Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Asociatia Suporter Club UTA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Suporter Club UTA anunţă organizarea unei deplasări la Slatina cu ocazia disputării partidei dintre ALRO şi UTA.
Partida se va disputa, Sâmbătă 12 martie 2011 cu începere de la ora 11:00, iar costul deplasării este de 80 de lei (70 de lei pentru membrii Suporter Club UTA). Înscrieri şi informaţii la telefon 0746056576 sau prin PM la mine sau Redpunk_One
Suporter Club UTA a pus la dispoziţia clubului UTA 1.000 de calendare de buzunar ce vor fi distribuite gratuit utiştilor care vor participa la meciul de sâmbătă împotriva celor de la C.S. Deva, începând cu ora 11. Calendarele vor fi distribuite cu prioritate celor care îşi vor procura bilete la casieriile clubului. Astfel, pentru fiecare bilet achiziţionat, primii 1.000 de spectatorii vor primi gratuit câte un calendar.
Suporter Club UTA doreşte pe această cale să facă un apel utiştilor pentru a strânge din nou rândurile în jurul echipei de suflet, indiferent de greutăţile financiare sau de altă natură prin care trece clubul. Indiferent de obiectiv, considerăm că „Bătrâna Doamnă” are nevoie de suporterii ei care altă dată umpleau până la refuz cocheta arenă construită de baronul Neuman.
PENTRU NOI DOAR UTA CONTEAZĂ!
CD-ul si nucleul "dur" al SCU e asteptat maine la 9,30 la PUB...
Sambata la ora 17 intalnire cu membrii SCU la OLP. Membrii care pana maine nu primesc un mail sau pm cu detalii pot cere amanunte prin pm la mine sau lau.
Comunicat Suporter Club UTA

Suporter Club UTA constată cu îngrijorare că din nou clubul fanion al Aradului a ajuns într-o situaţie deosebit de delicată, din cauza diletantismului care caracterizează fotbalul românesc începând de la cel mai înalt nivel, cât şi jocurilor de interese obscure care înconjoară echipa noastră de suflet.
Ne exprimăm stupoarea şi revolta faţă de neprofesionalismul şi duplicitatea Federaţiei Române de Fotbal în ceea ce priveşte felul în care a tratat cazul UTA. Am acceptat interdicţia de promovare dictată împotriva noastră ca o recunoaştere a faptului că prin schimbarea formei de organizare am dat dovadă de lipsă de fair play faţă de competiţie. Ultimatumul pentru plata unei datorii a fostei societăţi sub ameninţarea excluderii din competiţie este însă o decizie aberantă care vine să contrazică total prima hotarâre a FRF. Pentru că ori suntem o societate nouă şi drept consecinţă nu avem drept de promovare, ori suntem continuatorii vechii societăţi şi trebuie să plătim datoria acesteia dar atunci restricţia de promovare este nulă şi neavenită. Solicităm FRF să lămurească această situaţie înainte ca ea sa devină una greu de gestionat.
Pe de alta parte constatăm cu îngrijorare că UTA este prinsă la mijloc între actuala conducere, care lansează pe diverse canale informaţii cu privire la un grup de investitori italieni interesaţi să preia UTA şi un alt grup, condus de către domnii Zăhoi si Biriş, care au acţionat în instanţă clubul solicitând anularea constituirii UTA S.A., miza acestui război fiind pachetul de 51% din acţiunile UTA S.A. Pentru a lămuri acest conflict care nu poate duce la nimic bun, convocăm cele două părţi la o masă rotundă în data de marţi 12 aprilie, de la ora 14, la Old Lady’s Pub pe strada Poetului. Credem că doar prin dialogul între părţi aşezate la aceeaşi masă, cei implicaţi pot dovedi că sunt interesaţi în primul rând de binele UTA-ei şi de găsirea celor mai eficiente soluţii de depăşire a acestui moment. Adresăm de asemenea invitaţia de a participa la această masă rotundă şi reprezentanţilor autorităţilor locale pentru că UTA nu a fost şi nu trebuie să fie separată de preocupările conducătorilor oraşului şi judeţului. În spiritul transparenţei pe care l-am solicitat întotdeauna, întâlnirea va fi deschisă presei.
Dorim să ne păstram echidistanţa faţă de cele două grupuri şi ne asumăm rolul de mediatori pentru ca la iveală să iasă intenţiile şi soluţiile cele mai bune pentru binele UTA-ei, singurul scop pe care asociaţia noastră îl are încă de la înfiinţare. În cazul în care cei implicaţi nu înţeleg faptul că orice interese particulare sau de grup trebuie să se subordoneze intereselor clubului fanion al Aradului, ne rezervăm dreptul de a apela la toate mijloacele pe care le consideram potrivite pentru a evita umilirea şi distrugerea numelui UTA!
Pentru noi doar UTA contează!
Suporter Club UTA invita membri la o intalnire care va avea loc joi 16 iunie, ora 19, la Old Lady's Pub. Scopul intalnirii il reprezinta dezbaterea modului in care asociatia se va implica in actiunile care au ca scop salvarea de la desfiintare a judetului Arad.
Maine de la ora 17 la OLP Consiliul Director al asociatiei se intalneste pentru a discuta viitoarele actiuni din aceasta toamna. Ii asteptam cu aceasta ocazie pe toti cei nemultumiti sa vina cu propuneri si mai ales SA SE IMPLICE in concretizarea acestor propuneri. Nu de alta dar in ultima vreme aceasta asocitatie a fost dusa in spate din punct de vedere al faptelor concrete de o singura persoana; persoana care la Timisoara a fost luata in bascalie ca nu a organizat bine deplasarea sau mistocarita azi pentru ca ar fi gresit niste afise. Ii invitam pe cei nemultumiti sa vina sa ne ajute sa gasim locatii pentru turneul de fotbal, sa faca si sa puna afise, sa se ocupe de deplasari, sa stranga bani pentru actiuni.
Si daca asta e prea mult ii invitam macar pe cei care au restante de luni de zile la tricouri sa si le achite. Ar fi un gest de minim bun simt si respect pentru ca nu cred ca se pune problema de bani mai ales in cazul unora care la fiecare meci in peluza isi etaleaza toalele de firma.
cash-flow issues.
data viitoare nu mai dati si voi pe datorie ;)
Ai dreptate insa nu se gandea nimeni ca vor aparea astfel de probleme doar suntem intre noi. Oricum vor plati pentru ca daca nu schimbam placa.
(02-09-2011 10:33 AM)edenbeast Wrote: [ -> ]Maine de la ora 17 la OLP Consiliul Director al asociatiei se intalneste pentru a discuta viitoarele actiuni din aceasta toamna. Ii asteptam cu aceasta ocazie pe toti cei nemultumiti sa vina cu propuneri si mai ales SA SE IMPLICE in concretizarea acestor propuneri. Nu de alta dar in ultima vreme aceasta asocitatie a fost dusa in spate din punct de vedere al faptelor concrete de o singura persoana; persoana care la Timisoara a fost luata in bascalie ca nu a organizat bine deplasarea sau mistocarita azi pentru ca ar fi gresit niste afise. Ii invitam pe cei nemultumiti sa vina sa ne ajute sa gasim locatii pentru turneul de fotbal, sa faca si sa puna afise, sa se ocupe de deplasari, sa stranga bani pentru actiuni.
Si daca asta e prea mult ii invitam macar pe cei care au restante de luni de zile la tricouri sa si le achite. Ar fi un gest de minim bun simt si respect pentru ca nu cred ca se pune problema de bani mai ales in cazul unora care la fiecare meci in peluza isi etaleaza toalele de firma.

