Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Scena politica româneasca
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Asteptam cu interes ziua traseistelor pedeliste, a maturatorilor pedelisti si a tinichigiilor portocalii.
Există majoritate!
Flavius Ghender

http://www.vestic.ro/2009/11/04/exista-majoritate/
Hai sa o lamurim si cu Klaus Johannis. Urmariti reportajul Antena 1 din 2000: http://www.youtube.com/watch?v=HE47r-QXWvE .
Nu spun ca e adevarat sau nu, insa este ciudat cum acest post de televiziune l-a sustinut pe fata pe Klaus Johannis desi tot ei il denigrau in 2000. Puteau sa dea acest reportaj la fel cum dau tot felul de secvente taiate din emisiuni sau declaratii ale lui Basescu.
Se pare ca Base are putina dreptate in ceea ce priveste Antenele....nu credeti ?
Doar ca "antenele" daca sunt iresponsabile o fac pe ratingul si pe banii lor pe cand presedintele isi etaleaza obraznicia pe voturile si pe banii nostri. Cred ca postarea ta, desi pertinenta, isi avea locul la topicul despre mass-media. Plasata aici, pare ca vrea sa mute discutia de la problema importanta (criza politica si cel/cei responsabili de ea) catre un amanunt auxiliar, cum este cel mentionat de tine.
Gabu,

Ca să aibă dreptate, Băsescu trebuie să aibă, în primul rând, credibilitate.

Ca să vezi câtă are, schimbă programul, de pe Antena 1 pe B1 TV. Să vezi acolo echidistanţă şi imparţialitate.
Narcisismul consta intr-o dereglare a personalitatii normale reprezentata prin exagerarea imaginii de sine, care este considerata perfecta. Numarul mare al persoanelor cu aceasta problema poate totaliza cam un procent din populatie. Expertii insa nu sunt de acord si considera ca mult mai putine persoane sufera de aceasta dereglare. La baza narcisismului exista doua teorii: conform celei dintai, dereglarea provine dintr-o trauma veche. Cea de-a doua teorie sustine faptul ca dereglarea consta in invatarea comportamentului care nu are baza intr-un caz clinic.

Originea bolii
Daca originea bolii este clinica si este cauzata de probleme de dezvoltare timpurii, posibilitatea ca tratamentul sa dea rezultate nu este prea mare. Deoarece nu este vorba despre un lucru psihologic si nu se cunosc tratamente pentru boala, daca este vorba de partea psihologica, atunci tratamentul ar putea avea urmari pozitive. Comportamentul poate fi invatat din nou sub forma unuia pe care societatea il accepta.
Persoanele narcisiste au o parere exagerata despre ei. Deci rar se gandesc ca ar exista o problema. Chiar daca se afla sub tratament, studiile arata ca este nevoie de ani buni pentru a putea vedea un progres seminificativ. Un narcisist nu va putea sa mentina o relatie corecta si va avea probleme acasa si la serviciu. El va crede ca are o viata plina de bucurii si de prieteni si ca este foarte renumit si apreciat. Din pacate, narcisistul se va simti ofensat si va avea tendinta de a da vina pe alte persoane pentru un lucru negativ care li s-ar putea intampla.
ce cauta articolul asta aici? pai sa vedem: basescu, falca, bekali, cvtudor, gutza, hidisan 5 si exemplele pot continua. la base as merge pe prima teorie ca acolo pe vapor se mai scapa sapunul, la falca e valabila a 2-a teorie ca el s-a transformat din nima-n drum in trimisul domnului in Arad
Gabule, e evident pentru toata lumea ca Antenele ii fac jocul patronului Voiculescu, asa cum grupul Mediaset ii face jocul patronului Berlusconi, dar cred ca ar trebui sa-ti dai seama de asta de unul singur, nu pentru ca iti spune tatucul. Sau, e prea greu?

