Tobă: "Suporterii m-au ajutat să revin"
Tânărul mijlocaş de bandă a impresionat prin ultimele sale evoluţii. În special la partida cu Râmnicu Vâlcea, Georgian Tobă a fost unul dintre cei mai buni utişti de pe teren.
Prestaţiile sale bune din acest retur de campionat au trezit deja interesul unor grupări, la partidele cu Baia Mare şi Vâlcea, jucătorul fiind monitorizat din tribune de câţiva impresari.Georgian Tobă este împrumutat la Arad până la finalul acestui sezon de la Drobeta Turnu Severin. „Am auzit şi eu că au fost unii impresari care au venit să mă vadă cum joc, dar cu mine nu a luat nimeni legătura, nu ştiu nimic de niciun transfer. Dar de ce să nu rămân şi din vară la UTA? Eu vreau să mă pregătesc cât mai bine în continuare, să îmi fac datoria şi să ajut echipa să se bată la promovare până la final. Asta chiar dacă, având în vedere ultimele evenimente, suntem singuri împotriva tuturor, aşa cum a spus nea Popică. Dar chiar dacă eu îmi doresc să continui şi de la vară la Arad, poate nu o să vrea clubul să mă ţină. Nu ştiu încă ce va fi după finalul sezonului”, ne-a declarat Tobă.
Tânărul jucător s-a declarat extrem de încântat de prestaţia publicului arădean de la partida cu Râmnicu Vâlcea: „Eu de când am jucat primul meci aici am spus că am fost impresionat de spectatori. La partida cu Vâlcea am revenit pe tabela de marcaj datorită suporterilor, ei ne-au ajutat să egalăm. E un sentiment foarte plăcut să joci într-o atmosferă aşa de frumoasă”, a punctat Tobă.
Pentru UTA urmează acum o perioadă de aproape trei săptămâni fără jocuri oficiale. „Nu ştiu cu certitudine dacă ne încurcă sau nu această situaţie, această pauză poate să aibe şi dezavantaje, dar şi avantaje. Cert este că eram cu toţii într-o formă bună, poate ar fi fost mai bine dacă am fi jucat în continuare”, a încheiat mijlocaşul lateral al arădenilor.
http://ligab.gsp.ro/stiri/2932/toba_supo...revin.html
Trebuie sa recunosc ca nu sunt fan Toba, imi place daruirea lui da trebuie sa evolueze pentru a ajunge un jucator care si castiga dueluri. Deocamdata inca are probleme la capitolul combativitate.
PS: @edenbeast, exact asta am vrut sa zic...
Nu de combativitate duce lipsa Toba ci de mijloacele pentru a o face eficienta. Impresia mea e ca baiatul nu se da inapoi de la lupta insa e mult prea firav pentru a avea succes in duelurile fizice. Daca mai pune ceva masa musculara pe el o sa devina un jucator si mai bun.
Cat de dragut din partea lui cum a spus ca vrea sa ramana la Arad, chiar daca e aici de foarte putin timp si legatura lui cu UTA nu e inca una foarte mare..

Respect Georgian!
inca un utist la nationala. dumitru copil selectionat la nationala de tineret de emil sandoi! unde ar putea ajunge si bujor! pt mine personal o mare satisfactie ca mitrut a fost selectionat avand in vedere ca aproape nimeni nu ati avut incredere in el!
(08-05-2010 07:13 AM)popa_arad24 Wrote: [ -> ]inca un utist la nationala. dumitru copil selectionat la nationala de tineret de emil sandoi! unde ar putea ajunge si bujor! pt mine personal o mare satisfactie ca mitrut a fost selectionat avand in vedere ca aproape nimeni nu ati avut incredere in el!
si eu ma bucur pentru Mitrut,dar depinde doar de el sa fie chemat si pentru viitor,sincer nu sunt in dubii in ceea ce priveste talentul sau,ci doar seriozitatea sa,normal ca imi doresc sa aiba evolutii cat mai bune pentru UTA si mai apoi si pentru nationala..dar de la dorinta la putinta..e drum lung

Intrebare: Doar Gornic, Mut si Botis sunt legitimati la echipa mare dintre juniorii UTE-i ? pentru ca am pe cineva care zice ca si Wild, Gligor, Palcu si Rat sunt legitimati :s
Viitorul Constanta si bineinteles de ce nu si UTA.
@Gabriell,
Daca judeci doar din prisma fotbalului si a carierei tale nu fa greseala si te intoarce in Romania. Ramai in Spania pentru ca ai alte perspective decat in mizeria asta numita fotbal romanesc.
Suntem putin off-topic insa Gabriell a spus ca nu mai vrea sa ramana acolo din motive personale. O sa imi permit si eu sa iti dau un sfat Gabriell : daca motivele tale personale nu implica probleme de ordin financiar insurmontabile SUB NICI O FORMA NU TE GANDI SA VII IN TARA !!! daca totusi decizia in privinta intoarcerii ai luat-o la 17 ani poti sa faci pasul catre fotbalul mare deja si aici cluburile cu un buget serios si stabilitate sunt foarte putine in Romania chiar si la cel mai "inalt" nivel. Momentan cred ca in afara de Cfr Cluj, Vaslui,Astra sau Gaz Metan Medias TOATE cluburile traiesc de pe o zi pe alta si deci nu ofera stabilitate si siguranta in viitorul apropiat nici macar titularilor din echipa daramite unui pusti venit de afara care vrea sa isi incerce norocul!!! Daca te intereseaza cluburi de juniori cu un program de promovare a tinerilor in echipele mari din tara (cu toate ca repet, la varsta ta nu stiu daca ti se mai potrivesc astea) sunt cluburi precum Viitorul Constanta, Liberty Salonta, Sportul Studentesc si chiar UTA care pun accent pe juniori si le dau o sansa , daca sunt valorosi, in prima echipa!
