Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Asociatia Suporter Club UTA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Frumos evenimentul si felicitari tuturor implicati. Din pacate tot mai rare astfel de evenimente.
Foarte fain ! Felicitari !
(05-01-2012 12:16 AM)adymax Wrote: [ -> ]Frumos evenimentul si felicitari tuturor implicati. Din pacate tot mai rare astfel de evenimente.

adymax credema ca te inseli. Evenimentele Isi pastreaza cat de cat cadenta in schimb, participarea este din ce in ce mai slaba!
Imi poate spune cineva daca si maine va fi din nou un eveniment ca cel de pe 4?
Multumesc anticipat !
Urmatorul eveniment din Galleria va fi pe 18 ianuarie.
prea putini oameni prezenti ieri la galleria
macar in 18 sa vina mult mai multi
pt ca portocalii impreuna cu jandarmii impart lumea in doua categorii: oameni si suporteri, sunt mandru ca fac parte din a doua categorie si in aceasta calitate voi participa in strada miercuri la mitingul organizat in Arad de la ora 17.
actiunea de la mall de azi s-a amanat pana dupa intoarcerea echiepi din cantonament asa ca de ce sa nu ne vedem la ora 17 in fata primariei la o sedinta de lucru :) ?
1. sedinta adunarii generale a SCU va avea loc in 26 februarie 2012, duminica, de la ora 10,30 la OLP
2. au drept de vot toti membrii inscrisi pana in data de 31.12.2011 si care au cotizatia achitata integral pana la aceeasi data
3. poate candida orice membru al asociatiei inscris pana in data de 31.12.2012 cu cotizatia achitata la aceeasi data
4. data limita pentru depunerea candidaturilor este 23 februarie 2012, ora 24; cererile de intentie ( cu precizarea functiei pt care se candideaza) impreuna cu CV-ul candidatului va fi trimis pe mail pe adresa suporterclubuta@yahoo.com sau va fi inmanat personal unui membru al comisiei "de alegeri"
5. cotizatiile restante pot fi achitate pana in data de 26 februarie, ora 10, inainte de inceperea sedintei AG
6. ca o noutate candidatii la functia de presedinte pot opta in subsidiar in scrisoarea de intentie si pentru o alta functie din board-ul asociatiei

daca sunt comentarii cu privire la data, ora sau reguli rog membrii asociatiei sa isi exprime parerea pe forum, la thread-ul dedicat adunarii generale 2012- sectiunea privata a SCU, pana duminica ( 5 feb 2012) pt ca de luni convocatorul va pleca spre presa si pe mail catre fiecare membru al asociatiei
Asociatia Suporter Club UTA prin presedinte , Ciprian Jurma, convoaca Adunarea Generala a Asociatilor pentru data de duminica, 26 februarie 2012, ora 10:30 la Old Lady’s Pub, str. Poetului, nr. 5 din Arad cu urmatoarea ordine de zi:

1. Prezentarea activitatii asociatiei din actualul mandat
2. Descarcarea de gestiune a actualului Presedinte si a Consiliului Director;
5. Alegerea organelor de conducere ale asociatiei: presedinte, vicepresedinte, secretar si membrii din Consiliu Director pentru perioada 2012-2014;
6. Stabilirea principalelor obiective ale asociatiei pentru perioada 2012-2014;
7. Diverse.

Presedinte Suporter Club UTA,
Ciprian Jurma
u-ni-ta-te, u-ni-ta-te

http://sportarad.ro/uta/ciprian-jurma-nu...extilista/

Ciprian Jurma renunţă la conducerea SCU din motive personale

Asociaţia suporterilor „Bătrânei Doamne” urmează să îşi înlocuiască stafful de conducere la sfârşitul acestei luni. Suporter Club UTA a convocat pentru 26 februarie Adunarea Generală, prilej cu care se vor organiza alegeri pentru funcţiile de preşedinte, vicepreşedinte, secretar şi membri ai Consiliului Director pentru următorii doi ani de zile.

