un Craciun Fericit si intrarea intr-un An Nou sa le aduca vesti cat mai bune despre UTA." - a adaugat fostul finantator al "alb-rosiilor". "

Sursa: http://www.sportarad.com
om de onoare
scris de red, 26 December 2007

cum rar o sa mai vedem in tot campionatul rominesc
sarbatori fericite familiei dumneavoastra domnule BARA!!!

Craciun Fericit si VA ASTEPTAM INAPOI LA UTA!
scris de barroco, 26 December 2007

Arad-ul e cu dumneavoastra domnule Bara!

BARA
scris de uta, 26 December 2007

TOT ARADUL ITI TRASMITE SARBATORI FERICITE SI UN NOU AN PLIN DE BUCURI ALATURI DE UTA Arad.........

un mesaj de la pecica inapoi uta va vrea ,.....
scris de vip, 26 December 2007

sa se-auda in toata tara.....

daca nu ne iubiti noi va iubim,daca nu ne vreti noi va vrem,daca nu reveniti de buna voie va aducem pe sus la Arad.
scris de teodor, 26 December 2007

retineti amanuntul va rog,este foarte important.

aradul va vrea uta va iubeste
scris de gelu, 26 December 2007

sarbatori fericite domnule bara si dupa sf. ion va asteptm la club ca avem treaba,gata cu vaicarelile,trebuie sa ne salvam de la retrogradare si dv.sa le ar***ti circotasilor ca aveti singe in instalatie. forza uta.

domnule bara reveniti la Arad
scris de vlad popa, 26 December 2007

...si impreuna cu domnul igas salvati echipa de suflet a noastra uta Arad.

...
scris de daaa, 26 December 2007

RESPECT PENTRU DOMUNUL BARA!!! SARBATORI FERICITE SI TOT CE VA DORITI SA VI SE IMPLINEASCA

SARBATORI FERICITE , MULTA SANATATE si LA MULTI ANI domnului B-A-R-A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
scris de RESPECT FOR EVER BARA, 26 December 2007

MARE CARACTER , ONOARE SI DIPLOMATIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RESPECT FOR EVER B-A-R-A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Acestea sunt niste raspunsuri tot de pe http://www.sportarad.com la articolul postat de mine mai sus. Oare numai oamenii care ajung la noi pe forum sunt cat de cat mai realisti?
Asta e o mostra de mentalitate romaneasca. Mare parte a compatriotilor nostri nu isi pot concepe viata fara un personaj mesianic de care sa-si lege visele, sperantele, viata. De la Stefan cel Mare la Basescu si de la Ceausescu la Iliescu, spiritul "tatucului" care face minuni, pocneste din degete si totul devine roz ca in povesti domina mentalul romanilor. Si povestea noastra legata de UTA se mentine pe aceleasi coordonate. Iata ca si noi aradenii, despre care ne place sa credem ca suntem mai imbibati de mentalitatea vieneza decat de cea balcanica, ne-am gasit "salvatorul" in persoana lui Nicolae Bara. Macar de-ar fi meritat... Ce e mai grav e ca unii nu se trezesc nici in al 12-lea ceas.
edenbeast Wrote:Asta e o mostra de mentalitate romaneasca. Mare parte a compatriotilor nostri nu isi pot concepe viata fara un personaj mesianic de care sa-si lege visele, sperantele, viata. De la Stefan cel Mare la Basescu si de la Ceausescu la Iliescu, spiritul "tatucului" care face minuni, pocneste din degete si totul devine roz ca in povesti domina mentalul romanilor. Si povestea noastra legata de UTA se mentine pe aceleasi coordonate. Iata ca si noi aradenii, despre care ne place sa credem ca suntem mai imbibati de mentalitatea vieneza decat de cea balcanica, ne-am gasit "salvatorul" in persoana lui Nicolae Bara. Macar de-ar fi meritat... Ce e mai grav e ca unii nu se trezesc nici in al 12-lea ceas.

Ai dreptate intr-o oarecare masura, de multe ori uitam ca pe zi ce trece parca devenim si noi tot mai balcanici...desi ne place sa credem ca suntem, vorba ta, mai apropiati de valorile occidentale.
Insa daca privim mai atenti in jurul nostru, observam din pacate cum minunatul nostru oras tinde sa devina un targ de provincie, plin de tarabagii, cocalari si alte categorii care de care mai colorate...Tot mai multa mizerie in oras, rezultat si al migrarii conationalilor nostri de la est...adevarul este ca parca nu mai avem acel spirit al Aradului ca in alte vremuri. Pt. multi nici macar nu exista acel al 12-lea ceas de care amintesti tu...sunt prea ignoranti ca sa realizeze ca timpul nu are intodeauna rabdare...

Scuze de off-topic...
sincer, bine ca a plecat Bara. nu sunt bucuros ca s-a retras in totalitate de la UTA, sunt bucuros ca in sf stiu ca omul asta a luat o hotarare, nu mai aud o dat la 2 zile "Bara se reintoarce, Bara isi da demisia...."
a fost un conducator ... printre cei mai buni in ultimul timp la UTA, dar a fost un conducator ce ne-a dat foarte multe palpitatii noua, oamenilor simpli ce prin vene ne curge sange alb-rosu, sange de Arad. aici, mai are de invatat d-ul Bara...
Forza UTA!!!
printre ce-i mai buni???,asta e parerea ta.eu zic ca a fost dintre ce-i mai buni pentru jucatori care au jucat si joaca la UTA,pentru club nu cred,momentan clubul are datorii de vreo 600000 de euro catre alte cluburi,ne-a terorizat cu lacatus un an jumate,sincer nu am inteles politica lui falimentara cu contractele jucatorilor sa dai bani la greu si sa nu-i impui nici o obligatie,in plus cred ca oricum nu are bani sa sustina echipa singur in liga 1,altfel nu inteleg cum de nu a platit tot salarul jucatorilor,eu sincer vreau un investitor adevarat care sa aduca oameni competenti la club
Sincer, ma mira faptul ca Bara mai are tupeul sa vorbeasca despre o echipa pe care tocmai a bagat-o in criza. In urma mitingului, a beneficiat de toate conditiile pe care le pusese initial: Sandu s-a retras si CLM a anuntat ca va participa la SA. Renuntarea in plin sezon spune multe despre caracterul lui. Ar trebui inchis acest topic dar probabil dupa betia de Revelion, ne va mai scarbi cu cateva mesaje care ar putea polua alte topicuri.

p.s. Am impresia ca o mare parte din cei care isi exprima parerea pe sportarad si aradon au un IQ invizibil.
si din pacate se intrevede "sansa" sa ramanem tot cu el. falca nu cauta alte solutii, alti oameni de afaceri au conditionat venirea lor la UTA de continuarea a lui la UTA , asa ca La Multi Ani cu sanatate ca e mai buna decat toate(credeti-ma stiu despre ce vorbesc)!!!
eu cred bara trebuie respectat pt ce a facut pt noi si atat,a fost un episod in viata noastra si as vrea sa putem vb de el la trecut!a avut si lucruri bune dar pe mine ma deranjat instabilitatea lui dar poate asta a venit si de la puterea lui financiara care nu e prea grozava (si cred ca era mult mai inteles daca zicea asa)!in fine cred ca ar fi bine venit un investitor potent financiar si cu o dechidere mai mare fata de noi!
FORZZZA UTA!!!!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Reference URL's