oricum o mana de oameni se implica. dar in ritmul asta proiectele noastre vor fi f greu realizabile. ganditi-va daca organizam un eveniment serios, gen meci de fotbal intre UTA si o alta echipa cu un meci de old-boys in deschidere intre UTA si poli, cu invitarea oficialitatilor, cu depunere de coroane la Peci, etc, toate astea cu ocazia zilei de 2 iulie...credeti ca o chestie de genul asta se poate face cu 5 oameni si cu 500 de lei????
vreti binele UTA-ei? hai sa facem ceva impreuna pt UTA si pentru noi, suporterii ei...
Pai e important si numarul...azi am vazut un comunicat al Ligii Suporterilor UTA 90 care organiza deplasarea la meciul nationalei. Banuiesc ca cineva a vazut in ziar ca exista SCUTA si a reactivat chestia asta ori stim toti ca pseudo asociatiile astea erau folosite la mici afaceri gen deplasari si bilete. Ori SCUTA exista pentru cu totul alte motive de accea e important sa nu se creeze confuzii intre noi si genu asta de asociatii.
Va mai dura pana cand "multimea" se va inghesui sa adere la ASC UTA. Asta e.
Oricum, pana atunci trebuie gandita o modalitate de comunicare. Cumva, actiunile organizate de ASC UTA trebuie comunicate la un numar cat mai mare de oameni. Sa nu se raspandeasca impresia ca e un cerc inchis.
E bine ca se vorbeste de SCU dar articolul nu e 'super', are destule carente. Unele din vorbele noastre nu au fost transpuse exact ceea ce am sesizat si in alte ziare, fapt ce nu constituie o surpriza in conditiile in care reportofoane nu prea am vazut la conferinta de presa.
In al doilea rand, ong-ul Suporter Club UTA este cu totul altceva decat celalate fan cluburi din Arad care de fapt sunt niste birturi obscure, si nu organizatii de suporteri. Se creaza niste confuzii intre ideea de organizatie a suporterilor si ideea de locatie-fan club.
Cine inca nu a complectat cere pt a fi suporter mai poate????
mai poate! nu exista un termen limita, dar pentru a putea realiza cat mai multe lucruri e nevoie de putina "viteza"
Dar atunci nu exista Suporter Club Uta...:eek:
Miting
pentru
FC UTA
Cine doreşte să nu moară echipa
fanion a judeţului, FC UTA, este invitat
să participe la un miting de solidaritate,
ce se vrea a sensibiliza factorii de
decizie locali şi oamenii de afaceri ară-
deni. Mitingul va avea loc vineri, 5 iulie,
ora 11.00 în faţa primăriei.
Dacă va fi nevoie, va continua şi luni
şi marţi şi toată săptămâna viitoare,
pentru că arădenii trebuie să lupte ca
FC UTA să evolueze în prima divizie.
Mitingul este organizat de Nicolae
Ieran – preşedintele Partidului
Necomuniştilor, în colaborare cu
Suporter Club UTA.
http://www.observator.info/arhiva/2002/i....pdf.:eek:
am gasit totusi ceva legat de
presedintele Ligii Suporter-Club UTA, Petru Botis
calincrt's edit: ARTICOL PUBLICAT IN 2002 IN ZIARUL "OBSERVATOR"
Scorpio si asta tot asa miting o sa fie cum a fost saptamana trecuta ca nu era nimeni??Ar trebui impartite fluturase si dat in ziare ca sa stie lumea ca va miting si ca pentru ce va fi mitingu asta daca tot vrei sa iasa ceva din miting si sa fie lume!!!!parerea mea!!!
1.Nu cred ca mitingul e prima actiune necesara.
2.Asocierea cu Ieran ne scoate din zona partenerilor seriosi in dialogul cu administratia.
3. Ar trebui verificat cei cu Liga asta c aprea dubios mi se pare ca a aparut acum cand i-am dat noi drumul.
:)) N-ati fost atenti! E vorba de un articol din anul 2002:))
Scrie acolo: arhiva 2002, la link. Eu ma miram ca exista atunci denumirea asta: Suporter Club Uta.
scorpio Wrote::)) N-ati fost atenti! E vorba de un articol din anul 2002:))
Scrie acolo: arhiva 2002, la link. Eu ma miram ca exista atunci denumirea asta: Suporter Club Uta.
daca nu ma insel si pe autocarul ala vechi e scris ceva de genul doar ca e trecut si RF
M-am linistit.....oarecum :smile:
Botis nu conducea Liga Suporterilor din Banat si Transilvania ?!?!
Asociatia Liga Suporterilor din Banat si Transilvania este doar o obsesie tampita de-a lui Botis, din cate stiu aceasta "asociatie" exista doar cu numele pentru ca nu exista niciun act care sa ateste existenta acesteia.
atentiune!!!! am chitantierele! cei care au depus cererile de inscriere pot plati taxa de inscriere si cotizatia lunii iunie. data si locul unde se vor plati taxele si unde se vor primi documentele necesare inscrierii (pt cei ce nu le-au depus deja) le voi anunta pe forum si probabil saptamana viitoare in presa.
cei nerabdatori pot intreba prin pm, mail sau telefon...:smile:
adresa oficiala provizorie unde se pot pune intrebari referitoare la activitatea Suporter Club UTA este : suporterclubuta@yahoo.com.
IMPORTANT!!!!!
Prima etapa de depunere a cererilor de inscriere in Suporter Club UTA se va incheia in data de 20.06.2007.
Inscrierile vor continua si dupa aceasta data, fara limita de timp insa, deoarece actiunile asociatiei necesita deplina noastra atentie am stabilit acest termen pentru a putea comanda si legitimatiile de membru. Legitimatiile se vor elibera pentru persoanele care au depus cererea impreuna cu copia actului de buletin si poza si care au achitat taxa de inscriere.
Pana la stabilirea unui sediu corespunzator al asociatiei pentru depunerea cererilor de inscriere si pentru alte probleme vom stabili un program si o locatie provizorie unde vom putea fi contactati si gasiti. (cel mai tarziu pana la sfarsitul saptamanii).
pana atunci, cei care nu au achitat taxa de inscriere sunt rugati sa ma contacteze (pm, mail, telefonic).
De asemenea persoanele care au achitat taxa de inscriere sau cotizatia vor fi contactate pentru a li se inmana chitantele
suntem extrem de aproape de a obtine un sediu la stadion. sa speram ca in weekend vom avea vesti bune si de saptamana viitoare sa incepem sa functionam intr-o locatie usor accesibila. pana atunci inscrierile continua in locatiile deja cunoscute.
SI NU UITATI DE ADRESA NOASTRA DE MAIL suporterclubuta@yahoo.com
aici puteti pune intrebari si aveti sanse mari sa primiti si raspunsuri. deasemenea puteti primi formulare de inscriere, statut samd.