Un lucru este cert, preşedintele actual al SCU, Ciprian Jurma, nu va mai candida, motivele pentru care a luat această decizie fiind cât se poate de clare: „Se ştie deja de ce nu m-am implicat cum mi-aş fi dorit în viaţa asociaţiei în anul 2011. Ţin de familia mea, având un copil mic, nu mai am acelaşi timp liber la dispoziţie ca înainte. În plus, nici nu mi-am îndeplinit obiectivele pe care mi le-am propus acum doi ani şi ar fi fost – consider eu – incorect să mai candidez încă o dată. Poate, i-aş încurca şi mai mult pe colegii mei dacă aş candida şi aş câştiga un nou mandat”, a precizat Jurma.

Din postura de şef al SCU din 2010, Cipri Jurma a fost implicat activ în viaţa Campioanei Provinciei, fiind în măsură să-şi dea cu părerea despre evoluţia grupării „textiliste”. „Chiar dacă în ultima perioadă nu am mai comunicat direct cu cei din conducere, ştiu ce se întâmplă la club. Nici nu pot comenta foarte multe, dar este clar că Suporter Club UTA este în relaţii foarte bune cu clubul. Mingea este în terenul lor, iar asta s-a văzut şi anul trecut când le-am acordat credit în acel scandal iscat între Giovanni şi domnul Zăhoi, aşa-zisul reprezentant al acelor investitori fantomă. Eu, ca suporter, îmi doresc ca UTA să depăşească faza de mediocritate în care se zbate de atâţia ani, şi asta nu neapărat din punct de vedere al ligii în care jucăm, ci al unei organizări profesioniste şi serioase, cu idei clare, un buget la fel de clar şi cu un plan pentru performanţă. Deci, nu mi-aş dori performanţă întâmplătoare, ci una construită prin muncă şi organizare”, a punctat Jurma.

Până una alta, Asociaţia Suporter Club UTA, prin preşedintele Ciprian Jurma, convoacă Adunarea Generală a Asociaţilor pentru data de duminică, 26 februarie 2012, la ora 10,30 la Old Lady’s Pub, str. Poetului, nr. 5 din Arad cu următoarea ordine de zi:

1. Prezentarea activităţii asociaţiei din actualul mandat

2. Descărcarea de gestiune a actualului Preşedinte şi a Consiliului Director;

5. Alegerea organelor de conducere ale asociaţiei: preşedinte, vicepreşedinte, secretar şi membrii din Consiliu Director pentru perioada 2012-2014;

6. Stabilirea principalelor obiective ale asociaţiei pentru perioada 2012-2014;

7. Diverse.
@Redpunk_One: candidezi?
din cate stiu eu nu candideaza.
stiu ca sunt suporteri implicati si devotati UTA-ei care au preferat pana acum sa ajute asociatia fara insa sa ocupe functii de conducere. mi se pare normal ca oamenii care fac ceva pentru asociatie si pentru UTA sa isi asume si rolul de "conducatori" pentru ca merita si pentru ca astfel pot urni masinaria din loc.
nu mai suntem in 2007 -2008 cand foarte multi eram entuziasti si dedicati total asociatiei. vremurile s-au schimbat, unii au imbatranit, altii au diverse probleme, nici "familia" UTA nu mai e ceea ce a fost insa oricand cu initiativa si fapte concrete din partea noastra si cu un ajutor din partea echipei ( ca rezultate, organizare, management, marketing) se poate retrezi spiritul.
in concluzie, astept ca in 26 februarie membrii asociatiei sa isi asume aceasta calitate si sa participe la adunarea generala candidand sau daca nu votand candidatii si ca urmator pas implicandu-se fiecare in masura posibilitatilor in activitatile SCU.
va fi un retur interesant si poate o toamna si mai interesanta asa ca lucrurile frumoase realizate pana acum trebuie continuate de-a pururi :)
@cumatru de ce ? vrei tu ?
[attachment=1282]
cititi cu atentie si participati la sedinta adunarii generale. asteptam candidaturile pe adresa suporterclubuta@yahoo.com
Asociatia Suporter Club UTA prin presedinte , Ciprian Jurma, convoaca Adunarea Generala a Asociatilor pentru data de duminica, 11 martie 2012, ora 11:00 la Old Lady’s Pub, str. Poetului, nr. 5 din Arad cu urmatoarea ordine de zi:
1. Prezentarea activitatii asociatiei din actualul mandat
2. Descarcarea de gestiune a actualului Presedinte si a Consiliului Director;
5. Alegerea organelor de conducere ale asociatiei: presedinte, vicepresedinte, secretar si membrii din Consiliu Director pentru perioada 2012-2014;
6. Stabilirea principalelor obiective ale asociatiei pentru perioada 2012-2014;
7. Diverse.
Presedinte Suporter Club UTA,
Ciprian Jurma

