Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Jucatorii tineri din lot
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
aici am putea discuta despre jucatorii tineri din lot,L.TODEA,HORA,MELINTE,etc. si as incepe cu primul care mie personal mi se pare a fi si cel mai promitator dintre ei.totusi mi se pare ca este foarte fragil,dupa fiecare meci in care este utilizat ,urmeaza citeva saptamini de repaos datorat vreunei accidentari;in rest are tupeu,vede jocul si ar putea fi mijlocasul de care multor utisti le este dor:si anume acela cu sut sanatos care sa inscrie de la distanta(doamne de cind nu am avut asa ceva!)
abia astept sa joace in sfarsit Hora. mi-a placut cum a jucat cand prindea lotul. nu stiu ce mai e cu conflictul lui cu lacatus, dar cred ca ne-ar prinde bine Hora in primul 11. imi aduc aminte sezonul trecut ce gol a dat la oradea dintr-un sut de la distanta. iar la actualii jucatori putem sa spunem ca este un veteran la UTA.
Desi actele semnate cu Poli Timisoara pentru transferul ratat al juniorului Ioan Hora ii da in totalitate dreptate, clubul UTA a pierdut si la Comisia de Apel cazul internationalului Under 19. „Ni s-a comunicat inca o data ca jucatorul nu a evoluat niciodata pentru Poli si de aceea trebuie sa returnam acea prima transa de 20.000 de euro. E incredibil ce se intampla, inca o mostra a faptului ca in tara asta uneori mori cu dreptatea in mana. Dar, nu-i nimic, mergem mai departe: Curtea de Arbitraj Sportiv, Tribunalul de Arbitraj, Comitetul Executiv, iar, apoi, daca e nevoie mergem si la Laussane. Si asa Poli e obisnuita cu atmosfera de acolo, ii mai purtam si noi in Elvetia." - ne-a declarat Marius Mitran, directorul de imagine al aradenilor.

UTA a batut palma cu Poli pentru Hora in iarna lui 2006, insa timisorenii nu au respectat al doilea termen de plata si astfel au pierdut si avansul si fotbalistul. Cazul este cat se poate de limpede, insa nu trebuie uitat ca traim in Romania, tara tuturor posibilitatilor.

sursa : http://www.sportarad.com

ca sa ne pronuntam eu zic ca ar trebui sa stim clauzele contractuale, oricum sper sa nu ajunga niciodata la timisoara.
danuu Wrote:Desi actele semnate cu Poli Timisoara pentru transferul ratat al juniorului Ioan Hora ii da in totalitate dreptate, clubul UTA a pierdut si la Comisia de Apel cazul internationalului Under 19. „Ni s-a comunicat inca o data ca jucatorul nu a evoluat niciodata pentru Poli si de aceea trebuie sa returnam acea prima transa de 20.000 de euro. E incredibil ce se intampla, inca o mostra a faptului ca in tara asta uneori mori cu dreptatea in mana. Dar, nu-i nimic, mergem mai departe: Curtea de Arbitraj Sportiv, Tribunalul de Arbitraj, Comitetul Executiv, iar, apoi, daca e nevoie mergem si la Laussane. Si asa Poli e obisnuita cu atmosfera de acolo, ii mai purtam si noi in Elvetia." - ne-a declarat Marius Mitran, directorul de imagine al aradenilor.

UTA a batut palma cu Poli pentru Hora in iarna lui 2006, insa timisorenii nu au respectat al doilea termen de plata si astfel au pierdut si avansul si fotbalistul. Cazul este cat se poate de limpede, insa nu trebuie uitat ca traim in Romania, tara tuturor posibilitatilor.

sursa : http://www.sportarad.com

ca sa ne pronuntam eu zic ca ar trebui sa stim clauzele contractuale, oricum sper sa nu ajunga niciodata la timisoara.

Tre trimise actele la Laussane sa vedeti at cum o sa inchida poli gura!
Ce razboinic e Mitran asta in "cazul Hora"... Auzi, merge pe la toate forurile europene... Mai bine si-ar canaliza energiile aici, acasa. Lasand la o parte rivalitatea noastra cu Poli AEK, eu zic ca amaratii aia de 20.000 de euro trebuie returnati, pentru ca asa e, Poli AEK nu a beneficiat nici un minut de serviciile jucatorului. Sa ia banii acestia din contractele unor jucatori care fac figuratie la UTA, ca sunt destui (nu-i mai enumar, ca-i stiti). Sau sa-i dea Boruga si Coras din propriul lor buzunar, ca ei au fost atunci conducatori la UTA, si ei i-au tocat fara nici un rost (va reamintesc, UTA a retrogradat in liga a III-a cu acesti domni la timona)

