Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Scena politica româneasca
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
hai ma, tu esti singurul de pe-aici care gandeste cu propriul creier. Si nu-i frumos sa faci asemenea aprecieri despre persoana cuiva :?
mi se pare ca te agiti ca pestele pe uscat. Totusi, ce vrei sa zici pana la urma? :smile:
ceea ce cred eu, este ca...singurul lucru pozitiv din discutiile astea "politice", spre surprinderea mea, este implicarea tinerilor in fenomen, cel putin la nivel de comentarii uneori chiar argumentate. cand aveam eu 20 de ani ma interesau doua lucruri: fetele si UTA. acum a ramas doar UTA...
Pai normal ca ne intereseaza si discutam despre asta pentru ca la urma urmei este vorba de viitorul nostru.noi suntem viitorul acestei tari,iar din viitorul nostru face parte si politica.Am ajuns si noi la o varsta la care consider eu ca putem avea si noi un punct de vedere in ceea ce priveste politica tarii chiar daca deocamdata aceste puncte de vedere sunt nesemnificative,semnificative fiind doar voturile noastre.cip-leo cred ca tu ai prins 20 de ani pe vremea lui Ceausescu.Atunci nici nu prea exista un interes prea mare pentru politica pentru ca nu era asa de mediatizata politica nu existau schimbari era aceeasi politica de cand au venit comunistii si pana in 89 cand au plecat.Asadar avand in vedere ca noi suntem viitorul tarii noi trebuie sa luptam si sa avem grija ca tara asta sa nu se duca de rapa chiar daca repet suntem nesemnificativi deocamdata prin aceste discutii si prin interesul manifestat fata de evenimentele politice din tara noastra vom stii pe viitor sa invatam de la actualii politicieni sa nu repetam greselile lor si sa copiem ce au facut ei bine.Asa vom putea schimba mentalitatea clasei politice din Romania,noi vom fi cei ce vor aduce un aer proaspat in Romania departe de doctrina comunista ce inca persista in tara noastra.
@cip_leo: stai linistit ca tot fetele si UTA, de fapt UTA si fetele ne intereseaza si acum! dar na, pt mai multa diversitate mai discutam si chestiuni politice... chiar daca de multe ori, la fel ca si politicienii nostrii, habar n-avem despre ce vorbim! dar asa e in romania, la fotbal si la politica se pricepe oricine...:lol:
macar de s-ar pricepe cineva... ca eu ajung sa nu mai pricep nimic
Pacat ca romanii nu isi mai sarbatoresc Ziua Nationala de 10 Mai pentru ca sunt convins ca nu am mai fi purtat aceste discutii interminabile despre niste politicieni care nu ne reprezinta pe niciunul dintre noi.
albrosu, esti regalist ?
@Imperator, ma agit asupra unui singur aspect. sper ca toti sa citeasca macar intr-o doara constitutia. asa pot avea o opinie informata, daca nu avizata. cat despre aprecieri, nu cred ca am facut altceva decat sa fiu caustic, nu mitocan. imi spun parerea, nu fac altceva.
@cip_leo, crezi ca basescu a incalcat sau nu constitutia?
@albrosu, in cazul in care ne regaseam intr-o monarhie constitutionala intr-adevar altele erau dscutiile, dar nu stiu daca erau departe din punct de vedere al scandalului.

Evident

alanegru Wrote:@Imperator, ma agit asupra unui singur aspect. sper ca toti sa citeasca macar intr-o doara constitutia. asa pot avea o opinie informata, daca nu avizata. cat despre aprecieri, nu cred ca am facut altceva decat sa fiu caustic, nu mitocan. imi spun parerea, nu fac altceva.
@albrosu, in cazul in care ne regaseam intr-o monarhie constitutionala intr-adevar altele erau dscutiile, dar nu stiu daca erau departe din punct de vedere al scandalului.
raspunsul il voi da dupa meciul cu pooli....daca base' ar fi fan UTA l-as vota. cum nu e...:lol:
cip_leo Wrote:
alanegru Wrote:@Imperator, ma agit asupra unui singur aspect. sper ca toti sa citeasca macar intr-o doara constitutia. asa pot avea o opinie informata, daca nu avizata. cat despre aprecieri, nu cred ca am facut altceva decat sa fiu caustic, nu mitocan. imi spun parerea, nu fac altceva.
raspunsul il voi da dupa meciul cu pooli....daca base' ar fi fan UTA l-as vota. cum nu e...:lol:

De unde stii ca nu`i cu UTA?L`ai intrebat?Poate`l vedem prin galerie vineri....:lol::lol:
Editorial - Betivul transpirat, noutati la dosar

Sintem la Strasbourg, in 25 ianuarie 2006. Konstantin Kosacev, seful delegatiei ruse la Adunarea parlamentara a Consiliului Europei, intreaba cum se impaca acordul de amplasare a bazelor americane pe teritoriul Romaniei cu tratatul privind fortele conventionale si cu angajamentul NATO de a nu trimite forte combatante substantiale pe teritoriul noilor state membre UE. Sub politetea formala a intrebarii se ascunde miriitul insuportabil al cosmarului sovietic. Raspunsul lui Basescu: „Din cite am inteles, dumneavoastra reprezentati Federatia Rusa. Ati stat 30 de ani in Romania. Nu v-am intrebat niciodata de ce“. O fraza care rascumpara cincizeci de ani de diplomatie romaneasca pe coate si genunchi.
.....................................................................................................

Basescu a spus multe prostii, a mintit de multe ori, a facut gesturi ridicole si imorale, iar acum, in campanie, practica un patetism potrivit mai degraba cu o betie reala. Dar intre el si turma care il acuza e o diferenta certa de substanta. Basescu nu e doar norul autosuficient al vorbelor sale, ci are un plan doi, incarcat de real. In spatele lui sint fapte. E viata. Gesturi brutale, imprudente, ridicole uneori, dar viguroase, inteligente si curajoase altadata. Asa ca mie transpiratia si bautura mi-l fac simpatic.

tot articolul aici: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=10...0f8b88e98o
albrosu Wrote:Pacat ca romanii nu isi mai sarbatoresc Ziua Nationala de 10 Mai pentru ca sunt convins ca nu am mai fi purtat aceste discutii interminabile despre niste politicieni care nu ne reprezinta pe niciunul dintre noi.

Eu am sarbatorit si a fost frumos.
Am ratat doar butoiul de bere oferit in cinstea zilei de Colin!:lol:
Clar, de partea lui Base.
Incearca sa stirpeasca mafia si psd-istilor, in frunte cu geoana si nea nelu (astia doi chiar nu au pic de bun simt !), le e frica. Iar vadim, felix si ceilalti lingai ai sistemului comunist abia asteapta sa creeze haos, sa ajunga la ciolan
Toate sondajele, inclusiv voturile de aici, arata realitatea.
Simbata (pe la... 16), treziti din betia de dupa victoria cu vecinii de la sud, va recomand sa spunem NU demiterii lui nea’ Traian.
... si Haide UTA!

Evident

....si contra dictatura

http://basescu.iad.ro/afise.php
haideti sa ne mai descretim putin fruntile, acum, in "saptamana mare"

Un individ e nevoit sa opreasca masina datorita unei congestii de trafic.
Deodata, cineva ii bate in geam:
"Ce s-a intamplat?"
"Teroristii i-au rapit pe cei 322 de parlamentari si cer 10 milioane de dolari rascumparare.
Altfel ameninta ca ii vor stropi cu benzina si le vor da foc.
Acum mergem din masina in masina si facem o cheta."
"Bine" - zice omul din masina –
"Si cat da fiecare?"
"Cam 5 litri..."

Evident

andi88 Wrote:haideti sa ne mai descretim putin fruntile, acum, in "saptamana mare"

Un individ e nevoit sa opreasca masina datorita unei congestii de trafic.
Deodata, cineva ii bate in geam:
"Ce s-a intamplat?"
"Teroristii i-au rapit pe cei 322 de parlamentari si cer 10 milioane de dolari rascumparare.
Altfel ameninta ca ii vor stropi cu benzina si le vor da foc.
Acum mergem din masina in masina si facem o cheta."
"Bine" - zice omul din masina –
"Si cat da fiecare?"
"Cam 5 litri..."

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
hihihi!
Ceva ce am gasit pe un blog: De cate ori se apropie cate un tur de scrutin, in vin in minte cuvintele lui Churchill "The best argument against democracy is a five minute conversation with the average voter."

idiocracy intro
http://www.youtube.com/watch?v=fAYnc_-ddlw
scorpio Wrote:Ceva ce am gasit pe un blog: De cate ori se apropie cate un tur de scrutin, in vin in minte cuvintele lui Churchill "The best argument against democracy is a five minute conversation with the average voter."

idiocracy intro
http://www.youtube.com/watch?v=fAYnc_-ddlw

Excelent!!!!!!!!!:lol::lol::lol:
Reference URL's