u-ni-ta-te, u-ni-ta-te
http://sportarad.ro/uta/ciprian-jurma-nu...extilista/
Ciprian Jurma renunţă la conducerea SCU din motive personale
Asociaţia suporterilor „Bătrânei Doamne” urmează să îşi înlocuiască stafful de conducere la sfârşitul acestei luni. Suporter Club UTA a convocat pentru 26 februarie Adunarea Generală, prilej cu care se vor organiza alegeri pentru funcţiile de preşedinte, vicepreşedinte, secretar şi membri ai Consiliului Director pentru următorii doi ani de zile.
Un lucru este cert, preşedintele actual al SCU, Ciprian Jurma, nu va mai candida, motivele pentru care a luat această decizie fiind cât se poate de clare: „Se ştie deja de ce nu m-am implicat cum mi-aş fi dorit în viaţa asociaţiei în anul 2011. Ţin de familia mea, având un copil mic, nu mai am acelaşi timp liber la dispoziţie ca înainte. În plus, nici nu mi-am îndeplinit obiectivele pe care mi le-am propus acum doi ani şi ar fi fost – consider eu – incorect să mai candidez încă o dată. Poate, i-aş încurca şi mai mult pe colegii mei dacă aş candida şi aş câştiga un nou mandat”, a precizat Jurma.
Din postura de şef al SCU din 2010, Cipri Jurma a fost implicat activ în viaţa Campioanei Provinciei, fiind în măsură să-şi dea cu părerea despre evoluţia grupării „textiliste”. „Chiar dacă în ultima perioadă nu am mai comunicat direct cu cei din conducere, ştiu ce se întâmplă la club. Nici nu pot comenta foarte multe, dar este clar că Suporter Club UTA este în relaţii foarte bune cu clubul. Mingea este în terenul lor, iar asta s-a văzut şi anul trecut când le-am acordat credit în acel scandal iscat între Giovanni şi domnul Zăhoi, aşa-zisul reprezentant al acelor investitori fantomă. Eu, ca suporter, îmi doresc ca UTA să depăşească faza de mediocritate în care se zbate de atâţia ani, şi asta nu neapărat din punct de vedere al ligii în care jucăm, ci al unei organizări profesioniste şi serioase, cu idei clare, un buget la fel de clar şi cu un plan pentru performanţă. Deci, nu mi-aş dori performanţă întâmplătoare, ci una construită prin muncă şi organizare”, a punctat Jurma.
Până una alta, Asociaţia Suporter Club UTA, prin preşedintele Ciprian Jurma, convoacă Adunarea Generală a Asociaţilor pentru data de duminică, 26 februarie 2012, la ora 10,30 la Old Lady’s Pub, str. Poetului, nr. 5 din Arad cu următoarea ordine de zi:
1. Prezentarea activităţii asociaţiei din actualul mandat
2. Descărcarea de gestiune a actualului Preşedinte şi a Consiliului Director;
5. Alegerea organelor de conducere ale asociaţiei: preşedinte, vicepreşedinte, secretar şi membrii din Consiliu Director pentru perioada 2012-2014;
6. Stabilirea principalelor obiective ale asociaţiei pentru perioada 2012-2014;
7. Diverse.