Miki

UTA are cativa jucatori tineri de mare perspectiva: in primul rand Hora (oare are lacatus ceva personal cu el???), apoi cei 2 sositi in aceasta iarna Lucian Todea si Melinte (amandoi au jucat bine cand au fost in teren). Ar mai fi acel atacant Negru (nu stiu exact daca mai e la club, dar era un junior foarte bun), alte solutii ar fi Drecin, Ionele, Savin, Codos, Turcus sau Polgar.
I-am pierdut prea usor pe Copil si pe juniorul acela care a plecat la cfr timisoara (nu imi amintesc numele lui...)
Cum spunea cineva, atentie la juniorii din Lipova si la Atletico Arad
Negru este imprumutat la Gloria, dar nu are nici valoarea lui Danalache
Miki Wrote:UTA are cativa jucatori tineri de mare perspectiva: in primul rand Hora (oare are lacatus ceva personal cu el???), apoi cei 2 sositi in aceasta iarna Lucian Todea si Melinte (amandoi au jucat bine cand au fost in teren). Ar mai fi acel atacant Negru (nu stiu exact daca mai e la club, dar era un junior foarte bun), alte solutii ar fi Drecin, Ionele, Savin, Codos, Turcus sau Polgar.
I-am pierdut prea usor pe Copil si pe juniorul acela care a plecat la cfr timisoara (nu imi amintesc numele lui...)
Cum spunea cineva, atentie la juniorii din Lipova si la Atletico Arad

Juniorul acela e Dacian Cozea :P
La cfr timisoara au plecat de fapt 2 (Cozea si Dragalina) dar numai Dragalina a jucat ,erau jucatorii lu Bac ce-i finantator la Pancota acuma si nu stiu daca i-a dat definitiv sau nu ,in schimb pierdere mare cred eu ca e Rivis care e la polii 2 si a debutat si el atunci cu dinamo si mai sunt ei juniori talentati destui in special pe la Atletico,da cine sa-i vada.. coras?
Felicitari Hora! Cu toate ca a jucat inca 2 meciuri la nationala de tineret in aceasta saptamana, a fost astazi cel mai bun jucator de pe teren!
mi-ar fi placut sa joace azi si L.TODEA
Cred ca mai bine il baga pe L. Todea in locu lui Hidisan nu pe Thiago ...
todea nu a fost nici rezerva
Ii accidentat , acuma isi revine
Un jucator tanar aflat in lotul UT-ei este si Simion. Oare cat il mai rabdam pe mistocarul asta sa isi bata joc de noi?
Sper ca scot Bara/S. Ion cei $ 20 000 pentru Hora. Ar fi absurd sa se incapatineze si sa nu plateasca, tinind cont ca au dat sute de mii pentru alte transferuri care nu au confirmat de loc !
Reporter: Cazul Hora? Dati 20000 euro la Timisoara pentru Hora?

Bara: Asa zice legiuitorul, eu sper sa ii dea Dekany (fostul presedinte UTA, actual viceprimar). Altfel exista marea frumusete ca meciul cu Politehnica Timisoara sa nu se joace. Dupa sutele de mii de euro cu care am platit datoriile lasate de inaintasii mei, astia 20000 nu vreau sa ii mai platesc! Astept sa vad responsabilitatea celor care au facut .. ce au facut. Comisia de disciplina a hotarat ca Timisoara are dreptate, eu nu sunt jurist. Juristul clubului UTA a pierdut 2 infatisari.(sport365.ro)
Pai tocmai de-aia zic si eu...daca legea nu-i cu noi si daca Dekany nu plateste, ar fi absurd sa-l pierdem pe Hora pt. 20 000. Altii la ora asta ar da pentru el cel putin 100 000 daca nu mai mult.
Stati linistit, pe Hora nu avem cum sa-l pierdem in cazul asta. E voarba doar de cei 20.000. Care sunt considerati datorie a clubului UTA fata de scarbosii lila. Singurul lucru ce se poate intampla este sa nu fim programati la meciuri daca nu platim. Pedeapsa maxima pentru neplata unei datorii este neacordarea licentei (din cate stiu). Deci litigiul nu mai are nicio legatura cu jucatorul Hora.
Daca jucam cu Hora in atac in loc la Danalache in proportie de 90% castigam acest meci.Sa ne gandim cate mingi a pierdut Danalache din cauza vitezei sale.Cu toate ca a facut cel mai bun meci de cand e la UTA (cu exeptia autogolului-cu toate ca si ala a fost cel mai frumos gol de cand e la UTA!)la capitolul viteza e la pamant.deci mingile ce le-a pierdut Danalache puteau ajunge cu usurinta la Hora si de la el in careu.
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's