Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Asociatia Suporter Club UTA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Cum se poate inscrie un suporter din strainatate ?
cip_leo Wrote:pentru suporterii din afara Aradului: cererea de inscriere impreuna cu copia actului de identitate si poza vor putea fi trimise prin mail la adresa suporterclubuta@yahoo.com sau prin scrisoare recomandata. pentru informatii privind adresa de destinatie si contul bancar (pentru achitarea taxei de inscriere si a cotizatiei) va rog sa va adresati cu pm sau mail.
sa va pregatiti pentru saptamana viitoare taxa de inscriere si poza format BULETIN...color. o sa-i dam drumul in forta!!!!!!!!!!
inca o data, o rugaminte, incercati sa va grabiti cu cererile de inscriere. multumesc!
Cererea o descarcam de pe forum , o scoatem la imprimanta si o completam?
exact. cereri se mai gasesc la olp si la computer world dar daca aveti posibilitatea descarcarii e si mai bine. nu uitati de copia buletinului si, daca aveti, si de poza.
O.K. mersi acum o completez si am sa o las la OLP.
Faina treaba ASOCIATIA SUPORTER CLUB UTA. UTA are nevoie de multa, multa imagine, in scoli si in judet. Bravo!
au inceput stririle la TV Arad........atentie la sport
nadaaaaa. de fapt, florin coita nu a avut camera video...hmmm
S-a nascut „Suporter Club UTA"!
Luni, 14 Mai 2007
O mana de tineri din Arad, suporteri infocati ai „Batranei Doamne", au infiintat cea de-a doua asociatie nonguvernamentala a fanilor unei echipe din fotbalul romanesc. Dupa ce in primele luni ale acestui an, la Bucuresti a aparut un organism asemanator rezervat sustinatorilor Stelei, chiar astazi s-a nascut „Suporter Club UTA". Asociatia si-a dobandit deja statut juridic si isi propune reprezentarea suporterilor „alb-rosii", promovarea, protejarea imaginii, identitatii, istoriei si traditiei Campioanei Provinciei.

Deocamdata, Asociatia numara noua membri, dar fondatorii au precizat ca deja s-a format un „nucleu" de 150 de persoane ce vor adera la incepand de astazi la „Suporter Club UTA".

Dintre cei noua initiatori ai proiectului, s-a stabilit si un Consiliu Director Provizoriu din care fac parte: Sebastian Bulumac - presedinte, Calin Cretu - vicepresedinte, Ciprian Jurma - secretar si Cristian Brojba - membru. Cei care vor dori sa se inscrie vor trebui sa achite 10 lei, aceeasi suma constituind-o si cotizatia lunara. Membrii fondatori au precizat faptul ca nu reprezinta nici clubul UTA si nici vreuna dintre galeriile „Batranei Doamne", dar ca oricine e primit cu bratele deschise in noul organism.
In principiu, se pot inscrie doar persoanele care au implinit deja 18 ani, dar se gandeste o formula prin care si fanii mai tineri sa beneficieze de o titulatura de genul „membru-junior". Actuala conducere a „Suporter Club UTA" doreste ca in cel mult sase luni de zile sa convoace o Adunarea Generala in care se va mai umbla la statut si - eventual - se va schimba si componenta actualului Consiliu Director. Pana una alta, initiatorii proiectului explica astfel pasii facuti si isi propun urmatoarele:

Sebastian Bulumac (presedinte):

„In primul rand, vrem sa imbunatim imaginea acestui club greu incercat in ultimii 17 ani. Se stie prin cate dificultati a trecut UTA si cum a fost pasata ea ca o minge de ping-pong pe la diferite persoane din Arad. Noi dorim sa fim mereu aproape de problemele clubului si echipei si sa incercam sa prevenim unele lucruri."

„Eu zic ca am gasit formula prin care putem ajuta suporterii UTA-ei. De acum inainte orice va sprijini financiar aceasta societate stie concret unde vor merge banii donati de el. Prin noi, fiecare suporter al UTA-ei va putea fi sprijinit concret, mai ales in cazul deplasarilor. Deocamdata, pe langa taxa de inscriere si cotizatii, trebuie sa identificam si eventualele persoane sau societati ce vor fi dispuse sa ne ajute si cu siguranta le vom gasi, caci UTA e un simbol si atrage ca un magnet. In plus de asta, avem deja sprijinul moral al domnului Bara. Noi speram si suntem convinsi ca le vom da un imbold si celor din conducerea clubului, mai ales in ceea ce priveste chestiunile ce tin de imagine."

„Intentionam sa tiparim o carte despre istoria glorioasa a UTA-ei, sau macar sa retiparim cartea lui Aristide Buhoiu despre Petschovschi. De asemenea, avem in plan editarea unor programe de meci, in care sa facem apel la cei care au asistat la meciurile din vremurile de glorie sau la cei care au scris istoria mai veche sau mai recenta a Batranei Doamne"

Calin Cretu (vicepresedinte):

„Aceasta asociatie este o dorinta mai veche a noastra si oricum se nastea, chiar daca la un moment dat nu am mai avut siguranta ca UTA va ramane in Liga 1."