degeaba, n-ai cu cine 76
Corect!

Ne vedem la OLP , cei care vor sa si faca ceva nu doar sa comenteze de pe margine!
In urmatoarea perioada, adica in maxim 2 saptamani vrem sa scoatem un set de calendare cu tema "11-le ideal din istoria UTA-ei". Eu m-am gandit la o formula de echipa, care sa-i cuprinda pe cativa dintre marii jucatori ai Batranei Doamne din perioada in care am reusit sa castigam cele 6 titluri. Daca aveti propuneri pentru imbunatatirea acesteia, si ma adresez aici in special celor mai in varsta dintre noi, va rog, nu ezitati sa va spuneti parerea.
Formula la care m-am gandit eu ar fi:
Gornea - Vass, Farmatti, Pojoni - Petescu, Domide, Petschovschi, Brosovszky - Dembrovsky, Bonyhadi, Fl. Dumitrescu. Antrenor Coco Dumitrescu
Asteptam propunerile pana vineri 28 octombrie.
RedUTA revine in varianta blog. E doar un pas catre un site adevarat, moment la care speram sa ajungem intr-un viitor mai apropiat. Pentru varianta de revista asteptam vremuri mai bune.
http://suporteridespreuta.wordpress.com/
Am schimbat adresa blogului in http://redutaarad.wordpress.com/ . Reduta simplu nu a fost disponibila, deci adresa ramane redutaarad. Daca aveti materiale pentru blog va rugam sa ni le trimiteti (CD al SCU) si le vom publica. Multumim!
Noua adresa, mie nu imi merge.

