Gabu Wrote:Doresc sa adresez o intrebare celor din conducerea Suporte Club UTA, in legatura cu o problema care intereseaza opinia publica.
Se zvoneste ca la nivelul conducerii SCU au aparut anumite disensiuni, si ca in ultima vreme au avut luoc cateva sedinte menite sa rezolve aceste probleme. S-a ajuns la vre-un rezultat ? Puteti sa ne spuneti si noua de la ce s-au nascut aceste disensiuni intre sefii SCU ?
trebuie sa lamurim opinia publica.
da, ne-am certat. unii voiau bere beck's iar altii carlsberg. din fericire nu aveau decat stejar asa ca nu am avut ce face si ne-am impacat. :smile:
nu s-a certat nimeni. exista ca peste tot opinii diferite in anumite probleme dar chestia asta nu e deloc rea, ba dimpotriva, e singurul mod in care putem merge mai departe.
stati linistiti ca nu s-a certat nimeni,mergem inainte in aceeasi formula,se cearta altii destul,nu e cazul sa o mai facem si noi.
este evidenta lipsa de coerenta intr-un mesaj in care sunteti criticat impreuna cu regimul care va ....lansat! iar legea lui mitica nu face altceva decat sa faca referire la acele vremuri, cu consecinte dintre cele mai grave pentru unii suporteri vinovati doar de "crima" de a-si iubi prea mult echipa! si asa cum am spus insa vad ca sunt nevoit sa repet, chiar daca v-ar placea sa credeti ca sunteti atat de important(barem acum) dialogul dvs. era cu mine si nu cu Asoc. Suporterilor entitate care chiar doreste sa faca ceva pentru UTA, imaginea UTA-ei si pentru suporterii ei!
ASTAZI ORA 20.00 LA OLP INTALNIRE SCU SI FORUMISTI IN VEDEREA ORGANIZARII UNEI ACTIUNI CU OCAZIA PREZENTARII NOII ECHIPE!!!
avand in vedere ca data limita de achitare a cotizatiei pe luna iunie 2007 a expirat, rog persoanele inscrise in Asociatie sa isi achite cotizatia pe luna iunie ( si taxa de inscriere daca nu au achitat-o) pana in data de 03.07.2007.
ii rog de asemenea pe cei care nu si-au completat "dosarul" de inscriere ( copia actului de identitate si poza tip buletin) sa o faca pana in data de 03.07.2007.
in cazul necompletarii dosarului si neachitarii taxelor, conform prevederilor statutare vom fi nevoiti sa respingem cererea de inscriere.
incepand cu data de 04.07.2007 vom comanda legitimatiile de inscriere pentru a fi distribuite membrilor.
programul si locatia unde putem fi contactati ramane aceeasi si pentru saptamana 02-09 iulie, si anume: Old Lady's Pub, str. Poetului nr. 5, zilnic intre orele 18-21.
va multumesc!
Propunetii careva la Bara sa-l puna antrenor la satelit pe Tisza
nu asta e treaba noastra, sa propunem antrenori....
Stiu dar daca nu ii va face nimeni o sugestie el nu se va gandi la asta.e spre binele UTA-ei sa ii propuneti chestia asta.
poate ptr ca eu nu am acces la dansul.
Catre Secretarul General al SCUTA,
Draga CipLeo,
In calitate de membru as dorii sa cunosc urmatoarele:
1.Cati membrii inscrisi sunt pana acum ?
2. Cati au cotizatia la zi ?
3. Care este suma de bani stransa pana acum?
4. Cine coordoneaza proiectul din 21 iulie ?
5. Cand se elibereaza legitimatiile?
6. Care e situatia cu sediul ?
7. Cand va fi prima intalnire cu membrii inscrisi pana acum?
...... si la cate bem un suc la Retro azi?
