nu o sa mai apucam returul. nici el, nici noi, nici UTA...
din punctul meu de vedere joi seara e ultimul termen pe care i-l mai acord. mi-e scarba si sila de cate informatii stiu. mi-e dor sa fiu doar suporter...
Remb Wrote:Chirila nu da doi bani pe voi cum nu dati nici voi pe el, asa ca intalnirea asta CHirila vs ASociatia va avea loc undeva prin Ianuarie 2009.
No ofense people dar Chirila va cam luxeaza cum poate.....pana cand numai el stie.
Aveti UTA la voi dar el cam face ce vrea cu ea fara sa va zica voua ce.
Chirila vs Asociatia suporter club UTA 1-0
Sa vedem returul............
:lol:
Desi situatia de la UTA provoaca orice inafara de rasete, nu ma pot abtine dupa ce am citit postarea ta. Daca ai impresia ca exista un meci SCU vs Chirila, te inseli. Daca intr-adevar 'ne-ar luxa' pe noi, asta chiar ar fi cea mai mica dintre probleme. Deocamdata cea 'luxata' e UTA , care, in ciuda pozitiei din clasament, are in ghips ambele maini si picioare iar managerului-antrenor i se pare normala situatia. Tara arde si "babele" ...vand pantofi prin Arad.
Functionam pe principiul "Replica" si " no action" intr-o tara devorata de sindromul eminescian in care ne place sa ne victimizam alaturi de altii, dar sa nu luam nici o atitudine ...de ce , pt. ca ni se pare mult mai simplu asta intre 2 cumparaturi la Carefour si Metro, si sa asteptam ca "soarele " sa rasara asa cum vrem, de undeva ( fie el si Bara sau oricare)........................
Mitul nostru "UTA" moare, si ne pierdem in cuvinte non sens si discutii contradictori.
Remb Wrote:Functionam pe principiul "Replica" si " no action" intr-o tara devorata de sindromul eminescian in care ne place sa ne victimizam alaturi de altii, dar sa nu luam nici o atitudine ...de ce , pt. ca ni se pare mult mai simplu asta intre 2 cumparaturi la Carefour si Metro, si sa asteptam ca "soarele " sa rasara asa cum vrem, de undeva ( fie el si Bara sau oricare)........................
Mitul nostru "UTA" moare, si ne pierdem in cuvinte non sens si discutii contradictori.
da nici tu nu oferi solutii viabile... un non sens de non sens!
@Remb, vezi ca nu ti-ai ales topicul potrivit in care sa vorbesti despre 'no action' si cumparaturi la Metro si Carrefour. Daca ai ceva constructiv si obiectiv de zis, spune! Daca nu, nu incarca topicul degeaba.
Xtreme Wrote:Remb Wrote:Functionam pe principiul "Replica" si " no action" intr-o tara devorata de sindromul eminescian in care ne place sa ne victimizam alaturi de altii, dar sa nu luam nici o atitudine ...de ce , pt. ca ni se pare mult mai simplu asta intre 2 cumparaturi la Carefour si Metro, si sa asteptam ca "soarele " sa rasara asa cum vrem, de undeva ( fie el si Bara sau oricare)........................
da nici tu nu oferi solutii viabile... un non sens de non sens!
@ Xtreme , sunt prea mic, pt. unii si un suporter prea mare pt. altii.....
De ce dracu , ne ascundem dupa degete, de ce nu putem arata cu degetu si pune sare pe rana daca situatia de la UTA e asa gri cum altii scriu?
De ce? Care sunt dedesubturile din aceasta "inclestare" Chirila vs Asoc. Suporteri UTA?
Ceva e putred, si mar nu e................
UTA merita sa fie salvata! Merita sa salvati UTA!
La fel cum a facut-o in noiembrie anul trecut, Suporter Club UTA ia atitudine, intr-un nou moment greu pentru gruparea alb-rosie:
„Ne aflam din nou pusi in situatia de a face un apel public pentru salvarea UTA-ei. De data aceasta, doar banii o mai pot salva, pentru ca atasamentul nostru nu inseamna nimic in fata salariilor neplatite si a datoriilor care vor avea ca rezultat neprogramarea echipei in campionat si retrogradarea in Liga a III-a. Se va intampla ceea ce niciun aradean nu si-ar fi putut imagina vreodata, fie el chiar si dezinteresat de fotbal: UTA se va stinge incet sub privirile noastre neputincioase.
