Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Nicolae Bara
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
RED SHARK Wrote:Oricum ce e trist e ca jigneste suporterii UTA-ei cu declaratiile pe care le face, (om de afaceri, om de afaceri) dar ce treaba e asta, se mandreste ca a fost in galerie la ciumetii aia de ce nu vine la toate meciurile UTA-ei in primul rand ca a fost la putine meciuri, ce treaba are el sa mearga pe stadion la meciurile timisorenilor (ca a declarat ca nu a fost de mult si ar vrea sa mearga) sa vina daca vrea sa stea la noi in galerie sau oriunde sa stea impreuna cu suporterii in tribuna, daca vrea sa fie apreciat si care e problema ca stadionul nostru e vechi ( trebuia neaparat sa le dea apa la moara la ignorantii aia) dar este incarcat de istorie, toti am fost de acord ca avem nevoie de un stadion nou dar eu nu accept sa-si bata nimeni joc de stadionul pe care s-a scris istoria UTA-ei si unde la 10 ani am vazut primul meci de fotbal.

corect!
din pacate se inmultesc parerile impotriva lui bara si asta doar datorita declaratiilor TOTAL aiurite date de acesta!!!

incet incet "il pierdem" si pe bara care se pare ca are o problema la "mansarda" daca nu isi da seama de consecintele declaratiilor lui!

daca vrea sa plece .....SA PLECE!!!
sunt pareri pro si contra despre bara sau ma rog,despre declaratiile lui din ultimele zile...in schimb e clar pt toata lumea ca daca bara isi va retrage sprijinul financiar la anul o sa fim un fel de jiul petrosani sau fc national(numai scandaluri,jucatori care vor sa plece,si asa mai departe)...bara si sandu mi se par 2 oameni echilibrati,o echipa puternica,un tot unitar ca sa zic asa...bara(ca investitor principal)ne-a asigurat linistea si stabilitatea de care orice echipa are nevoie...daca priviti putin in urma ceti vedea ca UTA nu a aparut niciodata prin ziare cu scandaluri interne,probleme cu jucatorii,supiorterii si altele de genu asta

sper ca declaratiile lui de plecare sa fie doar pt a atrage atentia infectului de falca care din punctul meu de vedere si-a batut joc de sportul aradean!!!
Bara, daca vrei sa pleci dupa un an te intreb de ce nu ne-ai lasat dracului in pace si ne-ai luat din seria 3a unde ne iera locul si ne-ai pus in seria 1a patind rusinea cu cumpararea locului de la Salonta si acum vrei sa ne lasi patind a doua rusine si sa devenim ciuta batailor din seria 1a, nu da impresia ca esti si tu un venetic de mitic care vine si isi bate joc de mii de oameni dindule sperante si pleaca fara motiv, ca iti va ramine numele si neamul blestamat pe veci, eu cred ca ar fi bine sa-ti duci planul initial la capat si de va reusi vei fi iubit si respectat pe veci ca si marele baron Neuman.
foarte bine punctat UlTrA...sunt de aceeasi parere cu tine...si eu cred ca cel mai dureros e sa tai distrugi sperantele oamenilor dupa ce le-ai reaprins...daca anticipa situatia asta atunci cand a venit la UTA mai bine ne lasa in C
Eu cel putin nu o sa cad niciodata la picioarele lui, daca vrea sa plece, sa plece doar e mult mai usor sa dai bir cu fugitii.
Totusi din unele surse pe care le am, 90% ca este doar o manevra de a sensibiliza autoritatile locale pentru o mai multa implicare si aici ii dau dreptate.
Bara ar avea doar de pierdut daca ar pleca. Cred ca aceasta e o strategie pentru mobilizarea colegului de partid Falca, in sesnul urgentarii demersurilor pt construirea unui nou stadion. Sper sa nu il "scoata" pe Falca spunand ca Prefectul Gavril Popescu este de vina pentru plecarea lui din cauza contestarii afacerii Casarom, pentru ca ar fi penibil.
Deasemenea nu cred ca il mustra constiinta, adica sa isi fi regasit identitatea de violet...sa fim seriosi, si Copos ar fi dinamovist, si Iancu rapidist, si Becali dinamovist...
Plus de asta, o chestie pe care tot am mai zis-o. La orizont se zareste votul uninominal, desi nu se stie sigur in ce forma. Nicolae Bara ar avea foarte multe sanse de a "prinde" un post de senator de Arad, daca ar ramane la UTA si ar investi in continuare.