„Credem cu tarie ca la Arad ar fi nevoie de o educare a spectatorilor si aici nu ma refer la cei din galerie. Putini sunt cei care stiu sa-si incurajeze ca lumea echipa, abuzand de acel refren anti-Timisoara."

Ciprian Jurma (secretar):

„Pentru a da si un mai mare impact acestei actiuni dorim sa ne stabilim sediul chiar undeva, in interiorul clubului UTA, iar in acest sens am primit deja proisiuni pentru un spatiu."

„E pura coincidenta nasterea <<Suporter Club UTA>> inaintea derby-ului cu Poli, dar ne bucuram ca s-a intamplat asa. Este un eveniment foarte important pentru Arad si toti trebuie sa contribuim la acest spectacol, insa in limitele sportivitatii si a bunului simt."

In jurul orei 19 vom publica tot statutul si obiectivele Asociatiei „Suporter Club UTA".

Ultima actualizare ( Luni, 14 Mai 2007 )

http://www.sportarad.com

Felicitari baieti tot respectul si sa speram ca veti face o treaba buna cu aceasta organizatie bineinteles cu ajutorul nostru.
bafta.

ColoniaUTA

... Sebi,Calin Cipri,Cristi etc,etc...!!Curaj ficiori !!Sinteti pe drumul cel bun..

HAI UTA !!
multumim pt. incurajari si va asteptam alaturi de noi,sa devenim o organizatie din ce in ce mai puternica si sa bifam cat mai multe realizari! multumiri de asemenea si lui collin de la OLP, pt. sprijinul acordat!
FELICITARI SI LA MAI MARE8)
Mah, io am completat cererea acum vreo saptamana, dar n`am avut copie CI si poza atunci. Mai aveti cererea sau tre ca completez alta???? O ramas la OLP. Maine duc poza si xerox CI la Colin............................ In situatia mea sunt mai multe persoane, asa ca astept raspuns. Pronto!!!

P.S. Poate se poate face ceva pentru persoanele care nu dispun de fonduri sau care nu au varsta ceva de genul "membru simpatizant", fara a beneficia de nici un drept in ong, asta pentru ca si sustinerea morala conteaza.

Parerea mea, am fost la Conpenhaga.....................:lol:
du-le la Colin...repede. cererile lasate la Colin le-am ridicat. sunteti deja in baza de date...:smile:
cei care au intr-adevar probleme ne pot solicita scutirea de cotizatie. si daca ei au prea mult bun simt sa ne ceara asta, cei care le cunosc problemele ne pot anunta.
persoanele sub 18 ani vor deveni membrii juniori. amanuntele se pot discuta cu mine sau cu alt membru fondator.
REDnex Wrote:Mah, io am completat cererea acum vreo saptamana, dar n`am avut copie CI si poza atunci. Mai aveti cererea sau tre ca completez alta???? O ramas la OLP. Maine duc poza si xerox CI la Colin............................ In situatia mea sunt mai multe persoane, asa ca astept raspuns. Pronto!!!

P.S. Poate se poate face ceva pentru persoanele care nu dispun de fonduri sau care nu au varsta ceva de genul "membru simpatizant", fara a beneficia de nici un drept in ong, asta pentru ca si sustinerea morala conteaza.

Parerea mea,   am fost la Conpenhaga.....................:lol:
du-le repede ca noi plecam la zurich
pana in acest moment am primit 22 de cereri. nu toate sunt complete, adica nu au anexat copia actului de identitate si poza dar avand in vedere meciul de maine e de inteles sa nu va stresez :smile:
"avalansa" de cereri se va depune maine (vin utistii timisoreni) 8)
ceilalti ar face bine sa se pregateasca saptamana viitoare ca nu e timp de pierdut
nu a fost chiar o avalansa de cereri dar au fost cateva. acum ca a trecut Meciul haideti sa ne apucam de treaba. astept cereri...
Cred ca toata lumea a inteles cum se poate inscrie un suporter din afara aradului.Dar ideea e urmatoare;Eu personal sunt in statele unite ale americii cea ce inseamna ca e putin cam complicat.Va spun asta deoarece taxele pentru un transfer de bani in romania sunt mari si nu e avantajos ca pt 5 dolari pe luna sa platesti 50 taxe la banca.Poate daca s-ar gasi o alta solutie ar fi perfect.Ma gandesc ca SCU sa isi creeze o pagina web in care sa se prezinte proiectele,ce s-a realizat ce se vrea si ce se intampla la adunarile SCU.Asa iubitorii UTA-ei din afara tarii pot sa fie la curent cu ce se intampla mult mai usor.
E doar o idee.
Reference URL's