Pentru ca asta sa nu se intample, avem nevoie de un partener. Sau mai multi. Cineva care sa investeasca financiar in UTA, iar noi vom participa in continuare cu capital emotional dar si activ prin actiunile asociatiei. Aradenii au nevoie de UTA, iar UTA poate fi o investitie inspirata, o afacere profitabila. Nu mai e nevoie sa ne prezentam echipa, „Batrana Doamna” a fotbalului romanesc, pentru ca toate lumea ii cunoaste performantele din palmares. Ii invitam pe cei care ar putea fi interesati sa analizeze situasia financiara a clubului si sa cantareasca oportunitatea unei investitii, salvand astfel mandria Aradului. Asociatia Suporter Club UTA, in calitate de unic membru in FCM UTA declara ca are nevoie de investitori seriosi, pentru ca Batrana Doamna merita sa fie salvata!”
http://www.sportarad.com/index.php?optio...&Itemid=86
"...........Un alt aspect important pe care conducerea Suporter Club UTA a dorit să-l comunice opiniei publice, a fost lansarea unui apel public către orice potenţial investitor ce ar dori să investească în fotbal, prin care să se afle disponibilitatea membrilor asociaţiei de a îi prezenta situaţia exactă a clubului din punct de vedere financiar. Se cunoaşte faptul că după retragerea lui Nicolae Bara şi a reprezentanţilor Frigotehnica din Asociaţia Fotbal Club Municipal UTA, singurul membru rămas în respectiva asociaţie este Asociaţia Suporter Club UTA, reprezentată la rândul ei de secretarul Ciprian Jurma. Astfel în acest moment, oricine ar dori să preia UTA, poate afla informaţiile corecte de la membrii asociaţiei şi este rugat să îi contacteze. Nicolae Bara a declarat în repetate rânduri faptul că a renunţat la orice pretenţie financiară din partea clubului UTA, astfel că ar rămâne de plătit doar datoriile curente. Până nu va deveni prea târziu, suporterii arădeni îşi doresc ca UTA să fie preluată de un investitor adevărat, pentru a evita situaţia din prezent când clubul trăieşte exclusiv din împrumuturi, cărora le va veni într-un târziu ziua scadenţei..."
http://www.observator.info/sport-2/numel...or-aradeni
@Remb, ce nu se vede din randurile de mai sus? Degetul sau rana? Nu ai vrea cumva sa publicam pe forum datoriile UTA-ei si situatia financiara completa? Ce mai trebuie zis ca sa se realizeze ca UTA se afla in cea mai neagra perioada din istoria ei si mai aproape de prapastie decat a fost vreodata in ultimii 20 de ani ?
bine punctat Seba,dar totusi ceva trebuie facut in plus...in plm asta ne baga in gaura complet si ca orice mitic,isi ia bagajul si pleaca!
apropo,voi aveti puterea juridica sa-l demiteti pe Chirila?
Da, daca facem rost de 150.000 de EURO. Asta e clauza lui de reziliere.
Nicio portita legata de rezultatele echipei?
cip_leo Wrote:nu o sa mai apucam returul. nici el, nici noi, nici UTA...
din punctul meu de vedere joi seara e ultimul termen pe care i-l mai acord. mi-e scarba si sila de cate informatii stiu. mi-e dor sa fiu doar suporter...
cip_leo ,vecine ,fi te rog mai explicit daca ai informatii importante indiferent de ce natura te rog impartasestele si noua,nu cred ca pot face mai mult rau decit este acum,ce termen este joi?daca tot este sa murim macar sa o facem demn si cu fruntea sus
pana joi mai astept sa ne onoreze domnul manager invitatia.