Apoi, cum ati zis si voi mai sus, da declaratii total aiurea. Se contrazice. Pe de o parte spune ca nu exista destula rabdare in fotbalul romanesc, iar pe de alta parte lanseaza zvonul cu plecarea...:x

In final, cum am zis mai sus in cadrul acestui topic, argumentul stadionului este unul slab. Tot din declaratiile lui, reiese ca daca ar ramane la UTA, se va moderniza acest stadion, deci nu face neaparat presiuni pentru construirea unuia nou...

Si nici la "fundul sacului" nu cred ca ar fi ajuns, pentru ca asta ar fi fost greseala lui, nu trebuiau cumparati panaramele de fotbalisti scumpi care nu au confirmat.

Ar avea numai de pierdut daca ar pleca, e clar...:smile:
sunt cateva lucruri care si pe mine ma fac sa cred ca va ramane si ca povestea asta cu plecarea e doar pt a sensibiliza autoritatile locale sa se implice mai mult la club...in primul rand l-am vazut vineri la meci pe gazon,aprope de peluza noastra la finalul meciului si era extrem de fericit si parca i se citea pe fata sentimentul de mandrie fata de Arad,aradeni,de UTA si de ceea ce a reusit sa faca in decursul acestui an competitional prin investitia sa...in al doilea rand legat de banner-ul vinetilor cum ca ne demonteaza stadionul cu o cheie de 19,bara spunea la emisiunea respectiva ca daca va ramane va face stadionul in asa fel incat sa fie nevoie de un vagon de chei :) si in al treilea rand a castigat basescu...asadar tinand cont de promisiunea lui falca ca pana in 2008 o sa vem nocturna si stadion marit ce motive ar avea bara sa plece???
The_Kid Wrote:Eu cel putin nu o sa cad niciodata la picioarele lui, daca vrea sa plece, sa plece doar e mult mai usor sa dai bir cu fugitii.
Totusi din unele surse pe care le am, 90% ca este doar o manevra de a sensibiliza autoritatile locale pentru o mai multa implicare si aici ii dau dreptate.

ok ...dar cu celelalte declarati pro movi cum ramane ...si cu vagonul de chei ...:eek:
asa ceva nu se face ...isi bata joc de renumele ECHIPEI UTA ...asta nu tolerez...:x

crrristi

asa am zis si de mara...si am vazut ce greu ne-a fost fara el...fara Bara va fi aproape imposibil...mai bine sa ii judecam pe falca &comp decat pe bara care a bagat o gramada de bani aici
indianredskin Wrote:
The_Kid Wrote:Eu cel putin nu o sa cad niciodata la picioarele lui, daca vrea sa plece, sa plece doar e mult mai usor sa dai bir cu fugitii.

ok ...dar cu celelalte declarati pro movi cum ramane ...si cu vagonul de chei ...:eek:
asa ceva nu se face ...isi bata joc de renumele ECHIPEI UTA ...asta nu tolerez...:x

