Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Silva Sousa Edson
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Revenire pentru Edson

Partida de la Timisoara a insemnat si prima aparitie in tricoul UTA-ei in acest sezon pentru atacantul portughez. Edson a fost trimis pe teren in minutul 70, neiesind insa in evidenta cu nimic special. Atacantul a avut cateva incursiuni pe banda stanga, insa a fost fie blocat de fundasii timisoreni, fie pasele sale au fost gresite. Avand in vedere ca Tucudean va lipsi de la partida de saptamana viitoare, cea contra celor de la Fortuna Covaci este posibil ca in atac, alaturi de Paul Batin, sa isi faca aparitia ca si titular Edson. Portughezul nu este la suta la suta din capacitatea sa de efort, insa pare sa fie preferat de staff-ul tehnic in dauna lui Pecarov. Acesta din urma a evoluat ieri impotriva fostei sale formatii, dupa partida el intretinandu-se cu fostii sai colegi de la CFR Timisoara.
SportArad.com
Edson e perfect... daca e vandut si se fac bani de pe el. Nu-i vad un viitor prea stralucit la UTA mai ales ca se formeaza un cuplu Tucudean - Batin.
Edson nu are niciun gand de recuperare, de afirmare etc. Asteapta sa treaca timpu pana gaseste altundeva un salar mai mare..
Un salar mai mare???
Daca il mai asteapta asa, poate sa-l gaseasca doar in Baywatch. E aproape la fel de gras ca mine :biggrin:
Edson, în formă pentru Turcia

Ca niciodată, Rolando Edson a pierdut o singură zi de pregătire faţă de colegii săi. Portughezul s-a prezentat sârguincios la antrenamentele UTA-ei, dar asta şi pentru că doreşte să-şi reintre în ritm, înainte de a pleca în Antalya, unde va susţine probe de joc la mai multe formaţii din Rusia. „Mă simt bine, am şi slăbit trei kilograme în vacanţă, sper să fac impresie bună în Turcia”, a spus atacantul lusitan, care va face şi el vizita medicală înainte de a se îmbarca pentru Antalya. Dacă, totuşi, Edson nu-i va convinge pe tehnicienii ruşi, el se va întoarce la Arad şi va continua în „alb-roşu” cel puţin până în vară. Vă reamintim că vârful de culoare este cel mai scump fotbalist din lot, câştigând momentan 3000 de euro pe lună.
Edson este platit regeste fata de ceilalti,randamentul lui e aproape nul,nu are interes sa plece,contractul ii merge. Degeaba s-a laudat prezidente Giovanni,negocierea sa cu portughezul nu este in avantajul clubului UTA,iar de plecat ,de ce sa plece daca sta pe bani buni ?. Se plateste un jucator cu probleme medicale mari (ligamente incrucisate distruse),-care ca si altul care a supt de la UTA,si care a plecat,dar tot accidentat este si nu prea joaca- si Edson nu justifica banii.
zi-ne ce scrie, ca multi "nu stie ce e aia facebook"...
[Image: 28vvmmv.jpg]
Atatea vaicareli ca la Edson nu am mai vazut. Si ii mai combina si pe altii.
normal ca de ieri s-a dat lovit la antrenamente ca de obicei acuzand o raceala.

sper sa il vindem cat mai repede sau daca nu sa dam ceva bani cuiva sa il ia sa scapam dracu odata de el. cred ca este ultimul din generatia lacatus/bara/sandu/chirila cu salariile exorbitante pe care nu l-a vrut nimeni si nici el nu s-a dus sa isi incerce norocul undeva. faptul ca a renuntat la bani nu inseamna nimic pt mine tinand cont ca este cel mai bine platit jucator din lot si nu face nimic de 3 ani incoace de banii aia!!!
Edson se transferă până vineri
MARŢI, 23 FEBRUARIE 2010 16:37 MANAGER

„Telenovela” transferului lui Rolando Edson se va termina pe finalul acestei săptămâni. Atacantul portughez a ratat aproape orice şansă de a se mai transfera în străinătate, dar îi rămâne varianta Liga 1. „Edson este pe drumuri, dar până joi, cel târziu vineri, vom ştii la echipă va juca. Atâta pot să spun acum, că Ceahlăul Piatra Neamţ nu este singura formaţie din ţară interesată de Edson”, a menţionat Alexandru Meszar. Până la urmă, se pare că UTA va obţine o sumă derizorie de pe urma transferului lusitanului care a intrat în ultimele şase luni de contract cu arădenii, dacă nu, până la urmă, Rolando Edson va fi cedat pe gratis.

"sportarad.ro"
sa dea Domnu,in prima faza se rezolvam salariul pe lunile care or mai ramas..dar totusi acolo o suma..macar cat sa ne achitam de Spiru..
nimic..l-am dat pe gratis !
facem economie, ce p*!@ mea...
Da-l naibii de puturos ca pe asta nici un sac de cartofi incoltiti nu am fi luat.
L-au dat pentru 3 luni cu optiune pentru inca un an ,daca Ceahlaul scapa de retrogradare si EDSON va da RANDAMENT !!!Altfel va fi inapoi in Arad.
ce sa faca la Arad? la vara ii expira contractul cu UTA
Am o mare temere :Edson a plecat ,"doar" imprumutat 3 luni si gratis. Nu cred ca UTA are o intelegere scrisa cu el de reducere a contractului de jucator. Astfel, cind acesta va expira ,nu m-as mira sa aud,la vara, ca isi cere toti banii. Metoda nu e noua. Sper sa nu am "gura spurcata".
La cate au vazut Gio si echipa ar fii nebunie curata sa nu aiba ceva semnat cu Edson ca accepta reducerea salarului.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's