Am revazut pe youtube secvente din Feyenoord-Uta din 1970. Eram copil pe vremea aia dar intamplarea face ca peste ani am devenit foarte bun prieten cu Otto, cel care era cat pe ce sa ajunga golgeter cu golurile marcate doar in jumate de campionat.
Am deschis acest thread pentru ca am auzit aici, peste ocean, ca Otto e grav bolnav.
Am fost langa el cand s-a mai luptat cu aceasta boala acum cativa ani si atunci a fost mai tare decat boala.
Acum sunt insa foarte departe si sunt extrem de ingrijorat.Stiu ca Otto e din nou internat, la Municipal, se pare ca in stare foarte grava. Nu pot decat sa ma rog pentru el si sa-l ajut cum pot, de aici.In toamna sper sa pot ajunge acasa, la Arad si atunci il voi vedea.
Ar fi formidabil daca vreunul sau vreunii dintre voi ar putea trece pe la el, macar 5 minute. Asta ar insemna foarte mult pentru el. Cei mai tineri trebuie sa vada in el nu doar un om care se lupta cu boala, ci un om care a facut cinste echipei pe care toti o iubim, UTA. A fost un fotbalist excelent si este un om extraordinar.
Otto, ai fost un luptator si trebuie sa invingi si de aceasta data!
Ross ,ce fel de probleme are Otto ??
Btw era tipul de golgeter ca si Gerd Muller de la Bayern M.
a si beneficiat de mingi puse ca la carte de Gigi Domide !!Coco a avut un fler extraordinar cind la adus de la Vagonul Arad.
coloniauta Wrote:Ross ,ce fel de probleme are Otto ??
Btw era tipul de golgeter ca si Gerd Muller de la Bayern M.
a si beneficiat de mingi puse ca la carte de Gigi Domide !!Coco a avut un fler extraordinar cind la adus de la Vagonul Arad.
A fost acum cativa ani foarte bolnav si ma tem ca boala a recidivat.
otto a fost vizitat la spital se reprrezentanti ai suporterilor si de cristi todea din partea echipei. a suferit o interventie chirurgicala si se simte bine (probleme la stomac sau ceva de genul). daca "rasfoiti" paginile forumului nostru aflati mai multe despre Otto si despre vizita suporterilor la spital.
"eu acum ma simt bine,operatia a reusit,important e acum ca UTA sa invinga pe urziceni si ceahlaul",ceva in genul asta a spus OTTO DEMBROVSKI,atunci cand a fost vizitat la spital.
cristi b Wrote:"eu acum ma simt bine,operatia a reusit,important e acum ca UTA sa invinga pe urziceni si ceahlaul",ceva in genul asta a spus OTTO DEMBROVSKI,atunci cand a fost vizitat la spital.
Ma bucur ca totul e ok. Cu ajutorul vostru m-am mai linistit.
Poate imi spune cineva cum se inchide un thread.
Dumnezeul sa-l odihneasca in pace.
Loja ingerilor care vegheaza asupra utistilor,a mai chiemat un suflet...
NU TE VOM UITA NICIODATA
SAMBATA UTA VA JUCA IN 12 PT. CA VEI FI IN SUFLETUL TUTUROR!!!!!
DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE
Haideti sambata seara toti utistii la stadion sa-i cinstim memoria si sa-i dedicam victoria! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!
Incet incet se sting toate gloriile UTEI. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
A încetat din viaţă Otto Dembrovszki
S.Ş., 06 noiembrie 2009 00:18
UTA 70 a mai pierdut o piesă importantă. S-a stins din viaţă, joi după-amiază, la 67 de ani, Otto Dembrovszki, atacantul care a ars intens pentru Bătrâna Doamnă. A fost adus de la Vagonul Arad de Nicolae "Coco" Dumitrescu, una dintre emblemele UTA-ei, la începutul anului 1970. N-a stat mult, în 1972 părăsind UTA, dar a lăsat în urma sa o performanţă semnificativă: a marcat 15 goluri în 15 meciuri, în campionatul în care trupa arădeană a câştigat ultimul titlu, fiind considerat, alături de Ion Oblemenco, care l-a şi învins în clasamentul golgeterilor cu 19 goluri, unul dintre atacanţii în vogă ai momentului. A fost titular în meciurile celebre cu Feyenoord Rotterdam, alături de: Gornea, Biró, Lereter, Poszonyi, Brosovszky, Petescu, Kalinin, Domide, Axente şi Fl.Dumitrescu.
În urmă cu doi ani era internat la Spitalul Municipal. L-am vizitat împreună cu reprezentanţi ai Suporter Club UTA. Nu se simţea foarte bine, dar vizita l-a impresionat. Era tare bucuros că nu l-a uitat lumea. Avea pe patul de spital un radio, să asculte meciurile, să fie la curent cu "ce face UTA". S-a luptat mai bine de doi ani cu boala şi-a plecat.
Dumnezeu să-l odihnească în pace.
http://www.observator.info/sport-2/a-inc...embrovszki
Nea Coco isi face echipa sus in ceruri. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.
Adio maestre.
Sper ca sambata se va pastra un moment de reculegere in memoria SA!
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.
Probabil sambata la Eternitatea va avea loc inmormantarea. Sunteti asteptati cu totii sa aducem un ultim omagiu celui ce a fost Otto Dembrovszki.
Dumnezeu sa`l odihneasca in pace..A fost un jucator foarte bun!..
Dumnezeul sa-l odihneasca in pace.
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.