micalaceanul Wrote:Scuze de offtopic:Sa vina echipa si la Liceul Teoretic "Vasile Goldis"! Sunt foarte multi Utisti la noi! Inclusiv la liceu!:icon_cheesygrin:
OnTopic:Una din cele mai bune idei campania in scoli!
Pai asta ii faza ca Suporter Club UTA vine in scoli sa le bage UTA in cap la tineri.De exemplu eu sunt singurul utist din scoala in rest nimeni.Si toti imi zic ca UTA este o echipa de desculti si eu incep sa ma enervez si dupaia le amintesc ca ei sunt nascuti in Arad si UTA este echipa aradului ;).
scuze ca continui aici cu offtopicul :
@Dudi_Rudi_UTA: baietii ar trebui sa vada ca sunt si iubiti prin scoli... daca vin la voi sa ii intampine cineva , nu bucurestenii sau ce is peacolo , trebuie sa vada ca exista fani si printre elevi... :wink:
discutia o continuam la "OFF-TOPIC !!!"
asteptam implicarea voastra a elevilor utisti, si primul lucru ar fi sa va inscrieti in Asociatia juniorilor SCUTA .
ca veni vorba de Suporter Club UTA Junior, va anuntam pe toti cei cu varsta intre 10 si 18 ani ca puteti deveni membri ai acestei sectiuni a asociatiei completand o cerere (atasata) si contactandu-ne pe forumul
http://www.suporterclubuta.ro sau pe id de yahoo messenger: juniorscu. tot acolo gasiti si detalii privind conditiile de inscriere
[
attachment=508]
Dudi_Rudi_UTA Wrote:Veniti si in Micalaca la Scoala Generala 22 cumva ? Ca acolo sunt eu.Mai intai daca veniti sa vorbiti cu directorul ca ii un incruntat si comunist :)).Se pare ca eu sunt singurul utist adevarat in scoala ca in rest toti cu Bucuresti.
Daca e asa si in alte scoli, situatia e foarte grava ! Nu credeam ca-i chiar asa in scolile din Arad. Chiar daca acuma incepe o campanie de promovare a UTA-ei, rezultatele nu se vor vedea decit peste citiva ani. Din pacate, clubul nu ajuta cu nimic...la capitolul imagine e dezastru !
Felicitari SC UTA pentru tot ce faceti !
La mine in liceu sunt o gramada de UTA-isti. Multi membrii din galerie sunt elevi aici. Daca doriti sa veniti si la Iuliu Maniu, ar fi super. :biggrin:
Asociatia Suporter Club UTA reia, incepand cu meciul UTA- Gloria Bistrita, realizarea programelor de meci.
De aceasta data programele de meci vor avea caracter oficial si vor avea o noua forma grafica precum si un continut mai bogat.
Acest program este programul oficial al clubului si prin urmare este "achitat" de catre club.
Pe aceasta cale dorim sa-i multumim in primul rand domnului Adrian Alexandrescu care impreuna cu domnul Marius Mitran ne-au acordat increderea si sprijinul necesar pentru realizarea programului.
De asemenea trebuie recunoscut si meritul domnului Bara care a primit cu multa deschidere propunerea noastra si s-a aratat "incantat" de realizarea programului de meci.
Programele vor fi distribuite gratuit la intrarile in stadion pana cu 15 minute inainte de inceperea meciului de duminica.
In legatura cu Suporter Club UTA Junior daca m-am inscris atunci trebuie sa contribui cu o suma de bani?
membrii "juniori" nu achita taxa de inscriere sau cotizatie...
As ruga daca este posibil ca "Asociatia Suporter Club UTA " sa se sesizeze in cazul declaratiilor "Domnului" Iancu...investitor la Poli1921:
""Atrag atentia tuturor conducatorilor de club care vor juca cu UTA ca exista o legatura de afaceri intre o firma care este proprietatea lui Ionut Lupescu si Radio Sport Total FM, care este proprietatea domnului Bara, actionarul de la UTA. In aceste conditii nicio delegare a vreunui arbitru care va fi la centru la un meci al UTA nu va fi mai presus de suspiciuni. Precizez ca domnul Bara e in afara oricaror suspiciuni", a spus Marian Iancu pentru NewsIn."
sursa :
http://www.sportarad.com
Desi, ulterior dansul a incercat in stilul caracteristic de a se "scuza":
"Ma simt nevoit sa repet: este in afara oricaror suspiciuni domnul Nicolae Bara. Il cunosc foarte bine, m-am intalnit de cateva ori cu dumnealui si sunt de parere ca este un om exceptional. E singurul care isi doreste in acest moment ca UTA sa mearga mai departe. Nu am adus atingere domnului Bara si il scot in afara oricarei suspiciuni. Pe mine ma pune in garda nonsalanta cu care Lupescu a mintit si la televizor, atunci cand l-am intrebat daca este vreo legatura intre Sport Total FM si Sport Magazin. A spus ca nu are nicio legatura. Ies la iveala minciuna, duplicitatea sa. Incep sa ma gandesc - de ce nu sa fie el omul pe care mafia pariurilor si l-a gasit in interiorul Federatiei? Nonsalanta cu care a mintit este problema. Ii pun moralitatea la indoiala. Nu era niciun act reprobabil daca ar fi recunoscut. Nu e nimic rau in faptul ca are o colaborare, ci faptul ca a mintit. De ce a trebuit sa minta? Ce mai are de ascuns acest om? El nu merita sa ocupe functia pe care o detine, trebuie sa plece, sa ne lase, pentru ca este un prefacut, un duplicitar. Nu poate sa stea el sa ne invete pe noi ce avem de facut. Daca presa va continua sa il mangaie, sa ii cante in struna, il va avea pe constiinta, pentru ca el va crede ca face bine ce face. El nu a mintit din prostie, ci cu interes, este un netrebnic. Poate sa ma dea in judecata, pentru ca ii voi demonstra ca asa este", a declarat Marian Iancu
"Nu ma intereseaza relatia dintre Sport Total FM si Sport Magazin, ci minciuna acelui om. Nu am ce sa reprosez nimanui de la Sport Total FM. Este politica radioului si este dreptul sau sa isi aleaga strategia. Nu am calitatea si nici dorinta sa imput vreo greseala radioului, nu am niciun interes. Nu are nicio legatura Sport Total FM, eu doar am scos la lumina minciunile acestui federal. Nu situatia de fapt este problema, ci minciuna. Chiar nu ma intereseaza daca Sport Total FM si Sport Magazin au o afacere. Dar de ce trebuia sa nege Lupescu aceasta legatura?", a mai spus finantatorul echipei banatene.
