Eu cred ca e clasamentul postat invers, de la coada la cap :smile:
edenbeast Wrote:Eu cred ca e clasamentul postat invers, de la coada la cap :smile:
Stiti ce :lol:, dati vina pe Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS), nu pe mine! :icon_cheesygrin:
Eu tocmai l-am facut vedeta pe Faisal Agab Sido. :icon_cheesygrin:
Mutu pe 6 ? What the f!#@!#!$!@k ? Asta da surpriza.
@albrosu: primul transfer al UTA-ei in intersezon? :biggrin:
lol: oameni buni (ca sa-l citez pe Stefan Banica Marin) nu realizati ca suntem off-topic?!
Felicitari pentru centrarea lui Panin la golul lui Kone in meciul cu Chelsea.
Si felicitari si comentatorului care a amintit in comentariul sau si numele Utei ca echipa de la care a plecat la CFR , Panin.
Deja suntem o prezenta constanta in LC, cel putin din gura comentatorilor... :smile:
Felicitari Panin, felicitari suporterilor.
Felicitari celor de la observatorul si celor de la sportarad pentru cele doua materiale despre viata unor fotbalisti care au adus glorie si cinste aradului si aici ma refer la Marcel Coras si la Hristos Metcas. Asteptam episoadele urmatoare.
FELICITARI !!!
pacat ka ku gramatica stau mai prost... :sad:
Mai rar asa ceva... eu cred ca dadeam gol, dupaia imi ceream scuze, ziceam ca nu l-am vazut, sa vada lumea cat bun simt am :icon_mrgreen:
Sunt bucuros ca un ghiocel care iese din pamant la prima caldura a primaverii...la primele raze de soare....asemenea echipei mele de suflet care a renascut si ce e mai important...UTA NU A MURIT si nu va murii niciodata .Felicitari tuturor care au pus bazele aceste bucurii a mele si a atator suporteri....UTA MERGE INAINTE ALATURI DE NOI....pentru ca intradevar UTA ESTE Arad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Felicitari aradeanului nostru Marius Copil pentru contributia la victoria din meciul de dublu de azi dintre Romania si Rusia!
Felicitari pt. ca il cunoaste pe Ribbery...fain meci!
si pe alalalt bun...italianu' ....cum il cheama...aa ,da Toni.....Luca Toni....si pe el dom'le....
ps. felicitari pt "coandi mic"