Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Directivo Ultra
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
[Image: fularduvar4mt0.png]
[img][Image: fularduvar3sg0.png][/img]
Am ramas la Fulare!!!!am sters din greseala topicu!!!imi cer scuze nu stiu ce dracu am facut!!Dar asa cred ca e mai bine ca la inceput era totul aiurea!
puteati gasi ceva original, directivo ultra vezi la : http://www.duxxi.org
oricum doar UTA CONTEAZA !
Da stiu e din portugalia...dar nush daca ai observat ca nu iii DU din Arad ca si cei din portugalia pt ca la ei ii Ultras la noi Ultra si nu avem xxi!!!
Frumos video!
Super filmuletul,a iesit fain!Bafta in continuare!
misto filmuletul levi 8)
Frumos filmulet.
Forza UTA
beton filmuletzu ;)

FORZA UTA !!!!
cu telecom treburile sunt lamurite:))))))
nu vreau sa supar pe nimeni, insa am o intrebare/curiozitate: de ce apare negrul, langa culorile pe care le iubim atat de mult, pe acele modele de fulare?
filmulet BETON ARMAT!
negru e culoarea adoptata de gruparile ultras. negru reprezinta ultrasii :P
de acea majoritatea brigazilor ultra, pe langa culorile echipei iubite ,pun pe fulare, steaguri si culoarea neagra
0neLoveUTA Wrote:negru e culoarea adoptata de gruparile ultras. negru reprezinta ultrasii :P
de acea majoritatea brigazilor ultra, pe langa culorile echipei iubite ,pun pe fulare, steaguri si culoarea neagra

ok. totul e clar acum. merci de explicatie.
fain filmuletzul !!!!
Si oricum, negru merge super impreuna cu alb si rosu. :)
frumos filmuletu levi...chiar imi place ii de nota 10 chiar 11....;)
Comunicat Directivo Ultra. Pentru deplasarea de la craiova(15.09.2007), solicitam toti membrii brigazii sa faca deplasare. Cei care nu vor venii la craiova vom discuta altfel in meciul urmator. Pentru detalii,inscrieri:THE_KID, ANTI VIOLA sau RIQUELME.
ba da dc nu ne intalnim astea din du vineri seara in pub sa vedem cine vine si cine nu.........k asa p forum nu o sa vada prea multi anuntzu.mai bine ne intalnim si vb...............si vedem ce facem si p vitor.......nu are rost sa amenintzam k o sa vada ei meciu vitor...........vedem vineri cine vine si p aia ne bazam in continuare...........
d.p.m.d.v nu e ok sa discutati problemele voastre interne pe un forum oficial.
vorba lui u.l.t.r.a.s 07, fixati o intalnire si...
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's