Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Antrenor nou la UTA?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Aici se poate discuta despre viitorii, posibili, antrenori ai UTA-ei.

p.s. Daca eveti idei mai bune pentru titlu, spuneti tot aici.
antrenor pentru UTA
am dat cu "gugalu" si am cautat antrenori de fotbal romani. e bai mare...nici macar nu exista variante. dupa parerea mea nu exista antrenor roman care sa se potriveasca UTA-ei de azi...parerea mea
Singurii antrenori romani pe care eu personal i-as accepta la UTA ar fi Feri Tisza sau Gigi Multescu.
Da nici cu stilul asta fricos a lui Laca nu ajungem departe ...parerea mea...
Nu faptul ca pierdem ma deranjeaza cel mai mult(si asta)dar maniera in care o facem doare cel mai mult...fara nicio viziune clara de joc ...fara curaj ...numai mingi bubuite la intamplare ...Laca trezeste-te pe tine primadata si apoi pe jucatori...
este unu iorgulescu, care a mai antrenat UTA, ii zice si "iorgu". ha?
Boruga :lol:
Mai in gluma mai in serios, e groasa rau, bine bine, il debarcam pe Lacatus, dar nu avem pe cine aduce, si daca stiu ca in locul lui lacatus il aduc pe Hagi, prefer sa ramana primul...
Andone ar fii bun...da nu prea avem bani de el...stilul lui Laca nu`mi place deloc...acum si`a aratat valoarea in meciul asta!
dak ramanea Mara si nu pleca la Urziceni acum am fi avut numa cuvinte de lauda pt Lacatus
oare a cui o fi vina? a lui Mara ca a plecat la Urziceni la prietenul sau Dan Petrescu sa castige mai mult sau a celor 2 actionari care nu au avut "bani" sa i mareasca salariul dar au avut bani sa faca "n" transferuri in loc sa cumpere 3-4 jukatori de valoare si acuma nu ne-am fi facut griji in privinta retrogradarii, ba chiar cred ca din cele 3 meciuri am fi facut oricum nu doar 2 puncte
FORZA UTA
Andone ar fi cea mai buna solutie si dupa parerea mea si cred ca ar veni la UTA
aici vorbim despre antrenori...mara a plecat pt ca asa a vrut si pentru ca, poate la ialomiteni, escapadele nocturne sunt permise...
cred ca am gasit antrenorul potrivit..hai sa alegem unul dintre cei care posteaza la "primul 11".....:( . credeam ca putem fi seriosi mai ales acum cand situatia e asa cum e...
Nelutzu Sabau, cel mai serios si de perspectiva antrenor roman.............

Miki

la inceputul sezonului se vorbea de Relu Sunda... ce spuneti de el ? :P
cip_leo Wrote:aici vorbim despre antrenori...mara a plecat pt ca asa a vrut si pentru ca,  poate la ialomiteni, escapadele nocturne sunt permise...
cred ca am gasit antrenorul potrivit..hai sa alegem unul dintre cei care posteaza la "primul 11".....:( . credeam ca putem fi seriosi mai ales acum cand situatia e asa cum e...

am postat referitor la antrenor
Andone , Ioan Andone ca sa intelegi mai bine
Miki, cred ca Sunda ar fi mers da totusi raman la parerea ca Ioan Andone e solutia in caz ca Lacatus mai face pasi gresitzi
crezi ca andone e antrenorul potrivit pentru UTA sau spui ca l-ai dori pe andone doar pentru ca e liber?  si nu fi asa iritat..nu ma refeream in mod special la tine ci la cei care se cred antrenori sau propun antrenori fara argumente
Feri Tisza -antrenor principal , Costel Pana-secund (va mai aduceti aminte de el)

Miki

cu mentiunea ca Feri Tisza nu mai vrea sa vina... cel putin nu pana nu duce pana la capat generatia de copii pe care o antreneaza
Costel Pana mi-a placut atunci, dar...
Sunda e bun la timisoara,petrosani si echipe de astea in nici un caz la UTA !asa ca Miki propune si tu antrenori:Andone,Popa,Grigoras,Zenga nu 0 barati.
PS:as mentiona si Protasov dar ma indoiesc ca avem sanse sa il aducem.sa nu uitam ce joc practica staua cand era Protasov.din 3 pase erau in careul advers.
sintetizand...mai in gluma mai in serios, "poporul" ar vrea:
andone, popa, sunda, boruga, sabau, tisza, multescu, iorgulescu, hagi....imi cer scuze celor omisi :)
andone - legat de dinamo, il asteapta la cotitura pe rednic, solutie pe termen f .scurt, liber de contract, ofertat de poli
sabau - asteapta plecarea lucescului de la rapid, e primul pe lista lui copos, e sub contract
sunda - hmm, cand a fost pe lista noastra, pare-se ca a avut ceva pretentii extrafotbalistice (asa zice zvonistica), liber de contract, nu mi se pare pregatit sa intre in lupta acum in situatii extreme
popa - aradean, sub contract, sufletist, bun pentru situatii de criza, dar totusi antrenor de mijlocul clasamentului
boruga, iorgulescu - sa fim seriosi
hagi - poate.... ca PR :)
multescu - nu stiu pe unde e, a disparut in ultimii 10 ani, in romania nu a facut mare lucru dar nici nu i s-au acordat sanse, nu stiu daca poate intra direct in "focul " luptei
tisza - bun antrenor, pregatit mai ales teoretic, aradean, dificil insa in relatia cu conducatorii si cu jucatorii cu experienta, nu cred ca accepta provocarea asta
1. mie imi place sabau - dar acum nu e o solutie pt noi
2. antrenorul trebuie sa fie acceptat in primul rand de bara si de sandu si din lista.....:?
3. vom merge cu lacatus pana la finalul campionatului: daca ne clasam onorabil si ne imbunatatim jocul - continua, daca nu retrogradam dar jucam penibil - e greu de spus, daca retrogradam - pleaca .
eu zic ca lista e scurta si trebuie sa mai cautam...:)
rubinacci oare ce face?
cip_leo trebuie sa iti reamintesc ca multescu s-a batut la titlu anu trecut cu sportul
oleg protasov,dar nu cred ca un alt antrenor ar face treaba cu UTA la ora actuala,daca jucatorii nu sunt in stare sa respecte sarcinile de joc(vezi declaratia lui Tudor).poate sa le spuna si capello cum sa joace daca ei joaca tot cum vor,adica sa se scape de minge cit mai repede.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Reference URL's