poate ca a exagerat dar cam asta e realitatea. trebuie sa iei declaratiile ca atare: a spus ca ureaza succes timisoarei in finala cupei - e o continuare la declaratiile anterioare privind reconcilierea Arad-Timisoara, iar a doua privind stadionul nostru - a fost una de raspuns la bannerul cu cheia de 19 facuta tocmai pentru a arata ca lucrurile se vor schimba in viitor.
nimeni nu ii cade la picioare. asteptam doar sa vedem viitoarea miscare pe frontul primarie-bara cu privire la implicarea in infrastructura clubului
De Bara avem cea mai multa nevoie,el are ganduri mari cu UTA dupa cate am vazut ca declara prin presa,dar nu`l ajuta deloc primaria!Sa speram ca nu ne lasa acuma,si ca v-a face si falca mai multe pentru UTA!
Mie nu mi-e clar ce promisiuni de ajutor asteapta Dl Bara. Daca vrea rapid stadion nou va fi dezamagit. Nu zic ca n-ar fi bine,dar si la meciul cu Poli au fost locuri goale pe asta ,asa cum e acum,micut.Daca ar vrea rapid a implicare a Primariei -marirea tribunelor,nocturna,utilitati mai bune,un loc de antrenament mai bun etc-pe aceste probleme are tot dreptul. Daca vrea facilitati economice in Arad si judet,in situatia politica locala,actuala e greu.Dupa cum l-am vazut in teren,fluturand fularul UTEI,cred ca e prins de microbul alb-rosu. Oricum e un om greu de manevrat,face doar ce vrea el-chestia cu Lacatus e exemplu-,asa ca are un anume grad de imprevizibilitate. Sper sa continue,la cote mai inalte.
referitor la Bara:

din tot ce a declarat el, imi pare ca omul este un fan al fotbalului. sa explic: a declarat ca a jucat fotbal la amatori-onoare din placere; ca in perioada studentiei participa ca spectator la meciurile politehnicii. odata ajuns in bucuresti a participat si acolo la meciuri, declarand la un moment dat ca simpatizeaza cu steaua din echipele bucurestene. apoi nu demult a zis ca si-ar dori ca la oradea sa sustina cineva echipa de acolo pentru a reface puterea fotbalistica din vest, reprezentata de UTA-Poli-Bihorul.

omul pare a fi sincer si oarecum naiv in aceste declaratii, deoarece aradenilor nu le cade bine sa inghita dulcegarii la adresa timisorii spre exemplu. insa trebuie sa il acceptam asa cum este, probabil un fan al fotbalului in primul rand. totusi eu mereu m-am intrebat un lucru: el fiind bihorean, de ce nu a preluat echipa Bihorul? poate ptr ca UTA era intr-o situatie mult mai drastica, poate pentru ca aici mai avea un asociat, in persoana lui Sandu Ion, poate ptr ca UTA are o carte de vizita impresionanta.

in definitiv, eu am mai spus, UTA nu sta in Bara, ea va exista si fara dansul. insa nu e totuna cum isi va duce acest club existenta. avem experienta prabusirii... sincer nu as mai vrea sa o repetam. sper si cred ca declaratiile dansului sunt "manevre" ptr trezirea autoritatilor locale. este clar, falca nu stie decat sa demoleze stadioane (vad ca si arena indagrara este demolata, vechea arena Gloria este praf) si sa faca afaceri imobiliare. inainte de a persecuta un om care a bagat bani in UTA, ar fi bine sa hulim ultimii nostri primari inclusiv actualul, care au distrus intentionat sportul. si stim ce semnifica echipele de fotbal, handbal, baschet, etc pentru un oras...
lereter Wrote:Oricum e un om greu de manevrat,face doar ce vrea el-chestia cu Lacatus e exemplu-,asa ca are un anume grad de imprevizibilitate. Sper sa continue,la cote mai inalte.
corect 100%. din pacate nu am cunoscut "planurile" pe care le-a avut actuala conducere a UTA-ei in campionatul ce se va incheia, cum nu cunoastem planurile de viitor. si problema mare nu este ca nu le cunoastem noi, suporterii, dar nu le cunosc nici colaboratorii conducerii si...cred ca, nici chiar conducatorii nu prea stiu ce vor sa faca. daca ar stii ar putea spune public. astfel ar putea avea sprijinul nostru sau....dimpotriva :smile:
Luni se decide viitorul UTA-ei

