Excelenta treaba:D! Felicitari!
ce grafica naspa... iar n-o sa pot sa ma joc...
1. Cerinte Minime
==========================================================
Procesor 2.4 GHz (single-core)
512 MB RAM (1 GB pentru Windows Vista™)
DirectX® 9.0c Placa video cu minim 128 MB RAM
(trebuie sa suporte Pixel Shader 2.0)
Placa de sunet compatibila cu DirectX® 9.0c
512Kbps conexiune la internet pentru jocuri online
Mouse
Tastatura
Placile video pe 16 bit nu sunt suportate
Astept sa testeze cineva pe un PC mai "normal" sa vad daca il indoaie sau nu.
A da, ca sa nu va faceti iluzii, NU este nici anul asta Liga I si nici nu va fi prea curand in FIFA, in primul rand datorita rezultatelor echipelor, si in al 2-lea rand, si asta conteaza mult, Federatia cere prea multi bani pentru licenta EA Sports.
Ba, nu mai vorbii romengleza!!!! De la tine am pretentii.
Da varianta full cand apare?
Varianta Full va aparea undeva intre 2-8 octombrie 2008.
De unde pot sa download-ez demo 09?
Mersi.768 Mb ocupa????
Dar ala full atunci cat naiba o sa ocupe?
Asta demo instalat ocupa 1,45 GB. Ala full cam 4GB.
Nasol.
Ma tot chinui aici cu el sa il fac sa mearga.
Da si o sa-mi mearga :)).La placa mea video : NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB).
Dinaia am si eu.Nu e buna??
Ma, voi incercati sa vedeti, puneti tot pe low si poate merge. Asa arata FIFA 09 cu detaliile date pe maxim:
![[Image: fifa09fulljt8.th.jpg]](http://img141.imageshack.us/img141/6793/fifa09fulljt8.th.jpg)
Eu ma joc pe low si imi ,,agaţă". Ma pot juca, dar ma incomodeaza ca agata. Important e ca nu am pierdut niciun meci:icon_cheesygrin:. Trebuie neaparat sa imi schimb placa video.
bun...si care ii diferenta dintre asta si fifa 08?
daca imi spuneti ca ii schimbat meniu, ca mi-o schimbat toate butoanele, ca am echipele updatate(la fel si noile echipamente) si ca apare si limba maghiara (????)....va spun sincer ca nu is curios....
E mult mai real, suturile sunt mult mai bine realizate fata de FIFA 08, Inteligenta Artificiala a fost imbunatatita, de grafica nu mai vorbesc. Ce mai vreti altceva?
Galacticule daca tot sti atatea despre Fifa imi spui si mie daca v-a fi liga 1 si a 2-a in Fifa 09 sau nu ai posibilitatea sa accesezi aceste informatii :D
Si daca tot sunt pe topicul de jocuri le propun tuturo jucatorilor de CS 1.6 sa se apuce de COD2 (Call of Duty 2)
sau Call of duty 4. La inceput o sa vi se para foarte greu mai ales la COD 2 dar daca jucati o luna cod si va apucati de CS o sa jucati mult mai bine. Cel putin mie asa mi sa intamplat dupa o saptamana de COD 2 am intrat in CS si aveam scoruri de 16-1 12-0 samd.. si cateva poze facute de admini:))
Am zis si o mai zic, NU va fi Liga 1 in FIFA 09, si probabil nici in FIFA 2010. Sa va explic motivele:
1. in Romania, fata de alte tari nu prea se cumpara jocul, se ia de pe net.
2. liga noastra este totusi destul de slaba, dar nu mai slaba decat cea coreana care este in joc, si revenim la motivul 1.
3. FRF sau LPF, nu stiu care se ocupa de licenta, cere prea multi bani pentru licenta Ligii I.
4. Nici Mutu nu va fi prezent in FIFA 09, din cauza ca licenta EA Sports i-a fost anulata dupa scandalul Cocaina.
5. Cumparati jocul, si vom avea Liga 1 in FIFA 2011, costa doar 99 lei.