Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: FELICITARI!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Felicitari @cipri23!
(02-04-2011 05:55 PM)cip_leo Wrote: [ -> ]bravo bahhhhh.
am avut de ales intre voiculet si Sasha intre prenumele copilului meu nascut in momentul golului de 2-1, dar totusi am ales Sasha
http://ciprianjurma.wordpress.com/2011/0...t-o-pauza/

E fetita? :PPPPPP

Sa creasca mare si sanatos si sa va aduca multe bucurii!
Domnul sa fie cu el toata viata!
Felicitari! Mai ales mamei 1
multam!
e baiat mai..... :))
deja au inceput tatzi. ba ca-i fata, ca-i rus, ca-i raket, ca-i neam de smecher
[/align]
Felicitari Cipri! Sa creasca mare si sanatos, doar microbul UTA sa se prinda de el:)
Felicitari si din partea mea, Cipri !!!!
Sa creasca sanatos si voinic !!!
Bravo domn' presedinte! Sasha Jurma... suna a nume de... fotbalist! Poate el va maraca golul decisiv pentru titlul nr. 7! :D. Pana atunci sa fie sanatos si el si parintii lui!
Sa-ti traiasca!
Sa-ti traiasca!
Sa-ti traiasca Cip. Hai ca, cu al meu o sa joace in atac la UTA in CL. Eu il instruiesc aici in State dar va juca sigur la UTA. :)
Felicitari Cipri, sanatate si noroc in viata pentru Sasha!
Cipri, ma bucur mult pentru tine! Multa sanatate juniorului si noroc in viata!
sa-ti traiasca si sa fie sanatos, ca asta este cel mai important! Felicitari!
Felicitari si sa creasca mare si sanatos. E nascut in aceeasi zi cu micutul meu, un berbecut cornos...
felicitari cip!
multumesc pentru urari.
important e sa fie sanatos, ca berbec e ca tatsu si ca masa asa ca incapatanarea e traditie de familie.
si uite asa , nascut in timisoara, am ingrosat numarul timisorenilor care tin cu UTA
Felicitari cip, sanatate alui mic si parintilor, si cui mai vrei tu !!!
Robert Ilyeş a oferit declaraţia serii la finalul partidei Dinamo - FC Braşov. Una surprinzător de sinceră şi adevărată.

"Ce au arătat astăzi (n.r. - ieri) cele două echipe este o ruşine pentru fotbalul românesc. Îmi este ruşine că sunt fotbalist! Păcat, că speriem oamenii să vină la stadion. Aşa se întâmplă când joci 35 de minute din 90. Îmi este ruşine şi pentru noi, şi pentru Dinamo, dar acesta este nivelul nostru. Şi ne mai plângem că nu vindem drepturile de televizare!", a spus căpitanul braşovenilor, care a acuzat atât jocul slab al echipei sale, cât şi tragerile de timp ale alb-roşiilor.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/lig...on-8136469
(08-04-2011 10:02 PM)Redpunk_One Wrote: [ -> ][Image: p1090493.th.jpg]

Tudor s-a nascut la pauza meciului cu Deva , insa abia azi am reusit sa ii fac o poza "ca la carte" :)))

FELICITARI! 1
Felicitari si sa fie sanatos !!!
Sa-ti traiasca !
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Reference URL's