crede-ma vecine, nu pot sa le impartasesc. cel putin nu acum. e o chestie de "obraz" si de minima responsabilitate
Promovarea UTA-ei in scoli demareaza la Curtici
Suporter Club demareaza de saptamana viitoare actiunea „UTA, echipa ta”, prin care se doreste promovarea in randul elevilor a imaginii celei mai titrate echipe din Provincie. Joi, 2 octombrie, de la ora 13, reprezentanti ai SCU, impreuna cu trei jucatori din lotul „Batranei Doamne”, se vor afla la dispozitia elevilor de la Liceul Teoretic „Ion Creanga” din Cluj. „Vom imparti brosura de 8 pagini pe care o vom tipari zilele urmatoare, jucatorii care ne vor insoti vor imparti autografe, dar vor si vor disputa un meci demonstrativ cu o echipa a Liceului, se vor da produse promotionale cu echipa fanion a orasului, revista REDUTA, si tot felul de premii venite dintr-o importanta sponsorizare”, ne-a marturisit Sebastian Bulumac, presedintele Suporter Club UTA.
p.s: felicitari pt aceasta initiativa si la cat mai multe scoli vizitate:)
Felicitari!
Brand-ul UTA chiar trebuie promovat pentru ca pana acum nu s-a facut nimic pentru a promova acest brand.
UTA este o echipa de traditie si merita sa aiba multi fani din provincie...mai ales tineret.
Liceul e la Curtici nu la Cluj
Adresa noastra catre conducerea institutiei de invatamant
Asociatia Suporter Club UTA in colaborare cu clubul FCM UTA intentioneaza sa demareze o actiune de promovare a imaginii clubului fanion al Aradului in randul elevilor din municipiu si judet. Brandul UTA este un element important care defineste identitatea orasului Arad si al intregului judet si dorim sa transmitem acest lucru si generatiilor mai tinere. In acelasi timp, actiunea noastra se doreste a fi si o invitatie adresata tinerilor de a practica sportul, acest mod sanatos de petrecere a timpului liber. In randurile de mai jos, va prezentam programul acestui eveniment, sperand ca vom avea parte de acceptul dumneavoastra in organizarea unei actiuni care va promova si institutia de invatamant pe care o conduceti:
Joi, 2 octombrie, ora 13:00 - actiune de promovare a UTA-ei la Grupul Scolar "Ion Creanga" din Curtici
Slogan actiune - UTA e echipa ta!
Organizatori: Suporter Club UTA in colaborare cu FCM UTA
Participanti:
• Dorin Stana – director FCM UTA
• 3 fotbalisti reprezentativi din lotul echipei
• Membrii Suporter Club UTA
Sponsori: Horse Transport
Parteneri media: Observator aradean, Sportarad, COM24
Desfasurarea evenimentului
- impartirea gratuita a brosurilor UTA e echipa ta!
- impartire gratuita a unor materiale promotionale cu UTA (pixuri, brelocuri, autocolante, etc)
- vanzare revista REDUTA si a altor materiale promotionale cu UTA
- meci de fotbal cu participarea celor 3 fotbalisti (sala de sport)
- concurs cu premii: “da-i gol lui Hutan” (premiu: revista, pix, breloc, un tricou sau fular, etc)
- concurs cu premii: castiga cel care stie imnul suporterilor sau alte cantece de incurajare a echipei
- invitatie adresata profesorilor de educatie fizica de a insoti grupuri de copii la meciurile UTA-ei, transportul la stadion dus-intors asigurat de Suporter Club UTA
Suporter Club UTA
p.s. Raspunsul a fost pozitiv, drept urmare....la treaba! :smile:
SUCCES!
ESTE O INITIATIVA BINEVENITA SI SPER SA NU SE OPREASCA AICI!
Eu sper sa se intample lucrul asta si in liceele din Arad.. eu cred ca se gaseste in fiecare liceu 1-2 UT-isti care sa ajute... problema ii cu resursele financiare...
Cred ca ar trebui cat mai multi dintre noi sa ne implicam in aceste actiuni ale SCUTA. Chiar e nevoie. Ati putea pune un sef de proiect la treaba asta si sa ne impartim pe licee. Eu si cativa prieteni am lua Liceul German si Liceul Vasile Goldiş. Plus pe acţiunea se poate cere cofinanţare de la Consiliul Judeţean am documentaţia necesară.