Sper sa te ajute postarile noastre , insa repet in caz ca nu ai observat, sfatul TUTUROR A FOST SA RAMAI AFARA!!!!!
Nici nu trebuia sa iei in calcul o revenire in tara, daca e vorba strict profesional. Dar e foarte bine ca tu te gandesti la tara ta, si daca se va dovedi sa ai valoare, sper sa alegi Romania, ca echipa nationala. Mult succes!
(16-03-2010 11:47 AM)sagaris Wrote: [ -> ]BAIATU ASTA A FOST PE LA NOI! ASTA AM GASIT PE YUTUBE - http://www.youtube.com/watch?v=y7fdB6cFaqs
Sergiu Muth a fost socotit "slab pentru UTA",de niste antrenori nepriceputi,sau poate neinteresati sa joace cu un tinar de perspectiva,desi era international de juniori.Acum intr-un mediu stabil financiar,cu un antrenor foarte bun,poate sa ne faca si mai mult sa-l regretam.Succes baiete!
domnu' doctor de ce induceti lumea in eroare,acest sergiu muth a fost la UTA intr-adevar in returul sezonului 2008-2009 si nu a jucat nici un meci , si nu din cauza ca nu l-au placut antrenorii ,nu a jucat pentru ca a fost mai mereu accidentat,in plus de asta chiar daca ar fi jucat si ar fi facut-o extraordinar oricum UTA nu era capabila sa il mentina in lot deoarece el a fost DOAR imprumutat 6 luni fiind jucatorul celor de la gaz metan medias ,iar tinand cont de situatia de atunci cand din trei in trei zile eram pasibili de excluderea din campionat alte discutii sunt chiar de prisos.
Gandeste-te Gabriell ca filmuletul ala arata un jucator de "liga I' de la Gaz Metan Medias, una din echipele stabile de care iti vorbeam.....si acum gandeste-te cum arata fotbalul in Romania daca la nivelul ala se joaca in halul asta....
Bafta acolo unde esti iar daca vei ajunge vreodata in Romania sa fie doar in vizita de sarbatori, mai mult nu.
Bogdan Mihet nu mai e tanar si a prins la UTA doar un meci intreg.
Stiu insa antrenorii ca e legitimat de la varsta de 12 ani (la UMT), ca a jucat mai mult mijlocas dreapta (era chiar golgerer la copii si juniori), ca a jucat titular in divizia C de la 17 ani? La Fortuna Covaci a jucat cele mai multe minute. Cu aproape doi ani in urma era in vederile lui Dan Apolzan pentru lotul national under 23.... acum e pus pe liber.
http://sportarad.ro/uta/tucudean-felicit...in-liga-1/ Wrote:17/04/2011 5:04 pm
"Sper şi eu să ajung în prima ligă, poate la vară sau la iarnă, însă vreau ca asta să se întâmple cât mai repede posibil”, ne-a mărturisit Florin Pucere, coleg de generaţie cu Ţucudean.
Cam atat le pasa "juniorilor" de UTA ;) ridicati-i in slavi ca apoi sa se pise pe UTA.
Pai ce ai vrea Dario? Sa ramana in mediocritate? Nu asta e telul unui fotbalist? Sa ajunga cat mai sus. Mai ales ca nu a spus "vreau sa ajung cat mai repede posibil la dinamo/steaua/rapid", a spus ca vrea sa ajunga in prima liga. Eu nu vad nimic gresit in a-ti dori asa ceva...
Telul e bun, insa nu a fost momentul fericit sa zica asta [aniversarea de 66 de ani] si nici mijloacele prin care vrea sa ajunga acolo... nu a pomenit nimic de echipele bucurestene ca probabil isi da seama ca nu are valoare de ele... iar daca nu ai valoare de ce sa te grabesti in a parasi echipa unde poti sa cresti? vroiam doar sa subliniez cat de mult le pasa de UTA. Purece e aradean getbeget?
Degeaba Dario , in Arad , si in Romania in general nici unui jucator tanar , de perspectiva , nu`i mai pasa de valorile si de echipa locala, aia e clar.Toti se gandesc doar la bani si la o posibila plecare afara.Chiar daca sunt aradeni getbeget si au UTA in sange nici unul nu mai gandeste cu inima.Din pacate , eu pe undeva le dau dreptate , daca vrei sa faci ceva in fotbal nu poti sa ramai in mocirla din Liga II si din Romania , iar singurele rampe de lansare sunt de la echipele bucurestene , iarasi din pacate.
Iti dau dreptate insa cu momentul prost care si l`a ales pentru a declara asta,chiar nu a fost potrivit.
Pe de alta parte, mai bine asa (macar omu iti zice clar ca dabia asteapta sa il vada ceva echipa din liga 1) decat sa joace bine, sa iti pui sperantele in el, sa fie apropiat de public, sa devina un jucator pe care il iubesc toti spectatorii, un fel de idol al tribunelor, si dupa sa plece imediat, de "preferinta" la vreo rivala, iar cel mai recent si bun exemplu care imi vine in minte e cazul torje. In rest, de acord cu Alex, cu mentiunea ca nu neaparat echipele din Bucuresti pot fi o rampa de lansare, iar cel mai bun exemplu e Deac.