In privinta reportajului, se pare ca a existat o ancheta si justita s-a pronuntat in privinta implicarii lui Johannis, hotarand neinceperea urmaririi penale, Nu mai imi fac iluzii in privinta vreunui politician, dar sper ca Johannis sa nu fi facut asa ceva.
Drama electorală: Dau o ţară pentru un mandat!

http://www.sfin.ro/articol_18108/drama_e...andat.html
stie cineva sa-mi spuna...a iesit bine actiunea?...ca incep sa-mi fac griji...ca nu a fost cheltuit cum trebuie banul public...
http://www.observator.info/actualitate-1...onvietuiri
Comanda pentru autobuzele CTP plecate la Timişoara a venit de la firma secretarului de stat Eusebiu Pistru

Revenim cu o serie de informaţii şi precizări asupra subiectului autobuzelor CTP plecate sâmbătă la Timişoara cu simpatizanţi PDL din Arad, care au participat la un miting electoral organizat cu prilejul unei vizite a preşedintelui Traian Băsescu.
Spre deosebire de ziua de duminică, ieri am reuşit să vorbim cu şeful serviciului comercial din cadrul Companiei de Transport Public Arad, inginerul Viorel Dinu. Acesta ne-a spus că autobuzele au plecat la Timişoara în baza unui contract dintre CTP şi „o firmă care a mai susţinut PDL în campaniile electorale”, Auto Technic-Ford, reprezentanţa de automobile care îl are drept asociat unic pe secretarul de stat arădean Eusebiu Pistru, conform declaraţiei acestuia de interese de pe siteul de Internet al Ministerului Transporturilor. „Există un contract de 20 de autobuze între noi şi o firmă privată, în valoare de 110 milioane de lei vechi plus TVA pentru transportul din Arad a simpatizanţilor PDL”, ne-a spus inginerul Viorel Dinu, cel care ne-a furnizat şi numărul contractului: 7884/6.11. 2009. În mod normal, tarfiul practicat de CTP este de 3 lei pe kilometru, însă „cu ei am practicat un tarif chiar mai mare cu 15%”. Şeful serviciului „comercial” din cadrul CTP a mai spus că firma care a contractat autobuzele a şi plătit un avans companiei. „Este un contract legal între noi şi firma cu pricina”, a dorit să precizeze Viorel Dinu, adăugând că legalitatea lui poate fi verificată fără problemele de către autorităţile de control: Curtea de Conturi sau Garda Financiară. Eusebiu Pistru a confirmat existenţa contractului “este adevărat, am închiriat autobuzele de la compania de transport, am şi plătit prima tranşă de bani pentru a nu fi probleme”, a explicat Pistru.
Din informaţiile noastre, CTP nu este singurul operator de transport care a furnizat vehicule pentru călătoria democrat-liberalilor la Timişoara în vederea participării la mitingul pro-prezidenţial. De altfel, fenomenul transportului simpatizanţilor PDL din alte judeţe spre oraşul unde vine preşedintele este prezent şi în alte locuri ale ţării, relatările presei centrale vorbind, de exemplu, despre autocare din Gorj care au luat drumul Craiovei pentru ca democrat-liberalii gorjeni să participe la o manifestare electorală din capitala Olteniei. (L.C.)

http://www.observator.info/eveniment-1/c...biu-pistru

PS: sper ca nu contestati actiunile sponsorului principal :)))
(10-11-2009 02:23 AM)Xtreme Wrote: [ -> ]PS: sper ca nu contestati actiunile sponsorului principal :)))

Nici vorba !
Ma gindeam doar la aia 15% platiti in plus la CTP...iti dai sema cite jambiere puteau fi cumparate pentru fotbalisti din banii aia ? :)
Mircea Geoana - intalnire de taina la Moscova
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6442...oscova.htm