IMPORTANT -extras din regulametul de alegeri
1. au drept de vot toti membrii inscrisi pana in data de 31.12.2011 si care au cotizatia achitata integral pana la aceeasi data
2. poate candida orice membru al asociatiei inscris pana in data de 31.12.2010 cu cotizatia achitata pana la 31.12.2011
3. cotizatiile pot fi achitate pana cel tarziu in data de 11 martie 2012 ora 10,30
4. candidaturile vor fi facute in scris pana in data de 8 martie 2012, ora 24; cererile de intentie ( cu precizarea functiei pentru care se candideaza) impreuna cu CV-ul candidatului va fi trimis pe mail pe adresa suporterclubuta@yahoo.com; cererile trimise dupa aceasta date vor fi considerate tardive iar tiitularii acestora nu vor putea participa la alegeri
5. candidatii la functia de presedinte vor prezenta in cadrul adunarii generale un plan de actiuni privind asociatia pentru perioada 2012-2014;
6. candidatii la functia de presedinte ( ca exceptie) pot opta in subsidiar in scrisoarea de intentie si pentru o alta functie din board-ul asociatiei
Suporter Club UTA anunta ca in proportie de 99% sambata seara va avea loc un meci amical intre UTA si Poli. Dincolo de utilitatea unui meci de pregatire adevarat inainte de startul sezonului, meciul este unul special pentru ca a fost organizat la initiativa suporterilor din cele doua peluze. Scopul este acela de a protesta impotriva abuzurilor la care sunt supusi suporterii in ultima perioada, impotriva legii 4 si impotriva conducerii corupte si incompetente a FRF si LPF. Ideea evenimentului este aceea ca suporterii celor doua mari rivale sa se abtina de la orice fel de scandari si manifestari necivilizate la adresa adversarilor pentru a dovedi ca pana si cei mai mari dusmani se pot uni atunci cand au un scop comun si important: eradicarea cancerului care macina fotbalul romanesc.
Vom reveni cu mai multe informatii in momentul in care vor fi stabilite toate datele. Pana atunci insa toti suporterii care doresc sa se implice in organizarea acestui eveniment cu adevarat special sunt asteptati luni seara la ora 20 in fata stadionului Francisc Neumann pentru a stabili planul de actiune.
dupa cateva zile de efervescenta, dupa intalnirea de aseara am realizat importanta momentului. multi dintre cei prezenti la conferinta de presa au inteles ca intalnirea de ieri a reprezentat mai mult decat o conferinta de presa comuna. a reprezentat un moment unic in istoria ultimilor 20 de ani de fotbal din vestul tarii.
felicitari reprezentantilor Suporter Club UTA si Drukeria si asociatiilor in sine pentru ca au oferit opiniei publice sansa acestui eveniment exceptional care insa ne arata si anormalitatea lumii in care traim
Reference URL's