Cu consideratie,
eu :smile:
cam multe intrebari la ora asta. bem o cafea dar dupa 11. :smile:
azi noapte am verificat cererile depuse si le-am sortat: cei care le au complete si au platit taxele la zi, cei care le au incomplete si cei care nu si-au platit cotizatia.
membrii inscrisi 57
membrii cu cotizatia la zi 31
suma de bani stransa din taxa de inscriere si cotizatii 970 lei
am discutat cu cei care fac legitimatiile. la sfarsitul saptamanii le vom avea . de fapt le vor avea cei care au dosarul complet inclusiv poza. poza imi poate fi trimisa si electronic, pe mail sau pe discheta sau cd.
sediul....se cauta. la gradinita nu exista nici un spatiu disponibil. am discutat ieri.
prima mare intalnire cu membrii va avea loc saptamana viitoare, sper...
proiectul din 21 iulie, il coordonam in echipa. am pregatit un proiect de buget.
in cazul celor care si-au depus cererea si pana la sfarsitul acestei saptamani nu isi vor completa actele si vor plati taxele, vom proceda la respingerea cererii de inscriere, cu multumirile si parerile de rau de rigoare.
cu deosebita consideratie.....
Mda...cred ca ar trebui sa impulsionam inscrierile.
Cred ca trebuie rezolvat sediul sa avem un loc al nostru de intalnire. Dar daca nu strnagem bani nu vom avea din ce sa platim chirie si curent.
PROGRAMUL MANIFESTARILOR
ORGANIZATE DE SUPORTER CLUB UTA
IN 20-21 IULIE 2007
1. ACTIUNI PENTRU POPULARIZAREA LUI IOSIF PETSCHOVSCHI IN RANDUL COPIILOR SI TINERILOR
a) realizarea unei prezentari a lui Petschovschi sub forma unui pliant color
b) distribuirea pliantului si a materialelor publicitare despre UTA (pixuri, abtibilde, brelocuri, pungulita)
- impreuna cu jucatorii actuali ai UTA-ei in centrul orasului in data de 20. 07.2007
- impreuna cu juniorii UTA-ei in data de 21.07.2007
c) organizarea unui concurs cu premii constand din intrebari adresate copiilor despre Petschovschi si despre UTA
- premii: esarfe si sepci cu UTA
2. ACTIUNI PRILEJUITE DE PREZENTAREA ECHIPEI UTA
a) organizarea unei tombole la meciul de prezentare al echipei UTA din data de 21.07.2007 pe baza numerelor de pe biletele de intrare avand ca premii tricouri si sepci ale UTA-ei
b) oferirea de mingi de fotbal jucatorilor si antrenorului UTA-ei pentru a fi semnate si oferite spectatorilor cu ocazia meciului de prezentare
In functie de bugetul pe care il vom putea aloca acestor manifestari lista actiunilor ramane deschisa.
De asemenea, actiunile din data de 21.07.2007, ce implica acordul clubului, vor putea suferi modificari.
si sa atragem ceva sponsorizari!
De ce va certati si va jigniti?
Cine da dreptul unor persoane de a jigni un SUPORTER AL ECHIPEI UTA?
Cred ca ar trebui sa va cereti scuze reciproc si sa avem cu totii discutii constructive.
P.S. Doar in comunism trebuia sa gindim la fel, deci hai sa respectam punctele de vedere ale colegilor.
ciudat ....
am trimis un mail catre membrii inscrisi pentru a le reaminti sa-si completeze dosarul si sa achite taxele si surpriza , la cateva minute a aparut o stire pe aradon cu ce am scris in notificare.
:) hmmmm.... interesant
Deci nu ai dat tu stirea? Tocmai ma pregateam sa-ti sar la beregata !
Ar trebui sa faci un mail catre redactorul care a publicat stirea si sa-l intrebi de unde are stirea deoarece SCUTA nu a transmis nimic oficial.
Groaznica presa avem ! Iar cel care a dat stirea presei ar trebui sa faca un pasi inainte sa-si ceara scuze. Mi se pare un gest aiurea.
ti-am raspuns pe pm. intr-un final , stirea care a aparut nu e o stire "rea" dar inainte de publicare se putea contacta cineva din cadrul asociatiei. daca e sa isi ceara cineva scuze, acela sunt eu....detalii pe pm sau in privat.
totusi....notificarea pentru membrii ramane valabila. daca nu se completeaza cererea cu actele aferente si nu se achita taxa de inscriere si cotizatia, cererile incomplete se vor respinge.
daca tot vrem sa avem o asociatie activa si puternica mi se pare normal ca cei care se dovedesc prea putin interesati sa se dea la o parte si macar sa nu incurce daca de ajutat nu pot.
:lol: Ok au mai fost si alte probleme de comunicare.... doar ca nu mi se parea o informatie cu caracter extern.