Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Asociatia Suporter Club UTA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
"Fanii aradeni vor palmaresul lui Poli
Vineri, 08 Iunie 2007

Rivalitatea fotbalistica dintre Arad si Timisoara nu are limite. Afland ca palmaresul lui Poli va intra in sfarsit in posesia lui Claudiu Zambon, suporterii „alb-rosii" l-au contactat pe italianul ce a castigat procesul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a-i face o oferta. „Am vorbit cu domnul Zambon care ne-a promis ca e dispus sa ne vanda palmaresul lui Poli mult mai ieftin decat ar face-o celor de la Timisoara." - ne-a marturisit Calin Cretu, vicepresedintele Suporter Club UTA. "
sursa: http://www.sportarad.com

Este adevarat ce au scris cei de la sportarad? Mi se pare genial.
nu e chiar asa....mai multe nu pot spune acum....
Este in mare parte adevarat, dar mai multe detalii puteti afla din ziarele de maine. nu are sens sa va povestesc eu acum exact ce s-a discutat, doar ca acea declaratie e una telefonica si exista mici confuzii la mijloc.
in aceasta seara la ora 20.00 a avut loc o conferinta de presa si acolo am explicat clar despre ce e vorba.
mici confuzii....adica nu il cumparati...il primiti cadou???
:) las ca vedem maine
Sa speram ca nu v-a fii foarte multi bani palmaresul lor de toata jena!Nu merita prea mult!
sper ca presa sa nu deturneze sensul celor declarate in conferinta de presa. deja pe sportarad au aparut destule informatii neconforme cu realitatea...
Palmaresul lui Poli in fotbalul aradean?
Cei de la Suporter Club UTA au anuntat in aceasta seara ca sunt in negocieri avansate cu italianul Claudio Zambon pentru cumpararea palmaresului lui Poli Timisoara. In spatele fanilor stau cativa oameni de afaceri care doresc sa preia in aceasta vara o echipa de Liga a 3-a, pe care sa o duca pana in esalonul doi. Aceasta formatie ar urma sa ia palmaresul gruparii de pe Bega, iar Calin Cretu, vicepresedintele SCU, spune ca e un lucru bun: „Timisorenii ar trebui sa fie multumiti ca palmaresul se intoarce in Vest si nu ramane prin Sud, pe la olteni sau bucuresteni. Sa se inteleaga bine, nu avem nimic cu Poli, e vorba de o simpla coincidenta."
Astazi, suporterii „alb-rosii" au vorbit de doua ori la telefon cu Zambon, care le-a promis ca in cazul in care nu se va intelege cu Iancu la 4-5 milioane de euro, il va vinde aradenilor mult mai ieftin.

de pe site la uta l-am luat...deci banuiesc ca asta ii
nu pot sa spun ca e mincinos dar nu e ceea ce s-a declarat. il las pe calin sa raspunda...cand va intra pe site
Asta e suferinţă :lol:

ColoniaUTA

ady_tuning Wrote:Sa speram ca nu v-a fii foarte multi bani palmaresul lor de toata jena!Nu merita prea mult!
..............................
..si daca il cumpara ce face cu el ??
Cum isi recupereaza banii care ii da pe  palmares??!!
nu se pune problema ca NOI sa-l cumparam....
am inregistrarea conferintei de presa si cunosc exact ce s-a declarat :smile:

ColoniaUTA

OK Leo.! Dar ce se poate face cu recordu ??!!
Poate e o manevra de-a lui Iancu sa puna mana din nou pe palmares?!
Ca Sandu si Bara nu gasesc firme nici gratis sa isi puna benere la noi pe stadion.
Nu vad de ce cineva ar scoate bani din buzunar pentru a aduce pe poli sa joace in Arad!
Deocamdata sunt de parere ca ar trebui sa ne concentram atentia spre lucruri mai serioase.
Inainte de a incepe cu lucrurile serioase... titlu de ziar:
Satelitul lui UTA din liga 3 - poli TM

suna asa de bine:lol:

si acum 'napoi la lucruri serioase !
daca mai e de discutat pe tema asta sa o facem la alt topic, la diverse sau la off-topic, va rog.
Ieri a avut loc o intalnire SUPORTER CLUB UTA-GHEORGHE FALCA DE 2 ORE,si tot ieri au inceput intalnirile cu partidele politice,in vederea implicarii tuturor in bunul mers al UTA-ei.
cristi b Wrote:Ieri a avut loc o intalnire SUPORTER CLUB UTA-GHEORGHE FALCA DE 2 ORE,si tot ieri au inceput intalnirile cu partidele politice,in vederea implicarii tuturor in bunul mers al UTA-ei.

Si ce o zis Falca??
membrii organizatiei care vor detalii ne pot contacta pe privat sau messenger,ceilalti care nu sunt membri vor afla detalii din comunicatul oficial care va fi transmis la incheierea discutiilor cu toate oficialitatile.
Nu vreau sa considerati ca va atac sau ceva de genul asta dar chiar mi se pare deplasata faza asta cu palmaresul si nu vad rostul sa va implicati in asa ceva si mai ales sa facecti declaratiile care apar pe sportarad pe care vad ca nu le contraziceti sau cel putin nu foarte convingator. Si apoi e putin ciudat ca prima actiune a Suporter Club UTA care se vrea o organizatie ce sa sprijine UTA sa fie indreptata impotriva lui Poli adica cam pe langa rolul initial al SCU.
azi vom lamuri toate aspectele. am mai scris...am inregistrate declaratiile si cele aparute pe sportarad nu corespund in totalitate realitatii.
asta nu e prima actiune a asociatiei. din pacate s-au intamplat anumite evenimente pe care nu le aveam in "program" si care trebuiau gestionate . ca le-am gestionat bine sau nu, asta e o alta problema.
prioritatile noastre raman cele inscrise in statut. organizarea lor necesita atentie si timp iar efectele implicarii se vor vedea in curand.
conferinta de presa de aseara s-a referit si la intalnirea cu primarul ..si la intalnirile pe care le-am avut si le vom avea cu reprezentantii partidelor in CL si CJ Arad....dar in presa nu a aparut nimic, deocamdata.
nu o iau ca o chestie personala dar se pare ca tu ne urechezi de fiecare data cand facem cate ceva. eu nu ma supar dar as prefera sa o faci din interiorul asociatiei si nu din afara. de comentarii si de sfaturi nu ducem lipsa.
deci...accept orice critica facuta cu bun simt si deschis si mai ales de la persoane care au decis sa se implice alaturi de noi. de la persoane bine intentionate putem primi sugestii. de la persoane care stau deoparte si ne "sfatuiesc" cum sa organizam treaba, ce sa declaram si ce nu, ce actiuni avem voie sa facem si ce nu, etc, orice referire la activitatea noastra e simplu fapt divers.
despre faza cu palmaresul eu nu discut aici.eventual pe privat sau la off topic
Reference URL's