16-03-2007, 04:37 PM
16-03-2007, 04:43 PM
Imi pare rau. N-am stiut. Am vazut doar ca se discuta tot mai mult despre acest subiect. Ideea era sa vedem pe cine vor oamenii in locul lui Lacatus. IN ACEST MOMENT.
16-03-2007, 04:52 PM
Am unit conturile.
Ca sa impac pe toata lumea la poll am lasat intrebarea lui dizzyboy. :smile:
Ca sa impac pe toata lumea la poll am lasat intrebarea lui dizzyboy. :smile:
16-03-2007, 04:54 PM
Sooper ok. Sunt chiar al naibii de curios de rezultat. Vedem peste cateva zile.
16-03-2007, 04:56 PM
BOGDAN ANDONE?!?!?
e o gresala, sau cei care au gresit sunt doar cei ce l-au votat crezand ca e Ioan Andone?
e o gresala, sau cei care au gresit sunt doar cei ce l-au votat crezand ca e Ioan Andone?
red11
16-03-2007, 04:57 PM
am votat Bogdan Andone gandindu-ma ca e Ioan Andone:smile:... si pentru ca e liber , nu are nici un angajament...
dar cel care mi-ar place sa vina la UTA este Nelutu Sabau ,este un antrenor tanar,serios,talentat si cred ca nici pretentii financiare exagerate nu are... si cand ma gandesc ca la un moment dat a fost atat de aproape de a ajunge la noi
dar cel care mi-ar place sa vina la UTA este Nelutu Sabau ,este un antrenor tanar,serios,talentat si cred ca nici pretentii financiare exagerate nu are... si cand ma gandesc ca la un moment dat a fost atat de aproape de a ajunge la noi
16-03-2007, 05:03 PM
Ioan Andone... :( M-am grabit.
16-03-2007, 05:07 PM
Stai linistit.
Gata, l-am "reparat".
Gata, l-am "reparat".
16-03-2007, 05:23 PM
nu inteleg cum de nu s-a afirmat ca antrenor notabil niciun fost mare jucator din generatia 70(Biro a fost intr-o vreme antrenor, Sima la juniori...). mi se pare surprinzator. un domide ar fi fost frumos sa antreneze UTA. de exemplu.
16-03-2007, 05:44 PM
Pai Multescu de ce nu ii trecut? Eu pe el il votez.
16-03-2007, 06:10 PM
in locul lui marin tudorache il poti pune pe Feri Tizsa?:P:P daca exagerez, ia-o ca gluma.:P
16-03-2007, 06:21 PM
Personal eu i-as vrea pe Boloni sau M. Lucescu. :smile:
Din lista de mai sus eu l-am votat pe Sabau. A reusit sa faca dintr-o trupa de ciumeti precum Bistrita, o echipa de primele 5-6 locuri in Romania.
Din lista de mai sus eu l-am votat pe Sabau. A reusit sa faca dintr-o trupa de ciumeti precum Bistrita, o echipa de primele 5-6 locuri in Romania.
16-03-2007, 06:26 PM
poate ca sabau ar merita incercat si prin prisma faptului ca uta i-a facut o figura destul de urita o data si pe linga ca pare un antrenor bunicel,ar fi cumva si o reparatie morala,
16-03-2007, 06:39 PM
In momentul de fatza solutia care o vad cea mai buna se numeste Emerich Ienei...are experientza si luand in considerare ca e ardelean nu cred ca ne-ar refuza
16-03-2007, 06:59 PM
nu ar fi prima data cand jenei ar refuza UTA. s-au mai facut propuneri, omul ar veni la Arad poate daca am trage la titlu. de aceea pentru mine cel putin, oameni ca jenei, dukadam, care se mandresc doar ca sunt stelisti, nu conteaza. nu l-am auzit niciodata pe jenei mandrindu-se cu perioada cand juca la Arad.
16-03-2007, 06:59 PM
am o nedumerire, ca sa nu zic mai mult. daca topicul se numeste ,,antrenor pentru UTA", de ce poll-ul nu se numeste la fel, cu numele lui lacatus inclus? mi se pare o manipulare ieftina... daca un poll are menirea de a cuantifica opinii, de ce nu sunt incluse toate?
16-03-2007, 07:03 PM
proFANar Wrote:nu ar fi prima data cand jenei ar refuza UTA. s-au mai facut propuneri, omul ar veni la Arad poate daca am trage la titlu. de aceea pentru mine cel putin, oameni ca jenei, dukadam, care se mandresc doar ca sunt stelisti, nu conteaza. nu l-am auzit niciodata pe jenei mandrindu-se cu perioada cand juca la Arad.
jenei nu mai are de mult treaba cu antrenoratul. indiferent de cat e de pregatit, nu poti trai din trecut. si din cate stiu eu chiar el declara ca nu mai vrea sa antreneze
16-03-2007, 07:14 PM
stai putin, cip_leo. nu eu l-am propus pe jenei, eu doar l-am blamat. nu cred ca trebuia sa-mi raspunzi mie.
p.s.:eu am optat pentru sabau, pt. seriozitate si modestie.
16-03-2007, 07:21 PM
Cred ca cea mai realista varianta ar fi Eugen Neagoe. E un antrenor tanar, valoros (daca a fost numit la "tineret"), si probabil disponibil. (daca F. Marin a plecat la Jiul de la "tineret", nu vad de ce nu ar veni si el la UTA).
Feri Tisza nu cred ca e potrivit pentru scandalurile din Liga I. Din cate stiu eu , e un om modest si la locul lui, iar toate scandalurile din "liga lui mitica" poate l-ar doborĂ® dpdv fizic si psihic. Plus de asta, poate ar avea probleme de autoritate cu unii jucatori mai batrani si nearadeni.
Dar na, ar fi bine sa discutam despre schimbarea antrenorului peste vreo 2-3 etape, dupa ce ne lamurim de potentialul echipei si antrenorului contra unor echipe ca Bistrita si Iasiul.
Feri Tisza nu cred ca e potrivit pentru scandalurile din Liga I. Din cate stiu eu , e un om modest si la locul lui, iar toate scandalurile din "liga lui mitica" poate l-ar doborĂ® dpdv fizic si psihic. Plus de asta, poate ar avea probleme de autoritate cu unii jucatori mai batrani si nearadeni.
Dar na, ar fi bine sa discutam despre schimbarea antrenorului peste vreo 2-3 etape, dupa ce ne lamurim de potentialul echipei si antrenorului contra unor echipe ca Bistrita si Iasiul.
16-03-2007, 07:21 PM
proFANar Wrote:stai putin, cip_leo. nu eu l-am propus pe jenei, eu doar l-am blamat. nu cred ca trebuia sa-mi raspunzi mie.
pardon. te-am citat ca sa se inteleaga la ce post fac referire. :)