Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Jocuri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

cirdois

vad ca nu este nici un topic despre jocuri de calculator,asa ca mi-am permis eu sa fac unul.
pt cei care au o "slabiciune" pt jocurile online de strategia, va recomand http://www.travian.ro/?uc=ro2_8890.
am inceput si eu acuma sa joc...am la fiecare chestie level 1 si primaria level 2.si am construit si un hambar. cam ce ar trebui sa fac?
sa-ti maresti productia in continuare...n-ar strica sa-ti faci beci si sa-i maresti nivelul (ai avea protejate o parte din resurse), pt. ca in momentul in care iti expira perioada de incepator (3 sau 10 zile in care nu te ataca nimeni) o sa fii vulnerabil la atacuri...
daca vrei sa intri intr-o alianta, fa-ti ambasada ca sa poti fi invitat sau cauta tu o alianta prin preajma...sunt multe de zis, o sa te obisnuiesti pe parcurs
nu prea sunt gameri aici pe forum..
Eu unul sunt impatimit al jocurilor, insa timpul nu prea mai ma lasa sa ma joc.
Daca ai ceva propuneri, baga mare.
A era sa uit, imi plac RTS-urile, FPS-urile, oricine are in general un "story" bine definit.
Dupa parerea mea cel mai reusit RTS este StarCraft( 1998 ), pe care il joc si in ziua de azi pe battlenet. De asemenea foarte reusit este Warcraft 3 si Frozen Throne dar si seria Age of Empires.
eu sunt (de fapt eram,pauza acum) un impatimit al Counterstrike-ului..stie careva daca a fost lansat si cs pro (asa cred ca se numea).Pe net au aparut cateva poze si grafica era chiar misto.
A jucat sau joaca cineva Soul Reaver 1 ? Am o problema tehnica. Jocul e ceva mai vechi, de prin 2001, cred. L-am instalat dar cind sa joc imi apare ceva eroare de windows. Daca stie cineva jocul, as aprecia putin ajutor. Mersi.
RedAlert Wrote:eu sunt (de fapt eram,pauza acum) un impatimit al Counterstrike-ului..stie careva daca a fost lansat si cs pro (asa cred ca se numea).Pe net au aparut cateva poze si grafica era chiar misto.
Doar CS Source care este updatat la grafica si gameplay praf. Am ramas la CS 1.6 pe care l-am jucat vreo 2 ani dar mi s-a facut lehamite de el...

PS: Sunt un fan al seriei GTA in special GTA 2, Vice City si bineinteles San Andreas.
le rouge, eu asa am patit cu superbike 2001..am schimbat rezolutia in joc (am facut-o mai mica) iar din windows am trecut de pe 32 pe 16 biti. Si a mers.
Ok, o sa incerc si cu rezolutia, mersi.
uite am gasit cva pe un forum :
I know you probably went to a SR2 forum to find a solution to your problem, but I can't really be bothered to find that new post. BUT, I can help you. The prblem that you are experiencing is solid purple-ish fullscreen colors in game, right?
This is a vertex shader issue with SR2. Here is the solution...
Apply 1.2 patch, goto Start->Run->Type regedit then press enter->.....unbranch HKEY_CurrentUser>software>crystal dynamics>Soul Reaver 2>version 1.0>then find the "disableVShader" key. Change the value from "0" to "1". Exit Regedit, then launch the game and enjoy.
Hmm, nu cred ca asta e problema mea. Eu nu reusesc sa intru deloc in joc, cind sa il deschid imi apare eroarea aia. Dar o sa incerc cu rezolutia schimbata si daca nu reusesc nici atunci mai vorbim, ok? mersi oricum.
nu stiti cumva care este ultimul care este ultimul joc din seria Delta Force?
http://www.mamaiavice.iad.ro/index.php

Iata ce mi-a trimis un amic...eu nu ma stiu la jocuri, cica jocul original e GTA Vice City. Ma rog, observati detalii din orasul Constanta, autobuzele, daciile, etc..:smile:
In septembrie va aparea Fifa 2008 am auzit ca este super fain mai ales grafica.

Pentru noi doar UTA conteaza !!!
fifa 08 deja este pe net, dar este varianta furata, neterminata.Asa ca va sfatuiesc sa asteptati pana in octombrie, cand se lanseaza varianta oficiala.
Am inceput de ceva vreme sa ma joc Tiger Woods PGA Tour 07.. are multe detalii si la meniu si in game dar e nevoie de o placa video buna pt ele. e destul de ok, doar ca imi pierd rabdarea destul de des.. e mult de asteptat(pana se incalzeste inainte de lovitura :lol: ), mai ales daca joci cu 3 adversari..
Va fi deschis un server de Counter Strike 1.6 dedicat UTA-ei.El va fi gasit pe internet.Nu este gata mai trebuie facut forum si mai trebuie facut in server cu pluginurile.

Pentru noi doar UTA conteaza !!!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Reference URL's