Nicolae Bara a precizat, astazi, in cadrul talk-showului de sport de la TVR Timisoara, ca in ciuda victoriei de ieri si a indeplinirii obiectivului, nu este sigur ca va ramane la UTA. Asa cum sportarad.com v-a anuntat in urma cu cateva saptamani, parlamentarul se gandeste sa paraseasca echipa aradeana. Principalul motiv ar fi neindeplinirea promisiunilor facute de catre autoritatile locale, Nicolae Bara precizand ca nu s-a facut aproape nimic. O decizie finala va fi luata luni, insa presedintele clubului a lasat sa se inteleaga ca va pleca de la Arad, spunand ca echipa va ramane pe mana Primariei in cazul despartirii sale de echipa.

sportarad.com
http://www.gsp.ro/index.php?a=82291&shift=1

http://www.sportarad.com/sportarad/conte...w/8889/27/

cred ca deja ar trebui sa incepem sa vorbim despre era post-bara ptca e cat se poate de clar ca omul nu va mai ramane la Arad...nu inteleg de ce trebuie sa ni se intample noua asta...parca am fi blestemati...de ce nu putem gasi si noi un investitor care sa ramana la UTA 4,5,6,10 ani???si la ultima promovare am avut probleme financiare iat acum cand gasisem stabilitate si cand totul era bine vad ca intervine ceva astfel incat sa se duca dracului tot...s-a terminat cu UTA...sezonul viitor vom de nerecunoscut,ne vom zbate pt a ne indeplnini baremul...unde bani nu sunt,nimik nu e !!! si sanu ion singur nu va face fata !!!
fata de cele declarate cu privire la poli, nu cred ca am uitat cele declarate de iancu, si pe care le-am catalogat toti ca fiind badaranie si instigare la violenta. ca el vrea pace, treaba lui, ce facem noi, treaba noastra.
cat despre stadion, eu unul chiar il cred. creeaza presiune pe consiliul local, nu doar pe primar. ii era mult mai simplu sa vorbeasca doar cu primarele, decat sa il faca de rusine in presa. asa ca eu cred ca lui chiar ii pasa de stadion, si incearca sa faca presiune cum poate, adica pe toate caile.
am mai zis pe topicul stadion nou cum sta treaba, de ce nu poate investi el direct.
cat despre plecarea lui, daca o sa vrea sa faca asta, o va face, indiferent ce spunem sau ce facem noi. dar cred ca e doar o forma de a-si tine suporterii aproape, sa arate ca ii pasa. in plus, arata ca isi da seama de forta suporterilor, pentru ca altfel nu ar fi iesit in presa.
si de acord cu kidu, UTA nu inseamna bara, bara nu inseamna UTA, chiar daca poate sa o ajute.
UTA nu inseamna bara,bara nu inseamna UTA...in schimb cum zicea cineva mai sus nu ne e totuna cum isi va duce UTA existenta fara bara...avem experienta prabusirii si nu vrem sa o mao repetam...daca maine ar aparea in presa ca un alt om de afaceri ar vrea sa preia UTA m-as linisti...in schimb stim cu totii ca in Arad nimanui nu ii pasa de UTA...a trebuit sa vina bara de la bucuresti ca sa ne salveze de la desfiintare...nimeni nu ar veni la UTA in locul lui bara...iar singur sandu ion probabil ca se va retrage si echipa va redeveni a primariei care o va vinde ca pe fier vechi !!! fara bara suntem morti...asta e adevarul
simt o mare dezamagire... ar fi pacat daca ar pleca... este un om cu bun simt,
ghita falca esti o rusine pentru Arad; la piatra neamt se poate, la timisoara se poate, la cluj se poate, la Arad nu, numai NULITATI ne conduc orasul.
Reference URL's