Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Ar trebui sa aiba un topic separat fata de ceilalti stranieri,deoarece tot marcheaza,a facut`o in meciul cu poooli deci cred ca merita sa aibe acest topic!
Se pare ca Edson il face deja uitat pe Mara si tot am plans dupa el :)deja l-a intrecut in topul golgheterilor sau ii la EGALITATE!
Mare talent! Este exact omul de gol de care aveam nevoie!
P.S. are 6 goluri.
Daca ne ajuta D-zeu sper sa il putem vinde pe o suma frumusica pentru ca din punctul meu de vedere este un jucator slab. Cu ocazia asta zic eu ca ne-am mai scoate din parleala care am luat-o in iarna cu acesti stranieri.
eu zic ca este destul de ok tipul, perioada de acomodare fiind intr-adevar mai mare, dar spre final si-a dat drumul bine de tot.Dupa mine vanzarea lui nu ar fii o idee tocmai buna!
The_Kid Wrote:Daca ne ajuta D-zeu sper sa il putem vinde pe o suma frumusica pentru ca din punctul meu de vedere este un jucator slab. Cu ocazia asta zic eu ca ne-am mai scoate din parleala care am luat-o in iarna cu acesti stranieri.
e prima data cand te contrazic. edson e un jucator de finalizare din "careul mic". e unul din jucatorii straini care trebuie pastrati. e altfel decat altii. iti dai seama de asta privindu-l la antrenament. stie cu besica. pacat ca e cam indolent in pregatire si cam puturos. poate mult mai mult. daca ramane trebuie sa-l facem sa vrea mai mult.
Nici eu nu l-as prea vinde deoarece ii om de careu,om de gol.Cu viteza...mi se pare cam incet,dar atata timp cat da goluri ca pe banda poate sa stea aici mult si bine!
Il vindem si luam doi Danalache pe el...:notworthy::notworthy:
intradevar Edson este lenes , indolent , nu participa deloc la faza defensiva ...dar nu puten sa nu-i vedem si calitatile...tehnica buna , protejeaza mingea foarte bine , joc de cap bun , fizic foarte bun , plasament foarte bun...parerea mea ca este pe plus , pt liga I este un jucator bun, deci trebuie tinut :P
nu stiu ce sa zic... si acuma a dat gol din centrarea lui HORA ... care i`a pus mingea pe cap efectiv..deci ?!:smt102
deci e omul potrivit la locul potrivit ! :P
rak Wrote:nu stiu ce sa zic... si acuma a dat gol din centrarea lui HORA ... care i`a pus mingea pe cap efectiv..deci ?!:smt102
exact! edson a marcat pana acum doar din preajma careului mic pt ca a primit niste pase excelente.are fizic bun, protejeaza mingea, insa nu a fost in stare sa dea un gol "de unul singur", nu recupereaza si cand ajunge in situatie de singur cu portarul, de obicei este ajuns de fundasi..deci..este foarte bun ca si atacant de careu dar atat.
Gen Nistelrooy :roll: si asta numa din careu...
rak Wrote:nu stiu ce sa zic... si acuma a dat gol din centrarea lui HORA ... care i`a pus mingea pe cap efectiv..deci ?!:smt102
pai asta inseamna plasament bun:smile:...se desprinde bine din marcajul fundasilor ajungand in pozitie de a marca...bineinteles ca are nevoie de centrari bune cum a fost cea a lui Hora (contributia lui fiind de 75-80% la acest gol) dar uitati cat de liber ajunge Edson la intalnirea cu mingea , parand practic o formalitate sa inscrii
imi mentin parerea , este un jucator bun de liga I
Sherpe Wrote:Gen Nistelrooy :roll: si asta numa din careu...
heheh, cam fortata comparatia :P dar e important ca macar in ultimele meciuri am avut un marcator constant.
RedAlert Wrote:exact! edson a marcat pana acum doar din preajma careului mic pt ca a primit niste pase excelente.are fizic bun, protejeaza mingea, insa nu a fost in stare sa dea un gol "de unul singur", nu recupereaza si cand ajunge in situatie de singur cu portarul, de obicei este ajuns de fundasi..deci..este foarte bun ca si atacant de careu dar atat.
Ziceai ca a marcat doar din prijmea careului mic dar golul cu Otelul din lovitura libera tot din careul mic a fost :lol::lol: :)?:D
pai din moment ce a trecut pe la psv eindhoven sau totenham inseamna ca e ceva de capul lui.oricum 6 goluri in 6 etape e o medie de invidiat
benson Wrote:pai din moment ce a trecut pe la psv eindhoven sau totenham inseamna ca e ceva de capul lui.oricum 6 goluri in 6 etape e o medie de invidiat
Mai bine...scuzama !!! 6 goluri din 4 etape !! :eek:
Edson o sa fie foarte bun. Doar sa nu ii dam drumu cum i-am dat la Jeremi N'Jock sau lui Mara. Ca Edson e 20 % din echipa :smile:
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11