Eu va sfatuiesc sa-l luati pe Sandu Ion in brate si sa va duceti cu el inapoi in Liga III. Acolo o sa ajunga echipa cu un asemenea om, dar nu, vad ca o tineti in continuare cu aradeanul patriot si miticul mafiot, cand Bara nici macar nu e bucurestean.
Eu il inteleg pe Bara, cand investeti atat intr-o echipa, vine hopa-mitica care a bagat niste maruntis sa faca pa investitorul serios si pe aradeanul.
De cand s-a infiintat echipa asta, un singur om din orasul asta a tinut-o sus, dar asta era acum 50 si ceva de ani. Nu v-ati lamurit de atunci ca nu exista oameni in Arad care sa bage bani in echipa? Acum trebuie alungat singurul om care a reusit sa faca ceva. Dar nu, noi vrem cupa uefa la un an dupa ce am fost in Liga III, cupa uefa in care CFR Cluj care a investit de nu stiu cate ori mai mult decat UTA si tot s-a facut de toata jena.
Tu ai probleme cu vederea?! Arata-mi macar un post in care cineva astazi sa fi afirmat sau sustinut ca Sandu Ion e varianta potrivita! Nu sunt moderator dar ii sfatuiesc pe unii sa citeasca mai cu atentie ce se posteaza inainte.
M-am infierbatat putin, scuze. :p
SANDU SI LACA OUT !!! BARA SI POPA IN :D
Ce am citit in aradon cu Pietraru e magarie mare, chiar cine ii plateste pe mafiotii aia sa scrie baliverne...????
Sunt multi detractori in orasul asta si unii dintre ei se cred mari aradeni.. Vreau sa se ia toti de manutza si sa plece pana nu facem noi o revolta si atunci "ardem" tot ce ne iese in cale ...
Sandu Ion a mai fost si am vazut ce poate. Sa plece.
Dl Bara vrea sa redea UTA-ei straluicrea de odinioara. Hai sa-l ajutam.
cristich Wrote:Sandu Ion a mai fost si am vazut ce poate. Sa plece.
Dl Bara vrea sa redea UTA-ei straluicrea de odinioara. Hai sa-l ajutam.
.......................................
Ideea este buna,ramine ca el sa asculte macar in ceasul cind toata Romania a aflat de mizeria din curtea sa.
Sunt de acord cu Bara pana la un punct, insa nu mi se pare corect sa dramatizeze atata pentru ca UTA nu se va desfiinta nici daca pleaca el si Sandu Ion, am mai trecut prin momente grele si am supravietuit.
Vad ca din nou ne inteapa pe noi, chipurile nu l-am avertizat de caracterul lui Sandu, pai bai naivule daca iti spuneam asta acum 1 an ne credeai cand acum cateva luni s-a certat cu toata lumea care ii spunea ca Sandu este bandit? De altfel i-am spus si in fata lucrul asta si l-a recunoscut si el ca nu ar fi crezut.
Bine ca tot bucurestenii te-au avertizat si ti-au deschis ochii, care bucuresteni p**a mea stie dar ma rog, omul asta are probleme grave, se victimizeaza si exagereaza teribil.
Il prefer in dauna lui Sandu, dar sa ne mai lase in p**a mea cu smiorcaiala asta inutila pentru ca nu suntem noi fraierii nimanui.
Cred ca mesaju Kid-ului pentru Bara este just right !!
Its time to move on mister Bara !!Nu-l mai jeli pe Laca ca ne prinde etapa cu Ceahlaul ..si vrem victorie.Nu uita de pasarea Phoenix mister Bara ..!!
pentru omul care a venit la Arad si a bagat bani in aceasta echipa,numai respect.insa nu si pentru omul care l-a dus in spate pe Lacatus pana acum (chiar si acum i-a luat apararea si il regreta) si care s-a bagat in treburile conducerii tehnice vis-a-vis de transferuri,aducand jucatori expirati si pe bani multi.nu pot sa il inteleg,imi vine sa cred ca a avut el motive ascunse de ne-a chinuit cu Laca.
Un club cu o traditie in fotbal ca si clubul fanion al Aradului nu merita un asemenea tratament .Am trecut prin momente mult mai dificile ca si acesta .Au fost momente cand oamenii care conduceau destinele Batranei Doamne nu aveau bani de cantonamente,jucatori si bani de motorina ptr a duce jucatorii in diferite locatii sa faca antrenament.Dar acele vremuri le-am trecut.
De ce Dl Bara nu puneti piciorul in prag?De ce va este frica?Consider ca faptul prin care ati cerut ca la aceasta intalnire sa fie prezenti si reprezentati galeriei si presa este un lucru care dovedeste ca nu aveti nimic de ascuns.Un singur lucru cred ca va reproseaza suporterii faptul ca l-ati sustinut neincetat pe Lacatus.
Sper ca veti reveni cat mai curand la Arad sa rezolvati aceasta situatie.In rest numai de bine si multa sanatate mamei , iar dumneavoastra va urez LA MULTI ANI.
ce-a mai mare prostie a facut ca la aparat atit pe lacatus,in rest nu prea avem ce sa ii reprosam,sper sa fie mai intelept in viitor si sa fie mai hotarit in decizii,mai ales ca probabil va fi singurul patron de la club
Bara!!!!Bara!!!!UN OM EXTRAORDINAR...LA MULTI ANI!!!!!!SI LA MULTI ANI ALATURI DE UTA!!!!!
La Multi Ani D-le Bara si cat mai multi alaturi de UTA!!
FORZA UTA!
Si din partea mea un sincer La Multi Ani pentru D-l Bara ! Si insanatosire grabnica pentru mama dansului!
Eu sper sa ramana alaturi de UTA mult timp de acum incolo , cred ca este un om de caracter chiar daca nu pricepe inca foarte bine fenomenul.E clar ca la aceasta ora este varianta cea mai buna pentru noi.
acum domnu bara trebuie sa ea prima decizie care sa arate ca se vrea performanta,adica sa aduca un antrenor pentru performanta
IL IUBESC PE ACEST OM, Acum ca a cedat SIGLA Si NUMELE Iubitei noastre UTA!
LA MULTI ANI!
LA MULTI ANI PT UN OM CU SUFLET MARE SI ATASAMENT(DEOCAMDATA :) )FATA DE UTA.FERICIRE SI BUCURII ,BINEINTELES,ALATURI DE UTA.
La multi ani, sanatate si multe bucurii alaturi de si prin UTA!
Sunt de partea D-nului BARA ... Sandu Ion a aratat ce poate...Divizia C .... asa ca. Bara mi se pare un presedinte cum ar trebui sa fie multi....vorba putina, fapte... Sper sa il uite cat mai repede pe Lacatus(singurl repros la adresa lui bara) si sa avem un antrenor adevarat cu idei de joc... FORZZZA UTA