Daca avem topicul RUSINE de ce sa nu il avem si pe acesta,nu?sper sa fie mai popular de cat ce-l de mai sus amintit,astept cat mai multe felicitari si respect pt tot ce este legat de UTA,UTA NEVER ALONE...WE NEVER DIE TRYING...
turi e un topic inteligent dar momentan nu avem pe cine felicita...probabil doar pe suporteri.
Sper sa avem in curand,va veni si soarele deasupra stadionului,dupa ploaie vine soare UTA NEVER ALONE
Ar trebui felicitati D`nii Bara si Sandu Ion pt ca le`au blocat primele si salariile amatorilor care joaca pt UTA,pana cand incep sa joace fotbal nu merita sa primeasca nici un ban!
Din contra, eu cred ca domnii pe care ii feliciti tu, au partea lor de vina pentru situatia existenta la club. Desigur, le putem acorda multe circumstante atenuante ( mai ales d-lui Bara ) dar cred ca in conditiile in care investesti milioane de EURO intr-un timp atat de scurt, ar trebui sa te preocupe mai mult soarta clubului pe care il conduci. Nu e suficient sa iti faci datoria de 'platitor de salarii', e nevoie de mult mai mult. Principiul e valabil si in cadrul unei companii (cei 2 domni nefiind novici in lumea afacerilor ), in cazul de fata devenind chiar mai important pentru ca ai in maini un bun al intregului oras.
ady_tuning Wrote:Ar trebui felicitati D`nii Bara si Sandu Ion pt ca le`au blocat primele si salariile amatorilor care joaca pt UTA,pana cand incep sa joace fotbal nu merita sa primeasca nici un ban!
Nu cred ca trebuie felicitati deoarece nu este o metoda de a motiva jucatorii din contra ii poate bloca si mai tare crescand presiunea asupra echipei.
Felictari ziaristului Bogdan Ormuz de la Romania Libera pentru urmatorul articol:
http://www.romanialibera.ro/a92129/ultra...igans.html
Cititi va rog si apoi trageti concluziile de rigoare pe care le putem pe topicurile de specialitate din cadrul sectiunii suporteri.
Excelent articolul d-lui Ormuz! Deci, se poate sa fii ziarist si fara sa faci jocurile unora si altora, fara sa pupi in fund cand pe Becali, cand pe Borcea. Apropo, aud pentru prima data de acest domn Ormuz, ceea ce ma face sa cred ca "presa sportiva" nu inseamna doar Tolontan, Vochin, Buzarin, Boanchis, Maria Andries sau Ioanovici. Foarte bine!
felicitari tuturor suporterilor care au fost la CLUJ...CU UTA PANA LA MOARTE
Felicitari ADEVARATILOR ANTRENORI DE FOTBAL din Romania: Ioan Ovidiu SABAU, Eugen NEAGOE, Viorel HIZO, Dan PETRESCU, Mircea REDNIC, Vasile GRIGORAS, Razvan LUCESCU si Ionut POPA, pentru modul profesionist in care inteleg sa-si faca meseria! Felicitari si CONDUCATORILOR care i-au angajat si care culeg astfel roadele investitiilor facute!
Felicitari galeriei pt prestatia de la Cluj pt ca sunt convins ca le-a fost greu sa asiste la un asa meci cu un asa deznodamant pentru echipa noastra a-ti cantat tot timpul si a-ti fost la inaltime, bravo baieti!
Felicitari tuturor baietilor care au fost la cluj,sunteti meseriasi......UTA NEVER ALONE
felicitari baietilor care au facut deplasarea la cluj si mai ales modului cum si-au incurajat echipa!
cred ca e cea mai tare galerie pe care a avut-o Uta vreodata ( ma refer la numar, dotare, prestatie si acasa si in deplasare)
Si pt Chirita "un plus" ca a avut tupeu sa vina sa vb cu voi.
skan`dal Wrote:felicitari baietilor care au facut deplasarea la cluj si mai ales modului cum si-au incurajat echipa!
cred ca e cea mai tare galerie pe care a avut-o Uta vreodata ( ma refer la numar, dotare, prestatie si acasa si in deplasare)
Si pt Chirita "un plus" ca a avut tupeu sa vina sa vb cu voi.
ai uitat de deplasarea de la Oradea :) , acolo am fost mai multi mai dotati si ne`am auzit super ,nu ?
intr`adevar felicitari tuturor care au facut deplasarea , chiar daca echipa merge foarte prost , rezultate mai mult decat proaste , si totusi noi mergem si ne sustinem echipa , si la cluj am fost chiar multi.
mergem peste tot cu voi
voi va bateti joc de noi ... sloganul perfect
Eu ii felicit pe jucatorii de la Poli AEK ca si-au aparat corect sansele in meciul cu Ceahlaul, in conditiile in care au evoluat mult timp in inferioritate numerica.
IN DATA DE 26.04.2007 S-A NASCUT SUPORTER CLUB UTA. FELICITARI SI LA MULTI ANI!
Felicitari celor care au ajutat Suporter Club UTA sa ia nastere!!! Bafta in continuare si sa fie intr-un ceas bun...LA MULTI ANI si inca o data felicitari :smile:
felicitari pentru toti cei ce iubesc UTA inainte de orice chiar si in momentele astea grele pentru echipa. iubirea voastra imi da si mie incredere in viitorul UTA-ei si al nostru ca suporteri. va multumesc si felicitari!
lasand la o parte familia si prietenii ce ar mai fi?
la postul tau se refera, razvan... :)