Oricat de antipatic mi-ar fi Basescu dar daca ajunge in turul doi cu Geoana, un lucru e sigur, nu il voi vota pe prostanc pentru ca vad ca nu se dezminte.
Apropo de hotnews: e o agentie de stiri care-i cântă în strună lui Băsescu. În ochii mei, are o credibilitate redusă. Mult mai importante mi se par următoarele:
a) cine a fost ,,profesorul'' care i-a predat ore lui Hayssam.
b) unde sunt miliardele de euro împrumutaţi de la FMI
c) de ce s-au tipărit 1.200.000 de buletine de vot în plus faţă de numărul total al votanţilor şi de ce se vor amenaja mii de secţii de votare suplimentare
d) de ce România are un număr de agenţi ai serviciilor secrete/cap de locuitor mai mare decât, de exemplu, SUA
e) de ce bugetul preşedinţiei a crescut în 2009 cu 30 % faţă de 2008, şi de ce s-au înfiinţat două ministere în plus, cel al Turismului şi cel al Tineretului, ambele cu bugete zeci şi sute de milioane de euro, deşi în ţară e criză economică profundă
f) etc, etc...
Stati putin sa ne intelegem si sa nu cream confuzii, nu sunt pedelist, nu imi place Basescu insa faptul ca hotnews.ro a prezentat o stire care nu il pune intr-o lumina favorabila pe Geoana nu inseamna ca automat "ii canta in struna lui Basescu". Cum am putea numi atunci ceea ce fac Antenele lui Voiculescu?
Eu unul ca votant sunt neutru si imi doresc ce-i mai bine pentru tara, nu sunt fanul nimanui si nici nu ma implic afectiv in campania lor, incerc sa raman cat mai echidistant si cat mai obiectiv pentru a putea identifica candidatul cel mai potrivit. De altfel nici nu am facut secret din faptul ca in turul I voi vota Crin Antonescu chiar daca trebuie sa conduc vreo 200 de km pentru asta deoarece aici nu am unde sa votez. In turul II nu stiu ce voi face, astept sa vad cine au sa ramana finalistii insa ce-i sigur ca oricat de mult imi displace PD-L-ul tot nu pot vota Geoana si PSD. Oricat de mare ar fi antipatia fata de Falca, Basescu, Udrea, Ridzi, EBA tot nu pot vota PSD cat timp in partidul ala mai exista Iliescu.
Pana acum aproape ca nu imi vine sa merg la vot insa nu e nici asta o solutie. Nimeni nu judeca programele care si le propun candidatii la fel cum nici adversarii lui Basescu nu au o idee clara despre ceea ce vor, stiu doar ca lumea s-a cam saturat de marinar si se complac in a exploata lucrul asta.
retoric vorbind: pe cine ai ales in 2000 turul 2? :)
Sincer? Pe Vadim.
oricum tot ce se intampla in tara asta e un circ ieftin, o bataie de joc permanenta.
se mai poate schimba ceva?
da, daca se indeplinesc urmatoarele conditii: toti fostii membri PCR care sunt astazi in orice structura de putere, toti politicienii actuali, toti conducatorii actuali ai organelor si institutiilor romanesti dimpreuna cu toate familiile lor inclusiv rudenie de nas-fin pana la gradul 4 trebuie sa dispara fizic.
dupa care se organizeaza intr-un an alegeri.
ca sa fim siguri peste un an reluam operatiunea de curatenie in masa si organizam din nou alegeri.
uite asa cu vreun milion de oamini mai putin dar mai curati avem sanse sa speram ca va fi mai bine....desi nu garantez ca la ce capacitate de regenerare avem nu m-as mira ca totusi ultima optiune sa fie emigrarea indiferent de cata curatenie s-ar face
Imi place de cip_leo ca e un optimist incurabil.
(11-11-2009 04:56 PM)cip_leo Wrote: [ -> ]oricum tot ce se intampla in tara asta e un circ ieftin, o bataie de joc permanenta.
se mai poate schimba ceva?
da, daca se indeplinesc urmatoarele conditii: toti fostii membri PCR care sunt astazi in orice structura de putere, toti politicienii actuali, toti conducatorii actuali ai organelor si institutiilor romanesti dimpreuna cu toate familiile lor inclusiv rudenie de nas-fin pana la gradul 4 trebuie sa dispara fizic.
dupa care se organizeaza intr-un an alegeri.
ca sa fim siguri peste un an reluam operatiunea de curatenie in masa si organizam din nou alegeri.
uite asa cu vreun milion de oamini mai putin dar mai curati avem sanse sa speram ca va fi mai bine....desi nu garantez ca la ce capacitate de regenerare avem nu m-as mira ca totusi ultima optiune sa fie emigrarea indiferent de cata curatenie s-ar face
Cum nu mi-e clar ce inseamna "structura de putere",cum am fost director (primul care si-a dat demisia,-nu "la sugestie" ci din proprie initiativa- dupa 1990),pot crapa fericit,dupa dorintele tale,dar fiu-meu care are alte opinii,sau alti fii,care acum lucreaza prin strainataturi,ce vina au ? Dar,nasii sau unii fini,care inainte au facut puscarie politica sub comunisti ?.Dupa socoata mea,in 1989,erau vreo 2 milioane de PCR-isti,cu carnet,cu neamurile-vrute de tine- ajung macar la 6 milioane.Faceti citeva crematorii. Cred ca totusi Cip-Leo a baut un snaps cind a postat,"circul asta ieftin",cum bine ii zici,ne caracterizeaza ca popor. Iti reamintesc o strigare electorala,cunoscuta candva: "Daca votezi cu Maniu/Capeti de 3 lei rachiu".Parerea mea,esti inca tanar,mai poti emigra,altfel.......
Reference URL's