Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: FELICITARI!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Felicitari pt galerie! Ceam mai tare prestatie din anul asta in meciurile de acasa.

Fiecare meci jucat acasa trebuie sa fie ca un antrenament pt marele meci ....Uta-P_li
Felicitari copilului de mingi care si-a batut joc de portarul moldovenilor :lol::lol::lol::lol: a fost de nota 20 :smile:  (nu m-am putut abtine sa nu ii spun bravo :lol::lol: )
LUNA_suportera Wrote:Felicitari copilului de mingi care si-a batut joc de portarul moldovenilor :lol::lol::lol::lol: a fost de nota 20 :smile:  (nu m-am putut abtine sa nu ii spun bravo :lol::lol: )

Nu am vazut faza, dar daca ai atins acest subiect da-mi voie sa nu felicit copiii de mingi de la noi din campionat care sunt invatati (aici nu e vina lor) ,,sa fure'' de mici, adica, nu dau mingea la timp inapoi ba mai isi si bat joc aruncand-o aiurea, mi se pare la fel de deplorabila faza ca si cele in care jucatorii trag de timp prin orice mijloace...
Din partea mea Felicitari doar publicului pentru ca echipa a jucat aproape la fel ca si pana acum, doar ca de data asta am avut NOROC si am dat peste o echipa cu adevarat slaba...
Felicitari lui Edson pentru golul victorios...poate cel mai valoros gol pentru noi din acest campionat!Sa urmeze cat mai multe...
ady_tuning Wrote:Felicitari lui Edson pentru golul victorios...poate cel mai valoros gol pentru noi din acest campionat!Sa urmeze cat mai multe...

Pacat ca nu l-am chemat la salut , tinand cont ca a fost al 2-lea gol consecutiv , si tinand cont ca el venea de ficeare data la galerie si ne aplauda nu ca majoritatea ce fugeau repede la vestiare.....poate data viitoare.

De asemenea mai trebuie felicitati , intr-un fel , Simion , Balan si Apostu care au cantat odata cu noi "Pentru Noi Doar UTA Conteaza"
felicitari pe gura de aer pe care au luat-o baietii...sper sa nu se opreasca aici si sa fie concentrati pt deplasarile care umeaza ca sa ne mai imbunatatim si noi adevaru'
Razvan Wrote:
ady_tuning Wrote:Felicitari lui Edson pentru golul victorios...poate cel mai valoros gol pentru noi din acest campionat!Sa urmeze cat mai multe...

Pacat ca nu l-am chemat la salut , tinand cont ca a fost al 2-lea gol consecutiv , si tinand cont ca el venea de ficeare data la galerie si ne aplauda nu ca majoritatea ce fugeau repede la vestiare.....poate data viitoare.

De asemenea mai trebuie felicitati , intr-un fel , Simion , Balan si Apostu care au cantat odata cu noi "Pentru Noi Doar UTA Conteaza"

Inca odata regret ca nu l-am chemat la salut in meciul cu ceahlaul , a demonstrat totusi ca are fata de UTA .....doar a trecut pe la PSV ce drequ 8)

Felicitari inca odata Edson
La multi ani Martins Bruno Simao!!!!!
Felicitari lui Edson, ce mai, felicitari intregii echipe.
Felicitari lui Simion pentru golul marcat...cu toate ca l-am contestat foarte mult,sa speram ca o sa mai marcheze multe goluri de acum in colo!

andrei_uta

Felicitari pentru EDSON care se pare ca se adapteaza to mai mult la jocul echipei.Sper sa nu se opreasca aici cu golurile si sa dea 2 cu timisoara.
Felicitari tuturor ce participa la acest fenomen UTA!
de la presedinte, pana la suporterul de rand (de ce nu)!
Bravo UTA!
Felicitari deja de pe acuma intregului stadion care va participa la acest spectacol...
FELICITARI TRIBUNEI A-2-A , azi ati fost calumea , UTA-Arad - VICTORIE sa auzit super cand a cantat toata peluza si tibuna 2
Felicitari SUR pentru organizarea meciului! Felicitari tuturor aradenilor prezenti al meci, care si-au incurajat pana in ultimul minut echipa!:smile:
Felicitari galeriei pentru coregrafie , echipei pentru victorie si aradenilor care au ramas fara voce in acest meci pentru UTA
Razvan Wrote:FELICITARI TRIBUNEI A-2-A , azi ati fost calumea  , UTA-Arad - VICTORIE sa auzit super cand a cantat toata peluza si tibuna 2

Speram sa fie asa meci de meci.:wav:
Felicitari tuturor celor din echipa,toti au jucat ff bine azi si ne-au demonstrat ca merita sa poarte un tricou cu sigla UTA-ei pe el!
Felicitari si tot respectul unei Utiste care a batut 800 de km, venind tocmai de la Constanta pentru UTA. Se denota inca odata faptul ca UTA e iubita in toata tara ! :bd:
Felicitari jucatorilor din autocarul echipei UTA care au salutat movii...:lol:
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Reference URL's