LE: acum merge
http://www.aradon.ro/mos-craciun-va-fi-utist/1031034

Mos Craciun va fi utist!
Arad – Moş Crăciun utist va fi prezent joi, 22 decembrie 2011, ora 19, în faţa Palatului Administrativ din Arad pentru a se bucura împreună cu întreaga „familie UTA” de sărbătorile de iarnă.
Ca de fiecare dată, Moş Crăciun a pregătit pentru fiecare copil prezent în jurul Bradului mici cadouri alb-roşii. Asociaţia Suporter Club UTA vă invită să-l întâmpinăm cu bucurie pe Moşul cel Bun şi urează utiştilor de pretutindeni un Crăciun fericit şi îmbelşugat, alături de cei dragi !
Mos Craciun este utist!!!
Asociatia Suporter Club UTA a reusit si in acest an sa aduca bucurie in viata unor copii care merita mai mult de la viata. Joi, 22.12.2011, membrii asociatiei , jucatori ai echipei UTA, copii din cadrul centrului de copii si juniori al UTA-ei impreuna cu reprezentanti ai Centrului de Voluntariat Arad s-au deplasat la Caporal Alexa unde au impartit daruri unei familii cu 9 copii, cu mari dificultati financiare, fara nici un venit, care locuieste in aceste zile sub un acoperis deasupra capului doar datorita unui binefacator. Darurile au constat din alimente de stricta necesitate, dulciuri, detergent, produse de igiena personala si bineinteles din produsele promotionale cu sigla UTA-ei. Impresionati de acest caz o parte din cei prezenti au revenit si a doua zi cu alte daruri constand din alimente si articole de imbracaminte.
Seara Mos Craciun Utist a fost prezent in fata Palatului Administrativ din Arad unde s-au impartit tuturor celor prezenti calendare de perete, calendare de buzunar, brelocuri, abtibilduri cu insemnele UTA-ei dar si dulciuri celor mici.
Actiunea a continuat vineri, 23.12.2011 la Centrul de criza din Arad unde au fost impartite daruri altor 12 copii aflati in situatii disperate inimaginabile.
http://sportarad.ro/uta/mos-craciun-este...r-sarmani/

Asociaţia Suporter Club UTA a reuşit şi în acest an să aducă bucurie în viaţa unor copii care merită mai mult de la viaţă. Joi, membrii asociaţiei, jucători ai echipei UTA, copii din cadrul centrului de copii şi juniori al UTA-ei împreună cu reprezentanţi ai Centrului de Voluntariat Arad s-au deplasat la Caporal Alexa unde au împărţit daruri unei familii cu 9 copii, cu mari dificultăţi financiare, fără nici un venit, care locuieşte în aceste zile sub un acoperiş deasupra capului doar datorită unui binefăcător. Darurile au constat din alimente de strictă necesitate, dulciuri, detergent, produse de igienă personală şi bineînţeles din produsele promoţionale cu sigla „Bătrânei Doamne”. „Am fost foarte impresionat de acei copii sărmani, mă bucur că împreună cu sufletiştii noştri suporteri le-am putut aduce puţină bucurie în casă, cu ocazia sărbătorii de Crăciun”, a spus Claudiu Pascariu, căpitanul „alb-roşiilor”.
Impresionaţi de acest caz o parte din cei prezenţi au revenit şi a doua zi cu alte daruri constând din alimente şi articole de îmbrăcăminte.
Joi seara, Moş Crăciun Utist a fost prezent în faţa Palatului Administrativ din Arad unde s-au împărţit tuturor celorprezenţi calendare de perete, calendare de buzunar, brelocuri, abţibilduri cu însemnele UTA-ei, dar şi dulciuri celor mici.
Acţiunea a continuat şi ieri, la Centrul de criză din Arad unde au fost împărţite daruri altor 12 copii aflaţi în situaţii disperate inimaginabile. „Aici am întâlnit alţi copii trişti, pe care i-am putut înveseli puţin cu cadourile noastre. Doi dintre băieţi, de vreo 11-12 ani, chiar s-au declarat suporterii UTA-ei şi vom încerca să-i aducem la meciurile noastre din retur”, ne-a mărturisit Pascariu.
Suporter Club UTA mulţumeşte celor ce s-au implicat în reuşita acestei acţiuni şi vă urează: Sărbători fericite!
Invitatie catre suporterii aradeni
Marţi, 03 Ianuarie 2012 09:33 |

http://www.uta-Arad.ro/www/

Clubul FC UTA Arad impreuna cu Suporter Club UTA Arad si Galleria Arad Mall organizeaza la inceputul anului 2012 o serie de evenimente ce au ca scop promovarea Fotbal Club UTA si atragerea de cati mai multi suporteri in randurile sale. In data de 4 ianuarie 2012 la etajul 2 din Mall Galleria Arad va avea loc o expozitie , in cadrul “Evenimentele lunii ianuarie”, pe care va invitam sa o vizitati.
Aceasta se va desfasura intre orele 17 si 19 in zona de food court si va contine produse cu UTA Arad, colectionate de catre suporteri de-a lungul anilor. Printre expozanti se va numara si fostul mare fotbalist aradean si totodata jucator al echipei nationale a Romaniei, Flavius Domide.”Tot cu aceasta ocazie la “ Ora jocurilor sportive” veti avea ocazia sa va intalniti cu actuali jucatori ai FC UTA Arad cat si fosti jucatori de marca, actualmente formand Old Boy UTA. Ei vor imparti mingi cu semnaturile jucatorilor si alte surprize.

Va asteptam sa fiti prezenti in numar cat mai mare.

http://sportarad.ro/uta/utistii-le-dau-i...eria-mall/

http://www.observator.info/articol_21900...-mall.html
Reference URL's