"Scot din ecuatie UTA si radio Sport Total FM. Voi fi in conflict cu cei care merita, nu cu cei nevinovati. Mai departe faceti voi, presa, ce aveti de facut", a incheiat Marian Iancu.
sursa :
http://www.sportarad.com
....cred ca este obligatia noastra a suporterilor UTA, sa ii aducem la cunostinta ca pentru noi doar UTA conteaza, ca situatia de la Poli nu ne intereseaza, dar este un afront adus Aradului, sa se foloseasca intr-un razboi personal dintre Lupescu-Iancu, numele Utei, simbol al Aradului.
RECUNOSC: ca aradean suntem vinovati ca nu stim sa ne protejam, sa ne respectam valorile, DAR nu avem voie sa toleram astfel de iesiri, legate de unul din simbolurile Aradului...
Multumesc !!!
Doamne iara asta ? Isi baga iara nasul unde nu-i fierbe oala.Ce prostii debiteaza iarasi ?
Pt. Remb - precizez ca e opinia mea personala
Sigur ca declaratiile multsupraponderalului presedinte al lui Poli au deranjat si deranjeaza in continuare toata suflarea utista. sunt niste aberatii abjecte iesite din kilogramele de grasime din cutia craniana a diformului.
tocmai pentru ca nu are sens sa coboram la nivelul lui, de mahala de bucuresti, vorba lui Iuliu Muresan banii nu pot cumpara nici inteligenta si nici bun simt, nu vom raspunde acestor noi provocari.
faptul ca nici suporterii timisoreni nu ii mai suporta iesirile si lipsa de sustinere reala a Timisoarei il fac sa caute aliati printre "dusmanii inversunati" ai UTA-ei, asociind numele lui Lupescu cu UTA.
in mod evident, intre Lupescu si UTA nu este nici o legatura ceea ce nu se poate spune despre relatiile lui Chivorchian cu unii dintre arbitrii (multi, de altfel).
asa ca, dragii mei, sa-l lasam in pace sa sufere in tacere, sa se bucure de banii negrii pe care i-a castigat devalizand "fabrici si uzine" si sa-i uram cu totii un sincer: Sa te bata Dumnezeu!
O sa-i raspundem la el acasa. Mesajul din partea noastra i-l va transmite echipa si pentru ca sa vada toata tara ca acel mesaj nu contine nimic ilegal sau obscen el va fi inscris pe tabela de marcaj.
@micutu wrote:
Hm ... . Am si eu o intrebare : la denumirea revistei nu s-ar mai putea lucra, ceva?
Nu de alta dar ... am inteles ... reduta ... dar se poate interpreta si altcumva. RedUTA = UTA cea rosie? Ar putea zice unii ca facem propaganda comunista.
Plus de asta UTA e alb-rosie si nu doar rosie.
"Parerea mea".
Daca e definitiva treaba, asta e.
Micutule, chestia cu propaganda comunista cred ca e buna de pus la topicul "bancuri".:smile: Numele e deja stabilit: RedUTA
:icon_cheesygrin: Nu stiam cum sa zic si doar asta mi-a venit pe moment.
OK, am inteles. Postarea mea se vroia constructiva, sper ca nu s-a inteles altceva. :fi_lone_ranger:
Revista e facuta de asociatie, deci respect decizia voastra. Era doar o sugestie.
In rest, sa fim noi sanatosi. :wink:
P.S. Mi-am sters postarea de pe topicul cu revista deoarece doar acum am vazut ca e inchis.
Pai da, era inchis doar pentru muritorii de rand. :smile:
Pai da, chiar de aia mi-am sters postarea fiindca nu era fair-play fata de "muritorii de rand". :icon_cheesygrin:
Micutule multumim pentru pareri si sugestii, chiar asa le si luam, ca fiind constructive. In numele RedUTA, Red va fi scris cu rosu iar UTA cu alb. Vor aparea deci ambele culori. Noi am avut mai multe variante, am ramas la asta in urma unei discutii cu niste oameni care le cam stiu cu marketingul si au zis ca asta ar fi numele cu impactul cel mai puternic.
In legatura cu continutul revistei,va avea in fiecare luna si un poster cu un jucator sau ceva legat de club,nu?
Din moment ce revista se adreseaza utistilor, doar nu crezi ca vom vorbi despre protectia mediului sau despre cure de slabit.:smile: Da, fiecare numar va contine si un poster.